Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát azért grat!

Én ezeket már elengedtem mert csak elrontsa nekem az egész játékélményt ha ráfeszülök de többet tényleg nem szeretnék Lingyangot látni attól függetlenül..
Van 1 Yinlin team/Jinhsi team meg 1 Havoc Team Rover/Danjin-al és ezekkel játszom meg fejlesztgetem őket azt kb ennyi meg majd talán összedobom a Jianxin setupot mert az egész bejött amikor próbáltam a karit.
Volt 1 haverom aki játszott eleinte a játékkal na ő képes volt 1 pullból kiszedni Yinlin fegyverét, na mondom húzz már a fenébe.
'meg dupla SSR banner pullokat csinált, szó szerint nevetséges kategória és F2P volt de azóta elment másik F2P játékot játszani..'Amúgy nekem eventekből ez a Illusive Realm a kedvencem, előzőleg is kiszedtem fullosra belőle mindent.

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

'meg dupla SSR banner pullokat csinált, szó szerint nevetséges kategória és F2P volt de azóta elment másik F2P játékot játszani..'