-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
nemethpityu #6182 üzenetére
-227700-t nyersz
-
bullseye
addikt
válasz
nemethpityu #6175 üzenetére
Fantasztikus játékélményt, szinte megfizethetetlen.
-
emre
veterán
válasz
nemethpityu #6175 üzenetére
alsó tagozat 4-5-ik osztály, összeadás kivonás feladatkör
persze ha még előtte vagy akkor meg nem kellene ilyen összetett játékokkal foglakoznod
mondjuk lehet a % jel zavart meg kicsit
-
bullseye
addikt
válasz
nemethpityu #5667 üzenetére
XVM azt is tudja
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nemethpityu #5374 üzenetére
Én szinte mindenre ugyanazt teszem:
Venti, töltés gyorsító, és célzás gyorsító vagy vert stab, attól függően a tankot, hogy használom. A célzásgyorsító a gyakoribb a t10-es tankjaimon.De... az IS7-esen valamiért szerszámosláda a 3. Nem javaslom, ez valami régi hülyeség lehet, akkor vehettem amikor 8x lelőtték a láncom csatánként és meguntam. Azóta alig, de kicsit hiányzik a célzás gyorsító.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nemethpityu #4303 üzenetére
Valaki nemrég kérdezte érdemes lenne vajon klánba belépni, szerintem neki érdemes lenne hozzátok csatlakozni.
-
törölt tag
válasz
nemethpityu #4303 üzenetére
Szerintem aki ma olvassa, az tegnap, vagy tegnap elött is olvasta, nem hiszem hogy szükség lenne a további "reklámra"
(persze szóljatok nyugodtan, ha ez csak az én véleményem...) -
törölt tag
válasz
nemethpityu #4178 üzenetére
"Saját TS3 szervert üzemeltetünk , ezért folyamatos kapcsolatban vagyunk egymással."
Én azt hittem azért vagytok folyamatos kapcsolatban egymással, mert egy "klánban" vagytok....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
nemethpityu #4178 üzenetére
Szerinted érdemes naponta berakni a fórumra?
-
válasz
nemethpityu #4152 üzenetére
Ha már toborzószöveget írsz/írtok, akkor figyelni kéne a helyesírásra, de tényleg. Így még véletlenül sem fognak titeket komolyan venni.
Vesszőket nem ártana használni, és meg kéne tanulni a leírását az efficiency szónak. Meg kevesebb felkiáltójelet kéne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest