- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
nem, eddig egyszer töltöttem fel, azt hiszem a harmadik napon miután megjött
ebben még friss az aksi ez lehet a titka gondolom meg h nem sanyargatom állandóan szinkronizálással sem
általában reggel az alvást nézem meg kíváncsiságból meg estefelé h mit mentem de néha ez is kimarad -
-
szia!
vérnyomást nem mér, még pulzust sem, az másik árkategória.
lépést számol, teremben is, erre van kitalálva, nem hal bele
ébresztésnél 5-öt rezeg, de majd kitapasztalod, hogy fel tudsz-e rá kelni. Én általában igen, de mindig állítok egy plusz ébresztőt 5-10 perccel későbbre (rádió/telefon), biztos ami biztos alapon.
úgy van, ahogy leírod, egyáltalán nem kell állandó bluetooth kapcsolat ezekhez a funkciókhoz. BT be, csatlakozik, ébresztő beállít. BT ki, és ennyi. Ugyanígy számolja a lépéseket is, akkor szinkronizál, ha belépsz az alkalmazásba és be van kapcsolva a telefonon a BT.
szíjban nem tudok segítenifőleg olcsón nem
szerk.: egy teszt, az alapvető kérdésekre szerintem választ ad, a többit meg úgyis felteszed..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest