-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
válasz
littlemole #10303 üzenetére
Tegnap kellett volna elkezdened. Én folyamatosan nyertem.
Mióta megvan az E-75-re a nagy puska, azóta mintha teljesen más tank lenne. Imádok már vele menni, előtte nem igazán szerettem, igaz akkor még a közepes motor volt benne (ami már a patchel ugye top lett). Csak tegnap 200-at javítottam vele az átlagsebzésemen (van is mit, mert elég szánalmas).
-
Taragas
aktív tag
válasz
littlemole #10303 üzenetére
Elbasztad, mert 2 napig jó volt nekem is. Most viszont hiába zöldek, retartdált az összes....
Lassan kezdem azt hinni, hogy van olyan bot, ami felviszi zöldre a stattod is akár, de ugyan olyan gyökér.... -
AMD Power
titán
válasz
littlemole #9548 üzenetére
Én pl a legsikeresebb a kis T3 Cruiser IV vagyok. Egy csatában 10 kilövőt tank, 6x voltam vele Tank mester stb....
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
littlemole #9548 üzenetére
ez szép,GJ!
-
mno
tag
válasz
littlemole #9353 üzenetére
Nana, prémium TD-ről ha szó van - teljesen jogtalanul - Dicker Maxot nem említitek meg
Német ágról tudok nyilatkozni, JT88am és Dicker Maxom van, E25el teszt szerveren mentem pár kört, meg mint ellenség találkoztam.Nagyon jó a D-Max! Töltésgyorsítóval és elit alakulattal 7,8mp újratöltése, 300 átlagsebzése. Álcázása egész jó, látótávolsága 400m, periszkóppal belátom térképek felét, mozgékonyságban lassabbak közé tartozik, de JT88nál azért sokkal jobb. Löveg negatív kitérítése félelmetes, domb mögül lehet lőni másik oldalon lent lévőket úgy hogy alig látszódik ki valami enyémből. Persze vannak hátrányok is, páncél gyakorlatilag nincsen, összesen 26 lőszert visz, sokszor fogyott már el és a pct-kpct-repesz arányát nehéz beosztani. Közelharcban gyenge.
Kredithozama prémiummal jó, abban mondjuk JT88al nem veszi fel versenyt, de úgy szummába még azt is elbírja hogy átlagosan minden 2.-3. csatában benne van csoki, meg 8asok ellen ellövök pár kpct lövedéket.1143 csata után így néz ki vele statisztikám
Többször sikerült vele 4k felett sebezni, tier 6ban az már elég jó szerintem
. Noobmeteren eu serveren 1-3 helyen is ott vagyok 1-1 jó csatával
Ajánlom minden TD fanatikusnak,különösen német ágon ha van sok másik megmaradós TD, legénységet is lehet benne húzni felváltva, de nekem ami legfontosabb játékélményben messze felette van JT88nak.
üdv
-
sith7
félisten
válasz
köszi az infót
-
Taragas
aktív tag
válasz
Baszki múltkor bejött egy e25 platton csatába(1600+ effesek). Srác kérdi jó tank(<500 eff)? A válasz: a te kezedben nem... Szakadtam a röhögéstől(de nem csak én). Brutális volt a csata, sebezni nem tudtam szinte. Ha megláttak egy ellent, azt lehetett látni, hogy 10 sec és halott. Annyi idő alatt lelőtték full hpről. Ha nem volt spotter, az egyik ment előre és spotolt a másiknak. Míg egy hevie kergette a szikla körül, ami persze nem sikerült, a másik addig lelőtte fullpról. Én utálom az e25őt mint ellenség. Ha meglátom csak azt lövöm. Valami burtál azt a tank. A kis sebzés és átütés ilyen pontosság, tűzgyorsaság, és szűkülés mellett elhanyagolható tényező. Főleg hogy tank lapos, gyors, és 100 méterre a bokorban nem veszed észre ha tüzel rád folyamatosan, olyan camoja van. Sztem nerfelni fogják, nagyon érett rá...
-
Djuree
félisten
válasz
littlemole #9348 üzenetére
kis genyó jármű. betámadtam kv-5-tel face to face, olyan alacsony h nem tudtam lőni.
-
sith7
félisten
válasz
littlemole #9348 üzenetére
su-122-44 milyen ?
mennyire hozza a kreditet ? -
AMD Power
titán
válasz
littlemole #9312 üzenetére
Ne is mond. Kilőttem 10db tankot egy csatában egyedül. És elvesztettük a csatát!!!
-
dfsz34
őstag
válasz
littlemole #9086 üzenetére
iszonyat milyen játékosok vannak és ha nem változik szeptembertől, akkor megvárom a prémiumom végét és én is abbahagyom
ez borzalom, tényleg és a másik, hogy most már ha 20 csatából egy olyan, ahol nagyjából egyenlőek az esélyek
a 6-7-8 vagy még több noob rambo vérpista megindul, mint gépállat és ha éppen szerencséjük van, akkor a mi csapatunk gázolja le az ellenfelet, ha nem, akkor meg ott állunk masszív túlerővel szemben, aztán old meg, ahogyan akarod, a noob már kilövöldözte magát
én mára abba is hagytam, ez tényleg borzalom, unalmas sz.r csaták, most a szinte konstans szo.óágról ne is beszéljek, mert ezt a rengeteg balfácánt ugye sikerélményhez kell juttatni és kapják a kedvező rng-t meg mm-t, de mondjuk amilyen idióták még ez sem sokat számít, csak mondjuk az olyan vereségek nagyon tudnak ütni, amikor simán befoglal az ellenfél és nem érek oda, az ott levők meg szépen lapulnak vagy megyek egyedül támadni, hárman a campinovka épületeinél várakoznak, két ellenfelet leszedek, 1 marad meg az arty, de nem jöttek elő, ha megindulna a csapat, még lenne idő foglalni, de nem, azalatt a 3,5-4 perc alatt, amig mentem egyedül előre, ez a három babuin ott lesett a házaknál a semmire és persze döntetlen, na az ilyen ostoba helyzetek felb..szák az idegem és ennyit ez a játék nem ér, nem ad annyi szórakozást, hogy elviseljem ezeket az agyatlan, csak párat lövöldözni akaró babuinokat, akik teljesen tönkreteszik a játékmenetet
a másik meg a wg féle manipulálás, hogy mennyire befolyásolják a játékot, t34 háromszor mellélőtt teljesen beszűkült célzókörrel álló tankra, pedig annak pontos az ágyúja, csakhogy akkor minden lövésemmel kiemeltem volna egy alacsony hp-s vörös játékost és nem engedte a program, aztán meg körbevettek és ők lőttek ki engem, ha egy mellé megy még ok, van ilyen, de három egymás után már nagyon durva
-
dfsz34
őstag
válasz
littlemole #8945 üzenetére
Beleszámít, amit te is könnyen le tudsz ellenőrizni. Megnézed a szabad xp-d és ahhoz plusz 2500-t kell szerezz (feltételezve, hogy nem költesz belőle) a nap során.
Tegnap én minden tankommal megcsináltam a 3x-t és megadta 2500 plusz szabad xp-nél (amit 50e xp után kaptam) a plusz 1 napot.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
littlemole #8939 üzenetére
Jól néz ki!
Majd amikor kanyarban is lehet egyláncozni... az lesz a szép.
Vagy felborulni és a többiek borogathatnak vissza. -
Steelheart2
őstag
válasz
littlemole #8754 üzenetére
Nekem is valahogy igy jött össze.Azota sem szerettem meg.Màr fullos,de nem leszünk baràtok azt hiszem.
-
dfsz34
őstag
válasz
littlemole #8543 üzenetére
Ha csatáztál már F155 ellen, akkor tudod miről beszélek.
Ha béna a játékos, akkor ok, nincs gond. de ha belemegy a csatába, mint faltörő kos és kioszt 1800-2700 sebzést egy töltéssel, na akkor simán felszámolnak vele egy 2-3 fős ellenséges sejtet, pláne, ha még segít is pár tank a fosch-nak.
Ellenszer nincs. Olyan közelről hiába forgatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest