Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Gratu Neked is Yinlin-hez!
Kár, hogy az a röhejes 50/50-es rendszert pont átvették mihoyo-éktól, de legalább a fegyó banner királyság.Az open world-del én is így vagyok: mikor azt hiszem, hogy egy adott területen már mindent láttam, mindig belebotlok valami újba. Meg imádom, hogy az állatok, TD-k és az emberek harcolnak egymás ellen, néha mire odaérek már csak pár felvehető echo marad a harc után. Imádom!

Ma reggel 5 db waveplate kocka költése után nekem is meglett az UL40 végre, 3 karit és a fegyóikat tudtam felhúzni 70re: Havoc Rover, Yinlin és Verina.
Azóta meg Yinlin-nek megy az echo farm, rohadt nehéz értelmes 3 costos echo szerezni ebbe a lightning szettbe. Ma lehet nem is lesz meg, mert kevés a 3 costos "madár".
Jó ez a dupla XP event, de még dupla jutalmakkal is röhejesen kevés, amit adnak, remélem idővel azért hozzányúlnak ezekhez, mert nagyon keveslem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi