- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabtom
senior tag
válasz
screwdriver #729 üzenetére
Legrosszabb esetben visszakapom a pénzt. Nem vagyok köteles cserét elfogadni. Csak szerintem megérné, ha lennének jobb karik náluk. Egy 7600GT jó lenne, de akkor platform váltás kell, ami plusz költség.
-
Szabtom
senior tag
Sajna a gepbolt.hu-n vettem, és hihetetlen ratyi most a kínálat. AGP-sből 6600GT után (45-53K) egy 7800GS van a kínálatban (86K). Ami gáz, mert nem fogom egy szarabbra cserélni, és nem fogok 30K-t sem ráfizetni. Lehet, hogy platformot kell váltanom (478+AGP >> S939+PCI-E). Vagy a végén lehet, hogy a pénzt fogom visszakérni, és veszek itt a PH!-n valami finomat.
-
Szabtom
senior tag
Meghótt az X800Pro karim. Mit ajánlotok, milyen karit kérjek gariban, ha nem tudnak ugyanilyet adni? AGP-nél kellene maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest