- Microsoft Rewards
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bécs oda-vissza meglehet a Tesla robotaxival
- Apple iFold Ultra - elnapolva?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
Az nagyon jó! Nálam a Snapdragon Elite 8 Gen 5 volt már 65 fokos is, amikor 30 fokban közvetlenül sütött rá a nap a gumis flip tokjában. Akkor éppen le is váltott 120ról 60 Hzre a kijelző (throttling).
Szerintem te se fogsz visszaváltani Samsungra jó ideig. Nekem a 17T Pronak egyedül a hangszórója nem tetszett próba közben, mert inkább süvítősnek éreztem közép feletti hangerőn, mint teltnek, de minden más tekintetben hozza a Poco F8 Ultra élményét.A Snapival mindig is a melegedés volt a gond és még a samu túl is van pörgetve
Nem valószínű hogy mostanában lesz Samsungom🤔 -
mcs
veterán
Az nagyon jó! Nálam a Snapdragon Elite 8 Gen 5 volt már 65 fokos is, amikor 30 fokban közvetlenül sütött rá a nap a gumis flip tokjában. Akkor éppen le is váltott 120ról 60 Hzre a kijelző (throttling).
Szerintem te se fogsz visszaváltani Samsungra jó ideig. Nekem a 17T Pronak egyedül a hangszórója nem tetszett próba közben, mert inkább süvítősnek éreztem közép feletti hangerőn, mint teltnek, de minden más tekintetben hozza a Poco F8 Ultra élményét. -
hanti
senior tag
Inkább nekem nem kellett volna beírnom azt, amit.
Amikor megnyomkurásztam a 17T-t és 17T Pro-t is, előbbi kicsivel lassabban nyitott meg dolgokat, illetve fizikailag jóval kisebb. Kamerában nem vettem észre számottevő különbséget. Amire kíváncsi lennék, hogy terheléskor mennyi lehet a Dimensity 9500 hőmérséklete.A tesztekben 42 fok fölé nem ment és bőven még 70% fölött van a teljesítménye. Nálam egy S22 u cserélt, meg vagyok vele elégedve.
-
mcs
veterán
Inkább nekem nem kellett volna beírnom azt, amit.
Amikor megnyomkurásztam a 17T-t és 17T Pro-t is, előbbi kicsivel lassabban nyitott meg dolgokat, illetve fizikailag jóval kisebb. Kamerában nem vettem észre számottevő különbséget. Amire kíváncsi lennék, hogy terheléskor mennyi lehet a Dimensity 9500 hőmérséklete. -
mhydas99
őstag
Megis hogy erted a megtevesztest? Irtam hogy 17T-m van. Ez alapjan irtam amit irtam. De valoban, ide mar nem irok tobb hozzaszolast, csak azert jottem, mert kivancsi vagyok az itteni Pros tapasztalatokra is.
"Minden Xiaomi által gyártott telefonon ugyan ez a rendszer van, evvel az erővel bárhova írhatsz". Csak epp a verzioszam meg szemelyre szabas a mas, mindegy azt a hsz-t valasznak szantam, ugy ertelmezheto...
Erdemi kulonbseg a 2 telefon kozt amugy is a processzor teljesitmenye meg a kameras kepessegek. Ezek kozul az utobbi az, ami szerintem a legtobbeket foglalkoztatja, ebben meg a tesztek alapjan oriasi kulonbseg nincs a 2 telefon kozt.
De mondom, tenyleg nem irok a 17T tapasztalatokrol ide tobbet, majd csak megfigyelek. -
hanti
senior tag
Minden Xiaomi által gyártott telefonon ugyan ez a rendszer van, evvel az erővel bárhova írhatsz🤔😁
Jópár olvasót megtévesztettél, pedig a két telefon messze nem ugyan az
-
mhydas99
őstag
Öhm.
Lehet, a megfogalmazása nem volt a legegyértelműbb, de ebben a topikban valószínűleg a 17T Pro verziói kerülnek említésre.
Az volt tudom es nem offolok, csak a rendszer miatt irtam ide. De nyugi, nincs T Prom igy nem irok ide a sima ugyeben ...
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Öhm.
Lehet, a megfogalmazása nem volt a legegyértelműbb, de ebben a topikban valószínűleg a 17T Pro verziói kerülnek említésre.
-
mcs
veterán
Amúgy tévedtem, mert az F8 Ultrámon 3.0.301.0 az aktuális, és kb. két hónap múlva kapom a következőt.
Xiaomik és Redmik sűrűbben kapják az újabbakat.
-
mhydas99
őstag
Erre ment volna valasznak, csak valahogy onallo HSZ lett belole...
"Ez a legfrissebb Xiaomi és Poco HyperOS verzió EU-ra jelenleg."
3.0.308.0....pedig van ujabb... -
Viktor0610
MODERÁTOR
Csak ismételni tudom magam.
Erre tessék: Xiaomi 17T - T-modell.

-
beny003
csendes tag
-
beny003
csendes tag
-
mcs
veterán
-
beny003
csendes tag
Sziasztok!
Csak érdeklődnék, hogy ettől a verziótól van újabb ?
Ezzel érkezett a teló és nem talál rá frissítést.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Erre tessék: Xiaomi 17T - T-modell.
-
mhydas99
őstag
Nem is tudom, a #123-as hozzászólás azért egy kicsit sejtető.
Bocs, el is felejtettem...
-
Luck Dragon
támogató
-
mhydas99
őstag
Köszi a véleményed
Bocsi, azt nem írtam oda, ez a sima 17T és nem a Pro!!!
My bad...
-
Luck Dragon
támogató
Elso baromi gyors es feluletes benyomasok alapjan kamera minosegben kb. ugyanaz (leszamitva az otszoros zoomot meg a szinkezelest), mint a Moto edge 60 Pro...de ez csak par kattintas alapjan...fogasra is jobb a Moto most igy hosszabban tartva meg konnyebb is, kijelzoben is jobban tetszik a Moto, kontrasztosabb es erosebbek rajta a feketek (barmilyen Xiaomis szinprofillal/eye carrel ki/bekapcs vizsgalva), Moto erzesre sokkal pattogosabb is, igaz optimalizalt, kitanult az AI es be van minden allitva, ugyhogy ez nem mervado. A menu animacios sebessege is sokkal gyorsabb Moton, ott 0,5-re van allitva a sebesseg, Xiaomin 0-ra es megis. Kijelzofrekvemcia is droppol, nem olyan fluid a gorgetes sok appban, Moto ebben is jobb. Beallitgattam kicsit ahogy idom engedte, majd hetvegen valamikor veglegesitem, de ameddig nyomkodtam, egyelore jobban tetszik a Motom...nem pont erre szamitottam, de meg uj es nem is adtam magam at a dolgoknak...ugyhogy abszolut gyors velemeny, majd par nap hasznalat utan jobban kiderul.
Mondjuk a Moto is normal aron annyi volt par honapja, mint ez es lenyeget tekintvw egy kategoria szoval nem lep meg...de remelem azert par nap utan a Xiaomi gyozedelmeskedik, ha mar ifot szantam ra...
Köszi a véleményed
-
mhydas99
őstag
Elso baromi gyors es feluletes benyomasok alapjan kamera minosegben kb. ugyanaz (leszamitva az otszoros zoomot meg a szinkezelest), mint a Moto edge 60 Pro...de ez csak par kattintas alapjan...fogasra is jobb a Moto most igy hosszabban tartva meg konnyebb is, kijelzoben is jobban tetszik a Moto, kontrasztosabb es erosebbek rajta a feketek (barmilyen Xiaomis szinprofillal/eye carrel ki/bekapcs vizsgalva), Moto erzesre sokkal pattogosabb is, igaz optimalizalt, kitanult az AI es be van minden allitva, ugyhogy ez nem mervado. A menu animacios sebessege is sokkal gyorsabb Moton, ott 0,5-re van allitva a sebesseg, Xiaomin 0-ra es megis. Kijelzofrekvemcia is droppol, nem olyan fluid a gorgetes sok appban, Moto ebben is jobb. Beallitgattam kicsit ahogy idom engedte, majd hetvegen valamikor veglegesitem, de ameddig nyomkodtam, egyelore jobban tetszik a Motom...nem pont erre szamitottam, de meg uj es nem is adtam magam at a dolgoknak...ugyhogy abszolut gyors velemeny, majd par nap hasznalat utan jobban kiderul.
Mondjuk a Moto is normal aron annyi volt par honapja, mint ez es lenyeget tekintvw egy kategoria szoval nem lep meg...de remelem azert par nap utan a Xiaomi gyozedelmeskedik, ha mar ifot szantam ra...
-
Quqesz
nagyúr
-
mhydas99
őstag
-
Quqesz
nagyúr
Megneztem a kepeket, nagyon off itt valami...
Amit feltoltottel, nyisd meg innen, biztos ugyanaz a minoseg mint a forrasnal? Mert ezek a kepek nem tul jok....
Ennel biztos jobbakat keszit a 17T Pro authentic es vibrant modban is. Ezek olyanok, mintha Motorola kepeket neznek...a Leica tuning nem ilyen...
Autofokuszban van hiba boven, gondolom ugy fotoztal...tudom hogy nem volt kegyes mostanaban az idojaras, de ez nem a legjobb igy...ha napsutesben is hasonloan rosszul fokuszal remelelm Xiaomi kiad par heten belul egy atfogo fixet ra...na kivancsi leszek ra holnap...Igen, ugyan az. Telefonon amúgy nem tudod akkorára nagyítani. Ezek ilyen gyorsan előkap és lő fotók.
Viktor0610
Köszönöm!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
mhydas99
őstag
Megneztem a kepeket, nagyon off itt valami...
Amit feltoltottel, nyisd meg innen, biztos ugyanaz a minoseg mint a forrasnal? Mert ezek a kepek nem tul jok....
Ennel biztos jobbakat keszit a 17T Pro authentic es vibrant modban is. Ezek olyanok, mintha Motorola kepeket neznek...a Leica tuning nem ilyen...
Autofokuszban van hiba boven, gondolom ugy fotoztal...tudom hogy nem volt kegyes mostanaban az idojaras, de ez nem a legjobb igy...ha napsutesben is hasonloan rosszul fokuszal remelelm Xiaomi kiad par heten belul egy atfogo fixet ra...na kivancsi leszek ra holnap... -
Quqesz
nagyúr
-
mjani1172
addikt
Nekem 14 T pro-n az első perctől kezdve szarabb volt mint kb. bármi, úgy, hogy talán 20 *ha volt használva.
Minden kábel kiesek belőle.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Köszi ez ment nekem is csak en a whats upon belul a beallitasokban allitottam be es nem akart azon a hangon megszolalni aztán vegul sikerült

Fenykepeknel a beállításokban a képminőséget van értelme babralni? 3 fele beallitas van en normalra raktam de van kiváló meg gyenge gondolom az ai manipulalja
Meg ezek az ai ajanlasok? Ott erdemes kikapcsolni az ajánlásokat? Az automatikus objektív valtast azt viszont ki kapcsoltam.Fenykepeknel a beállításokban a képminőséget van értelme babralni?
Szerintem itt a tömörítéssel variál.
Én a kiválón hagynám.
A Viber pl. így akár 9*15- ben is előhívható képet ad.
Az automatikus objektív valtast azt viszont ki kapcsoltam.
Igen, ez állítólag rosszabb képminőséget eredményezhet. (Mármint a bekapcsolt automatikus objektív beállítás.) -
Sn00k
veterán
Köszi ez ment nekem is csak en a whats upon belul a beallitasokban allitottam be es nem akart azon a hangon megszolalni aztán vegul sikerült

Fenykepeknel a beállításokban a képminőséget van értelme babralni? 3 fele beallitas van en normalra raktam de van kiváló meg gyenge gondolom az ai manipulalja
Meg ezek az ai ajanlasok? Ott erdemes kikapcsolni az ajánlásokat? Az automatikus objektív valtast azt viszont ki kapcsoltam. -
Ferenczi Áko
addikt
Ugyan nálam 15T van, de ez csak 4K30 alatt engedte a váltást.
Vagyis zoomolni lehetett 4K60 alatt is, de ott mintha csak digitálisan nagyított volna.
Igen értettem, hogy 4K60 FPS-ben csak digitálisan zoomolt..
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Sziasztok! Videózásnál 4K60 FPS-nél van automatikus lencseváltás ha zoomolok? Be lehet állítani? Mert gyorsban megnéztem a Media Marktban a telefont, de csak 1x zoom volt, és mikor nagyítottam szétesett a kép..
Ugyan nálam 15T van, de ez csak 4K30 alatt engedte a váltást.
Vagyis zoomolni lehetett 4K60 alatt is, de ott mintha csak digitálisan nagyított volna.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Videózásnál 4K60 FPS-nél van automatikus lencseváltás ha zoomolok? Be lehet állítani? Mert gyorsban megnéztem a Media Marktban a telefont, de csak 1x zoom volt, és mikor nagyítottam szétesett a kép..
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nem használok napi szinten WhatsAppot, de itt nézz körbe:

-
Sn00k
veterán
Valakinek van 5lete hogy lehet beallitani hogy a whats upnal ha kulon van ertesitesi hang egyeni és csoportos beszelgetesnel, akkor miertnem azon a hangon szolaltatja meg a telefon a bejovo whats up uezeneteket? A sima gyári ertesitesi hangon jatsza le...
-
Quqesz
nagyúr
Nálunk asszonynál egy Honor 200-at váltot. Eddig szépen fut, akkura leszek kíváncsi. Kamerát teszteljük.
-
mhydas99
őstag
Hali!
Tech-Protect Magmat, Nillkin Super Frosted magsafe tokok jok. Spigen is ha latsz. Az elsohoz hasonlot talalsz Allegron, gumirozott a keret es az egesz kellemes szilikon fogasu, vedi a telefont az biztos.
-
pzske
aktív tag
Sziasztok!
Valami igényesebb mágneses tokot keresek. Ha esetleg van tipped kérlek oszd meg velem.
-
mcs
veterán
Kipróbáltam Media Marktban a 17T Pro-t, és nagyon remek a kamerája!
Erre a célra, ha nem csillagászati áron kell, tökéletes, szerintem simán felveszi a kesztyűt a Samsung Galaxy S szériával szemben. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
kox2
csendes tag
-
kox2
csendes tag
-
oli987
tag
Kikaptad a leujabb legerosebb 6 series procit a SD-tol.
Az atlag SD 7 szeria az a Dimensity 7 es 8 kozott van, de kozelebb a 7-hez. (Ne hozd peldakent a 7+ Gen 3-at, mint kivetelt...)
A legujabb Dimensity 7500 meg most valt platformot, behozza az uj SD 7 gen 4-et is.
A SD 8s szeria a Gen 3, Gen 4 az meg inkabb Dimensity 8.
A csucs meg csucs, SD 8 az Dimensity 9.Na mindegy, ezen nem veszunk ossze, igy is elegge OFF mar ...
Annyira, újak, hogy mindkettő 2025 februári.
Behozza? GPU - ban 78% - kal gyorsabb a az SD 7 gen 4. Az idő sem stimmel, egy évvel újabb a 7500. [link]
Szóval valami nem stimmel a besorolásaiddal. -
mhydas99
őstag
Kikaptad a leujabb legerosebb 6 series procit a SD-tol.
Az atlag SD 7 szeria az a Dimensity 7 es 8 kozott van, de kozelebb a 7-hez. (Ne hozd peldakent a 7+ Gen 3-at, mint kivetelt...)
A legujabb Dimensity 7500 meg most valt platformot, behozza az uj SD 7 gen 4-et is.
A SD 8s szeria a Gen 3, Gen 4 az meg inkabb Dimensity 8.
A csucs meg csucs, SD 8 az Dimensity 9.Na mindegy, ezen nem veszunk ossze, igy is elegge OFF mar ...
-
oli987
tag
Azert a 7 gen 4 az nagyon nem Dimensity 8000 series kategoria....
SD 7 series= Dimensity 7000
SD 8s series= Dimensity 8000
SD 8 series= Dimensity 9000...Nagyjabol igy pontos. Ettol fuggetlenul a Dimensity rament a Snapi hatara. Egyeduli elonye a Snapinak a jobb szoftveres tamogatas a kulsos gyartok altal.
Nem értek egyet. Dim 7000= SD 6 [link]
A 8s -nek meg a 9000e/s - el kell(ene) versenyezni. -
judas13
veterán
Durva!! -
mhydas99
őstag
Azert a 7 gen 4 az nagyon nem Dimensity 8000 series kategoria....
SD 7 series= Dimensity 7000
SD 8s series= Dimensity 8000
SD 8 series= Dimensity 9000...Nagyjabol igy pontos. Ettol fuggetlenul a Dimensity rament a Snapi hatara. Egyeduli elonye a Snapinak a jobb szoftveres tamogatas a kulsos gyartok altal.
-
hanti
senior tag
Nyugodtan válts, nem fogod megbánni, az S26 sem nagyon jobb, a kijelző 12bit és 144Mhz az aksi a legmodernebb 7000 -s, 100W töltés és nem melegszik ha meghajtod mint a samsung. A fényképek is jók! Ár- érték arányban most az egyik legjobb vétel.
-
mcs
veterán
Nálam az A54 egyik napról a másikra úgy elkezdett merülni használat közben, mint az őrült. Fél órás zenehallgatás mobilnettel, Tidallal és fülessel egyből lezabált 10%-ot. Ha több órás készenlét után nyúltam hozzá, még rohamosabban, pedig semmi nem ment feleslegesen a háttérben.
-
oli987
tag
-
judas13
veterán
Üdv! 3 napja én is nyomkodom 13T Pro-ról váltva. Összes repit begyűjtve. Hétfőn jön a porszívó és a power bank is.
Viszont tudjátok e hol tudom kikapcsolni a téma reklámokat. Ottani beállításokban elvileg ki van minden kapcsolva. A csatolt képen a zár képernyőn csak oda szúrja a szemetet.
Köszi előre is.Itt mit kell nézni, nem vágom le
-
judas13
veterán
A52-nél én sem néztem kb soha, töltöttem ahogy éppen volt rá mód.
Pedig ezerszer rajta hagytam én is éjszakára itt semmi baja nem lett de nyilván ma már messze nem olyan hatásfokú mint mikor új volt még.
-
klaya86
őstag
Nekem volt s25 ultrám, munkatársamnak 15t pro. Már az is sok helyzetben verte a Samsungot. Elég sokat nyomkodtam. A 17 T Pro pedig még jobb. Nem beszélve akku, töltés, kijelző stb. Nyugodtan válts , látatlanban is azt mondom, hogy jobb mint a Samsung.
-
mhydas99
őstag
Üdv! 3 napja én is nyomkodom 13T Pro-ról váltva. Összes repit begyűjtve. Hétfőn jön a porszívó és a power bank is.
Viszont tudjátok e hol tudom kikapcsolni a téma reklámokat. Ottani beállításokban elvileg ki van minden kapcsolva. A csatolt képen a zár képernyőn csak oda szúrja a szemetet.
Köszi előre is.
-
kox2
csendes tag
Köszi előre is. -
mcs
veterán
-
mcs
veterán
Nálam is masszív volt az összes A szériás Samsung csatija.
A napi többszörös töltést nem sínylik meg véletlenül? Nekem az A54 akksija talán pont attól is kezdett el purcanni 3 év után, hogy minden éjszakára töltőn hagytam.
-
mhydas99
őstag
Milyen 20 ft?
[link]
Mondjuk tegyük hozzá hogy személyenként egy teloval lehet számolni. Több lesz az családonként 20 ft-nál. És ez a számítás egy vezetékes töltővel számol.Egy honap alatt a vezetekmentes toltessel elpazarolt aramveszteseg erteke, napi 4000 mAh veszteseggel (1 telefon) szamolva kb. havi 20 forint.
-
judas13
veterán
Nálunk 4+ éve van 3 db Samsung a családban, akár a napi többszöri töltés ellenére is, idáig semmi probléma nem volt az USB-portal egyiknél sem.

Én nemrég cseréltem le mert kifutott a támogtás a másik kettő megy tovább...
-
vectras
tag
-
7Heads Drago
veterán
Mindig is nagy volt a veszteseg, de ez forintositva egy honapban nagyjabol 20 forint minusz.
Cserebe nem.gyilkolod szet az USB-portot, ami elobb-utobb mindegyik keszuleken kilazul. Ha a leglassabb vezetek nelkuli toltesteljesitmenyen megy, akkor nem ks melegszik annyira a telgon es igy a ragaszyo sem farad sokkal hamarabb... Plusz baromi kenyelmes csak toltopadra rakni es reggel felkomasan nem kitepni a falbol a kabelt...bar lehet ez csak az en fogyatekossagom...Milyen 20 ft?
[link]
Mondjuk tegyük hozzá hogy személyenként egy teloval lehet számolni. Több lesz az családonként 20 ft-nál. És ez a számítás egy vezetékes töltővel számol. -
jojoando
senior tag
Lehet bizonyos tekintetben, de ha lehet választani a mediatek, vagy snapdragon közt, teljesítményben a snapi viszi a prímet, a közeli két ár körül.
-
mhydas99
őstag
-
mcs
veterán
Mindig is nagy volt a veszteseg, de ez forintositva egy honapban nagyjabol 20 forint minusz.
Cserebe nem.gyilkolod szet az USB-portot, ami elobb-utobb mindegyik keszuleken kilazul. Ha a leglassabb vezetek nelkuli toltesteljesitmenyen megy, akkor nem ks melegszik annyira a telgon es igy a ragaszyo sem farad sokkal hamarabb... Plusz baromi kenyelmes csak toltopadra rakni es reggel felkomasan nem kitepni a falbol a kabelt...bar lehet ez csak az en fogyatekossagom...,,Cserebe nem.gyilkolod szet az USB-portot, ami elobb-utobb mindegyik keszuleken kilazul."
Az USB-C eléggé strapabíró, nem igazán lazul több év után sem, csak ne tömődjön tele porpárducokkal.
-
mhydas99
őstag
Rosszul fogalmaztam az első mondatot. Bocsika
Most néztem meg Bog videóját és ez alapján a vezetékmentes töltés a legjobb esetben is csak 59,4% hatékonysággal dolgozik. [link] (2:50 körül) Sztem ez azért elég sok veszteség.Mindig is nagy volt a veszteseg, de ez forintositva egy honapban nagyjabol 20 forint minusz.
Cserebe nem.gyilkolod szet az USB-portot, ami elobb-utobb mindegyik keszuleken kilazul. Ha a leglassabb vezetek nelkuli toltesteljesitmenyen megy, akkor nem ks melegszik annyira a telgon es igy a ragaszyo sem farad sokkal hamarabb... Plusz baromi kenyelmes csak toltopadra rakni es reggel felkomasan nem kitepni a falbol a kabelt...bar lehet ez csak az en fogyatekossagom... -
7Heads Drago
veterán
Ezek mind kenyelmi szolgaltatasok.
Megvan az elonye mindnek, meg persze a hatranya is.
Ennyi erovel nem kell telefonnal fizetni sem.
Ertelmes ember? Normalis esetben az eszkoz van erted es nem forditva. Mondjuk en ettol fuggetlenul olok energiat a karbantartasba, mind szoftveresen, mind fizikalisan, de hogy mindennap ovjam a keszulekem a hasznalatommal...na nem.
Mindenki ugy tolt ahogy akar. Ha ejszaka tolti az ember alvas kozben, ahogy egyebkent a legtobben, akkor lassu toltovel kell, legyen az vezetekes vagy anelkuli es a beallitasokban az optimalizalt toltest bekapcsolni, hogy ebredes elott toltse bele az utolso 20 szazalekot. Ha be van allitva ebreszto telefonon akkor no problem. Eddig eveken at igy csinaltam, mivel estere be is adta a kulcsot a telefonjaim tobbsege, a mostani szeret masfel napig boldogitani es nem szoktam meg hozza. Illetve mar de, 2 hete.Rosszul fogalmaztam az első mondatot. Bocsika
Most néztem meg Bog videóját és ez alapján a vezetékmentes töltés a legjobb esetben is csak 59,4% hatékonysággal dolgozik. [link] (2:50 körül) Sztem ez azért elég sok veszteség. -
mhydas99
őstag
Értelmes ember sztem meg nem dugja egész éjszakára rá a teloját a töltőre. Az is árt a telonak. A vezeték nélküli meg az mellett hogy energiát szór feleslegesen még feleslegesen melegíti is a telot, sztem kb annyi mintha gyors töltenéd még ha nem is 100 wattal. Nekem a Honor 400 pro gyorstöltés alatt épp csak langyos. (100w)
Én egyetlen előnyét látom csak a vezetékmentes töltésnek: hogy a csati nincs használva.Ezek mind kenyelmi szolgaltatasok.
Megvan az elonye mindnek, meg persze a hatranya is.
Ennyi erovel nem kell telefonnal fizetni sem.
Ertelmes ember? Normalis esetben az eszkoz van erted es nem forditva. Mondjuk en ettol fuggetlenul olok energiat a karbantartasba, mind szoftveresen, mind fizikalisan, de hogy mindennap ovjam a keszulekem a hasznalatommal...na nem.
Mindenki ugy tolt ahogy akar. Ha ejszaka tolti az ember alvas kozben, ahogy egyebkent a legtobben, akkor lassu toltovel kell, legyen az vezetekes vagy anelkuli es a beallitasokban az optimalizalt toltest bekapcsolni, hogy ebredes elott toltse bele az utolso 20 szazalekot. Ha be van allitva ebreszto telefonon akkor no problem. Eddig eveken at igy csinaltam, mivel estere be is adta a kulcsot a telefonjaim tobbsege, a mostani szeret masfel napig boldogitani es nem szoktam meg hozza. Illetve mar de, 2 hete. -
7Heads Drago
veterán
A szupergyors toltest meg csakis akkor hasznald, ha napkozben nagyon rohannal es azonnal kell az energia. Normalis napokon akkor toltsd ha alszol es lassu toltovel (25 watt koruli is feltolti neked a telefont kb. 2-2,5 ora alatt, ejjel mindegy). Vagy vegyel egy 15 wattos vezetek nelkuli toltopadot par ezerert, de valami megbizhatot es akkor vezetek nelkul toltsd csak azon az a legegyszerubb. Na ugy kb. 3-4 ora.
Ha allandoan gyorstoltovel hasznalod az elegge leamortizalja nemcsak az aksid, de a fobb alkatreszeidet is a telefonban...Értelmes ember sztem meg nem dugja egész éjszakára rá a teloját a töltőre. Az is árt a telonak. A vezeték nélküli meg az mellett hogy energiát szór feleslegesen még feleslegesen melegíti is a telot, sztem kb annyi mintha gyors töltenéd még ha nem is 100 wattal. Nekem a Honor 400 pro gyorstöltés alatt épp csak langyos. (100w)
Én egyetlen előnyét látom csak a vezetékmentes töltésnek: hogy a csati nincs használva. -
Luck Dragon
támogató
-
oli987
tag
-
Golovkin
csendes tag
Szerintetek s25 ultráról erre váltani visszalépés lenne ?
-
oli987
tag
Sok köze nincs ennek sem a Xiaomi - hoz sem a Mediatek - hez. Másrészt ez így tizenpár éves távlatból kb. olyan, mintha teszem fel egy 4 ütemű Trabant hibája miatt egy mostani Audit fikáznál, hiszen mindkettőben VW motor van.
-
mcs
veterán
-
jojoando
senior tag
-
mcs
veterán
Régen sótlan volt az MIUI, most pedig az ellenkezője. Egészen sok extrát is nyújt a Xiaomi, és kamerában is hatalmasat fejlődött. A prémium összeszerelési és anyagminőség egy pezsgő színű 15T Pro-t nyomkurászva is feltűnt, se nem fényes, se nem csúszós.
Hátha kiteszik hamarosan az itteni Media Marktban a 17T Pro-t is, szívesen meglesném.
-
MikeWazowski
veterán
Ha most vennék android telefont, tuti Xiaomit vennék. Samu már baromi felejtős, rég lemaradt. Ismerőseimnek is ezt tanácsolom. Pedig 4-5 éve ha fizettek volna se vettem volna kínait, de mostanra ezerszer inkább xiao, vagy oppo....
-
hanti
senior tag
A párom karácsonyra kapott egy 15T-t, annyira megtetszett hogy én is váltottam, eddig nagyon bejön
-
mcs
veterán
Érdekes, hogy sokan váltanak Samsungról Xiaomira. Nálam is Galaxy A szériát váltott a Poco F8 Ultra, és most el is vette a kedvemet attól, hogy legközelebb újra Samsungot válasszak. Már egy 15T Pro nyomkodása is kiváltotta azt az érzést, mintha a Samsung megrekedt volna egy adott szinten.
-
Zsootii
csendes tag
-
hanti
senior tag
Ez a pro topik, van sima T topik is ha az érdekel!
Már hétfő óta használom a prot, eddig nagyon tetszik, egy S 22 ultrát váltott -
pzske
aktív tag
Ahogy elnéztem azért az nagyon csúcs kis teló. Én 1 xiaomi 12 ről váltok (remélem ma holnap megjön már). Nekem az aksika nagyon kuka és amióta megkapta a hyper os 3-t kicsit akadozik. Amennyiben az aksija jó a telódnak én nem váltanék, de mi mint írtad ezt igazából neked kell eldönteni.
-
Zsootii
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Sony 1 V telefon ami van jelenleg nekem, erről érdemes lenne egy 17T-re váltani?
Elég jó ajánlatnak tűnik a plusz ájándékok miatt (roller vagy porszívó).
Tudom hogy ezt igazából nekem kellene eldöntenem, de kíváncsi vagyok a véleményekre...
-
mcs
veterán
Az aksi magára talált, éjszaka már csak 1-2 %-ot merült. Tegnap este nyolc előtt töltöttem fel 100-ra, és azóta 26%-ot esett csak, úgy, hogy Facebookoztam, zenét hallgattam, videót néztem. Szóval rendben van, köszönöm a jó tanácsokat

Igen, az úgy már teljesen rendben van. Használat függvényében 2-3 napot ki kell bírna annak a 7000es akksinak.
-
S.Laci1987
csendes tag
Az aksi magára talált, éjszaka már csak 1-2 %-ot merült. Tegnap este nyolc előtt töltöttem fel 100-ra, és azóta 26%-ot esett csak, úgy, hogy Facebookoztam, zenét hallgattam, videót néztem. Szóval rendben van, köszönöm a jó tanácsokat

-
mhydas99
őstag
Klonozast semmikepp sem javaslom! Tobb kart okoz mint hasznot, csak sokaknak fel sem tunik...egyedul iPhone-iPhonenal okes.
-
janeszgol
félisten
Azért aki kritikát írta, és tesztelte a telefont, tőle azért megkérdezném, hogy hozta össze két nap alatt azt, hogy csak 20%-ig merült le a telefonja. Mit csinált másképp, mint én...Reggel hattól használom, érdekes módon ma éjszaka merült le 60%-ot, az első két nap nem. A 13 pro plusz is úgy voltvehszaja, hogy mobilnet plusz Bluetooth, és nem merült ennyit. Most tartok 36%-nál, lőttem pár fotót, Facebookoztam, hallgattam fülesen keresztül egy órán át zenét, meg YouTube-ról 40 perce megy videó.
Tényleg csinálj egy gyári visszaállítást. Utána újra klónozd a régi telót az újra.
Vagy kipróbálhatod azt, hogy sim nélkül nézed egy hétig, hogy merül. Addig a régin hívsz. -
klaya86
őstag
-
mcs
veterán
-
mhydas99
őstag
-
jojoando
senior tag
SoC típusa, csíkszélességeMediaTek Dimensity 9500, 3 nm???
Nálam ez nem telefon, kukába való xarkupac, nemhogy 4 kiló az ára! -
g4mer
senior tag
Nem csak bekèpzeled, hanem így is van.
Van mèg a családban pár Honor/ Huawei telefon, óra, füles.
Egyikre sincs semmi panasz
mate 10 pro, eredeti akksi, családtagom használja, 2 naponta tölti, és azért használja is emellé. Nem fogok 6-7 óra SOT-okat kamuzni, de lenyűgöző teljesítmény.
-
mhydas99
őstag
Nem másoltam rá más márkát.
Miert az elozo telefonodrol nem masoltad at a koltozes elejen a teljes tartalmat?
-
S.Laci1987
csendes tag
Nem másoltam rá más márkát.
-
mhydas99
őstag
Azért aki kritikát írta, és tesztelte a telefont, tőle azért megkérdezném, hogy hozta össze két nap alatt azt, hogy csak 20%-ig merült le a telefonja. Mit csinált másképp, mint én...Reggel hattól használom, érdekes módon ma éjszaka merült le 60%-ot, az első két nap nem. A 13 pro plusz is úgy voltvehszaja, hogy mobilnet plusz Bluetooth, és nem merült ennyit. Most tartok 36%-nál, lőttem pár fotót, Facebookoztam, hallgattam fülesen keresztül egy órán át zenét, meg YouTube-ról 40 perce megy videó.
Szuzen telepits fel mindent, mert ramasoltal teljesen mas marka teljesen mas almapparendszeret is, mint szokas a migracional es ez okozhat gondot/merulest...
-
S.Laci1987
csendes tag
-
oli987
tag
Nagyon is releváns, nekem a 13T pro-n optikaival szinte sosincs semmi gondom.
A céges S24 szintén ultrahangos és folyamatosan szenvedek hiába adom hozzá többször az újjam nem old fel rendszeresen. Semmi hasonló gond nincs a xiaomival szóval nekem ez nagy plussz hogy marad mert működik..Poco F2 Pro - val sem volt soha semmi gondom, ennek ellenére nem összehasonlítható az F8 Pro - val.
Amúgy a dupla/tripla ujjlenyomat trükk segíthet a Samsung - on is. Vedd fel ugyanazt az ujjadat több ujjlenyomatnak. -
mhydas99
őstag
Köszi a segítséget. Írtál egy olyat, hogy kb mindennap ki kellene kapcsolnom éjszakára a telefont. Ez a rendszeres ki és bekapcsolás jót tesz neki?
Semmi gondot nem okoz, sot...
Azzal reseteled a cachet. -
S.Laci1987
csendes tag
-
mhydas99
őstag
Annyit tudnál nekem segíteni, hogy magán az akkumulátoron mit állítsak, hogy jó legyen?
Mar irtam.
#25 hozzaszolas. Ha azt akarod hogy jo legyen. -
S.Laci1987
csendes tag
Annyit tudnál nekem segíteni, hogy magán az akkumulátoron mit állítsak, hogy jó legyen?
-
mhydas99
őstag
Mi a bitang rossz? Hány százalékon kellene lennem reggel hat óta?
A 17T Proval? Azzal az aksival? Hat ha tenyleg ugy hasznaltad, ahogy mondod akkor 80-85%
De nekem nincs olyan telefonom csak mondom. Az aksija alapjan viszont siman 80-85 a realis. De majd megmondja pontosabban akinek van. -
S.Laci1987
csendes tag
-
mcs
veterán
Most például 68 %-on vagyok, hajnal 6-kor 100-on. Azóta neteztem meg zenét hallgattam.
Ezen csak egy wipe data segíthet és az, hogy minden appot újratelepítész és egyenként át is nézel minden opciót, ami szükséges és nem szükséges számodra. Nem tudom elhinni, hogy gyárilag selejt akkuval fogtál ki egy friss gyártású telefont.
-
szkaroly
őstag
Szerintem tartósság szempontjából célszerűbb volna a saját márkájú töltőt használni.
-
mhydas99
őstag
Most például 68 %-on vagyok, hajnal 6-kor 100-on. Azóta neteztem meg zenét hallgattam.
Az bitang rossz

-
mhydas99
őstag
-
S.Laci1987
csendes tag
-
szkaroly
őstag
Nekem a Huawei P20 Prom volt az etalon. Akkoriban eleg gyors toltesnek szamitott a tudasa, allandoan azon ment es meg sem nyikkant. 3 ev utan lett cserelve az aksi egy szerencsetlen hatlapi tores miatt, aztan meg azota is az van benne apamnal tartaleknak. Mai napig bekpacsolva, szereti, napi 2 orat nyomkodja ahogy allitja es 2,5 napig elketyeg meg mindig.
Szoval a Huawei/Honor az nalam mindig is a minosegi toltes/aksi marad. De lehet csak bekepzelem, nekem bizonyitottak.Egyébkent Motorola töltőd van?
-
Silenzio
addikt
Valaki árulja már el, mi értelme LOG videókat feltölteni a YT-ra. Hogy lásd, mennyire flat a profil? Ki tudja ezeket megkülönböztetni? Esetleg egy sima videó + LOG+REC709 LUT összehasonlítás, annak lenne értelme.
-
zsigaa94
csendes tag
Arra esetleg valaki tud valamit, hogy ha értesítés jön, és lehúzom az állapotsávot, akkor ne kelljen még pluszban jobbra húzni? Nekem ez most új, próbáltam állítgatni..
Ha a kamerától ballra húzod le akkor egyből az értesítéseket kellene beadja. Bár lehet ez beállítás kérdése.
-
S.Laci1987
csendes tag
Arra esetleg valaki tud valamit, hogy ha értesítés jön, és lehúzom az állapotsávot, akkor ne kelljen még pluszban jobbra húzni? Nekem ez most új, próbáltam állítgatni..
-
S.Laci1987
csendes tag
Az előző telefonomat 13 pro + 5g-t gyorstöltővel töltöttem a és nem volt probléma.
-
mhydas99
őstag
Ultrahangos szkennernel nagyon nem mindegy, milyen vedofolia/uveg van rajta illetve az ujjlenyomatot azoknal szinte kotelezo tobbszor felvenni.
-
zsigaa94
csendes tag
Nagyon is releváns, nekem a 13T pro-n optikaival szinte sosincs semmi gondom.
A céges S24 szintén ultrahangos és folyamatosan szenvedek hiába adom hozzá többször az újjam nem old fel rendszeresen. Semmi hasonló gond nincs a xiaomival szóval nekem ez nagy plussz hogy marad mert működik.. -
pècsimunkás
addikt
Nekem a Huawei P20 Prom volt az etalon. Akkoriban eleg gyors toltesnek szamitott a tudasa, allandoan azon ment es meg sem nyikkant. 3 ev utan lett cserelve az aksi egy szerencsetlen hatlapi tores miatt, aztan meg azota is az van benne apamnal tartaleknak. Mai napig bekpacsolva, szereti, napi 2 orat nyomkodja ahogy allitja es 2,5 napig elketyeg meg mindig.
Szoval a Huawei/Honor az nalam mindig is a minosegi toltes/aksi marad. De lehet csak bekepzelem, nekem bizonyitottak.Nem csak bekèpzeled, hanem így is van.
Van mèg a családban pár Honor/ Huawei telefon, óra, füles.
Egyikre sincs semmi panasz
-
mhydas99
őstag
Gyári Honor töltővel töltöm, ráadásul 100wattal a Honor Magic8 pro - t. Szinte mèg csak nem is langyos sem a telefon, sem a töltőfej.
Utángyártott 100 wattal viszont valóban melegszik.
Hamár gyorstöltès: OnePlus3, mindig gyorstöltővel töltve, 10 èv után, most halálozott el.
6 èvig volt napi használatban, majd kb 4 èvet volt mèdialejátszó.
Tehát volt használva.Nekem a Huawei P20 Prom volt az etalon. Akkoriban eleg gyors toltesnek szamitott a tudasa, allandoan azon ment es meg sem nyikkant. 3 ev utan lett cserelve az aksi egy szerencsetlen hatlapi tores miatt, aztan meg azota is az van benne apamnal tartaleknak. Mai napig bekpacsolva, szereti, napi 2 orat nyomkodja ahogy allitja es 2,5 napig elketyeg meg mindig.
Szoval a Huawei/Honor az nalam mindig is a minosegi toltes/aksi marad. De lehet csak bekepzelem, nekem bizonyitottak. -
pècsimunkás
addikt
Azok a tesztek hagyomanyos Li-ion aksikkal keszultek, lattam en is, de most a SiC-rol van szo, aminek masok a tulajdonsagai. En most kezdem megjarni a sajat SiC-emmel. Persze lehet egyedi hiba is az aksimmal vagy csak mashogy mer a belso battery health app, nem tudom, de azt tudom hogy gyorstoltes kozben ugy felforrosodik a telefon normal korulmenyek kozott, hogy tojast suthetnek rajta. Diagnosztika szerint oke, Moto ugyfelszolga szerint a SiC ilyen. 59 toltessel most 97 szazalekos az aksi egeszsege. Ami keves.
Net azt irja pont nem ilyen de hajlamos vagyok en is az ellenkezojet gondolni ennek."Én is 100 w-tal töltök, alig langyos töltés közben."
Gondolom az aksi tipusa, gyartasa es a telefonban hasznalt hutes/chipvezerles is szamit...Gyári Honor töltővel töltöm, ráadásul 100wattal a Honor Magic8 pro - t. Szinte mèg csak nem is langyos sem a telefon, sem a töltőfej.
Utángyártott 100 wattal viszont valóban melegszik.
Hamár gyorstöltès: OnePlus3, mindig gyorstöltővel töltve, 10 èv után, most halálozott el.
6 èvig volt napi használatban, majd kb 4 èvet volt mèdialejátszó.
Tehát volt használva. -
mhydas99
őstag
Azok a tesztek hagyomanyos Li-ion aksikkal keszultek, lattam en is, de most a SiC-rol van szo, aminek masok a tulajdonsagai. En most kezdem megjarni a sajat SiC-emmel. Persze lehet egyedi hiba is az aksimmal vagy csak mashogy mer a belso battery health app, nem tudom, de azt tudom hogy gyorstoltes kozben ugy felforrosodik a telefon normal korulmenyek kozott, hogy tojast suthetnek rajta. Diagnosztika szerint oke, Moto ugyfelszolga szerint a SiC ilyen. 59 toltessel most 97 szazalekos az aksi egeszsege. Ami keves.
Net azt irja pont nem ilyen de hajlamos vagyok en is az ellenkezojet gondolni ennek."Én is 100 w-tal töltök, alig langyos töltés közben."
Gondolom az aksi tipusa, gyartasa es a telefonban hasznalt hutes/chipvezerles is szamit... -
szkaroly
őstag
A szupergyors toltest meg csakis akkor hasznald, ha napkozben nagyon rohannal es azonnal kell az energia. Normalis napokon akkor toltsd ha alszol es lassu toltovel (25 watt koruli is feltolti neked a telefont kb. 2-2,5 ora alatt, ejjel mindegy). Vagy vegyel egy 15 wattos vezetek nelkuli toltopadot par ezerert, de valami megbizhatot es akkor vezetek nelkul toltsd csak azon az a legegyszerubb. Na ugy kb. 3-4 ora.
Ha allandoan gyorstoltovel hasznalod az elegge leamortizalja nemcsak az aksid, de a fobb alkatreszeidet is a telefonban...Nem értek egyet. Vannak tesztek a neten amik bizonyítják (volt erről cikk itt a mobilarénán is) hogy a gyorstöltés nem degradálja jobban az aksit mint lassú. Csak közbe nem szabad piszkálni a telefont. Én is 100 w-tal töltök, alig langyos töltés közben.
-
mhydas99
őstag
Sziasztok! Péntek óta van nekem ez a 17t pro. Hétfőről kedd hajnalban mikor felkeltem azt tapasztaltam, hogy 60%-ot merült a telefon. Ez mitől van? Mobilnet, Bluetooth be volt kapcsolva, de az előző telefonomnál ilyet nem tapasztaltam (13 pro+ 5g) Annyit tettem, hogy amiket nem használok appokat, pl titkok, insta, ezeket letöröltem. Meg amik sok energiát használnak, azoknak a háttérben futó fogyasztását kikapcsoltam. A másik, hogy ez a szupergyors töltés se olyan szupergyors. Más tapasztalt ilyet? Már alapból nem 120-as töltője van, hanem 100-as.
Ha allandoan gyorstoltovel hasznalod az elegge leamortizalja nemcsak az aksid, de a fobb alkatreszeidet is a telefonban... -
mhydas99
őstag
Sziasztok! Péntek óta van nekem ez a 17t pro. Hétfőről kedd hajnalban mikor felkeltem azt tapasztaltam, hogy 60%-ot merült a telefon. Ez mitől van? Mobilnet, Bluetooth be volt kapcsolva, de az előző telefonomnál ilyet nem tapasztaltam (13 pro+ 5g) Annyit tettem, hogy amiket nem használok appokat, pl titkok, insta, ezeket letöröltem. Meg amik sok energiát használnak, azoknak a háttérben futó fogyasztását kikapcsoltam. A másik, hogy ez a szupergyors töltés se olyan szupergyors. Más tapasztalt ilyet? Már alapból nem 120-as töltője van, hanem 100-as.
Gondolom mikor arkoltoztel a telefonra csak kenyelmesen klonoztal minden regi vackot az ujra igaz?
Szinte mindenki azt csinalja, mert fel is dobja a rendszer, de ha jot akarsz magadnak ne csinald sose, csak ha 2 tokeletesen azonos tipusu telefonra mesz at.
Eloszor is frissitsd a legujabb rendszerre ES Google Play rendszerre. Ez a 2 kulon van.Keszits ket teljes biztonsagi mentest a telefonodrol es minden adatarol (1. Google Driveba, masodik meg PC-re) Gyaluld le a teljes telefonod majd ha lesz idod (kb. 6 ora) es egyesevel rakd fel csak azokat az appjaidat, amiket valoban hasznalsz is. Semmit se migralj!
Aztan kovesd le a mobilarena YT videojat (kb. 3 honapos) a Xiaomi telefonok reklammentesiteserol.
Aztan a beallitasokban allits be mindent ahogy neked jo, az Akkumulator ful alatt az optimalizalt toltest es mukodest az apphasznalattal. Amire nincs szukseged csak szokoevente egyszer azt manualisan korlatozd.
Sok orai munka es mindenki utalja csinalni tudom, de evi egyszer kell es akkor nem lesz gondod.Az a 60 szazalek merules egyaltalan nem normalis. Egy ejszaka alatt 2-6 szazalek merules az elfogadott. Ott valami csunyan beakadt a hatterben.
Egyebkent minden uj telefon 2-3 het mire megtanulja a szokasaidat, ezert ha tudod, probald meg mindig ugyanakkor kb. tolteni, illetve az sem art ha rendszeres idoben fekszel le aludni. Ez mind segit a telefonnak, hogy hatekonyan mukodjon. Minden 2. nap, ha megoldhato, csontra kapcsold ki ejjel, bar igazabol a minden ejjel jobb lenne. Akkor a RAM-ot is aramtalanitod es megorzod a gordulekenyseget. Csak az algoritmus pucolasa a hatterben erre nem eleg.
Szoval igy. -
S.Laci1987
csendes tag
-
mhydas99
őstag
-
Balázs Z.
aktív tag
Ha jobb telefont szeretnel kapni erezheto valtozassal, akkor hagyd el a Xiaomit es probalj ki mast. Akkor ha viszket a tenyered

OPPO Find X, Vivo X peldanak okaert.
De a legkoltseghatekonyabb akkor leszel, ha megvakarod a viszketest, hobbibol elkezdesz belemerulni a mobilfotozasba es szerkesztesbe es az AI alapveto tudasat a mindennapi eletedbe beepited a Xiaomi/3gyeb appokkal. Kiprobalod a ha gjegyzetelest fwliratozassal mert brutalisan jo a Xiaomie. Megkimel a gepelestol. Ha veszel melle egy extraerzekeny olcsobb BT mikrofont, akkor suttogva fiktalhatsz szoveget, emailt menet kozben is. Ha van WhispFlow-d meg jobb. Raszansz ezekre lajtosan 3-4 honapot, ahogy idod engedi es vegre kihasznalod a 14T-ben rejlo kepessegeket is. Lesz egy uj, gyorsabb, szemelyreszabottabb telod azert, mert profikent kezd3d vegre hasznalni
"Kiprobalod a ha gjegyzetelest fwliratozassal mert brutalisan jo a Xiaomie. Megkimel a gepelestol."
Legjobb reklám a szolgáltatásnak

-
ddaydome
senior tag
Nekem volt egy 13T-m, amit anyukámnak adtam. Ott a portré módnál belassult sokszor. Ez nem volt taglalva az akkori teszt cikkben.
Ezeknél még van ilyen vagy megszűnt szerinted? -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Sziasztok. A Leica naturál módot, elő lehet hozni a sima 17T-nél is?
Igen, a jobb sarokban a stílusok között van elrejtve.
-
Fitzgerald
veterán
Ez történik ha még túlságosan friss a túl jól sikerült előd; nehéz érdemi változással előállni az utódmodellben. Mondjuk nyilván nem is a 15T Pro usereket célozták meg ezzel a készülékkel.
-
mcs
veterán
Ez volt a fő kiszemeltem, de nem bánom, hogy végül a ,,Pocok" F8 Ultránál kötöttem ki. Eddig bármelyik ismerősöm meghallotta a 2.1 hangrendszerét, kivétel nélkül elképedtek mind, hogy mennyire jól szól.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. A Leica naturál módot, elő lehet hozni a sima 17T-nél is?
-
oli987
tag
Nem releváns az összehasonlításod.
A 15T Pro - t hasonlítsd össze mondjuk egy Poco F8 Pro - val. (azonos korú, azonos rendszerű, azonos SoC sebességű telefonok) Én már próbáltam mindkettőt. -
PNP
őstag
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
mhydas99
őstag
Ha jobb telefont szeretnel kapni erezheto valtozassal, akkor hagyd el a Xiaomit es probalj ki mast. Akkor ha viszket a tenyered

OPPO Find X, Vivo X peldanak okaert.
De a legkoltseghatekonyabb akkor leszel, ha megvakarod a viszketest, hobbibol elkezdesz belemerulni a mobilfotozasba es szerkesztesbe es az AI alapveto tudasat a mindennapi eletedbe beepited a Xiaomi/3gyeb appokkal. Kiprobalod a ha gjegyzetelest fwliratozassal mert brutalisan jo a Xiaomie. Megkimel a gepelestol. Ha veszel melle egy extraerzekeny olcsobb BT mikrofont, akkor suttogva fiktalhatsz szoveget, emailt menet kozben is. Ha van WhispFlow-d meg jobb. Raszansz ezekre lajtosan 3-4 honapot, ahogy idod engedi es vegre kihasznalod a 14T-ben rejlo kepessegeket is. Lesz egy uj, gyorsabb, szemelyreszabottabb telod azert, mert profikent kezd3d vegre hasznalni
-
janeszgol
félisten
Az SoC jóval erősebb a 17T Proban. Összességében jó 30%-al erősebb, csak a GPU majdnem 50%-al. Viszont kijelzőben és kamerában nem lesz változás. A főkamera ugyan az, az ultraszéles is, és igazából hiába más a tele, nem lesz nagy változás.
-
KaitouP
nagyúr
14T Pro-ról érdemes váltani a hardvert és a kamerákat illetően? Viszket a tenyerem, de attól tartok, nagy ugrást nem tapasztalnék.
-
Sn00k
veterán
Gsmarenan azt írják ugyanugy mint a sima T modelben 3840es pwm van benne.
-
oli987
tag
-
Oldfoksz
aktív tag
-
szkaroly
őstag
Kedves Dani!
Ha már alternatívákról van szó, a Poco F8 Ultra ugyanennyiért ad még USB 3-as csatlakozót, sokkal jobb hangszórót és ultraszonikus ujjlenyomatellenőrző rendszert. A főkamera és a tele pedig ugyanaz a szenzor.
-
oli987
tag
-
Oldfoksz
aktív tag
-
oli987
tag
-
MikeWazowski
veterán
Honor 600 Pro teszt mikor lesz már? A sima 600-as már 1 hónapja kijött.
Ez már rendes számonkérés...
-
killertibi
tag
Honor 600 Pro teszt mikor lesz már? A sima 600-as már 1 hónapja kijött.
-
oli987
tag
Az a fura, hogy ebben még mindig optikai az ujjlenyomat olvasó, míg a jóval olcsóbb Poco F8 Pro - ban ultrahangos.
Xiaomi buds 6 teszt várható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor Magic8 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0 perces Samsung Galaxy A37 5G 6/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen Fekete, Fehér 12 hónap garancia
- 0 perces Samsung Galaxy A57 5G 8/256GB Dual Sim Kártyafüggetlen Kék 12 hónap garancia
- 0 perces Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Kártyafüggetlen, Cosmic Orange, 24 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Akció! Asus Tuf Gaming F15 Gamer Notebook! I5 12500 / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 1TB
- Ducky One 3 Pure White/PBT/DE/Cherry RGB Silent Red switch (Space nem működik)
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Segway KickScooter MAX G2 elektromos roller dobozában 5 km!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Durva!!
)