Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazka05
őstag
válasz
várnarancs #1369 üzenetére
És egy rakás szar is...(szerintem) Power Strip-et használtam...Régen mindig amikor húztam, most már nem nagyon szoktam tuningolni bár most itt a Carbon szal lehet, hogy húzni kéne egy kicsit...
üdv: Mazka -
screwdriver
tag
válasz
várnarancs #1359 üzenetére
OK
én is AtiToollal működöm, de DigitXT kolléga tiszteletére
megemlítettem a TrayToolt is. Ő asszem azt használta amíg Atizott.
-
J.J. András
őstag
válasz
várnarancs #1363 üzenetére
aaaa, itt is itt vagy
szoval, nem olvastam vegig, de volna egy lehet masokban is felmerült alma kerdesem:
ezek az X800 xxx akarmilyen ATi VGAk tamogatjak a 16:10-es szelesvasznu felbontast :?? a juzer nyugodtan vehet egy Wide-Screen monitort..., nem lesz torz a tamogatas hianya miatt a kepe :??
eljen a:ATi tamogasd
[link]
na, amugy kollegaval kiveseztük a temat..., de hatra masban is felmerül a kerdes, es akkor nem kell neki megint külön irogatnia.....
pacsi ! -
Vigneau
félisten
válasz
várnarancs #1363 üzenetére
A különbség? Jó kérdés, valahogy a kezelése nem esett nekem kézre. Kb. ez olyan előítélet lehet, ami miatt a RivaTuner-t sem szeretem. Nem szép dolog, tudom...
-
Vigneau
félisten
válasz
várnarancs #1361 üzenetére
Én is abba a táborba tartozom, akik az ATI Tool-t kedvelik. Viszont kizárólag ATI kártyákhoz.
A Tray sosem jött be, pedig - Isten lássa a lelkemet - nem is egyszer adtam neki esélyt, hogy meggyőzzön. Nem jött neki össze... -
Vigneau
félisten
válasz
várnarancs #1359 üzenetére
Ebből anno volt egy kellemes kis, de nem vérre menő vita. Nagy a két progi tábora. Ki erre, ki arra esküszik.
-
screwdriver
tag
válasz
várnarancs #685 üzenetére
Hát ha az eddigi leírások nem hazudnak, akkor nem túl valószínű a mod sikeressége.
Itt kéne 0XFFF3BFFF F-nek lenni. Nekem a promon 7-es volt.
A második számsornál ezüstözés után lenne az utolsó E helyett F.
Én azért nem próbáltam, mert elég pici a hely, ahol az összekötést kell csinálni.
Nem tudom, hogy mi van akkor, ha az ezüstözést le kell mosni sikertelen mod esetén.
Az az ezüst folyadék tényleg baromira vezet. Ha oldószerrel lemosva ott becsorog a lézer-cut-ba, vagy az smd alkatrészek lábát összeköti (még ha nem is tűnik szemre úgy), szóval lehet ott gubanc. -
screwdriver
tag
válasz
várnarancs #666 üzenetére
innen lehet leszedni ami nekem van:
[link]
itt egy kép róla:
A képen egy régebbi verzió van, de a harmadik (középső) box, mező a lényag.
itt ha mész lefelé 475/450 frekik alá, ott kell lennie az adatoknak.
[Szerkesztve] -
screwdriver
tag
válasz
várnarancs #663 üzenetére
vagy riva tuner is ad infót de akkor tényleg meg kell nézned a két hozzászólást amit már írtam neked feljebb.
[Szerkesztve] -
screwdriver
tag
válasz
várnarancs #659 üzenetére
ha atitool 0.25 beta 14 vagy nagyobb van (nem tom most mi a legfrissebb)
Ami oda van írva: 0x4A49
ez alatt kell legyen még egy ablak, legördítesz még egy keveset és ott lesz a CONFIG_DIE_FUSES: sor.
ott mi van a 0x után egy hexadec sorozatot kell ott látnod.
pl 0xEFF7FFFF ha ez örülsz, ha a 7 után nem F akkor sírsz
ha itt F van akkor nézed a következő sort.
az ottani hexadec számsor vége 9E akkor lehet söntölni (ezüstözni) és után ha minden igaz 9F lesz és mehet a bios bele, szvsz. -
screwdriver
tag
válasz
várnarancs #655 üzenetére
akkor sorban
atitool settings- alapon overclocking-on áll felül, középen ki van írva egy rakat dolog.
ott a CONFIG_DIE_FUSES: 0x után az ötödik karakter mi? Ha F akkor jó, ha nem akkó bukta.
a northpole leszedése után a szaggatás már kemény dió
nem sarkaztál? régi paszta lepucol- új NEM EZÜST visszaken, hűtő illeszkedik?
atitool hőfok azóta mennyi?
a northpole alatt milyen paszta volt? nem zárt össze ott vmi smd alkatrészt?
bár igazán még nem láttam ezüst pasztában ami tényleg vezetett volna, de vmi ok lehet a teljesítmény romlásért -
screwdriver
tag
válasz
várnarancs #653 üzenetére
AtiTool mit ír ki?
lásd még: #394, #396 hozzászólás.
lézerrel el van vágva? northpole 1000 még rajta van? -
Vigneau
félisten
válasz
várnarancs #541 üzenetére
Ahogy szoktam mondani: A lelki békéd megőrzése miatt mindenképp meg kell próbálnod, ha már a lehetőség adott a Számodra.
-
Robaj
addikt
válasz
12552/6461
+4 pipa és XTPE órajelek mellett -
screwdriver
tag
válasz
erre a karira alkudtam még az előző tulnál, nem akitől vetted
állítólag bírja az xt órajelét, de csak 1x nézte a srác.
a mod elött nézd meg ezeket a hsz-eket #394-399
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest