Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Apple iFold Ultra - elnapolva?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
barano
csendes tag
Köszönöm a választ! Jó eséllyel a Xiaomi hibája lesz az... 😩
-
mhydas99
őstag
Gyors update annak, akit erdekel a keszulekbeszamitas+extra bonusz menete:
Most kaptam e-mailt a Recommerce-tol, hogy elfogadtak a kuldott telefon olyan allapotban es arral, ahogy az elejen megvalaszoltam a kerdeseket. 11-en vitte el a GLS futar Romaniaba, most 16-an este irtak hogy oke. Persze volt benne egy szombat-vasarnap is, ugyhogy masnak lehet gyorsabb. Kb. 1-3 nap mig a szamlamra erkezik a penz, a 30 ezres bonuszt pedig a mi.com fogja kulon utalni a vasarlas megkapasa utan 14 nappal, szoval az 15-20 napon belul erkezik a keszulek kezhezveteletol szamitva.
A facebook/instas promocios 165w-os toltot is igenyeltem meg tegnap, ma irtak hogy elfogadtak a screenshotom a megosztasrol es kipostazzak par napon belul. De csak 2 ezer darabjuk van.
Na ennyi, remelem valakinek hasznos lehet.
-
mhydas99
őstag
Sziasztok, nem tudja esetleg valaki, hogy ezen a telón hogyan megy a Niagara launcher, vagy esetleg bármi más third-party launcher?
Perpill a 13T-men gond nélkül megy a Niagara, leszámítva, hogy a gesture navigation nem engedélyezett és van még pár kisebb dolog, ami picit zavaró, de elvagyok vele. De a kínai OEM-ek egyre agresszívabban próbálják megakadályozni, a sajátjukon kívüli launcherek használatát (elég csúnya dolgokat hallok MagicOS- és egyéb felhasználóktól: ilyen-olyan funkciók tiltása, akadozó felület, stb), és aggódok, hogy a HyperOS 3-mal a Xiaomi is meglépett pár olyan dolgot, ami ellehetetleníti a kedvenc launcherem használatát.
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni!
En csak Smart Launcher 6-ot probaltam ki a HyperOS3-as Tab 7-en ugy 2 hete, gesztusvezerles ott sem volt es a 17T-n sincs ilyenkor, a Smart Launcher is neha be-behalt, de hogy most az a Xiaomi vagy a laucher hibaja volt, az passz...
-
barano
csendes tag
Sziasztok, nem tudja esetleg valaki, hogy ezen a telón hogyan megy a Niagara launcher, vagy esetleg bármi más third-party launcher?
Perpill a 13T-men gond nélkül megy a Niagara, leszámítva, hogy a gesture navigation nem engedélyezett és van még pár kisebb dolog, ami picit zavaró, de elvagyok vele. De a kínai OEM-ek egyre agresszívabban próbálják megakadályozni, a sajátjukon kívüli launcherek használatát (elég csúnya dolgokat hallok MagicOS- és egyéb felhasználóktól: ilyen-olyan funkciók tiltása, akadozó felület, stb), és aggódok, hogy a HyperOS 3-mal a Xiaomi is meglépett pár olyan dolgot, ami ellehetetleníti a kedvenc launcherem használatát.
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni!
-
mhydas99
őstag
Itt egy uj video a 17T gaming kepessegeirol es meglepoen jol vizsgazott, mar akinek ez szempont lenne:
-
hajdu777
csendes tag
IBAN bankszamlaszamot kell megadnod mert irja is, nemzetkozi utalas lesz, arra figyelj.
1. Masnap felveszik a telefonod a GLS-tol, hamar mennek, fotozd le atadaskor a cimket amit raragasztanak mert nem adnak atveteli elismervenyt, holott kene. De a foto is teljesen jo!
2. Varsz. Romaniaba kuldik a telefonod bevizsgalni, ott van a ceg. Az 2-5 munkanapon belul ad egy vegleges ajanlatot (valtozhat az ar allapottol fuggoen ugye, bar inkabb lefele). Azt ha elfogadod akkor atutaljak a penzed par napon belul megkapod. Ez a Recommerce ceg.
3. Aztan a Xiaomi is utal neked a bankszamladra kulon 30 ezret 20 napon belul. Meg kell varjak a 14 napot, ami idon belul visszakuldheted a termeket ha nem vagy elegedett. Utana utaljak. Nem kupont kapsz hanem penzt.
4. Csinalj majd egy random kepet a teloval es oszd meg a Xiaomi promo social oldalan es kapsz ingyen 15 ezres powerbanket is postazva. Ne hagyd ki. Juni 30-aig.Köszi, így jó lesz akkor.
-
mhydas99
őstag
Igaz áruházi környezetben teszteltem ezt a prot és ultrát is, de a különbség nekem akkora, hogy megéri az upgrade -et.
Ahogy gondolod.
-
cintula187
addikt
Igaz áruházi környezetben teszteltem ezt a prot és ultrát is, de a különbség nekem akkora, hogy megéri az upgrade -et.
-
mhydas99
őstag
Szia,
Egy Samsungot én is szeretnék beszámítatni, 4015 Ft + 30.000 Ft (Beszámítási viszatérítés). Ezt írja a shopban. A bankszámlaszámot is meg kel ladni.
Most kupont fognak adni (30.000 Ft), vagy amint a beszámítási folyamat megvalósult akkor a 34.015 Ft-ot 10 munkanpon belül utalják?
Köszi a válaszod.IBAN bankszamlaszamot kell megadnod mert irja is, nemzetkozi utalas lesz, arra figyelj.
1. Masnap felveszik a telefonod a GLS-tol, hamar mennek, fotozd le atadaskor a cimket amit raragasztanak mert nem adnak atveteli elismervenyt, holott kene. De a foto is teljesen jo!
2. Varsz. Romaniaba kuldik a telefonod bevizsgalni, ott van a ceg. Az 2-5 munkanapon belul ad egy vegleges ajanlatot (valtozhat az ar allapottol fuggoen ugye, bar inkabb lefele). Azt ha elfogadod akkor atutaljak a penzed par napon belul megkapod. Ez a Recommerce ceg.
3. Aztan a Xiaomi is utal neked a bankszamladra kulon 30 ezret 20 napon belul. Meg kell varjak a 14 napot, ami idon belul visszakuldheted a termeket ha nem vagy elegedett. Utana utaljak. Nem kupont kapsz hanem penzt.
4. Csinalj majd egy random kepet a teloval es oszd meg a Xiaomi promo social oldalan es kapsz ingyen 15 ezres powerbanket is postazva. Ne hagyd ki. Juni 30-aig. -
hajdu777
csendes tag
mi.com (hivatalos bolt)
Kuponkod: MobilarenaX17T (-25e)Keszulekbeszamitas bonusz, vasarlaskor tudod hozzaadni a keszuleked, pontos tipust adj meg (nyilvan nem mindent vesznek at), arat kinal +30 ezret. Nekem most vittek el, tegnap este adtam le a rendelest. Azt irtak 2 heten belul utaljak a penzt. Majd IBAN szamlaszamot kell megadnod a hasznalt keszulekednek rendeleskor, area utaljak ra majd.
Aztan ha megkaptad az ujat, akkor lojj vele fotot, toltsd fel az oldalukra (majd megnezem hova, lehet FB kell), oszd meg es kuldenek majd ingyen egy 10e mAh eleg jo power banket.
Nekem rendeleskor csak 1 kupont hagyott ervenyesiteni (MA-s) bar az volt a legmagasabb erteku amugyis.
Ennyi. 2-3 munkanap mig hazhozviszik, H-Szo.
Szia,
Egy Samsungot én is szeretnék beszámítatni, 4015 Ft + 30.000 Ft (Beszámítási viszatérítés). Ezt írja a shopban. A bankszámlaszámot is meg kel ladni.
Most kupont fognak adni (30.000 Ft), vagy amint a beszámítási folyamat megvalósult akkor a 34.015 Ft-ot 10 munkanpon belül utalják?
Köszi a válaszod. -
mhydas99
őstag
De akkor a 17T sem lesz erdemi valtozas szerintem...
Marmint az 5-szoros telefotot meg egy kis algoritmusbeli valtozast leszamitva ugyanazok a fotos kepessegek...
Egeszen pontosan mi zavar a 15T kamerajaban es minek orulnel, ha jobban csinalna? -
cintula187
addikt
Akkor jarsz a legjobban, ha kiprobalod a teljes atvitelt vele es leellenorzod. Az max 1 ora. Ha nem valik be gyalu es belakod manualisan. Egyebkent ez utobbi a legjobb, en igy csinalom mindig. Es igy elkerulsz kesobbi kellemetlensegeket is. Egyszer raszansz minden pronbeallitassal, reklammentesitesre, appokra, accountokra ugy 3-4 orat es megvagy.
Amugy neked megeri 15T-rol valtani?
Nagyon elégedetlen vagyok a kamerájával.
-
mhydas99
őstag
sziasztok. 15t ről váltok. Mi a tapasztalat a xiaomi mover appal? Àtmigràl rendesen vagy inkább manuálisan lakjam be?
Akkor jarsz a legjobban, ha kiprobalod a teljes atvitelt vele es leellenorzod. Az max 1 ora. Ha nem valik be gyalu es belakod manualisan. Egyebkent ez utobbi a legjobb, en igy csinalom mindig. Es igy elkerulsz kesobbi kellemetlensegeket is. Egyszer raszansz minden pronbeallitassal, reklammentesitesre, appokra, accountokra ugy 3-4 orat es megvagy.
Amugy neked megeri 15T-rol valtani?
-
cintula187
addikt
sziasztok. 15t ről váltok. Mi a tapasztalat a xiaomi mover appal? Àtmigràl rendesen vagy inkább manuálisan lakjam be?
-
User05
aktív tag
Erre azert meg nem adok verdiktet. Xiaomi tableten ugy egy-masfel honapja hasznalom a HyperOS3-at. Ha rossz rendszer lenne, akkor nem vettem volna meg a 17T-t. A HyperOS1-gyel volt korabbi tapasztalatom, azt felgyujtottam volna, nagyon nem jott be. Ahhoz kepest a 3 sokkal jobb lett, erezhetoen finomhangoltak rajta, DE azert ruhaztam be a rendszerbe, mert a 4-tol varok rengeteget.
Kigyomlaljak az alapokat, a MIUI-nak mar nem lesz nyoma benne szoval remelem eltunik az animacioknal fel-felbukkano lomhasag, szemelyreszabhatobb lesz (a kinai Hyper amugy sokkal sokretubb, mint az europai pl.) es szerethetobb.
Habar a reklamokat tenyleg ki lehet gyomlalni azert talaltam egy sajat appban olyat, hogy kikapcsolas utan irta, csak 90 napra kapcsolhato ki. Akkor azert elkepzeltem, ahogy ennek a kitalalojanak arcszerkezetet megismertetem a kijelzo torestesztjevel...
Amugy mar csak a szemelyreszabhatosag is joval korlatozottabb, mint egy Samunal vagy Motonal.
Icon grid...elozo 2-nel gyakorlatilag vegtelen lehetoseged van, Xiaominal talan ha 3 opciod, 5*9 ikon a legtobb mi adhato, szerintuk, ami meg elmegy, de tableten meg ennyi sincs. Tableten max. 4 ikon lehet egy sorban, ami lassuk be, vicc.
Kulsos launcherek nem szeretik a HyperOS-t, random leallassal honoraljak a munkat. Probalgattam, pedig mar reg nem hasznalok kulsost. Plusz a gesztusvezerlest tiltja a Xiaomi kulsosoknek, ergo erosen korlatoz.
A menuben az automata valtos 120Hz az szinte mindig 120 Hz, legalabbis az android igy erzekeli, a valos hasznalat kozben viszont be-belassul, mintha visszaallna 60-ra, de 120-at ir ki...
Lomhanak erzodik mind a Samsunghoz es mind a Motohoz kepest. Fejlesztoiben es kisegito lehetosegekben is 0-ra vetem le az animacios sebesseget es megis...
A HyperAI viszont zseni magyarul! Eddig a legjobb beepitett AI a nyelvunkon, amit probaltam, ami valoban jol mukodik! Hozzateszem Honort nem hasznaltam meg ujat, ugy hallottam az sem rossz. De a Samsunge magyarul ugye nem makog, a Motonak meg kvazi nincs sajat AI-a, csak shortcutszinten hasznalja masoket. Oke, 1-2 sajat funkcioja van, de az nekem inkabb megmosolyogtato...
Szoval a telefonos es tabletes HyperOS nem teljesen egyforma, ezert meg hasznalom egy ideig a telefont es meglatjuk megismerem-e a kiskapukat is.Jó lenne, ha a rendszer kihasználná teljes mértékben a hardvert. Az a probléma, hogy a 30 ezres Pocoban meg Redmiben is ugyanaz a rendszer mint egy Xiaomi 17 Ultrában, és szerintem sajnos egyáltalán nem használ ki semmi semmit. Csak van egy rendszer és kész. Remélhetőleg a HyperOS 4 hoz változást, de gyanítom nem adják oda egyből a szuper szoftvert, majd azt is finomhangolják az évek alatt mint az Apple meg Samu
-
mhydas99
őstag
Miutan raszansz ugy 10-15 percet, nincs reklam. Xiaomi sajat appjai azert megviccelhetnek veluk, foleg a Mi Video meg a Temak. De korlatozhatoak azokban is erosen.
-
mhydas99
őstag
Erre azert meg nem adok verdiktet. Xiaomi tableten ugy egy-masfel honapja hasznalom a HyperOS3-at. Ha rossz rendszer lenne, akkor nem vettem volna meg a 17T-t. A HyperOS1-gyel volt korabbi tapasztalatom, azt felgyujtottam volna, nagyon nem jott be. Ahhoz kepest a 3 sokkal jobb lett, erezhetoen finomhangoltak rajta, DE azert ruhaztam be a rendszerbe, mert a 4-tol varok rengeteget.
Kigyomlaljak az alapokat, a MIUI-nak mar nem lesz nyoma benne szoval remelem eltunik az animacioknal fel-felbukkano lomhasag, szemelyreszabhatobb lesz (a kinai Hyper amugy sokkal sokretubb, mint az europai pl.) es szerethetobb.
Habar a reklamokat tenyleg ki lehet gyomlalni azert talaltam egy sajat appban olyat, hogy kikapcsolas utan irta, csak 90 napra kapcsolhato ki. Akkor azert elkepzeltem, ahogy ennek a kitalalojanak arcszerkezetet megismertetem a kijelzo torestesztjevel...
Amugy mar csak a szemelyreszabhatosag is joval korlatozottabb, mint egy Samunal vagy Motonal.
Icon grid...elozo 2-nel gyakorlatilag vegtelen lehetoseged van, Xiaominal talan ha 3 opciod, 5*9 ikon a legtobb mi adhato, szerintuk, ami meg elmegy, de tableten meg ennyi sincs. Tableten max. 4 ikon lehet egy sorban, ami lassuk be, vicc.
Kulsos launcherek nem szeretik a HyperOS-t, random leallassal honoraljak a munkat. Probalgattam, pedig mar reg nem hasznalok kulsost. Plusz a gesztusvezerlest tiltja a Xiaomi kulsosoknek, ergo erosen korlatoz.
A menuben az automata valtos 120Hz az szinte mindig 120 Hz, legalabbis az android igy erzekeli, a valos hasznalat kozben viszont be-belassul, mintha visszaallna 60-ra, de 120-at ir ki...
Lomhanak erzodik mind a Samsunghoz es mind a Motohoz kepest. Fejlesztoiben es kisegito lehetosegekben is 0-ra vetem le az animacios sebesseget es megis...
A HyperAI viszont zseni magyarul! Eddig a legjobb beepitett AI a nyelvunkon, amit probaltam, ami valoban jol mukodik! Hozzateszem Honort nem hasznaltam meg ujat, ugy hallottam az sem rossz. De a Samsunge magyarul ugye nem makog, a Motonak meg kvazi nincs sajat AI-a, csak shortcutszinten hasznalja masoket. Oke, 1-2 sajat funkcioja van, de az nekem inkabb megmosolyogtato...
Szoval a telefonos es tabletes HyperOS nem teljesen egyforma, ezert meg hasznalom egy ideig a telefont es meglatjuk megismerem-e a kiskapukat is. -
User05
aktív tag
Szervusz!
Sargas fenyu lampanal, zart szobaban nagyon kivilagositja a temat, a valosagban azert sokkal sotetebb a belter. Amit eddig lattam mas telefonoknal, azok kozul messze a 17T derit a legerosebben. Osszessegeben szepek a kepek egyebkent (szokasos estiek lampanal, kontrasztosabbak, kisse digitalisabbak, de jok, viszont az en izlesemnek is tul vilagosak).
Emellett 1 mp eltelik mire elkesziti a kepet, szoval erezheto a shutter lag es megnyitaskor 2 mp, mire a zanzas elokepet kisimitja. Szoval a kepfeldolgozas lassabb. De ez biztos nem a Dimensity 8500 hibaja, mivel itt van mellette a Moto edge 60 Prom gyengebb, 8350-nel es annak a shutter lagja 1/10 mp (tenyleg szinte azonnal kattint lampafenynel is) illetve a kep megnyitasakor is sokkal gyorsabban rajzolja ki a kepet. Egyik sem azonnal, de a Moto sokkal gyorsabb. Mellesleg lampas kepeknel is termesztesebb.
Eddigi minimalis tapasztalat alapjan a 17T alapvetoen sokkal jobban feltolja automatan a feheregyensulyt, kisse puhabb, fatyolosabb, nagyon vilagos de emiatt kisse kiegett szeru hatter lesz. Nem mindig, de sokszor.
A szenzor benne teljesen jo, proci szinten, szoval ez 100 szazalekig az algoritmus. Remelem hamar kap frissitest a telefon, elsosorban kamerara (kiadastol szamitva mar kapott is tegnap, de ezeken nem segitett).
Osszessegeben egyebkent eleg jo telefon, de a kameras kepessegeit tekintve (na nem a zoomot, az nagyon jo) picit tul van lihegve a tesztekben. De mondom, csak 2 napja van meg es alig hasznaltam, meg nem fotelefon.
Jovohetre tobb idom lesz probalgatni es kitanulni.
Remelhetoen kap meg 1-2 kameras hibajavitast, mert a potencial meg van benne.Maga a HyperOS milyen? Volt Samsungod, ahhoz képest mennyire jó? Egyszerűbb? Keszekusza? Mennyire érződik "olcsó" rendszernek?
-
mhydas99
őstag
Sziasztok,
Aki már használ ilyen telefont, mi a tapasztalata beltéri, sárgás villanyfénynél készült fotóknál?
14T-m van, és úgy érzem, a gyári kamera app színkezelése nem valami jó ilyen helyzetben, több Leica módot is próbáltam. Gcam-mel szerintem jobb, természetesebb, de azzal meg a fókusz a gond. Nyilván a 17T ugyanez a márka, szóval nem számítanék nagy csodára, mégis ez 2 generációval frissebb, hátha javult ebben.
Köszönöm előre is!Szervusz!
Sargas fenyu lampanal, zart szobaban nagyon kivilagositja a temat, a valosagban azert sokkal sotetebb a belter. Amit eddig lattam mas telefonoknal, azok kozul messze a 17T derit a legerosebben. Osszessegeben szepek a kepek egyebkent (szokasos estiek lampanal, kontrasztosabbak, kisse digitalisabbak, de jok, viszont az en izlesemnek is tul vilagosak).
Emellett 1 mp eltelik mire elkesziti a kepet, szoval erezheto a shutter lag es megnyitaskor 2 mp, mire a zanzas elokepet kisimitja. Szoval a kepfeldolgozas lassabb. De ez biztos nem a Dimensity 8500 hibaja, mivel itt van mellette a Moto edge 60 Prom gyengebb, 8350-nel es annak a shutter lagja 1/10 mp (tenyleg szinte azonnal kattint lampafenynel is) illetve a kep megnyitasakor is sokkal gyorsabban rajzolja ki a kepet. Egyik sem azonnal, de a Moto sokkal gyorsabb. Mellesleg lampas kepeknel is termesztesebb.
Eddigi minimalis tapasztalat alapjan a 17T alapvetoen sokkal jobban feltolja automatan a feheregyensulyt, kisse puhabb, fatyolosabb, nagyon vilagos de emiatt kisse kiegett szeru hatter lesz. Nem mindig, de sokszor.
A szenzor benne teljesen jo, proci szinten, szoval ez 100 szazalekig az algoritmus. Remelem hamar kap frissitest a telefon, elsosorban kamerara (kiadastol szamitva mar kapott is tegnap, de ezeken nem segitett).
Osszessegeben egyebkent eleg jo telefon, de a kameras kepessegeit tekintve (na nem a zoomot, az nagyon jo) picit tul van lihegve a tesztekben. De mondom, csak 2 napja van meg es alig hasznaltam, meg nem fotelefon.
Jovohetre tobb idom lesz probalgatni es kitanulni.
Remelhetoen kap meg 1-2 kameras hibajavitast, mert a potencial meg van benne. -
petarda92
csendes tag
Sziasztok,
Aki már használ ilyen telefont, mi a tapasztalata beltéri, sárgás villanyfénynél készült fotóknál?
14T-m van, és úgy érzem, a gyári kamera app színkezelése nem valami jó ilyen helyzetben, több Leica módot is próbáltam. Gcam-mel szerintem jobb, természetesebb, de azzal meg a fókusz a gond. Nyilván a 17T ugyanez a márka, szóval nem számítanék nagy csodára, mégis ez 2 generációval frissebb, hátha javult ebben.
Köszönöm előre is! -
Darkcomet
tag
Azt találtam, hogy ez egy ideje Android feature (14 óta).
Most nem tudom, csak Xiaomin kipróbálni.Köszi a segítséget, de tényleg. Ja... Én is megtaláltam.
"Az ok, amiért mégis elpöccinthetők, az az Android 14 (és a HyperOS) gyári magva, ami szándékosan felülbírálja a programozók "nem törölhető" (FLAG_ONGOING) parancsait. A Google bevezette, hogy a felhasználó bármit kisöpörhessen, ha akar, a Xiaomi pedig egyáltalán nem épített be védelmet ez ellen a szoftverébe" Ez persze fordítás egy Reddit posztból. Ott azon is megy a jogos vita, hogy ha életmentő app elindítása van kirakva, akkor az nagyon könnyen eltüntethető, ami finoman szólva is, nem egy f@sza dolog.Amúgy minden értesítés újraindítja magát, ha be van állítva az automatikus indulás meg a kivétel az akkukezelésből, plusz le van lakatolva, de azért mégis a kéjelgő anyukását a Google-nak, hogy ezt lehetővé tette, és pláne kéjelgő a anyukáját a Xiaominak, hogy nem csinál semmilyen opciót ez ellen.
-
Kaktusz92
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
g4mer
senior tag
Örülök, hogy ezt a típust választottam, gondolkodtam, hogy ez legyen vagy a pro. Megfogdostam mindkettőt, de rájöttem bőven elég ez a méret is, sőt.
Nálam az akku két napig bírja, szóval azzal sincs problémám.
A kamera üvegét mivel lehetne védeni a karcok ellen? Vagy nem kell mert strapabíró? A zsebben hordásra gondolok, hogy az apró szemcséktől karcolódhat.Ha 100%-ig akarsz menni, akkor valami lencsevédő üveg kell rá, de az rontja a képminőséget.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Örülök, hogy ezt a típust választottam, gondolkodtam, hogy ez legyen vagy a pro. Megfogdostam mindkettőt, de rájöttem bőven elég ez a méret is, sőt.
A kamera üvegét mivel lehetne védeni a karcok ellen? Vagy nem kell mert strapabíró? A zsebben hordásra gondolok, hogy az apró szemcséktől karcolódhat.Ha nem teszel semmit a zsebedbe a készülék mellé, nem lesz baja.
Egy olyan tokot vegyél, ami védi a kamerát és kész. -
Kaktusz92
tag
A kamera üvegét mivel lehetne védeni a karcok ellen? Vagy nem kell mert strapabíró? A zsebben hordásra gondolok, hogy az apró szemcséktől karcolódhat. -
janeszgol
félisten
A maga idejében, sőt megjelenése után 2-3 évvel is best buy volt az A52s. De nayon nem egy liga a 17T-vel. Az A52s inkább a 11T-vel összevethető, bár utóbbi is jobb szinte mindenben. Kijelző, kamera, teljesítmény.
-
bence1024
tag
Azt kell mondjam, ez a telefon felkeltette az érdeklődésemet! Pozitív, hogy nincs reklám a felületen.
A52s-ről érezhető lenne az előrelépés?
Mindenesetre bekerült a kalapba! -
mhydas99
őstag
Mondom, ha jo aron el TUDJA valaki adni, akkor ingyen van a 256GB extra tarhely es az emberek tobbsege nem a prohardver hasznaltpiacrol vasarol

Aukcioban meghirdetni peldaul a legjobb opcio. Azt szeretik a nepek. -
g4mer
senior tag
már tele a net a rollerekkel. 90eket kérnének érte.
128GB-n elnyomorogtam, 256Gb-ossal is ellennék egy darabig. Bár tény, hogy az 512gb barátibb
-
mhydas99
őstag
-
Orgi
addikt
Értem, hogy memória drágulás, de azért az 512-es modellnek irreális felára van
-
mhydas99
őstag
Itt egy teszt a 17T vs Poco X8 Prorol (ami lehet mast is erdekel, tekintve hogy ikrek leszamitva a kameras kepesssegeket, de a Poco felaron van). Angol AI szinkron beallithato.
-
mhydas99
őstag
Holnap jon a telefon, hetvegen talan be tudom lakni es ha minden a terveim szerint alakul, akkor talan, de csak talan pentekig feltoltok rola egy first impressions/quick tour reviewt Logoutra, irasban. Ha nem akkor keddig. Nincs ebben tapasztalatom, de kedvem van hozza, talan meg S24, Moto edge 60 Pro kameras osszevetest is keszitek (ha az ido nem lesz botranyosan szar). Nem igerem, de megprobalom.
Az meg akkor ugy juni 20-ig beleferne es aki kedvet kap meg lesz 10 napja megvenni a 17T-t. Felteve ha engem is meggyoz. Bar nem ketlem.. -
g4mer
senior tag
-
mhydas99
őstag
Nem 30 ezer, hanem a becsult erteke + 30 ezer! 30 ezer az ajandek ilyenkor juni 30-ig.
-
g4mer
senior tag
Ok felujitjak es tovabbertekesitik ezeket, szoval azert 4-5 eves csucsoknal regebbit nem hinnem, hogy bevennenek mar, plane olcsobbat nem...
Bar most nezem azt irtam korabban hogyha van "semmit nem ero keszuleked, azt visszaveszik" hat ezt nem fogalmaztam meg jol, nem szo szerint ertettem, bocs.
A vicc az, hogy elkuldtem nekik az edge 40-em, korrekt ajanlatot adtak, meg is lepodtem.
Aztan kivancsisagbol beirtam a sokkal jobb edge 60 Promat is, mennyit adnanak erte...most figyelj...2 ezerrel kevesebbet...
4-5 éves csúcsot azért nem adnék le 30ezerért, annyiért simán eladom bárhol.
Egyszer mondjuk eljátszottam a mediamarktban, hogy leadtam az NFC hibás 11emet, átvették minden gond nélkül
Amúgy az 512gb-os modellnek jókora felára van
-
mhydas99
őstag
Ok felujitjak es tovabbertekesitik ezeket, szoval azert 4-5 eves csucsoknal regebbit nem hinnem, hogy bevennenek mar, plane olcsobbat nem...
Bar most nezem azt irtam korabban hogyha van "semmit nem ero keszuleked, azt visszaveszik" hat ezt nem fogalmaztam meg jol, nem szo szerint ertettem, bocs.
A vicc az, hogy elkuldtem nekik az edge 40-em, korrekt ajanlatot adtak, meg is lepodtem.
Aztan kivancsisagbol beirtam a sokkal jobb edge 60 Promat is, mennyit adnanak erte...most figyelj...2 ezerrel kevesebbet...
-
g4mer
senior tag
Köszi a választ mindkettőtöknek, azt dobta ki a MI oldal, hogy ezzel nem foglalkoznak
-
Orgi
addikt
-
mhydas99
őstag
Probald meg, megnezheted probakepp a weboldalon ugy is, hogy nem veszel semmit. En a Telekomen neztem az enyem mennyiert vennek be, mert ugyanaz a recommerce a refurbishment ceg.
Ugyanazt az arat irtak, csak ugye a +30 ezer nelkul. -
g4mer
senior tag
mi.com (hivatalos bolt)
Kuponkod: MobilarenaX17T (-25e)Keszulekbeszamitas bonusz, vasarlaskor tudod hozzaadni a keszuleked, pontos tipust adj meg (nyilvan nem mindent vesznek at), arat kinal +30 ezret. Nekem most vittek el, tegnap este adtam le a rendelest. Azt irtak 2 heten belul utaljak a penzt. Majd IBAN szamlaszamot kell megadnod a hasznalt keszulekednek rendeleskor, area utaljak ra majd.
Aztan ha megkaptad az ujat, akkor lojj vele fotot, toltsd fel az oldalukra (majd megnezem hova, lehet FB kell), oszd meg es kuldenek majd ingyen egy 10e mAh eleg jo power banket.
Nekem rendeleskor csak 1 kupont hagyott ervenyesiteni (MA-s) bar az volt a legmagasabb erteku amugyis.
Van egy 1000 éves androidos samsungom, az átvehetik vajon?
-
mhydas99
őstag
mi.com (hivatalos bolt)
-
g4mer
senior tag
240 a 15T Pro.
Ha van semmit nem ero keszuleked, akkor azt visszakuldve es lekuponozva a 17T meg 160 ezer+ajandek 15 ezres powerbank.
Nem hinnem hogy ennyi felarat indokolna a regebbi, az akcio miatt a 17T most a legjobb vetel a Xiaominal szerintem.
4k120 fps-t kevesen fog ak hasznalni, de nagyon. Plane hogy nem is lehet lencset valtani kozben.
Wifi 7 jo, de lassuk be, atlagembernek nincs olyan routere illetve nagy elonyod nem lesz vele. Wifi 6e boven jo meg hosszu evekig egy telefonra. Azert az nem egy szerver.
Fokamera a 17T-hez kepest alig jobb. Mar amennyire kicsit ki tudtam ptobalni. Ejjeli kepeknel lesz valamivel latvanyosabb az wredmeny, de nem sokkal. Plusz szoftverfrissiteseket fognak kapni, Xiaomi azokkal kalapalja ki a hezagokat.
Akinek meg nem annyira fontos a kamera, annak meg a Poco X8 Pro, mert majdnem ugyanaz, csak felaron.ez az akció hol van?
-
mhydas99
őstag
240 ezer ft a 15T Pro. Én azt venném a kettő közül. Kiváló a 17T, különösen ajánlott, de a kettő közül én a 15T Prot venném. Sokkal erősebb SoC, jobb kamera (az egy dolog, hogy nagyobb a képérzékelő, de van 4K 120 fps lassítás is), wifi7.
Egy gond van az akku jóval kisebb, csak 5500-as. Viszont 90W wired töltés van.Nálam egyértelmű a 15T Pro a kettő közül.
240 a 15T Pro.
Ha van semmit nem ero keszuleked, akkor azt visszakuldve es lekuponozva a 17T meg 160 ezer+ajandek 15 ezres powerbank.
Nem hinnem hogy ennyi felarat indokolna a regebbi, az akcio miatt a 17T most a legjobb vetel a Xiaominal szerintem.
4k120 fps-t kevesen fog ak hasznalni, de nagyon. Plane hogy nem is lehet lencset valtani kozben.
Wifi 7 jo, de lassuk be, atlagembernek nincs olyan routere illetve nagy elonyod nem lesz vele. Wifi 6e boven jo meg hosszu evekig egy telefonra. Azert az nem egy szerver.
Fokamera a 17T-hez kepest alig jobb. Mar amennyire kicsit ki tudtam ptobalni. Ejjeli kepeknel lesz valamivel latvanyosabb az wredmeny, de nem sokkal. Plusz szoftverfrissiteseket fognak kapni, Xiaomi azokkal kalapalja ki a hezagokat.
Akinek meg nem annyira fontos a kamera, annak meg a Poco X8 Pro, mert majdnem ugyanaz, csak felaron. -
g4mer
senior tag
240 ezer ft a 15T Pro. Én azt venném a kettő közül. Kiváló a 17T, különösen ajánlott, de a kettő közül én a 15T Prot venném. Sokkal erősebb SoC, jobb kamera (az egy dolog, hogy nagyobb a képérzékelő, de van 4K 120 fps lassítás is), wifi7.
Egy gond van az akku jóval kisebb, csak 5500-as. Viszont 90W wired töltés van.Nálam egyértelmű a 15T Pro a kettő közül.
Köszi a választ, használt piacon nézelődöm, jóformán az összes 15 T előfizus
én is azt venném amúgy, mert olcsóbb is.4k120 fps nem érdekel, iphoneon se használtam ilyeneket soha. Igazából csak "barátkozás az androiddal" címmel állok most hozzá, megvárom a 18as iphone szériát, addig meg akarok venni valamit, mivel most adtam el a 16 pro-mat
-
janeszgol
félisten
-
mhydas99
őstag
Ezt a kiadás után ellövünk egy főverziót sztorit a 15T-szériával is eljátszották.

Úgy látom, a tok nem színazonos.
Koszi.
Nem ertem miert csak a Motorola kepes erre a minimalis dologra odafigyelni...akkor minek adjak ki szinekben?
Na mindegy...sajna tokokra meg keves a valasztek... -
Viktor0610
MODERÁTOR

Azt nem tudod veletlenul hogy a kekhez kek jar-e? Annak tudnek orulni
Illetve azt nem is neztem hogy van-e rajta gyari folia...Az egyebkent kicsit zavar hogy most jelent meg es 4 honap mulva mar el is lo a 4-bol 1 evet a szoftverfrissitesre...ez 4,5 evnek lett volna korrekt (5 foverzio) ha mar igy adtak ki, de ez van...
Ezt a kiadás után ellövünk egy főverziót sztorit a 15T-szériával is eljátszották.

Úgy látom, a tok nem színazonos.
-
mhydas99
őstag

Azt nem tudod veletlenul hogy a kekhez kek jar-e? Annak tudnek orulni
Illetve azt nem is neztem hogy van-e rajta gyari folia...Az egyebkent kicsit zavar hogy most jelent meg es 4 honap mulva mar el is lo a 4-bol 1 evet a szoftverfrissitesre...ez 4,5 evnek lett volna korrekt (5 foverzio) ha mar igy adtak ki, de ez van...
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Na kivancsi leszek, ma megint elmentem Alzaba megnyomogatni...tudom hogy megbanom, mert annyival nem jobb, mint a Moto, de leadtam a rendelest...

Sima 17T, 12/256GB kek....osszevetettem a Proval is, a fenykepek alapjan holtverseny, meretben a sima jobban kezre all nekem, a dummyt jol meg tudtam markolni.
A vezetek nelkuli toltes hianyat meg megszokom, 6500-as teleppel...
A proci teljesitmenye meg boven eleg.
Mar csak 2 dolgot remelem a jovobeli HyperOS frissitestol: beepitik a desktop modot normalisan es a menuben mozogva a lagolas es lomha animaciok megszunnek letezni. Moto ugy suhan hogy mar nem lenne jo drasztikus csokkenest latni...na majd kiderul.Kerdes: Nem tudjatok, itthon jar hozza tok es ha igen akkor szinazonos a hazzal?
Igen: [link].

-
mhydas99
őstag
Na kivancsi leszek, ma megint elmentem Alzaba megnyomogatni...tudom hogy megbanom, mert annyival nem jobb, mint a Moto, de leadtam a rendelest...

Sima 17T, 12/256GB kek....osszevetettem a Proval is, a fenykepek alapjan holtverseny, meretben a sima jobban kezre all nekem, a dummyt jol meg tudtam markolni.
A vezetek nelkuli toltes hianyat meg megszokom, 6500-as teleppel...
A proci teljesitmenye meg boven eleg.
Mar csak 2 dolgot remelem a jovobeli HyperOS frissitestol: beepitik a desktop modot normalisan es a menuben mozogva a lagolas es lomha animaciok megszunnek letezni. Moto ugy suhan hogy mar nem lenne jo drasztikus csokkenest latni...na majd kiderul.Kerdes: Nem tudjatok, itthon jar hozza tok es ha igen akkor szinazonos a hazzal?
-
Sn00k
veterán
En is sokat vacilaltam ezen es ugy voltam vele nekem eleg a sima T. Aztán mikor rendeltem valahogy mégiscsak a pro mellett döntöttem nekem egyedül a súlya nem volt szimpi de szerencsére nem para meg a gyári tok is nagyon könnyű amit adnak hozzá. Aztán rájöttem tök jó hogy a prot választottam tetszik nagyon eza nagy kijelző is. A kamera szerintem teljesen rendben van. Itt fent van 25 ezres kupon kod is mobilarenas.
Összességében én örülök végül a prot vettem. -
mhydas99
őstag
Nezd nekem nincs egyik sem es ez a kerdes erdekel engem is a legjobban...ha ejjel is sok foto keszulne, akkor 15T Pro. Ha leginkbb nappal, akkor az AR-ERTEK sarany miatt a 17T. Fotos kepessegek az arszinten mindkettoben kivaloak.
Ha abszolut fontos a kameras minoseg, mert profi kimenetet akarsz, akkor meg egyik sem.
Atlagembereknek akik csak megbizhato, jo, szeretheto es sokoldalu kameras telefont akarnak, amiben igazan nem csalodnak, azoknak ezek kivaloak.A 17T nyitasi akcioban raadasul sokkal olcsobb is, mint a 15T Pro.
Ajanlom figyelmedbe:
-
g4mer
senior tag
Van kulonbseg, de csak a fokameraban, a masik ketto ugyanaz. A fokameraban nagyobb a szenzor, ergo szebb esti kepeket keszit illetve portrefotonal a hatteret szebben mossa el valamivel, valamint egy minimalisan reszletesebb kepeket is keszit.
Ami miatt nem tunik fel a kulonbseg az az, hogy mindkettoben Mediatek proci van (habar mas liga) es az ISP-juk, azaz a kepfeldolgozo processzoruk nagyon hasonloan mukodik.Aztan a T Pro kepes 8K-ban rogziteni, ha ez barmi miatt fontos lenne.
Szoval a fokameraban van kulonbseg, de nappali fotoknal annyira minimalis, hogy nem indokolja az arkulonbseget. A szineket, kontrasztokat es reszleteket mashogy kezeli kisse a ket telefon, a Pro egyertelmuen jobb, de szamszerusitve (es ezt most a vizsgalt kepek alapjan mondom, kvazi hasrautve) a fokamera ugy 10 szazalekkal keszit szebb kepeket, mint a sima 17T-e. A masik 2, azaz a telefoto es ultraszeles kamera meg szog ugyanaz, ott is csak az algoritmus miatt tunhet minimalisan masnak a ketto.
Ha azt kerded, megeri-e csak kamerakepessegek alapjan a T Pro a felarat, akkor a valasz egyszeru. Egyaltalan nem.
Köszi a részletes választ. 15 T pro és 17 T közül melyiket érdemes megvenni? Fontos a fotók minősége.
-
mhydas99
őstag
Van kulonbseg, de csak a fokameraban, a masik ketto ugyanaz. A fokameraban nagyobb a szenzor, ergo szebb esti kepeket keszit illetve portrefotonal a hatteret szebben mossa el valamivel, valamint egy minimalisan reszletesebb kepeket is keszit.
Ami miatt nem tunik fel a kulonbseg az az, hogy mindkettoben Mediatek proci van (habar mas liga) es az ISP-juk, azaz a kepfeldolgozo processzoruk nagyon hasonloan mukodik.Aztan a T Pro kepes 8K-ban rogziteni, ha ez barmi miatt fontos lenne.
Szoval a fokameraban van kulonbseg, de nappali fotoknal annyira minimalis, hogy nem indokolja az arkulonbseget. A szineket, kontrasztokat es reszleteket mashogy kezeli kisse a ket telefon, a Pro egyertelmuen jobb, de szamszerusitve (es ezt most a vizsgalt kepek alapjan mondom, kvazi hasrautve) a fokamera ugy 10 szazalekkal keszit szebb kepeket, mint a sima 17T-e. A masik 2, azaz a telefoto es ultraszeles kamera meg szog ugyanaz, ott is csak az algoritmus miatt tunhet minimalisan masnak a ketto.
Ha azt kerded, megeri-e csak kamerakepessegek alapjan a T Pro a felarat, akkor a valasz egyszeru. Egyaltalan nem.
-
g4mer
senior tag
A 17 T és Pro modell között a kamerában nincs különbség?
https://www.youtube.com/watch?v=Se6sOUIF-yE
Érdekes, hogy itt a 17 T szebb képeket készít
-
mhydas99
őstag
Eszméletlen off topik, nincs is Xiaoki telefonom kb 5 éve, nem is tervezek, de megláttam a DÁP regisztráció anomáliát.
Aki ebben szenved, hogy a hülye arcfelismerős azonosítás nem akarja a jót, elmondom, hogy kell, mert én is kb 1 óra szarakodás után jöttem rá:
Amikor az alkalmazás azt kéri, hogy fordulj jobbra - balra, mindig csak egy pillanatra, utána pedig vissza középre. Tehát hiába írja az a szutyok, hogy fordulj jobbra folyamatosan, és megy a zöld fehér piros csík, úgy fogadja el, ha egy pillanatra az adott irányba nézel, és utána vissza középre.
Nekem így elsőre sikerült.Bementem inkabb es 5 perc alatt megcsinaltak

-
jUUh
addikt
Igaz, en is beleszaladtam 2 honapja csak el is felejtettem :-S
Ujra kell regelni, ha nem engedne otthon a DAP (mert az arcazonositas kb. 20-szor fog hibaba csuszni), akkor szemelyesen kell bemenned az egyik kormanyablakba es megcsinaljak. Vidd magaddal a regi telefonod is, amin meg elnek a dolgok.Eszméletlen off topik, nincs is Xiaoki telefonom kb 5 éve, nem is tervezek, de megláttam a DÁP regisztráció anomáliát.
Aki ebben szenved, hogy a hülye arcfelismerős azonosítás nem akarja a jót, elmondom, hogy kell, mert én is kb 1 óra szarakodás után jöttem rá:
Amikor az alkalmazás azt kéri, hogy fordulj jobbra - balra, mindig csak egy pillanatra, utána pedig vissza középre. Tehát hiába írja az a szutyok, hogy fordulj jobbra folyamatosan, és megy a zöld fehér piros csík, úgy fogadja el, ha egy pillanatra az adott irányba nézel, és utána vissza középre.
Nekem így elsőre sikerült. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem akarlak piszkálni, de nem arra voltam kíváncsi, hogy hol és merre vannak a beállítási lehetőségek, ennyi eszem nekem is van 22 évnyi okostelefónia után, hanem arra, hogy MIT kéne beállítanom. Tehát ha neked van a notification panelen külső alkalmazásból való értesítés (pl. Időkép, valamilyen VPN, Rotate Control Pro, stb.), és te megoldottad, hogy ne lehessen kisöpörni onnan, akkor azt írd meg légy szíves nekem, hogy hogyan csináltad, ne azt, hogy merre vannak a beállítási opciók. Előre is köszönöm, és remélem nincs harag.
Amúgy a híre alapján már előre féltem a Xiaomi féle OS-től, erre belemászok ebbe a szutyokba nyakig. Meg is érdemlem talán...
Azt találtam, hogy ez egy ideje Android feature (14 óta).
Most nem tudom, csak Xiaomin kipróbálni. -
mhydas99
őstag
Nem akarlak piszkálni, de nem arra voltam kíváncsi, hogy hol és merre vannak a beállítási lehetőségek, ennyi eszem nekem is van 22 évnyi okostelefónia után, hanem arra, hogy MIT kéne beállítanom. Tehát ha neked van a notification panelen külső alkalmazásból való értesítés (pl. Időkép, valamilyen VPN, Rotate Control Pro, stb.), és te megoldottad, hogy ne lehessen kisöpörni onnan, akkor azt írd meg légy szíves nekem, hogy hogyan csináltad, ne azt, hogy merre vannak a beállítási opciók. Előre is köszönöm, és remélem nincs harag.
Amúgy a híre alapján már előre féltem a Xiaomi féle OS-től, erre belemászok ebbe a szutyokba nyakig. Meg is érdemlem talán...
HyperOS3-mam van a tableten. Ledozeroltam a telepiteskor rola mindent ugy, ahogy a mobilarenas videoban fent van a YT-on, kb. 3 honapos tutorial.
Ezt irtam le neked, illetve ennek egy reszletet, ezert nekem SEMMI reklamom nincs!A HyperOS-nek meg meg vannak a maga nyugjei, mint szinte minden masnak is, csak meg kell szoknod es raszanni par orat a megertese es tiltasokra. Ennyi.
Bar szemely szerint a OneUI azert kellemesebbnek tartom, de a HyperOS3 is rendben van. A 4 meg meg jobb lesz. -
Darkcomet
tag
Akit érdekel a telefon, itt van egy jó kis fényképezős/videós tartalom róla:
-
mhydas99
őstag
Akit érdekel a telefon, itt van egy jó kis fényképezős/videós tartalom róla:
-
mhydas99
őstag
Köszi mindenkinek a DÁP-os segítséget.
Az EgészségAblak miért nem akarja az igazságot? Átrak böngészőbe, és DÁP-os bejelentkezést sűrget? A Realme GT Mastersen és Ulefone Aromor 22-őn gond nélkül működik.Aztán még itt lenne a Notification panel / drawer-es kérdésem is, ami eléggé idegesítő, hogy egy mozdulattal ki lehet söpörni ezeket az értesítéseket, aztán később újraindulnak.
Ja igen! Yetteles a mobil, én vettem, én hoztam ki, ott bontották ki, de én üzemeltem be. Most strapatokra meg normális kijelzővédőre vár, addig csak otthon használom.
Ha hosszan ranyomsz az adott ertesitesre a notification panelen, akkor a menubol kivalaszthatod, hogy tiltod, elrejted vagy mast csinalsz vele. Beallitosokban az ertesiteseknel egyesevel allithatod be minden apphoz mit akarsz latni es hogyan es mit nem...
-
Darkcomet
tag
Köszi mindenkinek a DÁP-os segítséget.
Az EgészségAblak miért nem akarja az igazságot? Átrak böngészőbe, és DÁP-os bejelentkezést sűrget? A Realme GT Mastersen és Ulefone Aromor 22-őn gond nélkül működik.Aztán még itt lenne a Notification panel / drawer-es kérdésem is, ami eléggé idegesítő, hogy egy mozdulattal ki lehet söpörni ezeket az értesítéseket, aztán később újraindulnak.
Ja igen! Yetteles a mobil, én vettem, én hoztam ki, ott bontották ki, de én üzemeltem be. Most strapatokra meg normális kijelzővédőre vár, addig csak otthon használom.
-
mhydas99
őstag
Igaz, en is beleszaladtam 2 honapja csak el is felejtettem :-S
Ujra kell regelni, ha nem engedne otthon a DAP (mert az arcazonositas kb. 20-szor fog hibaba csuszni), akkor szemelyesen kell bemenned az egyik kormanyablakba es megcsinaljak. Vidd magaddal a regi telefonod is, amin meg elnek a dolgok. -
Orgi
addikt
Bocsi, de újabb gebasz. Aszondja a telefon a Digitális Állampolgárság elindításakor, hogy:
"A készüléked nem felel meg a minimális követelményeknek. Az alábbi problémákat találtuk:Feltételezhetően rootolt készülék.
Az ellenőrzésünk alapján előfordulhat, hogy a készüléked rootolva van és/vagy, hogy az alkalmazás nem a Google Play áruházból telepítetted."Nos, a telefon Yetteles origin, az app GP-ből ment fel. Ilyenkor mi a f@sz van? Lehetséges, hogy erre a mobilra újra kell regisztrálni ez a szolgáltatást? Az Egészség Ablak sem megy.
A DÁP-ot újra kell regisztrálni telefon cserénél szerintem.
[link] -
mhydas99
őstag
Bocsi, de újabb gebasz. Aszondja a telefon a Digitális Állampolgárság elindításakor, hogy:
"A készüléked nem felel meg a minimális követelményeknek. Az alábbi problémákat találtuk:Feltételezhetően rootolt készülék.
Az ellenőrzésünk alapján előfordulhat, hogy a készüléked rootolva van és/vagy, hogy az alkalmazás nem a Google Play áruházból telepítetted."Nos, a telefon Yetteles origin, az app GP-ből ment fel. Ilyenkor mi a f@sz van? Lehetséges, hogy erre a mobilra újra kell regisztrálni ez a szolgáltatást? Az Egészség Ablak sem megy.
Marmint te hoztad ki a Yetteltol vagy hasznaltan vetted?
Illetve valamelyik ismerosod nem allitotta be neked az elejen, akar rootolassal is, amirol nem tudsz?
Ha te hoztad ki ujonnan a boltbol akkor biztos nem rootolt, ergo telepitsd ujra az appot es regelj be. Elotte frissits le mindent. -
Darkcomet
tag
-
horilori
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Sony 1 V telefon ami van jelenleg nekem, erről érdemes lenne egy 17T-re váltani?
Elég jó ajánlatnak tűnik a plusz ájándékok miatt (roller vagy porszívó).
Nem nagyon használom ki a jelenlegi telefonomat, emiatt is gondolkodok rajta.
Tudom hogy ezt igazából nekem kellene eldöntenem, de kíváncsi vagyok a véleményekre...
Egy pár éves Sony csúcsgépet folyamatos zoom-al egy középkategóriás szijámijáú-ra, háát, csak ha nagyon haragszol az xperiára, vagy magadra!
-
Darkcomet
tag
Üdvözlet!
Segítséget kérnék. A Realme és Huawei mobilokhoz képest ez a HyperOS egy katyvasz (sz@r) számomra. Pl. ha egy alkalmazás kirakja magát a Notification panel / drawer-re, akkor hogyan tudnám eléri, hogy fixen ott maradjon? Mert jelenleg akár mit is állítok be, egy laza jobbra illetve balra söpréssel el lehet tüntetni. Időkép, Rotation Controll Pro, és még pár alkalmazásról lenne szó.
Lezárt képernyőnél az idióta tanácsait hogyan lehetne lekapcsolni (ez valami hírolvasó bizbaszság lehet)?
-
Sn00k
veterán
Sziasztok.
Adott egy Sony 1 V telefon ami van jelenleg nekem, erről érdemes lenne egy 17T-re váltani?
Tudom hogy ezt igazából nekem kellene eldöntenem, de kíváncsi vagyok a véleményekre...
Én simán cserélném. Azért az a sony már nem mai darab...
-
Zsootii
csendes tag
Sziasztok.
-
horilori
csendes tag
A 101-es szám Orwell óta nem túl biztató, de sebaj.
A mai árak mellett ez igen komplett konstrukció. Állítólag a Hyper OS3 sem bosszantó már, bár nekem az LG-é volt a leghasználhatóbb, de a Samsung felülete is logikus.
Egyedül ami aggasztó lehet, a műanyag keret, egy esésnél lehet törik. Az USB 2.0 persze bosszantó, de ez apróság. A 4év fő szoftververzió frissítés nem túl sok, ami igazából csak 3 , mert lassan jön az Android 17, de annak lejárta után is használható marad még évekig a telefon, a 6 év biztonsági frissítés meg elég.A videó is tetszett, bár éjszaka ugrált a fókusz.
Még egy, bizonyos funkciókhoz, pl AI vagy egészség-monitorozás, xiaomi fiók kell, ami nem tudjuk hol tárolja az adatokat, miért kell tudnia mindent hiszi-nek? 
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Használhatod nyugodtan a régi töltőt.
-
Kaktusz92
tag
Én is megrendeltem ezt a telefont, egy 5,5 éves Note 9Pro-t fog váltani, az tökéletesen bevállt, úgyhogy nagy reményeket fűzök ehhez is. Annak a 33w-os töltőjét nyugodtan használhatom, vagy érdemes egy ehhez valót beszerezni? A töltési sebesség nem lényeg.
-
szkaroly
őstag
Van AI szuper zoom egész 30x nagyitasig(csak net mellett működik) és köszi, több, mint korrekt telefoto nélkül is.
Ezt az évek múlva docogest sokszor hallom, de még soha nem tapasztaltam korábbi teloimon sem.
És ahogy látom szoftveres tamogatas is több. Xiaomi 4 év foverzio és 6 év biztonsági javitas.
Honor 6 év foverzio és 6 év biztonsági.Azért egy 5x optikai zoom és egy AI szuper zoom között óriási különbség van. Az hogy a snapi 7 gen4 6 év múlva mire lesz képes arra is kiváncsi vagyok, majd írok egy emailt 2032-ben megfelel-e még. A 17 T még 4 gigával több ramot is ad, ami viszont 2032-ben biztos számítani fog.
Ami az aksiteljesítményt illeti:
Nem látok nagy különbségeket. Ha a Smartzone teszteli a 17T-t, belinkelek egy új grafikont.
-
Jack Oneill
veterán
az 50 mpx-es 5x optikai zoommal rendelkező telefotó kamera szerintem elég nagy különbség a kettő között.
igazából a magyar árakat tekintve, a Honor 600 baromira túl van árazva a piacon, szép kijelző, jobb üzemidő oké, de 210k körül ennél lényegesen jobb SoC-t érdemelne a vásárló, és legalább legyen egy használható telefotó benne.egyébként a SoC azért fontos, mert lehet még most éppen elég, de 3-4-5 év múlva az aktuális android verzión, az akkor appokkal már lehet döcögős lesz.
(ezt saját tapasztalatból írom, hogy nem szabad "éppen elég" kategóriás hardverrel szerelt telefont venni)Van AI szuper zoom egész 30x nagyitasig(csak net mellett működik) és köszi, több, mint korrekt telefoto nélkül is.
Ezt az évek múlva docogest sokszor hallom, de még soha nem tapasztaltam korábbi teloimon sem.
És ahogy látom szoftveres tamogatas is több. Xiaomi 4 év foverzio és 6 év biztonsági javitas.
Honor 6 év foverzio és 6 év biztonsági. -
DS39
nagyúr
Így van, köszönöm. És kameraban sem hiszem, hogy akkora óriási eltérés lenne. Normál emberi szem ezekben már nem vesz észre nagy eltérést. Mindkettő kiváló kamerával rendelkezik. Ráadásul a snapi 7 gen4 teljesen rendben van.
az 50 mpx-es 5x optikai zoommal rendelkező telefotó kamera szerintem elég nagy különbség a kettő között.
igazából a magyar árakat tekintve, a Honor 600 baromira túl van árazva a piacon, szép kijelző, jobb üzemidő oké, de 210k körül ennél lényegesen jobb SoC-t érdemelne a vásárló, és legalább legyen egy használható telefotó benne.egyébként a SoC azért fontos, mert lehet még most éppen elég, de 3-4-5 év múlva az aktuális android verzión, az akkor appokkal már lehet döcögős lesz.
(ezt saját tapasztalatból írom, hogy nem szabad "éppen elég" kategóriás hardverrel szerelt telefont venni) -
Jack Oneill
veterán
Neki nem fontos a teljesítmény.
Ellenben az akkuidő igen.
És az a 17T-nél a tesztek alapján gyenge az akkumulátor kapacitásához mérten.Így van, köszönöm. És kameraban sem hiszem, hogy akkora óriási eltérés lenne. Normál emberi szem ezekben már nem vesz észre nagy eltérést. Mindkettő kiváló kamerával rendelkezik. Ráadásul a snapi 7 gen4 teljesen rendben van.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
DS39
nagyúr
Nem rossz, de örülök, hogy nem vártam meg a megjelenést és inkább egy Honor 600 mellett döntöttem. Nagyon gyászos az üzemidő, pedig viszonylag nagy akksi van benne, ezzel szemben a Honor 3 napot megy 14-15 óra kijelzoidovel. Nálam a Honor győzött.
Ezt nem teljesen értem.
A Honor 600 hardveresen lényegesen gyengébb. (Szóval nem értem az összehasonlítási alapot.) -
oli987
tag
Ez így nem igaz, márkán belül is lehet fizikai és virtuális. Pl. Poco F8 Pro/Ultra fizikai. Meg kell nézni az adott telefonnál a gyári hardvertesztben a proximity sensort.
-
Jack Oneill
veterán
Nekem Galaxy A54-ben egy rémálom volt. Inkább lezártam a képernyőt, amíg telefonálok, mert katasztrófalis következmények voltak 🤣
Honor 600-on viszont tökéletesen működik, eddig rendben. Szerintem itt Xiaomin is, azért ezek csak fejlődtek az elmúlt években. -
janeszgol
félisten
Pedig ma már a legtöbb telefonban virtuális közelségérzékelő van. Ilyen a Galaxy A széria, Pocok, szerintem a Redmik is már.
Már az A34-emben is az volt és hibátlanul működött. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Szia. Kipróbáltam mindkét telefont 17T/17T pro. De egyiknél se jöttem rá, hogy hol lehet előhívni a Leica naturál módot. A gombbal csak a Authentic és Vibrant módot lehet állítani.
Ó, bocs, félreértettelek.
Ha jól értem, ehhez jobb alul, a varázspálca ikonra kell kattints, ott lesz egy Leica NAT opció. Gondolom, ezt keresed?
-
Permet Elek
senior tag
Szia. Kipróbáltam mindkét telefont 17T/17T pro. De egyiknél se jöttem rá, hogy hol lehet előhívni a Leica naturál módot. A gombbal csak a Authentic és Vibrant módot lehet állítani.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Sziasztok. A Leica naturál módot, elő lehet hozni ennél a modelnél is?
Ez ugyan 15T, de szerintem a 17T-n is ugyanez a módja.

-
Orgi
addikt
Két éve használok egy 14T-t és még sosem volt problémám ezzel, gondolom ebben ugyanolyan jól működik.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. A Leica naturál módot, elő lehet hozni ennél a modelnél is?
-
nahunn
tag
-
oli987
tag
Ez relativ hogy kicsi-e vagy nem. Voltak mar 6,5-6,6 es 6,7 colos telefonok is a kezemben az elmult 2 evbol vekony kavakkal es 8,4 mm alatti vastagsaggal, kerekitett szelekkel. Nem azt mondom, hogy oriasi a 6,59 col, de erezhetoen teglasabb, mint a 6,2 Samsung. A 6,7 colnal meg fogasra nekem detto ugyanaz, csak minimalisan feljebb kell huznom a huvelykujjam, hogy elerjem a tetejet. Nem kicsi a 6,6 col. A 6,83 colosak meg szerintem az elmult 1,5 evben indultak meg igazan, azok is a felsokategoriaban...6,67 col ment/megy evekig a belepoknel es a kozepkategoriaban.
Ezt kár tovább ragozni, kb. ugyanazt írjuk le, csak máshogy.
-
Graphics
Jómunkásember
-
mhydas99
őstag
Ez relativ hogy kicsi-e vagy nem. Voltak mar 6,5-6,6 es 6,7 colos telefonok is a kezemben az elmult 2 evbol vekony kavakkal es 8,4 mm alatti vastagsaggal, kerekitett szelekkel. Nem azt mondom, hogy oriasi a 6,59 col, de erezhetoen teglasabb, mint a 6,2 Samsung. A 6,7 colnal meg fogasra nekem detto ugyanaz, csak minimalisan feljebb kell huznom a huvelykujjam, hogy elerjem a tetejet. Nem kicsi a 6,6 col. A 6,83 colosak meg szerintem az elmult 1,5 evben indultak meg igazan, azok is a felsokategoriaban...6,67 col ment/megy evekig a belepoknel es a kozepkategoriaban.
-
Orgi
addikt
-
nahunn
tag
Már majdnem rendeltem, de jó hogy végigbolvastam a tesztet. Virtuális fülközelség érzékelővel b***** el az egészet.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem szeretem a kínai telefonokat, de ez a 17T annyira kurvajó lett, hogy a végén még eldobom az elveimet....
-
instantwater
addikt
A Mi9T minden, csak nem modern. Majdnem 7 éves.
Amúgy minden a használati szokásoktól függ. Ha egész nap teljes fényerőn megy ugyanaz, akkor az LCD, CRT is beég.
A PWM érzékenyektől meg hiába várod, hogy a Te szemeddel lássanak. Meg kell venni, használni, ha zavar, visszaküldeni. Ezt általánosságban írom, nem csak erre a telefonra.Igen, nem mai darab, és évekkel ezelőtt beégett már.
A Mi 10T IPS kijelzője és az összes régi IPS kijelző telefon nem égett be.
-
oli987
tag
-
laca7909af
tag
Használok egy pixel 10-et is, azzal az a gond, hogy kompakt méretéhez képest nehéz (>200g)... Meg fura a Visor is...
A stock android miatt szeretem a pixeleket.
Ha a pixelnek matt hátlapja lenne a matt keret mellé, az lenne az igazi..
5x optikai zoom-ot imádom benne, sokkal komolyabb minőség, mint az S25-ömben volt.
Én mindig a kompaktokat komáltam, szinte összes Sony Compact és Samu S-em volt, ezek az etalonok.
Amiből indult az egész: kár hogy nincs a 17T-ben teljes AOD, mert mérete miatt csak a kisebbik 17T tetszik.
X200Fe 186g-mal jobb volt, de origin os nem jött be.. -
mhydas99
őstag
Volt pár hétig 15T-m, az tepsi.. nem tetszett a mérete, meg akksi sem volt elég kitartó benne (SOT). Ment vissza

Most van poco x8 pro (ez akkora mint a 17T), jobb ez a méret...
Ahogy oli987 is említi, ez a 6,59 egy átmenet a tepsik meg kompaktabb telók között, nekem ez a 17T és X8 pro méret jobban tetszik
Jó hogy vannak ezek a kisebb telók is. Nem veszek tepsit
Ez a kapudrog a 6,3 colrol. Aztan rakattannak az emberek, 3 ev es mar eltunnek a 6,3 colosok es a 6,56 lesz a belepo, a 7,1 meg a tepsi. Kosz de mar igy is tulzas ami van, de a kinaiak ezzel nyomulnak, hogy mindenkit pusholjanak a nagyobbakra...csak kozben meg az ember keze, ujjai es izuletei nem erre vannak kitalalva aztan 40 ev mobilozas utan jo ha kevesbe fog hasogatni meg remegni az osszes izulet, mint a hutobol kivett puding...
-
mhydas99
őstag
Nekem is 6,67 colos a telom es nem kicsi, 19,5:9...szeretik azt mondani, hogy a 6,6 az feluton van, en is mondtam mar, de akkor a 6,7 is es nincs megallas

Nem nincs feluton, a 6,6 col nem kicsi na... -
laca7909af
tag
Volt pár hétig 15T-m, az tepsi.. nem tetszett a mérete, meg akksi sem volt elég kitartó benne (SOT). Ment vissza

Most van poco x8 pro (ez akkora mint a 17T), jobb ez a méret...
Ahogy oli987 is említi, ez a 6,59 egy átmenet a tepsik meg kompaktabb telók között, nekem ez a 17T és X8 pro méret jobban tetszik
Jó hogy vannak ezek a kisebb telók is. Nem veszek tepsit
-
butyek
senior tag
Egy vidám 2,5 éves 13T használat után következik a 17T. Remélem ez is bírja majd addig.
-
oli987
tag
Inkább a 6.83-6.9 a mai tepsi. A 20:9 képarányú 6,67 már a múlté, ezt váltotta. A 19.5:9 - es képarányú 6.59 meg félúton van a 6.3 kompakt és a 6.9 tepsi között. Egy jó kompromisszum.
-
mhydas99
őstag
igen, ezért írtam, hogy ez csak szoftveres kicseszés a gyártó részéről...
Nekem a kompaktabb 17T-ben kellene a teljes AOD.. (sima 17 meg drága)#53 mhydas99: Kompakt telókat használnék továbbra is. Tepsik nem jönnek be.
A 17T az nem kompakt, 6,6 colos. A mai tepsik 6,67 colosak. Ugyanakkora az is, csak 3mm-rel rovidebb a magassaga, csak mondom...
-
janeszgol
félisten
Kíváncsi leszek a tapasztalatokra a PWM-érzékenyektől.
Lassan már megérik a cserére a Mi 10T.
A sarkán kezdődő foltoktól eltekintve tökéletes az IPS kijelző.
Szemkifolyató, beégős OLEDtől eddig távol maradtam.Igen, a modern OLEDek is beégnek.
Van a családban egy Mi 9T, bele van égve a Waze, a Messenger, a navbar, meg egy csomó más.A 11T-től van DC Dimming. Igen beéghetnek. Ez sok mindennek a függvénye.
-
oli987
tag
Szemkifolyató, beégős OLEDtől eddig távol maradtam.Igen, a modern OLEDek is beégnek.
Van a családban egy Mi 9T, bele van égve a Waze, a Messenger, a navbar, meg egy csomó más.A Mi9T minden, csak nem modern. Majdnem 7 éves.
Amúgy minden a használati szokásoktól függ. Ha egész nap teljes fényerőn megy ugyanaz, akkor az LCD, CRT is beég.
A PWM érzékenyektől meg hiába várod, hogy a Te szemeddel lássanak. Meg kell venni, használni, ha zavar, visszaküldeni. Ezt általánosságban írom, nem csak erre a telefonra. -
instantwater
addikt
Van a családban egy Mi 9T, bele van égve a Waze, a Messenger, a navbar, meg egy csomó más. -
Sn00k
veterán
fólia van a kijelzőn gyáriilag?
-
oli987
tag
Mivel itt most látom az üzemidő kérdéseket, itt feltenném, hogy miért van az, hogy az utolsó 2 generációnál (Xiaomi-nál félgeneráció) hirtelen sokat romlott a telefonálási idő? Tehát bizonyos körülmények között nagyon jó minden, de ha a telefonálást nézzük megfigyelhető a Xiami 17-17T és például az A56-57 viszonylatban is szembetűnik, amiről írok. A teszt változott, vagy valóban ennyit romlott ebből a szempontból minden készülék?Az A56-57 - et nem indokolná semmi. Mivel csak a telefonálás lóg ki a sorból, így számomra szoftveres gondok merülnek fel. Ezt vagy javítják előbb-utóbb, vagy nem.
A 17-17T - nek sok köze nincs egymáshoz, az egyik felső kategóriás Snapdragon, a másik közép Mediatek SoC - os. -
klaya86
őstag
Mivel itt most látom az üzemidő kérdéseket, itt feltenném, hogy miért van az, hogy az utolsó 2 generációnál (Xiaomi-nál félgeneráció) hirtelen sokat romlott a telefonálási idő? Tehát bizonyos körülmények között nagyon jó minden, de ha a telefonálást nézzük megfigyelhető a Xiami 17-17T és például az A56-57 viszonylatban is szembetűnik, amiről írok. A teszt változott, vagy valóban ennyit romlott ebből a szempontból minden készülék?Meg kell nézni mennyi a SAR érték. Szerintem ennek lehet köze hozzá. Minél kisebb, annál károsabb az egészségre , cserébe csökken az antennák vételi erőssége, lehet rosszabb térerő miatta stb. De ez csak egy tipp.
-
szemy94
senior tag
Mivel itt most látom az üzemidő kérdéseket, itt feltenném, hogy miért van az, hogy az utolsó 2 generációnál (Xiaomi-nál félgeneráció) hirtelen sokat romlott a telefonálási idő? Tehát bizonyos körülmények között nagyon jó minden, de ha a telefonálást nézzük megfigyelhető a Xiami 17-17T és például az A56-57 viszonylatban is szembetűnik, amiről írok. A teszt változott, vagy valóban ennyit romlott ebből a szempontból minden készülék? -
Fecó 11
tag
Jó kis telefon! Iphone után ,ha erre váltanék nem lenne nehéz ászokni mert ugyan az a kinézet és menű
-
sfefe
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
950-es AMOLED volt tudtommal.
640-be volt, nem volt egy akkukímélő feature.
-
janeszgol
félisten
Így van. Ahogy eddig is ROM cserével elérhető a teljes AoD, ergo szoftveres a limitáció.
Ne feledjük, hogy AoD az IPS-LCD kijelzős Lumiákban is volt, mármint némelyikben (640, 950). Szóval ha ott sikerült ez, akkor a hardveres limitációt sehogy nem tudom elfogadni kifogásként. -
laca7909af
tag
igen, ezért írtam, hogy ez csak szoftveres kicseszés a gyártó részéről...
Nekem a kompaktabb 17T-ben kellene a teljes AOD.. (sima 17 meg drága)#53 mhydas99: Kompakt telókat használnék továbbra is. Tepsik nem jönnek be.
-
oli987
tag
-
Graphics
Jómunkásember
Inkább arról van szó, hogy melyik kijelző tud 1Hz-ig lemenni, mert az AoD-nél ez fogyasztás szempontjából előnyösebb. De abban is van igazság, amit írsz.
-
oli987
tag
Ahogy a cikkben is emlitik, gyanitjak, hogy csak LTPO kijelzovel mukodik az AoD, ami a 14T-ben volt, azota a simakban nincs. Motonal is igy van egyebkent, lehet a P-OLED kijelzobeszerzes miatt is, passz.
Mindenesetre a 15T Pro az majdnem 17T aron van, kisebb az aksi az igaz, de komolyabb gep.Ezt rosszul gyanítják. A 17T Pro sem LTPO, ahogy pl. a Poco F8 Pro/Ultra sem. De a 14T, sőt a 14T Pro sem LTPO.
Inkább ez az egész a Xiaomi piaci pozicionálása. A custom xiaomi.eu ROM - okban minden modellnél van teljes AOD, tehát ez egy szoftveres limitáció az olcsóbb modellekre. -
mhydas99
őstag
igen tudom, hogy a 15T Pro és 17T Pro (no meg a 17) tudja csak a folyamatos AOD-t, csak ez azért furcsa, mert régebben a sima 14T tudta, most meg már csak a Pro.. ez csak szoftveres kicseszés a gyártó részéről
Nekem fontos lenne..
Kamerában a tesztek alapján a 17T jobbnak tűnik az F8 Pro-nál.Ahogy a cikkben is emlitik, gyanitjak, hogy csak LTPO kijelzovel mukodik az AoD, ami a 14T-ben volt, azota a simakban nincs. Motonal is igy van egyebkent, lehet a P-OLED kijelzobeszerzes miatt is, passz.
Mindenesetre a 15T Pro az majdnem 17T aron van, kisebb az aksi az igaz, de komolyabb gep. -
laca7909af
tag
igen tudom, hogy a 15T Pro és 17T Pro (no meg a 17) tudja csak a folyamatos AOD-t, csak ez azért furcsa, mert régebben a sima 14T tudta, most meg már csak a Pro.. ez csak szoftveres kicseszés a gyártó részéről
Nekem fontos lenne..
Kamerában a tesztek alapján a 17T jobbnak tűnik az F8 Pro-nál. -
oli987
tag
a kompaktabb 17T tetszik, de sajna kimaradt az állandó AOD a "kicsi" 17T-ből, kár...
Már a 15T - ben sem volt. Ha meg akarod venni kb. ugyanezt AOD - dal, akkor Poco F8 Pro néven elérhető. Különbségek még : [link] A 15T kamerában valamivel jobb, viszont a Poco jobb jó pár más paraméterben. Kinek mi a fontos, az áruk kb. ugyanannyi.
-
laca7909af
tag
a kompaktabb 17T tetszik, de sajna kimaradt az állandó AOD a "kicsi" 17T-ből, kár...
-
szkaroly
őstag
210 körül van május végéig. Én 148ert hoztam ki az 512 GB verziót a Telekomtol.
Kinek mi a fontosabb. Nekem az akksi. Kamera is teljesen ott van a szeren, brutál szép képeket készít az is. Félre ne értsd, a Xiaomi lett volna a másik kiszemeltem, de ilyen áron és ilyen gyászos uzemidovel biztos nem. Ettől függetlenül talán ez a 2 teló, ami most a piacon tetszik nekem (Xiaomi és Honor).Biztos vagyok benne hogy a Xiaomi is lesz a szolgáltatóknál és azt is kihozhatod olcsóbban.
-
szkaroly
őstag
Pont ezt akartam írni, hogy Galaxy A54 nekem hozott ennyit kb.
Félre ne értetek, baromi jó a teló és még egyszer mondom, ez lett volna a másik kiszemeltem. Csak az én elvárásomnak ez az üzemidő kevés lenne. És ezért írtam, hogy baromi jól döntöttem, hogy nem vártam a megjelenésére. Aki használni fogja, annak sok örömöt hozzá, és várom a beszámolókat , olvasni fogom.
És tény, hogy Xiaomi is árat emelt, elszálltak kicsit.
A 600-bqn meg valóban nincs telefoto, de van AI superzoom, nagyon jó az is.Xiaomi árat emelt, de a Honor még inkább.
-
MikeWazowski
veterán
12 bit-es kijelző... hallod ezt Samu? Nagyon jó cucc.
-
Graphics
Jómunkásember
Szar térerő mellett rosszabb az üzemidő, egyértelmű. Napon használod full fényerőn , navigálsz, játszol, nyilván gyengébb lesz, pontosan úgy, mintha a másik kezedben meg ott lenne a másik telefon. Annál ugyanúgy gyengülne az üzemidő. Műszaki területen dolgozok, nekem elég nehéz lesz megmagyarázni, hogy a szintetikus teszteknek nincs értelme 😄 Ha veszünk két hasonló autót pl, tesztpadon mért súly/le/nyomaték hasonló, akkor mérve közel azonos 0-100at produkálnak. De ha egyiket utána kiveszed egy 10%os emelkedőre , úgy hogy ülnek benne még ketten,a másikat meg csak a sofőr vezeti és vízszintes pályán gyorsul, akkor neki állsz fikázni, hogy a másik mennyivel lassabb? Fogd meg mind a két telefont, menj velük egész nap, használd pont ugyanúgy, akkor kapsz képet,de ezt nem fogod megtenni, ezért vannak a szintetikus tesztek . Gyakorlatban lehet lesz utána valamennyi különbség,de nem égbekiáltó. Csupán amiatt gyászos üzemidőről beszélni, mert a tesztelő hasraütésre ír egy 6-8 órát az egyiknek, másiknak meg 8-9, szerintem semennyire nem mérvadó. ( Mérte? Ugyanott, ugyanúgy, ugyanazokra használta ugyanolyan ideig ? Kötve hiszem)
Rendben.

-
Navaren
aktív tag
Köszi a tesztet.
Klassz motyó, és jelen piaci körülmények között abszolút releváns modell. -
mhydas99
őstag
Szar térerő mellett rosszabb az üzemidő, egyértelmű. Napon használod full fényerőn , navigálsz, játszol, nyilván gyengébb lesz, pontosan úgy, mintha a másik kezedben meg ott lenne a másik telefon. Annál ugyanúgy gyengülne az üzemidő. Műszaki területen dolgozok, nekem elég nehéz lesz megmagyarázni, hogy a szintetikus teszteknek nincs értelme 😄 Ha veszünk két hasonló autót pl, tesztpadon mért súly/le/nyomaték hasonló, akkor mérve közel azonos 0-100at produkálnak. De ha egyiket utána kiveszed egy 10%os emelkedőre , úgy hogy ülnek benne még ketten,a másikat meg csak a sofőr vezeti és vízszintes pályán gyorsul, akkor neki állsz fikázni, hogy a másik mennyivel lassabb? Fogd meg mind a két telefont, menj velük egész nap, használd pont ugyanúgy, akkor kapsz képet,de ezt nem fogod megtenni, ezért vannak a szintetikus tesztek . Gyakorlatban lehet lesz utána valamennyi különbség,de nem égbekiáltó. Csupán amiatt gyászos üzemidőről beszélni, mert a tesztelő hasraütésre ír egy 6-8 órát az egyiknek, másiknak meg 8-9, szerintem semennyire nem mérvadó. ( Mérte? Ugyanott, ugyanúgy, ugyanazokra használta ugyanolyan ideig ? Kötve hiszem)
Csakhogy egy telefonnal van hardveres es szoftveres fogyasztasa is es mindketto igen relevans.
A telefonokban mar legalabb 8 eve be van epitve a felhasznalasi szokasokat monitorozo es hatterben optimalizalo algoritmus (Huawei Mate 10 Pro, Kirin 970).
Ezek a tesztek epp ezt nem veszik figyelembe, nagyjabol 20-30 szazalekot dob az AI monitorozott optimalizacio az uzemidon. -
mhydas99
őstag
Pont ezt akartam írni, hogy Galaxy A54 nekem hozott ennyit kb.
Félre ne értetek, baromi jó a teló és még egyszer mondom, ez lett volna a másik kiszemeltem. Csak az én elvárásomnak ez az üzemidő kevés lenne. És ezért írtam, hogy baromi jól döntöttem, hogy nem vártam a megjelenésére. Aki használni fogja, annak sok örömöt hozzá, és várom a beszámolókat , olvasni fogom.
A 600-bqn meg valóban nincs telefoto, de van AI superzoom, nagyon jó az is.Moto edge 60 Prom 6000-es aksival, nyomkodos hasznalattal, nem finomkodva laza masfel nap. Miota megvan sosem volt aksiparam, de tenyleg soha. Reggel levettem eddig toltorol es masnap 1-2 korul dugtam fel, de most allitottam be inkabb 80 szazalek toltesre, hatha kimelem vele az aksit es akkor is vigyorogva meglesz a teljes 1 nap...
Ez a 6500 mAh Xiaomi meg fejlettebb kijelzovel erkezik, fogyasztasban hasonlonak kell lennie ennek is, persze a HyperOS meg falankabb, de ebben is kell legyen masfel nap normal, nem kimelos de nem is reggeltol-estig a telefont nyomkodos hasznalat. -
klaya86
őstag
-
Jack Oneill
veterán
+1
Az árat akkor leszedem a felsoroltakból. Megnéztem a két elődöt, SD7 gen3. Szóval az elődökhöz képest nem ad kevesebbet a 600, csak most a Xiaomi rákapcsolt.
Kamera detto. A 600 szettje a 400 szettje. A 200-ban volt tele, azt hiányolnám.
Még egy valami. A Honor 600 wifi7 képes, míg a 17T nem. Ennyi hiányossága (meg az üzemidő, ennyit ténykeg tud a Samsung is 5000-es akkuval) van a 17T-nek.Pont ezt akartam írni, hogy Galaxy A54 nekem hozott ennyit kb.
A 600-bqn meg valóban nincs telefoto, de van AI superzoom, nagyon jó az is. -
janeszgol
félisten
Az ilyen uzemidoteszteknek sosem kell hinni....
Tesztre kapjak meg a keszulekeket, alapbol 3-4 het, mig megtanulja a rendszer a szokasaidat es ahhoz optimalizalja a teljesitmenyt es igy az uzemidot. Gyakorlatilag az osszes GSMArenas aksis teszt fals, "hidegen inditva" hagyjak a "tesztlaborban" a telokat automata teszten. Teljesen statukus, nelkuloz mindenfele hetkoznapi helyzetet, gondolok itt akar az orankenti wifi-mobilnet valtasra is, akar a 2Ghz/5Ghz/6Ghz kozott stb...
Raadasul mar a legfrissebb megjelenes utan 1 honapon belul kapnak a telefonok egy atfogobb, hibajavito szoftverfrissitest, igy az eredmenyek meg jobban valtoznak. Honapokkal/evekkel kesobb meg kapnak meg tobbet azok meg vagy jol vagy rosszul sikerulnek. Ha valaki allandoan random idoben gyorstoltozi az uj SiC aksikat 0-100-ra, egesz hamar romlik majd az uzemido stb...Arra jok, hogy legyen egy lepkefingnyi fogalma ezekrol az embereknek...oszt ennyi...
Igen ez igaz. Kerül az egyikbe egy többet fogyasztó antenna és a gsm hálózat már szívja is.
-
janeszgol
félisten
Kinek mi a fontosabb. Nekem az akksi. Kamera is teljesen ott van a szeren, brutál szép képeket készít az is. Félre ne értsd, a Xiaomi lett volna a másik kiszemeltem, de ilyen áron és ilyen gyászos uzemidovel biztos nem. Ettől függetlenül talán ez a 2 teló, ami most a piacon tetszik nekem (Xiaomi és Honor).+1
Az árat akkor leszedem a felsoroltakból. Megnéztem a két elődöt, SD7 gen3. Szóval az elődökhöz képest nem ad kevesebbet a 600, csak most a Xiaomi rákapcsolt.
Kamera detto. A 600 szettje a 400 szettje. A 200-ban volt tele, azt hiányolnám.
Még egy valami. A Honor 600 wifi7 képes, míg a 17T nem. Ennyi hiányossága (meg az üzemidő, ennyit ténykeg tud a Samsung is 5000-es akkuval) van a 17T-nek. -
Graphics
Jómunkásember
Sok dolgot nem vesz figyelembe egy olyan batt.teszt.
A fogyasztás szempontjából a hálózati lefedettségnek tökéletes kellene lennie, a valóságban ez nem így van..
Így hiába teljesít jól laboratóriumi körülmények között, ha valakinel ez problémás.
Ez csak hirtelen az egyik dolog.

-
mhydas99
őstag
Az ilyen uzemidoteszteknek sosem kell hinni....
Tesztre kapjak meg a keszulekeket, alapbol 3-4 het, mig megtanulja a rendszer a szokasaidat es ahhoz optimalizalja a teljesitmenyt es igy az uzemidot. Gyakorlatilag az osszes GSMArenas aksis teszt fals, "hidegen inditva" hagyjak a "tesztlaborban" a telokat automata teszten. Teljesen statukus, nelkuloz mindenfele hetkoznapi helyzetet, gondolok itt akar az orankenti wifi-mobilnet valtasra is, akar a 2Ghz/5Ghz/6Ghz kozott stb...
Raadasul mar a legfrissebb megjelenes utan 1 honapon belul kapnak a telefonok egy atfogobb, hibajavito szoftverfrissitest, igy az eredmenyek meg jobban valtoznak. Honapokkal/evekkel kesobb meg kapnak meg tobbet azok meg vagy jol vagy rosszul sikerulnek. Ha valaki allandoan random idoben gyorstoltozi az uj SiC aksikat 0-100-ra, egesz hamar romlik majd az uzemido stb...Arra jok, hogy legyen egy lepkefingnyi fogalma ezekrol az embereknek...oszt ennyi...
-
klaya86
őstag
De a default körülmények között lehet bármit is összehasonlítani, nem egyéni változó körülmények között. Ez a "laboratóriumi" tesztelés lényege . Ha ez alapján egyforma kb a két telefon, akkor való életben, szokásos egyéni felhasználás mellett is egyformán fognak teljesíteni.
-
Graphics
Jómunkásember
-
klaya86
őstag
Hát nem tudom. Mobilarena teszt szerint is sokkal jobbat írtak a Honor 600 üzemidejerol. Itt ha elolvasod, nem igazán van a teszteli megelégedve a Xiaomi üzemidejevel. Nekem ez gyászos marad. Lehet, használom kellene mindkettőt, de nekem itt Mobilarena teszt szerint is a Honor jött ki győztesen csak leírás alapján is. Személyes használat pedig nálam olyan, hogy rengeteget használom és fotózok munkából kifolyólag. 3.nap este rakom a töltőre. De majd olvasom a hozzászólásokat később, mert kíváncsi leszek, kinek mit hoz a Xiaomi.
Amúgy meg GSM aréna nekem soha nem volt releváns. Saját tesztek teljesen mást hozták.Végülis ugyanolyan körülmények közötti teszt,de az nem releváns, értem .
-
Jack Oneill
veterán
Hát nem tudom. Mobilarena teszt szerint is sokkal jobbat írtak a Honor 600 üzemidejerol. Itt ha elolvasod, nem igazán van a teszteli megelégedve a Xiaomi üzemidejevel. Nekem ez gyászos marad. Lehet, használom kellene mindkettőt, de nekem itt Mobilarena teszt szerint is a Honor jött ki győztesen csak leírás alapján is. Személyes használat pedig nálam olyan, hogy rengeteget használom és fotózok munkából kifolyólag. 3.nap este rakom a töltőre. De majd olvasom a hozzászólásokat később, mert kíváncsi leszek, kinek mit hoz a Xiaomi.
Amúgy meg GSM aréna nekem soha nem volt releváns. Saját tesztek teljesen mást hozták. -
klaya86
őstag
Kinek mi a fontosabb. Nekem az akksi. Kamera is teljesen ott van a szeren, brutál szép képeket készít az is. Félre ne értsd, a Xiaomi lett volna a másik kiszemeltem, de ilyen áron és ilyen gyászos uzemidovel biztos nem. Ettől függetlenül talán ez a 2 teló, ami most a piacon tetszik nekem (Xiaomi és Honor).
Nem tudom milyen gyászos üzemidőről beszélsz. Szerintem a GSMarena tesztjeit nyugodtan tekinthetjük kiinduló alapnak. Ez alapján legalább olyan jó az üzemidő,mint a honor esetében. -
Jack Oneill
veterán
Kinek mi a fontosabb. Nekem az akksi. Kamera is teljesen ott van a szeren, brutál szép képeket készít az is. Félre ne értsd, a Xiaomi lett volna a másik kiszemeltem, de ilyen áron és ilyen gyászos uzemidovel biztos nem. Ettől függetlenül talán ez a 2 teló, ami most a piacon tetszik nekem (Xiaomi és Honor). -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
oli987
tag
Ezért is írtam, amit írtam. Ez egy rettentő gyászos eredmény. Örülök, hogy nem erre a telefonra vártam végül. Honor 600 lett a választottam és 3 napot bír aktív használattal 14-15 óra kijelzoidovel. Kicsit jobb.
Ez így összehasonlíthatatlan. Teszt szerint kb. ugyanaz az üzemidejük, nálad meg akkor lenne valós az összehasonlítás, ha mellé raknál egy 17T - t és ugyanúgy használnád.
-
janeszgol
félisten
Ezért is írtam, amit írtam. Ez egy rettentő gyászos eredmény. Örülök, hogy nem erre a telefonra vártam végül. Honor 600 lett a választottam és 3 napot bír aktív használattal 14-15 óra kijelzoidovel. Kicsit jobb.
Cserébe a Honor 600 jóval drágább, rosszabb kijelzővel, jóval gyengébb hardverrel, jóval gyengébb kamerával.
[link] -
Jack Oneill
veterán
"A 6500 mAh remek kapacitás ekkora házban, de jó étvággyal fogyaszt a hardver is, úgyhogy a 18%-os telepnövelésből olyan 6-8 képernyőóra jön ki töltésenként. Ez mindenképpen remek."
Mi remek? Ennél léenyegesen kisebb akkumulátorral más telefon lazán kinyögi a 6-8 órát. 6500 mellé ez szánalmasan kevés.
-
blueMerle
veterán
A 17T Pro érdekes lehet. A telefont és a rollert postázzák Magyarországra, vagy ki kell menni pl. Komáromba?
A nay.sk nem szállít külföldre, így Magyarországra sem. Komáromi boltjukban (SK) átvehető a rendelt áru.
-
Donki Hóte
veterán
A szlovák nay.sk oldalán most akciósan 529 eur a 256gb verzió, és egy recenzio megirasaval kapsz ajándékba egy redmi pad 2-t.
Ha a 17T prot veszed, az 699 eur akciósan, és egy recenzio megirasa utan egy xiaomi electric scooter 4 lite (2nd gen) kapsz ajándékba.
Gondoltam szólok,hátha valaki kedvet kapna a vásárláshoz.A 17T Pro érdekes lehet. A telefont és a rollert postázzák Magyarországra, vagy ki kell menni pl. Komáromba?
-
ForRedGlory
félisten
"A 6500 mAh remek kapacitás ekkora házban, de jó étvággyal fogyaszt a hardver is, úgyhogy a 18%-os telepnövelésből olyan 6-8 képernyőóra jön ki töltésenként. Ez mindenképpen remek."
Mi remek? Ennél léenyegesen kisebb akkumulátorral más telefon lazán kinyögi a 6-8 órát. 6500 mellé ez szánalmasan kevés.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Jeleztem a teszt szerzőjének is, aztán majd átgondolja, hogy javít-e a tartalmán, hogy a tesztben csatolt telemakró kép, amiről azt írja, hogy nem az igazi, hiányoznak a textúrák, részletek az valójában azért nem jó kép, mert az nem az 5x zoom lencsével készült, hanem a főkamera képéből vágta ki az automatika. Ez amiatt van, mert a kamera beállításokban bekapcsolva van alapból az "adaptív teleobjektív" funkció, és ilyenkor random dönti el még jó fényekben is a telefon, hogy végül mivel készíti el a képet. Ez az egész azért lényeges, mert vélhetően a 17T-vel is sokkal jobb képeket lehet készíteni a natív 5x zoom kamerával, mint a szenzoros nagyítással. Leghamarabb az elkészült képek EXIF adataiban a blende értéket ha megnézzük, akkor látszik, hogy a főkamera esetében a 17T-nél f/1.7 látható, míg ha valójában az 5x zoom kamerával készült volna, akkor f/3.0 lenne az adat.
Nekem igaz csak 15T Pro-m van, de azzal is ugyanez a helyzet. Csatoltam a tesztből letöltött kép EXIF adatait, és egy saját makró képem adatait:

Aki tehát a 17T-vel makrózna, az a tesztbe csatolt képnél valószínűleg jobb képeket tud majd készíteni, nappal, jó fényviszonyok közt, a fentebb említett funkciót szigorúan kikapcsolva tartva.Igen, Bog a rapid tesztben is említi ezt az adaptív teleobjektív funkciót.
Én is kikapcsoltam a 15T-men.
-
mhydas99
őstag
Jeleztem a teszt szerzőjének is, aztán majd átgondolja, hogy javít-e a tartalmán, hogy a tesztben csatolt telemakró kép, amiről azt írja, hogy nem az igazi, hiányoznak a textúrák, részletek az valójában azért nem jó kép, mert az nem az 5x zoom lencsével készült, hanem a főkamera képéből vágta ki az automatika. Ez amiatt van, mert a kamera beállításokban bekapcsolva van alapból az "adaptív teleobjektív" funkció, és ilyenkor random dönti el még jó fényekben is a telefon, hogy végül mivel készíti el a képet. Ez az egész azért lényeges, mert vélhetően a 17T-vel is sokkal jobb képeket lehet készíteni a natív 5x zoom kamerával, mint a szenzoros nagyítással. Leghamarabb az elkészült képek EXIF adataiban a blende értéket ha megnézzük, akkor látszik, hogy a főkamera esetében a 17T-nél f/1.7 látható, míg ha valójában az 5x zoom kamerával készült volna, akkor f/3.0 lenne az adat.
Nekem igaz csak 15T Pro-m van, de azzal is ugyanez a helyzet. Csatoltam a tesztből letöltött kép EXIF adatait, és egy saját makró képem adatait:

Aki tehát a 17T-vel makrózna, az a tesztbe csatolt képnél valószínűleg jobb képeket tud majd készíteni, nappal, jó fényviszonyok közt, a fentebb említett funkciót szigorúan kikapcsolva tartva.Na ez egy pro content, koszi

-
Maist
senior tag

Aki tehát a 17T-vel makrózna, az a tesztbe csatolt képnél valószínűleg jobb képeket tud majd készíteni, nappal, jó fényviszonyok közt, a fentebb említett funkciót szigorúan kikapcsolva tartva. -
mhydas99
őstag
Ez mondjuk kissé fals, helyi hálózat wifin tud többet.

Nem a net sebessége határozza meg a belső hálózat sebességét...
Ebbe most kicsit belekötök, de a Szolgáltató sebessége miért lényeges belső hálózaton?
Semmi lenyege a Szolgáltató sebességének ahhoz, hogy én helyi hálózaton milyen tempóval másolok.
Nem a neten küldöm az adatokat....
Ott az eszközök a lényegesek.
Tud mar valos 1Gbps sebesseget? Mert ha igen lemaradtam...
-
ddaydome
senior tag
Szerintem ez a legjobb választás a legtöbb felhasználónak, akit nem zavar a tepsi méret.
Ennél jobbat jelenleg nem talàl senki. -
Graphics
Jómunkásember
Nem a routerek elmeleti tudasa a kerdeses

Ahhoz, hogy akar csak egy 5Gbps sebesseggel masolo USB 3.1 vagy 3.2 szabvanyt behozzon a wireless, ahhoz vezeteken kell kapjon a modem/router 5Gbps netnel tobbet a veszteseg miatt. Nem is tudom van-e Magyarorszagon mar olyan sebesseg a lakossagnak, de ha van is, feltetelezem minden 20 ezredik haztartasnak
Na akkor lesz ott a wifi, mint most a leglassabb USB3...Ez mondjuk kissé fals, helyi hálózat wifin tud többet.

Nem a net sebessége határozza meg a belső hálózat sebességét...
Ebbe most kicsit belekötök, de a Szolgáltató sebessége miért lényeges belső hálózaton?
Semmi lenyege a Szolgáltató sebességének ahhoz, hogy én helyi hálózaton milyen tempóval másolok.
Nem a neten küldöm az adatokat....
Ott az eszközök a lényegesek.
-
mhydas99
őstag
Aki gyakran másolgat tíz gigabájtokat, annak kell az usb3. Oké egy wifi7 router is megoldja, sőt a wifi6 router is, mert az elméleti sebességük az usb3-on túlmutat, és ha mindkét eszköz a routeren van, akkor mindegy milyen a külső hálózat.
Viszont akkor a telefonban kell lennie olyan modern modemnek, antennának, ami sebességben megfelel.Nem a routerek elmeleti tudasa a kerdeses

Ahhoz, hogy akar csak egy 5Gbps sebesseggel masolo USB 3.1 vagy 3.2 szabvanyt behozzon a wireless, ahhoz vezeteken kell kapjon a modem/router 5Gbps netnel tobbet a veszteseg miatt. Nem is tudom van-e Magyarorszagon mar olyan sebesseg a lakossagnak, de ha van is, feltetelezem minden 20 ezredik haztartasnak
Na akkor lesz ott a wifi, mint most a leglassabb USB3... -
janeszgol
félisten
Aki gyakran másolgat tíz gigabájtokat, annak kell az usb3. Oké egy wifi7 router is megoldja, sőt a wifi6 router is, mert az elméleti sebességük az usb3-on túlmutat, és ha mindkét eszköz a routeren van, akkor mindegy milyen a külső hálózat.
Viszont akkor a telefonban kell lennie olyan modern modemnek, antennának, ami sebességben megfelel. -
szkaroly
őstag
Kedves Bone!
Idézem: "10 másodpercig aktív kijelző, mert a panel valószínűleg LTPS típusú, és valószínűleg LTPO-hoz köti a Xiaomi a valódi mindig aktív kijelzőt"
A Poco F8 Ultra LTPS kijelzős és mégis mindig aktív a kijelző.
Az AOD témában maradva:
A Honor 600 tesztjében azt írod: "Hasznos a mindig aktív kijelző"
Érdekes, hogy a topikjában viszont többen azt írják nincs csak 5 mp-ig, 600 Pro esetén dettó. -
mhydas99
őstag
Ha nem fontos a masolasra szant ido, akkor jobb a wifi

-
mhydas99
őstag
Ezt en is kezdem igy latni, bar szemelyes tapasztalatom nincs veluk, de miota napi szinten nyuzom a Pad 7-em HyperOS3-mal, kezdem joval kevesbe utalni a feluletet, sot...latok benne kovetendo peldakat is...gyorsan valtozik a piac es szinte lehetetlen lekovetni...
Mindezt egyszerre hasznalva OneUI-jal meg HelloUI-jal... -
Graphics
Jómunkásember
Tenyleg nem kotekedesbol irom, ne ertsd felre, de nem gyorsabb a wifi. 1MB=8Mb.
1 Gigas vezetekes net, ami eleg massziv otthonra a legtobb wifihalozaton ugy 850mbps tenylegesen. Azt elosztod 8-cal, kijon a nagyjabol 105MB/s masolasi sebesseg, felteve ha nem HDD-re megy, mert az valamivel lassabban ir atlagban.
Ezzel szemben az USB 3.2 (olcsobb 5Gbps) az kitolja a 350-400 MB/s-et, az ujabb 10Gbps meg duplaannyit.
Az azert 4-8-szoros elony a kabel javara es idoben nagyon nem mindegy...sokat masolok igy, latom...Pontosan.
Viszont nem koptatom az aljzatot. Kinek mi.Nálam naponta este szinkronizál a háttérben a Foldersync , így nem kell a kábellel szórakozni.
Észre se veszem a másolást és a mentést. Így telefont én csak töltőre dugok.
-
janeszgol
félisten
Az egész Xiaomi 17 meg 17T család különösem, kiemelten ajánlott.
-
Jalsh0w
csendes tag
A szlovák nay.sk oldalán most akciósan 529 eur a 256gb verzió, és egy recenzio megirasaval kapsz ajándékba egy redmi pad 2-t.
Ha a 17T prot veszed, az 699 eur akciósan, és egy recenzio megirasa utan egy xiaomi electric scooter 4 lite (2nd gen) kapsz ajándékba.
Gondoltam szólok,hátha valaki kedvet kapna a vásárláshoz. -
mhydas99
őstag
Tenyleg nem kotekedesbol irom, ne ertsd felre, de nem gyorsabb a wifi. 1MB=8Mb.
1 Gigas vezetekes net, ami eleg massziv otthonra a legtobb wifihalozaton ugy 850mbps tenylegesen. Azt elosztod 8-cal, kijon a nagyjabol 105MB/s masolasi sebesseg, felteve ha nem HDD-re megy, mert az valamivel lassabban ir atlagban.
Ezzel szemben az USB 3.2 (olcsobb 5Gbps) az kitolja a 350-400 MB/s-et, az ujabb 10Gbps meg duplaannyit.
Az azert 4-8-szoros elony a kabel javara es idoben nagyon nem mindegy...sokat masolok igy, latom... -
Graphics
Jómunkásember
-
mhydas99
őstag
Az...epp tegnap is masoltam eszkozok kozott 25 GB-ot egy hordozhato nwme ssd-vel...usb 3-as tablet: 380MB/s, usb 2-es notebook csati belso ssd-re: atlag 40MB/s, csak epp 10-szer volt lassabb ramasolni...es meg az a 380MB/s sem a csucs usb 3.2-vel...
-
atus72
őstag
Felfoghatatlan hogy 2026-ban még USB 2.0-val bohóckodnak ...
-
Jack Oneill
veterán
Nem rossz, de örülök, hogy nem vártam meg a megjelenést és inkább egy Honor 600 mellett döntöttem. Nagyon gyászos az üzemidő, pedig viszonylag nagy akksi van benne, ezzel szemben a Honor 3 napot megy 14-15 óra kijelzoidovel. Nálam a Honor győzött.
-
mhydas99
őstag
-
jUUh
addikt
Összességében rendben van, főleg a mai árakat tekintve, de azért egyik másik kép erősen túlszaturált. Egy OPPO Reno15 Pro lehetne alternatívája, de a Xiaomi sokkal jobban van árazva, esetleg egy S25 FE vagy Vivo V70, de ja, összességében nagyon egyben van ez a 17T. Köszi a tesztet
-
MaciLaci1970
aktív tag
Azt hiszem nálam is elérkezett a 11T cseréje egy 17T verzióra.
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon szimpatikus a Xiaomi egész 17-es szériája.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Medence topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Magic8 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0 perces Samsung Galaxy A37 5G 6/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen Fekete, Fehér 12 hónap garancia
- 0 perces Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Dual Sim Kártyafüggetlen Kék 12 hónap garancia
- 0 perces Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Kártyafüggetlen, Cosmic Orange, 24 hónap garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Dobozos! PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB Kingston HyperX Fury 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Nekem így elsőre sikerült.

Nem tudom milyen gyászos üzemidőről beszélsz. Szerintem a GSMarena tesztjeit nyugodtan tekinthetjük kiinduló alapnak. Ez alapján legalább olyan jó az üzemidő,mint a honor esetében.