Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
screwdriver
tag
Itt a forumon kérdeztem vhol ilyesmit, hogy a zalmit a vga-ra kössem-e vagy máshova.
A gyári hűtőt a kari impulzus modulálással szabályozza.(asszem nem a feszt változtatja, hanem fesz.impulzusok közti szünetet szabályozza vagy ilyesmi).
Ezért gyári hűtővel kicsit kerreg a hangja.
Na most a zalman venti elég nagy méretű és szerintem többet is fogyaszt.
Én ezért nem mertem annó rákötni a karira mert félnék, hogy a vga-n lévő szabályozó áramkört hazavágná egy idő után.
A lelövést én inkább ilyesmivel magyaráznám...
A zalmi papírja nem is említi, hogy kösd a vga-ra.
Én egy zalman venti panellel használom...jobb a békesség de az alaplapi csati is jó, ahogy előbb említették
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest