Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jigli

csendes tag

válasz varga911 #1942 üzenetére

Kösz varga911, sajnos már rájöttem én is hogy ram hibás a videókártya, de az eladó eltünt -.- Mondjuk nem gáz, mert nem nagy összedet fizettem érte, csak a hűtőborda a ventivel megér annyit amennyit kiadtam érte :) Amúgy voltam vele szakembernél, és azt mondták nézessm meg egy elektro műszerésszel, és hát ha az tud vele kezdeni valamit, ha nem hát akkor kuka.

• Jigli

csendes tag

Sziasztok!
    Hú, hát hol is kezdjem? :)
    Vettem egy X800Pro-t.256 megás és bites gddr3-as ramokkal asszem 475-ös órajellel és 450-es memóval.Elméletileg Club 3D a márka de nem biztos , még nem néztem meg a prockóján(nem tudom mennyire jó márka ez ennél a típusnál :F ).A kártya használt, egy irodai gépből lett kioperálva, tehát még tuning szűz a kicsike és még csak nyúzva sem volt! :DD Na most, a nagy problémám az az, hogy berakom a gépbe és indulásnál a háttér függőlegesen szaggatott csíkokkal van tele. Ha bejön a rendszer, eltűnnek a csíkok de a kurzor körül megmaradnak olyan 3 négyzet centis területen és követik a cursor mozgását. Mind ez még csak nem is zavarna de sajnos a mozgó képeknél hibázik a kártya :O A driver először a régi 9600XT ccc-je volt, mert az is felismerte de aztán felraktam azt, amit a windows a netről töltött le (ugye ahoz nincsen semmien progi csak maga a driver). Sajnos a probléma maradt.3d mark 2003 a 2. játéktesztnél újra indítja a gépet, mert annyit hibázik a vga.A gépem adatai: d805-ös dual core prockó(2x1 mega cash és 2660 MHz),egy mezei alap asrock alaplap, 2x512 mezei DDR1-es ram(szarrá húzva ;] )és egy Mercury 300 wattos táp.Na most én arra gyanakszom, hogy a táp lesz naon kevéske!! :F Legalább is reménykedem és nem a kártyával van a baj.Amúgy mekkora tápot ajánlotok ehez a konfighoz???Egy márkátlan 400-as már elég nem?
    Ja és még annyit, hogy észre vettem a ramokon, hogy sammsung 452-esek, nem 416 meg még alacsonyabb sorszámmal ellátottak mint amiket olvastam ezen a honlapon az x800-asokról. Ez jót jelent vajon? :P

Előre is köszi a helept srácok, remélem én is be tudok majd illeszkedni az X800-asok pórum kubbjába :R

Új hozzászólás Aktív témák