-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #36010 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani így, teljesen saját ízlés szerint, de med-high minden, felesleges effektek off.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #35998 üzenetére
Szia, nekem megvan a Leo1 és teszt szerveren próbáltam az AMX 30B-t. Szerintem az AMX sokkal jobb, ez volt a tapasztalatom pár csata után! Én mindenképp szeretném kifejleszteni és inkább az AMX vonalat fogom megszerezni és nem a BatChat-et!
Ezt mindenképp meg KELL osszam Veletek, életem első GORE medálja, Tank ÁSZ kíséretében!
Nem tudom mennyire számít jónak vagy átlagosnak, de nekem életem arty csatája volt eddig az biztos.
Igaz csak állnom kellett a bokorban és ez volt az a csata, ahol minden - szinte - talált és ha talált, akkor már át is küldte az illetőt a túlvilágra!5 lövésből 4 volt 1000 feletti sebzés, nem hittem a szememnek!
Ha vkit érdekel esetleg a REPLAY
T30-ba: 1520
FCM 50t: 1181
T32: 1220
Panther II: 1392
WZ-111 1-4: 595T32 nem értette hogyan tudtam a kupolán keresztül oneshotolni.
szerk: kicsit utána néztem és mennyire bosszantó már, hogy ezzel az egy csatával rögtön 7 küldetést (SPG-3/5/8/12/13/14/15) tudtam volna abszolválni, ha nem így lenne a rendszere, ahogy van.
-
Szasinka
tag
válasz
Tuco Ramirez #18434 üzenetére
Alakul, tegnap már 50% win-t mentem, legalább nem egy bot szintjét hoztam
- más kérdés, hogy globalban még 44% körül áll
-
Szasinka
tag
válasz
Tuco Ramirez #18406 üzenetére
Sehogy sem megy...tegnap sem
Lassan 40% lesz a rátám vele, botok hoznak össze ennyit. Ennyire nem lehetek béna. Viszont átgondolva a dolgot el nem fogom adni, ahogy írtad is. Megtartom, pihentetem és visszatérek érettebben a dologhoz hátha -
Szasinka
tag
válasz
Tuco Ramirez #18402 üzenetére
Köszi!
Hasonló módon mentem a csatákban az E50-el is mint ahogy írtad és az M-el sem nagyon változtattam ezen de valahogy akkor se az igazi. A plusz pen-t nagyon vártam már, volt, hogy kevés volt a TIX-es változatban de ennyi 0-s criticalt még egy tankkal se lőttem mint ezzel, nagyon bosszantó és sokszor csak értetlenül nézem, hogy ez miként lehetett az... Szerencsém volt a Panther II és E50 esetén, hogy nagyon sokszor nem gyújtottak fel így ez nem nagyon hoz a konyhára pluszt az E50M-nek (amúgy ez nem változott a mostani patchban?, nem néztem a notes-t de be volt igérve magas tierű tankok esetén a motor, váltó szétválasztás).
No mindegy, ma este nekifutok mégegyszer ha nem lesz jó akkor lehet elgondolkozom a visszaváltáson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest