- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
kicsitrash #13088 üzenetére
úgy ok, persze, nekem is van 5 db betárazva, és lövöm ha kell, csak pl. a leo - nak tier 9 - ben 268 a penje, azzal lehet szemből is lőni, igaz az nem pattint annyira, mint a T54 ... valamit, valamiért, mi ?
meg nekem ez az első 9 -es med tankom, eddig td -k, meg heavy tankjaim voltak csak, lehet ezért furcsa nekem ez a megkerülöm, mellémegyek oldalbakapom stílus
-
-
sith7
félisten
hát nem ...
T-54 azt hittem sokkal jobb lesz, fullos már, de szemből sok esély nincs pár tank ellen, oldalba meg nem mindig lehet kerülni ... azért annyi átültést adhattak volna neki, hogy pl. az E75 - öt hasát szemből be tudjam lőni ... 1x sikerült, de nem jellemző
vagy ez user error ?
szerk.:
viszont néha meglepően jól pattint -
sith7
félisten
válasz
kicsitrash #12543 üzenetére
Más: megvettem a jtigert, és a jp2 gun van rajta... tényleg pontatlan és pattog mint a kecskes**r
ne add fel, fullos löveggel terminátor, én nagyon szeretem, megvan már a 10 -es is, de ez még mindig jobban tetszik
-
sith7
félisten
válasz
Bingisz #12101 üzenetére
most 2 percig menj a sarokba, és gondolkodj el azon, hogy milyen csúnya dolgot csináltál
egyébként nem értem ezeket az embereket ... őket nem lehet kilőni ?
100 % - ban szeretnék túlélni az összes csatát ?szerk.:
Ez most a saját csapattársad volt ?
végülis mindegy, jobban el kellett volna bújnia, ezt nem is néztem -
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #11734 üzenetére
A muszáj, nagy úr
Kettőnk játéka között van némi különbség, ebből adódhat, hogy ami nekem szenvedés, neked nem
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
PL itt is le lettem núbozva hogy a második ammo rack találatom után már nem volt időm resetelni.
Hát szégyeld magad ...
Ne foglalkozz hülyékkelIS6 ... ja, ARL44, Type 58, Churchill 7 az nekem is stock legénység + szenvedés, ARL nem is annyira, de a Type 58
Azzal nagyon keservesen jön össze a napi muszáj XP mennyiségJapán ágtól kicsit tartok, csupa med tank, nekem meg egy sincs, mert nem igazán mennek ... na majd meglátjuk
-
sith7
félisten
troll szag van ...
-
sith7
félisten
ja ... akkor gondolom AFK volt ... de ezt sose értettem, ha szándékos AFK, mi a jó benne ?
bízik benne, hogy életben marad, és kap 20 xp - t ? /jelen esetben 291 - et/
még ha stock tankkal is megy, és spot - tol, vagy foglal, vagy gold - dal van egy találata, akkor is többet kapna ... -
sith7
félisten
Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a helóvínes garázs meddig lesz ?
-
sith7
félisten
A wotinfo - n linkelt Jaktor pack - ról az írják, hogy az abban lévő ominózus file miatt, már nem lép ki a játék, feltettem, nekem azzal is kilép
Valakinek valami ötlet, megoldás, hogy ne lépjen ki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest