Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pckownz

    senior tag

    válasz .LnB #71391 üzenetére

    821 ota healelem mythicet, 828protwarrior volt a legkisebb tank amit healeltem, vele voltak gondok, de 830+nal mar nem igazan.

    30-nal Cavalier, 60-nal en Auro of Mercy-t, 90-nel Judgement of Light
    A tobbi mint a linken.

    Alapvetoen a tank melle terelem a dps-t, igy a holy prism meg light of dawn szepen tartja lightos idoszakban. DPS-t nem healelek 60% folott direktbe, csak ha olyan a boss, hogy spike-olhat millas dmg-t, de akkor is inkabb ratolok egy bubit ha para a helyzet. Altalaban ts-en szolok a tanknak ha lowhp-n van tobb dps is, hogy most absorbokat tolja, light of the martyrral meg felrantom a dps-eket (opcionalisan lebubizok ha nagy az aoe es sokat kell mozognom mert szetszorodtak). Igazabol, az elso olyan dmg osztasnal ahol mindenki lowra kerul szoktam full cd-t tolni, belertve az artifactot is.

    A holy prism nagyon jo, ha van melee a tankon kivul, de mivel altalaba a tank mellett allok, igy nalam instant talent, es pont ezert a cavalier, hogy a dottal rohangalo mage-eket is elerjem. Light of the martyr miatt viszont ha tudod mikor orul meg a boss es van bubid, kb faceroll. Persze ez alol kivetel, ha a dps retard, multkor azsharaba a kukacnal konkretan elzartak magukat a poisonnal es istennek se tudtam atvergodni magam rajta, igy a tankkal ketten fejeztuk be.

    Kivancsi leszek, hogy raidben hogy fog alakulni, tervek szerint a tankot fogom healelni.

Új hozzászólás Aktív témák