- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #30302 üzenetére
"persze ehhez az kell, hogy gondolkodó emberi lények legyenek az ellenfélnél"
Na hát ilyen nincs sok szerencsére public-on
Egyébként én semmi pénzért nem adnám az E75-öt pl. az M103-ért. Nagyon nem szerettem azt a tankot, mert piszkosul kiszámíthatatlan a páncélja,plussz nagy dög .
Dehát kinek mi jön be.Djuree:
Mert vannak itt olyan emberek, akiket a másik zsebe jobban érdekli,mint az eredményei.
-
KisApám
addikt
válasz
diegho #30267 üzenetére
Inkább TE rakd fel magadat kommentálva, mint mások nyúlják le azt, amit Te elértél, csináltál...
A wotreplayra feltöltött oldalra meg ha oda lehet írni angolul, hogy CSAK a TE engedélyeddel használható fel, amit feltölöttél, talán ér valamit, bár nem hiszem.
(#30272) Drenadar
Végül is a 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger 11,500.74 Ft (36.79 EUR) a prém shopban. HA tényleg igaz az üzlet, akkor a tank ingyé van, vagy ha már megvan, akkor kevesebb, mint fele áron megvan a GOLD...10 000 GOLD az 11 200 Ft - azaz 1 GOLD = 1,12 Ft,
ha megveszi az ember ott az ebay-en a Jagdtigert 6000 Ft-ért + 1250 GOLD + 7 nap prém,
az kb. 11 300 GOLD + 7 nap prém 6000 Ft-ból, és nem kb. 12 600 ft, azaz félár...HA igaz az üzlet...
-
KisApám
addikt
válasz
diegho #30260 üzenetére
DezGamez az egyik kedvencem.
Fel vagyok rá iratkozva a YouTube-on
Még szoktam nézni kommentáros csatákat Tőlük
(angol nyelvűeket, magyarokat nem írtam - direkt)
(munkahelyen, ha van időm):AgingJedi
SirFoch
PointyHairedJedi
Capt Canada
TimGotmeg talán Osirish és Maxwell Plays vagy Maxwell - Screen Reality Games.
Komment nélkül pl. Luca Yoshi.
Mellettük belenézek még QuickyBaby és The Mighty Jingles csatornájába néha-néha, no meg Orzanel.
Röviden ennyi.
Mellettük meg Twitch nézegetés magyar és egyéb angol streamelőkkel
(otthon kaja közben). -
emre
veterán
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #30229 üzenetére
Erről ez a kép jutott eszembe :
"nem érdekel a gold, meg úgy gyakorlatilag az egész versengés "
Amúgy engem ezért sem érdekel , mert erre rágyúrni is kellene és sok szerencse mellé a tudás sem ártana ami nem mindig jön össze .
Félre értettél . Amit kiemeltem és ahogyan írtad jutott a kép eszembe . A goldos dolog engem sem érdekel , első naptól van prémiumom ,viszont a nyeremény tankokat sajnálom .
-
diegho
nagyúr
válasz
diegho #30134 üzenetére
Hozzáteszem, hogy megvárom az augusztust (második lányom születése) és utána kezdek csak el az új nettel foglalkozni, addigra már elvileg jobban leszek, szóval legkorábban szeptember/október körül lesz belőle valami, de úgy gondolom nyárra nem is lenne sok értelme, a youtube csatornán gondolkodok még addig is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
diegho #30074 üzenetére
Esetleg ha jutottál valamire, szólj!
Más: T29-el csak meglett a Stug HT-15.
MD-15 kell, és jön a következő csajszi.
Megy majd a 1375be, csak kellene egy akció, amibe olcsón megveszem, mert ez a felszerelésbevásárlás odavert a számlának...
TD-re tudok egy Ferdit meg egy SU-85-öt intézni, Artyzni nem artyztam jó ideje, de tudok venni egy GWPanthert vagy Hummelt. Ezekkel a tankokkal meg lehet oldani a Stug küldiket? -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #30020 üzenetére
Milyen fullosan a wz 120 szerinted ? Most , hogy kap buffot az M46 patton elgondolkodtam , hogy esetleg visszaveszem , mert az fullos .Anno ki is húztam a zizes pattont ,de meg már nem vettem . Elég kevés is van a játékban gondolom nem véletlen .Tudom csőlehajlás a patton javára írható ,de ezen kívűl ?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #30015 üzenetére
Mert pont , hogy nincs meg a toplöveg és most lett még csak felrakva az előtte levő kilences aminek már jó az átütése .Ezt az ágat húztam csak és így teljesen stocként fogtam hozzá .Már csak a top löveg és a top motor hiányzik , bár nem tudom azt megéri e kifarmolni majd 50K xp -ért ?
-
csapee
őstag
válasz
diegho #29917 üzenetére
Mi most váltottunk net szolgáltatót (mondjuk maradt Adsl) de a mostani teljesen szuper Telekom net + Iptv (30/5) lett, atomstabil a feltöltés konstans 4,5Mbit. Csak sajnos az én játékom a kutyát nem érdekelné.
Zozyk oda irhattad volna hogy kilött a mocsok artyból.Ez csak tipp mert annyi idöm nincs hogy egy mozdulat miatt mozizzak.
-
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #29440 üzenetére
Nem vitázom, kinek hogy működik egy tank.
