- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Nyitottam Zavvin ilyen panaszt 2 órája, hogy nem jött meg a csomag.
Írtak rá választ:I can confirm that the item should of been with you by today.
Can you please confirm if the item has been received as we will need to look into this further if the item has not arrived?Na most mit is akarnak? Mert direkt írtam, hogy nem jött meg a csomag. Tisztára értelmetlen (számomra) a 2. mondat. Most akkor mit is kéne erre válaszolnom?
Meg ki az akinek már volt ezzel dolga? Hogy megy ez Zavvin? -
dobobazsy
őstag
honnan lehetne jó áron beszerezni Slim E gépbe való 250 gb HDD-t? most szinte sehol nem találok, de biztos csak én vagyok vak
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #26438 üzenetére
Én végig viszem ha elkezdtem , de egy játéknál sem vártam ennyire a végét mint ennél...egy kövér del gomb lesz majd belőle...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #26437 üzenetére
Na, az nálam sem volt sikeres, ráuntam és hagytam a fenébe. A hangulat tényleg elég jó, szép is a játék, de valahogy nem áll össze nálam sem. Olcsónak olcsó volt, cserébe nem is játszom vele.
(#26436) MasterMark: Nyelvészkedhetünk, de ha azt mondom valamire, hogy az a valami szerintem ezmegaz, akkor az nem lesz általános érvényű kinyilatkoztatás, hanem csupán az én véleményem. Én szeretek sarkosan fogalmazni, a hivatkozott játékban (a nevét már le sem merem írni) én személy szerint baromi nagyot csalódtam, óriási volt a hype körülötte, és ahhoz képest nekem nagyon nem jött be. Ha bejött volna, akkor azt írom rá, hogy zseniális (szintén sarkosan fogalmazva, de a másik véglet), arra biztosan nem lenne kifogás.
-
WhiteWalker
nagyúr
Én én igy vagyok a Metro első részével...megvettem mert olcsó volt...de sokszor a pokolba kivánom,mert olyan idegesitő,máskor pedig istenitem...hangulat kiváló, de máskor meg vontatott...Elég vegyed érzések vannak vele kapcsolatban...
-
MasterMark
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #26435 üzenetére
Na várj. Attól még hogy neked nem tetszik, még nem szemétre való játék. Lehet hogy szerinted van így, de attól még általánosan szemétre valónak nyilvánítottad.
Igazából csak a szemétre való részével nem vagyok jóban, azzal nincs bajom ha nem tetszik. Nyilván nem tetszhet mindenkinek. De kicsit erős ez a szemétre való rész.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
MasterMark #26434 üzenetére
Csak kétszer írtam le, hogy "szerintem", nem általános érvényű kinyilatkoztatást tettem, egyszerűen szubjektív véleményt közöltem. (Mielőtt ebbe is belekötsz: egyszer "szerintem", egyszer "szvsz".) De nyilván érzékeny pont ez a Witcher nálad valamiért.
-
MasterMark
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #26433 üzenetére
Miért még ki szerint?
Attól hogy neked nem jön be, még nem szemétre való.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Mondjuk a Witcher szerintem is szemétre való (szigorúan szvsz! – anno valami GOG.com-os akcióban vettem pici pénzért), pedig én szeretem az RPG-ket, de ez valahogy nagyon nem jött be. De hát nem tetszhet mindenkinek minden.
-
dilipok
veterán
válasz
Jegesmaci81 #26430 üzenetére
fenebe, most lebuktunk
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Buster17 #26407 üzenetére
Szerintem egy pocsék játék. Értelmetlen Fantasy. Szerintem ha jó játékkal akarsz játszani akkor Hitman vagy Forza, esetleg COD. Ajánlom még figyelmedbe a Tomb Raidereket és a sport játékokat. (fifa NFL NHL NBA stb) De ha a lányom kérded akkor minden játék gagyi kivéve a Zoo Tycoon. A feleségem szerint meg a LEGO játékok a legjobbak boxra és a kinect.
Szerintem az én véleményemre hallgass játék ügyben és senki másnak ne higgy. MasterMark és Dilipok részesedést kap a Witcher 2 eladásokból így ők rádumálnának még egy 3. példány beszerzésére is! -
Keksz30
csendes tag
Sziasztok
Új xbox360 tulaj vagyok,vagyis a fiaim kapták karácsonyra.Azt szeretném meg kérdezni,hogy tudnátok nekem olyan játékot mondani,ajánlani amivel ketten tudnak játszani egyszerre,együtt.A fifa14 meg van csak már szét focizták magukat. -
dilipok
veterán
válasz
Buster17 #26422 üzenetére
minden nap megvan (es meg is lesz), amikor ilyen ertelmetlen kerdeseket tesz fel valaki...
10 perc jatek utan el is lehet donteni egy rpg-rol, hogy mennyire osszetett. Valoban.
Annak is van azert pikanteriaja, hogy te 10 perc utan tudod, hogy az milyen osszetett/egyszeru jatek lesz, ugy, hogy meg a stilust sem tudod beloni, sot meg mas velemenyet is ketsegbe vonod, pedig mindket reszt tobbszor vegigvittem, lehet, hogy nem csak 10 perc utan beszelek
Ha meg beledobott volna a surube, akkor meg az lenne a baj, hogy ez bonyolult/nehez/erthetetlen.
-
dilipok
veterán
válasz
Buster17 #26418 üzenetére
nehogy mar en legyek a hulye... Ha neked nem tetszik valami, miert is varod el, hogy itt akarki is meggyozzon teged, hogy neked azzal jatszanod kell? Mindenki el tudja donteni, hogy mivel akar es mivel nem akar jatszani. Ha meguntad 10 perc alatt, akkor miert akarsz indokokat hallani mellette?
Ez igy ebben a formaban gaz, foleg, hogy meg te szolsz le erte
Amugy meg kapatal ra valaszt ketszer is. Jo jatek, de ha 10 percet ment vele a jatek, akkor nem neked valo (nem mindenki erti meg az osszetettebb jatekokat
csak hogy egalban legyunk
)
-
vico03
tag
válasz
MasterMark #26417 üzenetére
Ott a "hángszóró"....!
-
dilipok
veterán
válasz
MasterMark #26411 üzenetére
tudom, en vagyok hulye, de akkor ezt en nem ertem...
Ott van a gepen, azt sem tudja mi az (de szo szerint
), aztan kiprobalas helyett inkabb itt kerdezget, raadasul az a legnagyobb problemaja, hogy nem tetszik neki Geralt...
(#26417) MasterMark: igen, igazabol en is erre gondoltam (tudod jol
), csak annyira leakadtam, hogy valaki azt sem tudja milyen stiulusu egy jatek, de ennek ellenere az a legfobb baja, hogy nem tetszik neki a fohos kinezete.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
CrAck69
senior tag
Hali srácok van olyan játék ami hasonló a
crash team racing-re? az nagyon jó volt még a régi PS-időszakomban
Nem találtam ezt a játékot x360ra
Vagy ilyen mario kart-szerű.
Most vettem egy 320 as vinyót és szerzek be pár játékot is
Igazából most vami autós kellene amivel tudunk többen játszani (2-3-4) személy
Gyerekes is lehet mint a CTR vagy vami jó vagány autós is.
Tudtok mondani ilyet? Köszi. -
Buster17
addikt
válasz
dilipok #26410 üzenetére
Nem.
Nem tudom milyen műfaj, de minden evő vagyok
Egyik játék után se nézek után.
Olcsó volt letöltöttem, gyűjtői kiadást is vettem és van lemezesbe is
Ez a videó viszont nagyon üt. Vevő csalogató. A videóban látható erős csávónak jobban örültem volna ha őt kellene irányítani. Nekem inkább a karakterrel van bajom nem a játékkal.
-
dilipok
veterán
válasz
Buster17 #26409 üzenetére
de most komolyan??? Azt tudod, hogy milyen jatek egyaltalan?
csak nagy altalanossagban kerdezem. Innentol a gondolatmenet a kovetkezo: szereted ezt a mufajt? Nem -> ne vedd meg. Igen -> utananeztel az adott jateknak? Tetszik? Nem -> ne vedd meg. Igen -> Megeri neked azt az osszeget, amibe eppen kerul? Nem -> ne vedd meg. Igen -> vedd meg... Mi a halal olyan bonyolult ezen?
Feltettel egy merhetetlenul altalanos es szubjektiv kerdest. Megis milyen valaszt vartal? Amugy meg szerintem is jo jatek. Innentol mehetsz megvenni, mert mar 2:0 az arany
-
Buster17
addikt
válasz
MasterMark #26408 üzenetére
Miben?
Amúgy a karakter miatt nem játszottam eddig vele. Nyüzge, vékony hosszú hajú emos valami amit egy anime-s alkotott meg. Irritál a kinézete.
-
Buster17
addikt
Ez a witcher 2 jó játék? Megvan lemezesbe meg digitálisan is, de még nem nagyon kezdtem hozzá. Első 10 perc után meguntam
-
Podpupi
tag
Sziasztok.Tudtok olyan játékok gyereknek ami WII-n volt GO VACATION vagy hasonlót. Köszi.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WhiteWalker #26404 üzenetére
Áhh semmi hagyjuk
-
bandi0000
nagyúr
válasz
WhiteWalker #26399 üzenetére
Csak annyi köze van,hogy személyesen találkoztam azzal, hogy visszaküldte az ms...-_-
-
Prof01
veterán
válasz
KingKress79 #26400 üzenetére
Letölthető vagy letölthető?
Igen, a második lesz az!
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Steam Deck LCD 512GB + Kiegészítők
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest