- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsi484
csendes újonc
Köszi de sajnos nem elérhető a 14T/pro-n. Néztem külföldi fórumokat is, mások is hiányolják.
Kár hogy a cikkíró nem nézte meg csak leírta, megspóroltam volna 2 órát
az egész cikken érződik hogy csak legyen meg alapon íródott, tőmondatok, egyszer lehúzza aztán méltatja a telefont. Kár érte mert azért elég jó telefon ahhoz hogy rendesen írjanak róla. Szerencsére youtubon van egy rakás rendes teszt, igaz angolul, meg ott a gsmarena is, csak hát magyarul csak szívet melengetőbb olvasni.
S23 pluszt cserèltem le a 14t próra
(jön mellé okt 31ig egy xiaomi pad 6 256gb és egy 50w vezetéknélküli töltőállvány itt a UK-ban) azèrt a mosoly jel mert olyan mint amikor a mazda6ból átültem a kollegám daciájába. A samsungon érezni a premium minőséget, az egész szoftvere kiforrott már mára ellentétben a hyper os-szel. Nekem a kamera volt fontos (és hogy ne kelljen sokat fizetnem a cserére) hogy végre valahára tudjak éles képet lőni mert a Samsungnál minden nagyon szép volt de ha belenagyitottam sosem volt éles a kép. Anno p20 prórol váltottam de nem tudtam megszokni ezt a nagyon vibráló, már-már rádióaktív színkezelését a samsungnak. De a szoftvere úgy ahogy van világbajnok a xiaomihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest