- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti101
tag
próbáltam launcherel is , rendszergazdaként is, nincs semmilyen modom, valami ötlet tegnap azelőtt ment rendesen próbáltam a warshipet is az elindul ott is volt frissítés ma reggel. Valami ötlet?
-
isti101
tag
sziasztok, nektek megy a Wot? indítanám de hiába nem tolt be.
-
isti101
tag
a szerverhez való csatlakozás sikertelen
nektek megy a játék? -
isti101
tag
Udv, leszedtem 3 modot amiket használok és ma reggel nem mukszenek, hiába teszem újra semmi, esetleg ha valaki hasonló gonddal küzdene és megoldotta, hogyan, koszi.
-
isti101
tag
Milyen az uj francia 9 es? oké?
-
isti101
tag
én vagyok, ha lesz csapat megyek
-
isti101
tag
ha összegyűlünk csapatozhatunk ma is, akar most is
-
isti101
tag
ha ma vagy holnap összeraktok egy csapatot, csapatcsatazni szóljatok jövök.
-
isti101
tag
nekem jo a szombat, nehany napja is voltam, egész délután csapatban,
-
isti101
tag
Koszi, 2 meccs alatt megvolt.
-
isti101
tag
hali
Rongálj meg vagy semmisíts meg 5 belső modult vagy sebesíts meg 5 harckocsizót , van ez a kuldi, kérdezném hogy milyen lőszer típus ajánlott ezen kuldihez, sima, arany, repesz romboló? melyikkel erek el jobb hatást a belső modulok és a legénység likvidálásban? -
isti101
tag
AMX 30 B és AMX 30 Proto, ma olvastam róluk valamiket, de keveset találtam
mikor fogjak betenni őket, milyen tankból kel majd kihúzni őket? -
isti101
tag
mivel? csináltam mar elc, amx 13 75,13.90 , 59-16, wz ek
-
isti101
tag
light tankokkal leálltam, ennél a kuldinel, deríts fel 2 ellenséges tankot mielőtt még észrevennének.
legalább 30 csatát nyomtam és nem jön össze, milyen lightel menjek? álljak be egy bokorba és üljek ott? túl lenek mar rajta. -
isti101
tag
WZ 111 re milyen felszerelést tegyek? biztosan páran kitapasztaltátok már.
koszi. -
isti101
tag
Melyik 6 os , tier, VK. a legjobb, tűzerő, páncél, nincs 6 os nemet tankom és most visszavennék 1et, de mar olyan rég játszottam velük hogy nem tudom
köszönöm. -
isti101
tag
köszike
-
isti101
tag
a tankok kredite is visszaugrott, azokra sincs mar akció,, küldi sincs, vasárnap van mindenki pihenjen.
-
isti101
tag
WZ-111 model 1-4
ma vettem meg, adjatok mar tanácsot ,legyszi, milyen felszerelést tegyek rá?
köszönöm -
isti101
tag
Vitiris többsoros tanklista Aslain XVM mod 0.9.4
Kérdeznék erről a módról, nekem nincs xvm , anélkül is használható vagy csak xvm el? -
isti101
tag
0.9.4, hez modokat rakott mar valaki?
-
isti101
tag
Maga az OVERWOLF program ér valamit? használja valaki? vagy törölhető az arany után?
-
isti101
tag
t54 re melyik a jobb agyú?, löveg?
D54
D-10T2C
köszönöm -
isti101
tag
nektek megy a wot? leszedtem a frissítést de nem indul, próbáltam mar automatán meg eu1,2, es szerveren is.
-
isti101
tag
http://www.wotinfo.hu/add-ons/item/1170-taipan-scope
leszedtem a taipan modot, kedvelem is, de ha távolabb akarok látni kel hozza külön zoom mod is, vagy ? -
isti101
tag
tudnátok ajánlani valami jó módot, célzó módot, aminek jó a zoomja is, szóval távolra is jól elehet vele látni.
nem artyzok,
köszönöm -
isti101
tag
http://wothungary.hu/kiegeszitok/60x-zoom-in-out-92-re
nem sok módot használtam, de ezt soha, ez engedélyezett a wot ban? leszedhetem e , játszhatok e vele? -
isti101
tag
oké, de ha megvan a küldi akkor én arra a legénységre teszem amelyikre akarom vagy ?
-
isti101
tag
van egy küldi a legénység a legfontosabb, ha megcsinálod a jutalom 75000 legénységi tapasztalat, ez mit jelent konkrétan?
köszönöm -
isti101
tag
üdv
néhány napja ,kb3, minden meccs elején kidob a játékból , a végén pedig nem jelenik meg a jelentés egyszerűen nem tölti be , kikel lepni aztán vissza de van hogy csak 3 próbálkozás után jutok fel csak pörög de nem enged fel, gépel nincs gond , nettel sem hiszem mert net rádiót, hallgatok,nem szakad meg
esetleg ha tudnátok valamit erre.
koszi. -
isti101
tag
udv
Miért van az ,hogy a történelmi csatak előtt 24000 kreditért kell állandóan ahányszor mesz lőszert venni. az írja hogy az elköltött kredit, arany, után kompenzációban részesülsz, mit jelent ez? csata végen nem jön vissza a kredit amit a lőszerre költöttem , valaki ha tudna erről valami biztosat
koszi. -
isti101
tag
van különbség a "normál"matilda és a prémium között? gondolkodom ezen a matilda IV esen az orosz prémiumoson, nem a BP én,csak ahogy nézegetem átütés meg teljesítményben nem latom jobbnak mint a normál matildat. vagy?
-
isti101
tag
kérdeznék valamit.
van az egy hetes prémium ha teljesítjük a havi küldetéseket, na most nekem mar megvan 2 nincs meg az 500 kilőtt tank és a 25 kill csapatban,mindegy milyen sorrendben csinálom meg ezeket, vagy nem? -
isti101
tag
milyen felszerelést tegyek fel az ELC amx - re, ma lett meg , tetszik, aszem megtartom azért kérek tapasztaltabb emberektől segítséget.
-
isti101
tag
szerintetek melyik jobb a matilda IV vagy a kv 220, a matildra ma akció van ,de ha jobba kv 220 akkor kivárom.
-
isti101
tag
Churchill gun carriert
végül is igaz mert ez is td., az at ék pedig mar megvannak
koszi -
isti101
tag
szerintetek megéri kifejleszteni a Churchill gun carriert , jobb mint a churchill 7, vajon ?
-
isti101
tag
max milyen tankokkal , milyen tier egységekkel tehetnek össze ,excelsior és a matilda bp vel, tehát ezek 5 osek , ellenségnek kiket kaphatok 5,6,7 esket ?
koszi a választ -
isti101
tag
oksa, veszek egyett
-
isti101
tag
a pz IV S megvan, de kicsit csalódás , elég sokszor tesz össze 7 és 8 as tankokkal ,ott pedig valahogy nem nagyon rúgok labdába.
az angol prémtankok most akciósok, 750,875 arany , csupán ezért gondoltam . ha esetleg valaki próbálta már ,kredit gyűjtésre használnám, csak megéri e vagy inkább gyűjtögessek és majd a t 34 est vagy a löwét vegyem . -
isti101
tag
üdv
angol ágon vannak akciók a prém tankokra, szerintetek megéri valamelyiket megvenni ,nekem 2 re lenne aranyam , de nem tudom melyik érné meg jobban.mindkettő 5 ös ,az excelsior és a matilda bp,
melyik a jobb.
köszi. -
isti101
tag
udv
csak egy szóra, kb minden 3 dik mecs után kidob a játék olvastam valahol hogy ki kell törölni valamit a WOT ból ,hogy ne vágjon ki , nem tom hol lelem azt a valamit amit ki kell törölni valami hibás fájl vagy mi. -
isti101
tag
a cromwell olcsóbb a hétvégén? ,630000 kredit, ez most akciós?
-
isti101
tag
kihúztam a netet, vissza ,aztán nehezen de bejött,nem értem.
játékban is csinálja ezt de csak az elején miután letelt a félpercnyi várakozási idő a csata előtt ,sokszor beragad, olyankor ki lépek aztán újra vissza és akkor már oké. -
isti101
tag
net megy, vajon a tűzfal lehet, engedélyeztem pedig, azon is.
-
isti101
tag
Ma többször próbáltam belépni kedvenc játékomba , WOT, de egyszer sem sikerult, állandóan csak azt irja ki ,hogy lecsatlakozál a szerverről, pörög forog a wot jel ott középen aztán jönn a szöveg hogy lecsatlakoztam a szerverről,
már megtettem a következőeket de semmi pozitivum
1.ujratelepitettem a wot ot
2.kiprobáltuk haver fiokjával ,azzal sem jönn be, tehát nem vagyok blokolva,buntetve, nem is lenne miért
3. viruskeresőt ,avast, töröltem, de igy sem jönn be
4.net megy, online filmek, más játékok, minden, gtx650 es van azzal sincs gond
karbantartás van ,vagy nálam van a gond?
ha tudnátok segiteni, a hétvégém szabad erre nem megy a wot, köszi előre is.
ja próbáltam már eu1,2 automatán is , semmi eredmény -
isti101
tag
megnéztem néhány videot cleverlandtól, milyen beálitással ,hogyan , lehet szert tenni arra a vagány olyan sniper stilusu, célzo,keresztre,ra.http://www.youtube.com/watch?v=l1ljEyknEkU
-
isti101
tag
E75 re mit lenne érdemes venni, felszerlésre gondolok ,boltbol, nehéz repesz páncél ,toltésgyorsitó,távcső, a plusz páncélvédelem 500000 ért mindig ennyibe kerül, mintha drágább lett volna.
-
isti101
tag
nem teszem , inkább másra költöm
-
isti101
tag
köszi az infot, nem szokott lenni néha valami akció erre az átváltásra? hogy ne kerüljön annyi aranyba
-
isti101
tag
Vettem egy prémium PZ IV S , a tapasztalati pontokat amit vele szerzek hogy tudnám a IX es bélámra költeni, csak aranyátváltással, más módszer nincs vajon.
-
isti101
tag
van némi aranyam ,persze Löwe re még nincs , megéri egyáltalán a löwe, olyan 3000 aranyam van, melyik hozzná a legjobban a lovét, van most pont akció valamelyikre.?
-
isti101
tag
Destroy a total of 60 enemies as follows:
Destroy 20 enemies with a T-34
Destroy 20 enemies with a T1 heavy
Destroy 20 enemies with a AT-2
Akkor érvényes a prémiumos akció ha leszedek 20 at a fenti tankokkal ? -
isti101
tag
csak német tankjaim vannak , egyiket el kell paszintsam ,mert nincs zsém a Bélára
-
isti101
tag
Szerintetek melyiket tartsam meg ,1 db 8 as tankot meg szeretnék tartani , tulajdonképpen a páncélvédelem és a löveg ereje, tüzgyorsasága számitana
tigris II
vk 45.02 P
köszi
mindkettő maxon van , motor ,löveg, egyebek -
isti101
tag
köszi
-
isti101
tag
Meddig tart az akciós prémium időszak, most láttam,hogy fele annyi az 1 hetes prémium fiók mint máskor, de csak hétfőtől lesz időm játszani délutántól ,nem szeretnék 1 napot sem elvesziteni, azért szeretném tudni mikor aktiváljam a prémiumot.
-
isti101
tag
köszi Dani és mtade, összeraktam,
-
isti101
tag
azt kérdezném, persze nagyon jól jött, de miért kaptam 280000 kreditet ezért a csatáért, miben volt ez más mint a többi amikor leszedek 3 at vagy 1 et .
-
isti101
tag
udv
bemásolnék egy csatajelentést ide, mert kérdeznék róla, hogyan tudom idemásolni
köszi -
isti101
tag
valahogy nem is olyan régen még jobban pörgött, olyan 2 hete már többet töltök a belépéssel meg az ujra és ujra belépesel mint amit játékban vagyok, majdnem állandó jelleggel minden csata után csak pörög pörög de nem tölti be vagy csak ritkán a csata eredményét, ez nálatok is igy van,ujratelepitettem a játékot de ugyanazz,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest