Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz sasa311 #4237 üzenetére

    Köszi az infót, sztem a sok futkosás lehetett a gond, ugyanis tegnap mentünk Void Reaverre (még nem farm, 2-3x ment le eddig, mondjuk többet nem is voltunk tryolni) és a trasheken 4. volt a dmg listán, 600as dps-t tudott tolni a mobokba, ott esett kicsit vissza, mikor az eldobálós beasteket kellett ütni, mert mire visszafutott eldőltek, de Vodi Reaveren ami nem egy meele fight, ott benn volt a top5-ben minden try alatt, és a végén a 2. legtöbb damage-t kiosztó ember volt az egész instát nézve.(tehát nem csak a bossfight) :)

    Volt itt szó a palákról, én csak annyit fűzök hozzá, hogy RL voltam Karában, ahol a palatankunk volt az MT, semmi gondja nincs egészen addig, amig undeadeket tankol.
    Prince-n wipeoltunk csomószor, mert egyszerűen nem termel elég aggro-t a nem undead bossba és leforgatják. (nem noobok a dps-ek, 20K aggorval vezet a tank, de egy nagy aggrospike miatt - kb tizedmásodpercek - lefordítja valaki, a tank megkapja az enfeeble-t és 1 hp-ra kap egy hit-et.) Megoldás: behívtuk a warri tankot és lement egyből.
    Szvsz ha nincs a raidhez képest sokkal jobban gearelve, akkor nem tud olyat nyújtani, ami miatt palatankot vinnék. Full t4 pala elhiszem, hogy jól tankol Karát, de két ott öltöző tankról van szó, egyik warri másik pala, akkor szvsz. a warri jobb.

    Retripala meg... sok rugó, meg dps warri vagy meele shaman/cicadruida nem fér be raidekre, és ezek mind jobban dps-elnek mint a pala.

Új hozzászólás Aktív témák