Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ptech

    addikt

    válasz Nevar #8199 üzenetére

    Így van sajnos. A legtöbben csak a grindot látják 70-en, csak ez lebeg előttük. És még ők vannak felháborodva, hogyha le mered csapni őket, és vesztegetni a drága idejüket.
    Volt most a szerverünkön egy jó kis Moonglade adok-kapok, szinte egész este egymás gyilkolása volt, meg gonosz módon a másik frakcióból ha valaki Omen-t ölt, akkor a tank lenukolása ;]
    Erre ahelyett, hogy beszállna mindenki a buliba, vernyog hogy mekkora időveszteség ez neki, meg miért nem tudják visszafogni magukat a gonosz PvP guildek. Hát vicc az egész. Ha valaki egy kis spontán és érdekes WPvP eventet csinál az már gond? Hozzáteszem RP szerver, tehát szoktak lenni elég gyakran PvP eventek (Astanaar-Splintertree, Tarren Mill-SS, Gurubashi Aréna 1v1 tournament ami általában 100v100-á alakul a vége felé XD) amit a játékosok szerveznek, és rengeteg ember szokott eljönni, de valahogy az ilyen spontán dolgokat nem csípi senki, csak a PvP guildek, nemtom miért.
    A BG-k már tényleg rettentő unalmasak, én ált csak hétvégén játszom pár premadet és kész. A PuG meg a sok random aki rohangál mint a fej nélküli csirke már annyira felidegesít hogy egyszerűen nem vagyok képes így BG-t játszani, már nem játék, hanem kínszenvedés.
    Az előző posttal meg kb ugyanazt akartam mondani amit most te ezzel, WPvP-vel (sajnos) nem lehet csillogó cuccokat szerezni, csakis grinddal. Hogy most épp PvE-t vagy PvP-t farmol az illető az ilyen szempontból majnem mindegy is, szvsz ezért a PvE nagyobb kihívás, mert nem lehet kis adagokban megölni egy BT bosst, vagy meg tudja a guild ölni, vagy nem, kétesélyes. Míg Arénában és BG-n (megint csak sajnos) ha eleget játszol belőle, még ha vak is vagy akkor is kapsz epicet előbb-utóbb, így 0 odafigyeléssel IS lehet top cuccokat szerezni.

Új hozzászólás Aktív témák