Én általában ha nem is az első sorban, de a 1,5.-ben veszek részt a harcban, és nem szokott gond lenni. Oké, hogy vannak az igazi boxzsák heavy-k (Maus, E-100, IS-7/4), de azért nálam az E5 nem "support" tankként funkcionál. Persze ha van hozzá csapat (egyéb nagy disznók) és lehetőség nem megyek az első sorba, de sokszor volt már rá példa hogy vezetnem "kellett" a támadást, mert a többi nagy balfax volt, de azért többnyire megoldottam a dolgot.zsolthee:
Igen, ezt én is tapasztaltam. Amit ennél is jobban lebecsülnek az az FV215b. Tegnap egy IS-8 megkérdezte, hogy autoloader van-e a tankomban, hogy 7 másodpercenként jön az áldás. Kevesen használják, és ezért nem ismerik,lebecsülik ezeket. Pedig én pl. jobban élvezem a játékot az FB215b-vel,mint az E-100-zal. -
szbalogh
addikt
válasz
diegho #29363 üzenetére
Épp tegnap küldött a UPC új modemet. A ping ugyan olyan de a lámpa nem villog hanem folyamatos zöld. Érezni is a játékon. Kellemesen csalódtam. Meg régen voltak ezek a fél perces kapcsolati szünetek kb naponta 2-3x, kíváncsi vagyok, hogy ezek is megszűntek-e. Ráadásul wifi-s modem.
Ugyanitt wifi router eladó
-
-
Drenadar
veterán
válasz
diegho #29361 üzenetére
Ettől függetlenül mindenképpen megéri elgondolkozni a kötbéren, megkérdezni mennyi lenne.
Utána pedig azt átgondolni hogy a kötbér, vagy még 11 hónap rabság.feltételezem, hogy 24 hónapos volt, akkor 13 hónap kedvezményét + egyéb kedvezményeket kellene ugye kiperkálni... mondjuk az sem lenne kis összeg...
-
Bingisz
addikt
válasz
diegho #29319 üzenetére
Jó volt.
Zozyk:
Amúgy nem mindenki az. Azt hiszem. Van aki tényleg az, mint például Szecska.
De egyébként vegyes a kép a klánban, mondjuk egy egészséges önbizalom mindenkiben van, csak nem mindig tudjuk, hogy mire.
Ha nagyon rossz tapasztalatod van, akkor írd le ide, vagy írd meg nekem privátba. -
-
Drenadar
veterán
válasz
diegho #29267 üzenetére
Akkor az jó lesz
Hely: kell egy hangszigetelt stúdió szoba
Vagy lefoglalni a gyerekeket, kiküldeni a kertbe, asszonyra/nagyszülőkre bízni.
Szerintem megoldod, plusz attól hogy nem túl professzionális az hogy néha belevisít egy kisgyerek attól még nem lesz rosszabb a stream, főleg nem a tartalmi értéke.A streammel kevesebbet kellene dolgoznod, mint egy youtube videóval... nem?
Füles: Lehet én használtam eddig rossz márkákat, de én egy ideje csak nyitott füleseket használok, főleg sennheisert, kényelmes több órán keresztül is. A zárt fülesek elég hamar elkezdenek nyomni mindenütt, plusz sajnos én még szemüveges is vagyok...
-
szallasi007
őstag
válasz
diegho #29246 üzenetére
Azt nem tudom tudod e de a streamerek meg nem full screenbe streamelnek hanem ablak módban tehát úgy neked is mehetne 16:9-be viszont a sok troll miatt ajánlott két monitor vagy három. Egyikén játszol, a másikon nézed mondjuk a streamet így látod mit lát a néző a harmadikon meg magát az adminisztratív oldalt kezeled, már ha megoldható
Ön topikban keresd meg rudit ő streamel két naponta, szerintem segít ha van kérdésed a hogyan működikkel kapcsolatban
-
diegho
nagyúr
válasz
diegho #29242 üzenetére
Olvasgattam kicsit. Azt mondják 3 mbit-et is be lehet lőni nézhető minőségre, de 5-el már tökéletesen mennie kellene. A legjobb az egészben az, hogy van 24/5-ös csomag 6000-ért havonta. Elég lehet ez nekem?
grizlisandor köszi. Én is hasonlót olvasok, csak angol oldalakon. Tehát a 24/5 már jó. A másik kérdés pedig az, hogy az 1680x1050-es játékból, ami 16:10, hogyan lesz 720p, ami 16:9. Nekem is ekkorába kell játszanom, vagy van lehetőség a konvertálásra? Úgy gondolom egy 720p high quality már elég lenne. Ha ez így mehet, akkor lesz streamelés, még az is lehet, hogy 3-4 nyelven, majd meglátjuk mekkora potenciál van ebben.
-
grizlisandor
veterán
válasz
diegho #29242 üzenetére
Saját tapasztalatból nem tudom, de az egyik általam követett streamernél volt egy oldal, a streameléssel kapcsolatos dolgokkal foglalkozik. Az meg tudom osztani, ki is kerestem neked(katt).
-
KisApám
addikt
válasz
diegho #29168 üzenetére
Én várom azt a stream-et.
Kíííváncsi volnék rá.Amúgy a twitch-en a World of Tanks játékkal kapcsolatban pl. őket is szoktam nézni (ki mikor van fent...):
Circonflex-et, QB-t, SirFoch-t, Mr Linkin-t, rudii1991-et,Orzanel-t, JaquelineX-et, kajzoo-t, TimGot-ot, selaWOT-ot, Kirilloid-ot, EmbryonicJourney-t, Nolan1243-at stb stb... -
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz
diegho #29168 üzenetére
frankó, támogatom!
baromira érdekelne milyen amikor dumálsz közbende ahhoz kell izom CPU is vagy valami stream kártya, hogy megmaradjon az fps
nem emlékszem már pontosan mi lett a vége, de kb 1-2 éve még valami pentium/ i3 felé mocorogtál hardver szinten, hogy jól menjen a WoT
streammel együtt már lehet megenné a géped.
*most nézem i5-2500, az jó proci
de elvileg vannak frankó kártyák ilyenre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest