- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigli
csendes tag
válasz
varga911 #1942 üzenetére
Kösz varga911, sajnos már rájöttem én is hogy ram hibás a videókártya, de az eladó eltünt -.- Mondjuk nem gáz, mert nem nagy összedet fizettem érte, csak a hűtőborda a ventivel megér annyit amennyit kiadtam érte
Amúgy voltam vele szakembernél, és azt mondták nézessm meg egy elektro műszerésszel, és hát ha az tud vele kezdeni valamit, ha nem hát akkor kuka.
-
Jigli
csendes tag
*fórum
-
Jigli
csendes tag
Sziasztok!
Hú, hát hol is kezdjem?
Vettem egy X800Pro-t.256 megás és bites gddr3-as ramokkal asszem 475-ös órajellel és 450-es memóval.Elméletileg Club 3D a márka de nem biztos , még nem néztem meg a prockóján(nem tudom mennyire jó márka ez ennél a típusnál).A kártya használt, egy irodai gépből lett kioperálva, tehát még tuning szűz a kicsike és még csak nyúzva sem volt!
Na most, a nagy problémám az az, hogy berakom a gépbe és indulásnál a háttér függőlegesen szaggatott csíkokkal van tele. Ha bejön a rendszer, eltűnnek a csíkok de a kurzor körül megmaradnak olyan 3 négyzet centis területen és követik a cursor mozgását. Mind ez még csak nem is zavarna de sajnos a mozgó képeknél hibázik a kártya
A driver először a régi 9600XT ccc-je volt, mert az is felismerte de aztán felraktam azt, amit a windows a netről töltött le (ugye ahoz nincsen semmien progi csak maga a driver). Sajnos a probléma maradt.3d mark 2003 a 2. játéktesztnél újra indítja a gépet, mert annyit hibázik a vga.A gépem adatai: d805-ös dual core prockó(2x1 mega cash és 2660 MHz),egy mezei alap asrock alaplap, 2x512 mezei DDR1-es ram(szarrá húzva
)és egy Mercury 300 wattos táp.Na most én arra gyanakszom, hogy a táp lesz naon kevéske!!
Legalább is reménykedem és nem a kártyával van a baj.Amúgy mekkora tápot ajánlotok ehez a konfighoz???Egy márkátlan 400-as már elég nem?
Ja és még annyit, hogy észre vettem a ramokon, hogy sammsung 452-esek, nem 416 meg még alacsonyabb sorszámmal ellátottak mint amiket olvastam ezen a honlapon az x800-asokról. Ez jót jelent vajon?Előre is köszi a helept srácok, remélem én is be tudok majd illeszkedni az X800-asok pórum kubbjába
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest