Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haarmaan

    tag

    Az este folyamán én is bátorkodok mindenkit barátnak jelölni aki szerepel az összefoglaló gamertag listáján és még nem vettem fel.

    Az én gamertagem: hun9abor

    Nagyon nem bántam meg hogy a Microsoft konzolját választottam a PS4-el szemben. Előző genben PS3-am volt. A PS3-on folyamatos PSN problémák miatt gondolkodtam hogy a köv. genben a Microsoft konzolját részesítem előnyben. Ahogy mostanában olvasom a PS4-es topikokat, a Sonynál semmi sem változott PSN ügyben. Ezzel szemben a Live egy sokkal kiforrottabb stabilabb rendszer. Az XO egy remek sokoldalú konzol nagyszerű lehetőségekkel funkciókkal, kiemelkedő suportal. Nekem igazán ez számított , nem a konzol nyers ereje és teljesítménye, és hogy 900p-ben vagy 1080p-ben futnak a játékok.

    Negatívum is csak pár dolog van ami nem tetszik:

    - lassú letöltési, és telepítési idők (bár ez is totál random, volt ami nagyon gyorsan lejött és fel instalálta a gép:( Call of Duty Advanced Warfare) és volt ami nagyon lassan teleült fel a lemezről: (Ryse)

    -a kontrollerben mintha lenne egy elszabadult alkatrész vagy csavar, nem tudom hogy ez csak nálam jelentkező egyedi hiba vagy általános?

    A gyári ötszázas vinyó viszont nagyon kevés már most 45%-nál vagyok 6 játék ( Cod Advanced Warfare, Ryse, Titanfall, Forza 5, Batlefield 4, FIFA 15 ) és egy pár Demó van fent a gépen

Új hozzászólás Aktív témák