Új hozzászólás Aktív témák
-
Hammon Serra
senior tag
Erre lecsaptam!! H-K postázza.Odaadom a hevernak Ő meg odaadja nekem az Ő Asus ax800pro-ját .10 hó garival.+ egy kis KP-is. Persze moddolva, mert gyárilag 12 pipilője van neki.Ja és aki csinálja a moddot,Ő adja a garit is mert az Ő boltjában lett véve
A kártya 03.21-én kerül gépbe -
kiborg
aktív tag
GeCube RULEZ !!!!
Eddig 3 GeCube kártyám volt:
9600XT Extrem Edition
9800Pro
X800XTPE
Nagyon jók, kevés körítés, dehát viszonylag keveset használod a plussz dolgokat, de ha erre hajtasz, akkor nem a legjobb választás.
Tuningban nekem nem volt problémám.
9800 Pro (410,370)
X800XTPE alap:520,560 max: 570,570
Ezeknél lehettett volna húzni még de fő szempont inkább a bármilyen körülmények közötti stabilitás volt.
Kiborg
ui:ATI-ból csak GeCube, addig megyek, amíg nem találok.
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
Hát persze, hogy megbocsájtom... egyébként én is csak egy user vagyok
egyébként a RAM-ok dolgában szinte mindegy a BIOS, mert nekem is olyan van a karimban ami tökéletesen megegyezik az 1.6ns BIOS-al (megnéztem...) és az enyémen 2.0ns van, pedig az enyém gyárilag modolt.
[Szerkesztve] -
jpisti
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
jajj milyen feledékeny vagyok!
Úristen vazzz, emléxem persze.....
De mi is volt konkrétan vele, hogy ugye nem Vivo-s volt + lasercut..jól rémlik?
Az enyém VIVO-s volt serénykedtem is rendesen a pipák életre keltésén de sehogysem jött öszze!De mostmár gyárilag is 16pipa aktív
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Igen, nem elhanyagolható szempont!
megvagyok most az X800Xt-vel ,de tettem egy próbát az eladására, ..hát sajna nem igazán érdeklődött iránta a tisztelt publikum!
Emléxem nemrég milyen nagy szám volt, mostmeg már.....ne tessen félreérteni természetesen, nyers erő rulezzz!
nincs az a játék ami problámát okozna neki 1280*1024-be ma , csak, hát a VGA-k a gyengéim
meg hát az SM3.0 sem lenne fölös.......
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest