Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exakt
aktív tag
válasz
Vigneau #1115 üzenetére
thx a segitseget...
nem lattam sehol 2.0 x850 xt biost, a masik ami probléma lehet szerintem ha talalnek is, hogy nekem r480 +rialtos gto-m van, es ha talalok agp 2.0 x850xt biost az valoszinu hogy r481-es lesz, a ram idozitesekre en is gondoltam, de nem merek hozza nyulni mert az elozo karinal ugy gondoltam minden paszol azt meg se, meghalt a kari, pedig a-tol z-ig tobbszor atneztem mindent, ugyhogy ilyen teren van egy kis felsz bennem.
azt hogy rabitban atirom csak a nevet, talan erdemes lenne megprobalni, neha a legegszerubb dolgokra nem gondol az emberbár en ugy tudtam hogy a device id (tipus), subsystem id (ez meik is lenne?) es a subvendor id (gyarto) adja a kari teljes identitasat
amugy minden smakkol, a 16 pipa a frekik, vegulis a nev se annyira fontos mert nem fogom senkinek se mutogatni, csak erdekel az efajta mahinalas
amugy most h jobban megnezem van fent techpowerupon egy PCIE x850xt bios kettes ramokkal 507/ 520 frekikkel, ugyhogy biztos lenne ra sw hogy osszerakni egy megfelelot, mert ien karirol nem hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest