Aktív témák
-
lac019
tag
infopatikásokkal beszélj,hátha tudnak szerezni IRiver-t.
-
lac019
tag
iRiver,vagy muvo nx.
-
redkill3r
tag
hmm..
ha veszek egy fülest hozzá akkor ugyanolyan jol fog szolni mint az x-clef?
nemhiszem..
xclef keves ideig birja
muvo is viszont ott nem elemet kell cserelni eleg hogyha eloveszem a tartaalek tapegyseget benne az elemmel :)
lehet h az x-clef jobban szol de nekem a muvo tetszik
megvarom mig megmondjak h mennyi az iriver ifp180 ausztriaban es ha nincs ra penzem szerintem egy muvo-t veszek -
Raymond
titán
válasz
kapanyanyi #4 üzenetére
A MuVo NX-nel mar szinten megvan a kijelzo es a diktafon funkcio. Az itteni teszt a regi MuVo-rol keszult.
-
kapanyanyi
tag
Az Xclef-ről a szamitogep.hu-n található egy teszt, a Creative-ról pedig az ittenit gondolom láttad. Az Xclef a kijelzővel, a bővíthető memóriával és a diktafon üzemmóddal tud többet, a Creative-hez pedig nem kell külön driver. Méretre szerintem már mindegyik elég kicsi ahhoz, hogy ne okozzon gondot a hurcolása.
Minden attól függ, hogy neked mi fontosabb.
Egyébként az Infopatikánál láttam valami Pendrive MP3 lejátszót 128 MB-os memóriával, ami jóval olcsóbb volt. A hangja nem tudom milyen, de az ára elég jó volt. -
Raymond
titán
MuVo NX. Nem kell kulon szoft hozza, bedughatod barmibe es fulest ugyis sajatot veszel. Egy 40e masinahoz szalitottak soha nem lesznek olyan jok mint egy ''kulon'' vasarolt.
-
redkill3r
tag
nem tudok valasztani:
muvo:
jol nezki nem kell kulon progi hozza
xclef:
vajon tenyyleg ugyanaz mint a beatmen flash?
mert akkor tenyleg jol szolhat
de mijen minosegu fullhalgatot adnak hozza?
meg sokkal csunyabb mint a muvo szerintem
mind2 40000be kerul ti melyiket valasztanatok?
esetleg egyeni tapasztalat a lejatszokrol vagy ijesmi
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest