-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bingisz #4517 üzenetére
Na jah, úgy bírom amikor T-50 beírja hogy fuck MM.....
Páran végig szurkoltak a csatában az elhaltak közül, de jó is volt
Győzelem!
Csata: Sand River 2013. április 14. 11:31:40
Jármű: KV-2
Szerzett tapasztalat: 8 820 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 254
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Védő -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #4089 üzenetére
Az arty egy szikla mögött állt majdnem 90 fokban oldalt. Az oldal lemeze látszott ki, kb a felső 15%-a. Még a lövege sem látszott, Képtelenség hogy a láncot találjam el
Ez egy nyitott arty, ott oldalt a felső részén egy 25mm-es lemez van.Persze mindenre lehet magyarázat. Lehet elmozdult az utolsó pillanatban.
Tegnap Hetzerrel lőttem egy VK3601-et, jó távolról. A nyomjelző világosan mutatta hogy mellé megy, sőt el is indult másik irányba a célpont. Erre én is nyomtam egy gázt, gyors fordulással, de 1,5mp múlva jött az üzenet hogy eltálaltam és még ki is gyulladt. Máskor is volt már olyan találatom, hogy a nyomjelző és robbanás a tank mellet volt.
Belefér... csak az artykra vagyok allergiás meg a minimál páncélzatú lightokra.
Nehezen tolerálható, mikor E100-al meglövök egy AMX12-öt és max. leláncolja.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #4055 üzenetére
Bizony jó volt a PH! századozás is a kezdetekben. Kicsit bénák voltunk még akkoriban, de azért tudtuk hozni a 65% feletti győzelmi arányt. Jellemző az akkori helyzetre, hogy századdal tudtunk farmolni (++ ezüstöt termelni), mert az 50%-os randomhoz képest jövedelmezőbb volt t6-ban. Mostanra fele annyit keresek t6 században, mint randomban.
Ha a játékon belüli "Beszéd hang" használható ha jól van beállítva és van elegendő sávszélesség (jó a net)Kb. így kell beállítani a hangot, ha jó a mikrofon (lásd kép), de a 70 / 30 / 80 érték is jó attól függően másoknál hogy van beállítva.
Már rég eladtam a pro fülesemet, amit a COD-hoz használtam, aztán mikor indultak a PH! századok, akkor leugrottam a plázába és egy 990 Ft-os noname füles+mikit vettem.
Elfogadható a minősége alaplapi hangkártyával.****
(#4058) bullseye: Biztos így van, én nem vagyok nyelvész, de jó 20 éve használtuk a gründolni szót, kicsit más értelmezésben. A grind meghatározásoddal teljesen egyetértek.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #3863 üzenetére
Erre is azért tényleg adhatott volna többet...
Egyébként honnan szedtél te ennyi spot sebzést IS-4-el?
--------------------------------------------------------------------
Más: A mai napon 22-ből 18 nyert a WoT assistant szerint, szóval éljen a T7 med platoon.Rám fért már egy ilyen nap ez után a hét után.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #3863 üzenetére
Na ez durva....
Panasz: 2 db AMX ELC platoonban. Csata elején azzal szórakoztok hogy mindenkinek nekimentek és így lesebződtek. Természetesen LOW effes kis szlovák köcsögök voltak.
Húzzák meg a botom. Remélem letiltás kapnak érte, ment a report rendesen a csapattól.Egyébként az a fura, hogy nem kellett büntetést fizessek, pedig kb 4x40 dmg-vel sérültek csak attól hogy oldalról belémjöttek többször is.
Volt valami változás, hogy ütközésért nem kell fizetni?
A csatában nem sérültem 0 dmg, mégis kellet saját javítást fizetni.. valami 80 ezüstöt. (lehet a lánctalp sérült de arra már nem emléxem) -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #3805 üzenetére
Köszi! Így már értem.
(#3806) Stigma.HC : Ezzel nem értek egyet. Akinek van rá keret, az nyugodtan vegyet prém acc-ot meg prémtankot is. Sokkal jobban lehet ezekkel fejlődni és át lehet ugorni sok tiert, szenvedős csatát.
Én is többszörösen nyerek rajta. Egyrészt a WG-t gazdagítják, több tartalmatt kapok, és tán tovább fennmarad a szerver.
Ha nálam gyengébb játékosok kerülnek az ellenfélhez akkor lesz kit kilőni.
Ha nálam gyengébb játékosok kerülnek az én csapatomba, akkor nem veszik el tőlem a kill-t és a sebzést.Amúgy morálisan sem találom alátámaszthatónak (gazdaságilag meg végképp), hégy egy játékban bármely tartalomtól el legyen zárva képességei miatt.
Vegye meg a 8-as prémtankot mi meg éljünk ennek pozitív hozadékával. -
Dr_Syrex
senior tag
-
robogo81
senior tag
válasz
Bingisz #3707 üzenetére
Ja kicsit gáz,de tényleg nagyobb a tank a célkeresztben(16/10 helyett 4/3),még akkor tűnt fel amikor az aktuális verziós maxi zoom-os modban szoktam állítani a sniper nagyítás értékét,a gyárihoz képest talán 10- %-al nagyobb a zoom mértéke,a képarány meg rátesz még 1 kicsit,de inkább szélesít mint nagyít,de a célzást nem befolyásolja negatívan(szerintem).
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #3496 üzenetére
Sőt! Megvettem a Luchs-ot is! Csak.
Meg annnyi WoT kupont használok fel amennyit csak lehet. Ez is egy befektetés tuti 50% nyereséggel.Miért a WG gazdagodjon? Az utóbbi 3-4 évben csak szegényedtünk itt KKE-ben. Előtte nem érdekelt mennyi a kenyér ára vagy a gázszámla, mostanság meg nem csak nálam, hanem az összes ismerős körében ez a téma.
Elvesztettük a nietzsche meg dosztojeszvszkij vonalat... leszalámizták a pénztárcánkat. Már Marxnak is tele lenne a töke.Egy idő után már nem szégyelljük az ilyen "trükköket", még egy virtuális világban sem.
-
Fel
addikt
válasz
Bingisz #3235 üzenetére
Egyszerű pedig. Amit kapsz, azt jól számolja (ha van prémiumod, ha nincs). A másik értéket viszont elrontja.
Ugyanez van, akkor is mikor pénzjutalom jár adott plecsnikért.Ma csináltam ezt az ejtőernyős AMX-szel. A Confederate plecsniért járt 750 xp. 2339 járt volna érte prémiummal, ehelyett felszorozta az alap accounttal kapott teljes összeget 1,5-tel, így ír 2714-et.
Visszafelé pedig ez úgy nézne ki, hogy prémiummal kaptam volna 2339-et, de 1809 helyett 1754-et írna prémium nélküli eredményként.
Egyszerűen logikai hiba van a képletükben, de csak szépészeti, mert a lényegen, a kapott xp-n, pénzen nem változtat.
-
Bingisz
addikt
válasz
Bingisz #3234 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztésből:
A manipulálás rész nem igaz, csak szimplán rosszul számol az egyikből a másikba a játék.
Akkor viszont xp számolásnál, a játék nem úgy számol, hogy a nem prémes eredményt számolja ki, és azt szorozná fel a prémiummal, hanem kiszámolja a prémium xp-t és hozzáadja az eredményhez, viszont a végén amikor a csata eredményt kiírja, a számláló trehány, és csak simán visszaosztva, a plecsniért járó xp-t is belevetve írja ki hogy mennyi lett volna a kör prémium nélkül.Szóval ilyenkor a prémium nélküli xp hamis. Visszafelé, ha alapból prémium nélkül nyomta a játékos a kört, akkor meg a prémiumos összesített eredmény hamis, mert felszorozná a plecsniért kapott xp-t is.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #2992 üzenetére
4,5 Ghz-et javasolnék és Vsyncet. Nálam stabil 60fps és a vga 60%-on megy, a CPU 1 magja meg 70-90% között. A ventik fel sem pörögnek vagy csak kicsit.
Affinitás Wot esetében 3-4-es magra, böngészők, WotLogger, egyebek 1-2 magra lettek állítva.
Élsimítás kikapcsolva.. a többi majdnem mind max. -
Tomi0703
addikt
válasz
Bingisz #2992 üzenetére
na ne mondd, hogy egy i7-2600k-nak sok egy 7850... alap orajelen is siman kihatja.
a problema, a felbontas ami ahogy latom 1280*1024. fullhd-ben mar minden fasza lenne.egyebkent nem cserelunk? odadom az i3-mam meg a 7770-em te pedig az i7-et meg a 7850-et? 1280*1024 eleg lenne az is.
ja, es grat a szep korhoz!
-
-
válasz
Bingisz #1670 üzenetére
MI???
Ekkora hülyeséget el ne hiddj.
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
Tehát játszanak sokan egy héten minden egyes tankkal. A rendszer megnézi a játékosok legnagyobb XP-jét amit a héten elértek az adott tankkal. Aztán kiveszi a gyengébb 99%-ot, megnézi azok max XP-jének mekkora az átlaga, és ha te annál nagyobb XP-t kaptál, megkapod a tank ászt.
-
D.Orion
veterán
válasz
Bingisz #1666 üzenetére
Csak tisztán az xp-t nézi. Úgy látszik, hogy ezen a héten ilyen gyengén játszanak a BDR-el, hogy 1000xp is elég az Ace Tanker-hez.
(#1665) scyllarus: Ismerős. Én mondjuk azon fanyalgok, hogy most, hogy T4-T7 között játszom feltűnő, hogy a kicseszett KV szériából mennyit dob be egyszerre. Nem vicc, hogy egy 50 csatás szériát nézve nincs olyan ahol ne lenne minimum 3db valamilyen KV a csatában. De ez a minimum, látni oldalanként 4-5 KV-1 csatákat és ugyanezt KV-1S -el is. Értem én, hogy nagyon sokan játszanak vele különböző okok miatt, de ha nekem 90 másodpercig kell várni az MM-re mire bedob a csatába, akkor legyen már arra képes, hogy ne KV party-t lássak minden mapon. Francia arty-val ez külön jó, mert bazi nehéz átlőni őket egy T4-el a kicseszett immunitásuk miatt.
Ui.: Elnézést a hangnemért és a szóhasználatért, nem vagyok mérges semennyire sem, csak ez kb. ennyire nyomatékos.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #1600 üzenetére
Ma én is voltam platoon-ban egy másik Type-pal ilyen körben:
Jahogy még így is enyém volt a legtöbb sebzés, ami 2400.
----------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom mire mennék enélkül a kis szaros nélkül szopóág idején
Az elején anyanyelven szóltam egy BT-2-nek, hogy jöjjön fel velem a hegyre. Megkérdezte van-e skype-om, de én azt válaszoltam, hogy a T2 nekem csak agypihentetés. Gondolom nagyot nézett a végén a srác, a saját 150-es hp-m 5,8 szorozát sebeztem le. Kell a fenének gift meg vásárolható prém kettes, amikor itt van ez is, ami bármelyiknél jobb.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Bingisz #1600 üzenetére
És valóban.. A másik véglet,hogy X-es tankok közé berakott legkisebbnek egy LTractor-t a játék.. Szerencsétlen,nem is sejthette mi van ill. mi vár rá mert összesen,ez volt a 3. csatája... Aztán egy ellenséges IS6 úúúgy lelőtte szegénykét,hogy kiszállt a pályáról! :/ .....én nem tudtam volna bántani szerencsétlent :/
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Bingisz #1600 üzenetére
És valóban.. A másik véglet,hogy X-es tankok közé berakott legkisebbnek egy LTractor-t a játék.. Szerencsétlen,nem is sejthette mi van ill. mi vár rá mert összesen,ez volt a 3. csatája... Aztán egy ellenséges IS6 úúúgy lelőtte szegénykét,hogy kiszállt a pályáról! :/ .....én nem tudtam volna bántani szerencsétlent :/
-
Steelheart2
őstag
válasz
Bingisz #1301 üzenetére
Sebzés volt olyan hogy bemértem valakit és elémhejtottak,de nem vészes.Par hp ment le.De ezt kicsinyàltam.Nem huznak fel àlltalàba,meg uj is vagyok a jàtékban,de azért ez felhuzott.Odafigyelek mindekire indulàskor és megprobàlok senkit nem feltartani.Mindig a tömeg utàn megyek,hogy tanuljak.Ö meg oldalrol belémjön és még neki àll feljebb.Na ne.
-
virkir
veterán
válasz
Bingisz #1098 üzenetére
Írta is a jóember, hogy WG alkalmazott és a press acc-al játszik.
Ezek azok a fiókok amiket kiállítások, rendezvények alkalmából kiraknak a népnek, hogy játszódjon.
Minden ki van fejlesztve rajtuk meg tán az összes tank bent áll a garázsba csilló credittel meg zarannyal. -
Patrick76496
őstag
Én azért nem akarok vele menni normálba, mert úgy lenne kevés az átlag dmg. Bár ha az IS-8-al megvan 2080, akkor lehet, hogy ezzel is meglenne, csak a hülye pályáktól tartok. Ritkán dob be egy jó Himmelsdorf-i, Ensk-i vagy Mines-i csatába. CW-n már az IS-8-al is sebeztem 3200-at. Az IS-4-el még nem mentem kláncsatára, kíváncsi vagyok ezzel mennyire tudok több sebzés kiosztani.
-
virkir
veterán
-
Arpee78
senior tag
Nincsen replay-em, ha Gyuri27 feltöltené valahova az övét... Engem érdekelne az ő tankjából hogy nézett ki a csapat esetlen botladozása.
(#558) Dobi 562
~15-20 mod van fenn. A legtöbbje FPS javításra, más része meg informatív.Az XVM mod-ot most konfiguráltam újra. Mutatja a tankok tier-jét, fejlesztett torony van-e, a söfőr képességét, stb.
-
Atlantis
veterán
Nem tudom, nálam is kilép, de mindig csata után, belépéskor soha, így szerintem az afk-zók simán csak balf...ok. Én mondjuk ritkán találkozok olyan afk-val, aki be se töltött a csatába, annál több az "online vagyok, de nem csinálok semmit" fajta...na ez utóbbiaktól tudok falra mászni néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest