Új hozzászólás Aktív témák
-
bigyo.su
tag
válasz
screwdriver #826 üzenetére
A control center nem indul, és már próbáltam vagy 3 féle catalystot.
Amúgy Asus Ax800xt a kari, de másik gépben ment eddig. Nem értem itt miért nem megy. Viszonylag új a rendszer, és az alaplap is egy vadiúj Asus lap -
bigyo.su
tag
Felraktam 6.2es Catalystot, és még mindig meghal, ha el akarom indítani:
CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Próbálkoztam már több újratelepítéssel, de hiába...
Volt ilyen problémája valakinek? -
bigyo.su
tag
válasz
screwdriver #752 üzenetére
Egy Viewsonic VP191s TFT-n nézve. De úgy néz ki megoldódott, átdugtam a másik dvi csatiba, és így nincs hiba. Nem értem, eddig miért volt????
Catalyst viszont még mindig meghal. -
bigyo.su
tag
válasz
bigyo.su #750 üzenetére
Jut eszembe, a lap ki volt próbálva másik gépben is, és ott pöccre ment minden. Elég furcsa, hogy van olyan oldal, amit ha teljes képernyős ablakban akarok megnézni, akkor nem megy a monitor, viszont ugyanaz kisképernyőben simán megy.
Catalyst viszont most ezt produkálja:
CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Leírom a konfigot:
A64 3200+
Asus A8R-MVP
Asus AX800XT
512Twinmos DDR
Chieftech táp 360W
Nincs ötletetek, hogy ez mitől lehet?
[Szerkesztve] -
bigyo.su
tag
Sziasztok!
Az a parám, hogy most üzemeltem be az új gépbe egy x800xt-t és bizonyos grafikai műveletek esetén elmegy a kép, mintha a monitor nem bírná, pedig az előző kártyával ugyanez ment (6600gt). Elég neki, ha csak olyan honlapot nézek, ami nem tetszik, és kész.
Próbáltam 6.5ös és 6.2es catalystot is, ugyanaz az eredmény.
Valakinek volt hasonló tapasztalata?
üdv:
bigyo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest