- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #7348 üzenetére
T30 nem lett sose a kedvencem, nem tudom miért, de a protoval majdnem olyan eredményes voltam mint azzal. Láttam másokat játszani vele akiknek nagyon jól ment, de nekem 300 kör nem volt elég, hogy ráérezzek
Viszont végre meglett az E4
Közben meg átléptem az 1200 átlagsebzést is. Szépen emelkedik az is. -
Dobi 562
addikt
válasz
Bingisz #7334 üzenetére
Én 7 körül mentem 9-10-es tankokkal de ráhagytam mert a játékosok 90%-a még a 45%-ot sem érte el győzelmi arányban és nem lehet rájuk számítani. De most elkezdett 8-as tankkal is 10-esek közé dobálni, persze ugyanúgy hozzám került a "krémje"...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #6763 üzenetére
Beteg egy játék, egyszer biztos kipróbálom. Eddig még nem hallottam róla, pedig már elég régi. Kösz a linkeket.
A mai napom nekem sem volt valami fényes, bár sok kört én baromkodtam el azzal, hogy teljesen rossz helyre mentem. Mától Karéliát is tekinthetem játszhatatlan pályának mediummal (persze mással még rosszabb is). Senki sem jön fel velem a hegyre, ők pedig két felől támadnak.. Ez megy mindkét indulópontról.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #6750 üzenetére
Örülök, hogy tetszett, én is már azért néztem, mert majd felforrt az agyvizem.
Ma rengeteg
csapattárs jutott nekem is. A hét egyik legnagyobb hibája az volt, hogy felraktam az xvm statot, bár nélküle sem bírom megállni, hogy rá-rá nézegessek egyes bajtársaim adatlapjára. Szakaszba is csak egy 49%-os és egy 51-es jutott, T6-ban alig bírtak pár százat sebezni, de hát idézőjeles "haverok", volt klántársak.
Nem tudom melyik zenének mi a címe a videóban, de én is bírom nagy részét. Egyszer biztos megkeresem a nevét mindnek, jók lesznek néha háttérzenének (játék közben).
(#6705) scyllarus: Ez a hsz és ez a videó inspirált arra, hogy lecseréljem a T-34-57-et egy nagyobb kaliberű T-34-re.
Kezdtem már megunni, rosszul adta vele. Mint a kisebb T-34-nél, a nagyobbnál is a kínai tesónál szerzett tapasztalat segített még erre a döntésre. Piszkosul jó kis gép, a 85-ös sokkal gyorsabb az 57-esnél. Kicsivel megy többet a T-62-mnél, ezt mégis sokkal fürgébbnek érzem. Olyan light tankos feeling egy picit, mint anno a T-54-nél volt. A T10-es orosz med is mehetne ilyen gyorsan (meg a Type 59 is), kár, hogy az ilyen lassú.
Statot nem mutatok még, mivel még siralmas a legutóbbi használat hatására, itt egy-két jobb kört:
T-34-85 2800 dmg
T-34-85 2350 dmg -
Patrick76496
őstag
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Bingisz #6708 üzenetére
Nár nálam "csak" i5 2500K van 4GHz-en, de nem tapasztaltam nagy kilengéseket az FPS-ban. Igaz, nem figyeltem folyamatosan, de vsync-el tartja a 60-at (este azért kifigyelem).
Az viszont fúrcsa volt, hogy a tank mozgása olyan darabosnak, lüktetőnek tűnt, de csak akkor ha külön néztem a lánctalp járását
A tetőtérben van a szobám, és a 30-35 fokos levegő rendesen megdolgoztatja a gép hűtését. Így legalább már érezhetően meleg a borda -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #6552 üzenetére
Ez most szarkazmus lenne amúgy? Nem hiszem, hogy rajtam kívül használja valaki azt a hang pack-ot.
(#6553) Runo:
Persze, buzi németek.Más: A legjobb nevű WoT-os klán. De ennek a nevét meg nem bírom kiverni a fejemből, állandóan csak ezt mondogatom.
Rynnäkkösopulit
Másabb: Valaki itt rajtam kívül QB (QuickyBaby) fan? Aki igen, az látta, amikor kiment Fehéroroszországba? Óriási videó, van benne pár szovjet gép, meg néhány emlékmű, igaza van, tényleg szép ország. Szvsz megér 40 percet.
Egyik legjobb momentMég másabb: Nagyon jó ez az AC Mle. 48, imádom!
Tank ász, 5200 dmg
Még több XP, 4900 dmg
MÉG több XP, 4500 dmg
Eddigi stat vele, szvsz 1876 avg dmg nem rossz: -
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #6651 üzenetére
Hmm.. eddig artyk 500 alatt sebeznek.
Kiálltam a mezőre mint egy noob. Igazából a TD-k szednek szét. Kicsik pattannak ha beforgatom, talán az E100 néha átüt. Kaptam egy 1000-es találatot is, de nem tudom kitől. Szerintem francia TD volt az elkövető.17500 lehetséges sebzés már elég durva... 30 találatból a fele volt átütés.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #6622 üzenetére
Nem a franciát mert annak jobb a lövege. papíron..... lehet a német t4 arty jobb lenne gyakorlatban de a fene tudja.
Mivel olcsó lehet kipróbázom azt is. Kezdő században mekkorát üthet már....(#6623) Gaz 78: Nálam is így volt.
Raktam a Mausra egy 50% szupernehéz repeszpáncélt, mert volt a garázsban. Kíváncsi leszek rá.
Aztán a JagdPze100-ra is raktam volna de lám... 750,000 kredit az ára!
Ez régebben a (3.szintű) nem 600.000 volt? Kár hogy nem táraztam be az utolsó leárazásnál, mert akkor 75.000 kreditet nyertem volna darabján. -
fsb1000
nagyúr
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bingisz #6419 üzenetére
Igen, igazából nálam már csak az számít, az eff-et lesz@rom.
Bár az xvm konfigban nem állítottam át WN6-ra, így is sok a vérvörös játékos, de úgy meg nem az 500-600 effektől hanem 100-200-300-as WN6-októl káprázna a szemem.
Volt olyan napom, hogy 1000 alatti eff, viszonta WN6 1500 körül, szóval nálam értelmét vesztette az eff, ráadásul a WN6-om magasabb is egy 100-assal. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #6383 üzenetére
Sok sikert a grindeléshez! Én megfogadtam, hogy pihentetem az M103-mat 8.6-ig, eddig sikerült is tartani.
(#6390) Bingisz: A 13 90-be is kell a gold, csak ugye azzal meg az a baj, hogy piszok lassú a váltás.
--------------------------------------------
Ma valami irgalmatlanul nagy negatív RNG fogta el a Type 59-et, egyszerűen alig lehetett vele jó kört menni. Gyakori T9-es csaták, a csapattársak alig jöttek velem, hiába találok nagy nehezen megfelelő taktikát egy adott pályára. Rendkívül érzékeny volt a modulokra, ammo rack-et kap, tornyot, motort, lőnek. Ezeket régebben jóval ritkábban csinálta. Figyeltem a szakasztársam Type-ját, miután meghaltam, ő is kapta a kritikusokat rendesen. Mostantól ebben is kell használni arany tűzoltót, valamiért rákapott az égésre is. Nem tudom, mi lehet vele, remélem holnap már hatékonyan és élvezetesen tudok majd vele farmolni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #6383 üzenetére
AZ FV-re gondolsz?
Tesztszerón próbálgattam, és nekem úgy tűnt az amcsi T57H jobb , jobb a páncélzata és a lövege is.
A t71-t69 vonalon talán könnyebb is eljutni t10-ig, bár a t9-esről nincs sok infóm.
iIért a brit Hevyt választottad?****
Az FV215b (183)-al már oda jutottam, hogy a csapattársak sajnálkozva írnak a chetbe... vagy hülyének néznek hogy azzal megyek. Néha én is.
Az E75-tel sokat megyek mostanában, mert akciós, komolyan mondom az kb 10-15%-ban pattog, míg az FV a sokkal erősebb lövegével olyan 50% körül. Ettől még az E100 is jobb, az olyan 30-40%-ban pattan. Ennek van a leggyengébb átütése t10-ben.... valahol érthető
A JagdPzE100 megint pattogós kb mint az E100, de 299 pennel.Nem tudom hogy van ez, de olyan mintha a nagyobb kaliberek jobban pattannának.
A T30 volt még pattogós bajnok (szintén nagy kaliber), az volt az első komolyabb tankom, amit azonnal eladtam , ahogy meg lett a t10 utódja. -
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz #6358 üzenetére
Hát igen, kb. 2 hete elő se vettem a T10-es gépeket, a hétvégén megvásárolt E100-at leszámítva, amivel kb. 11 vereségem volt zsinórban. MM is gonosz volt, mert nagyrészt nyílt pályákra tett be, ahol az oldalanként 4-5 arty még azelőtt nyomorékká lőtt, hogy elértem volna a helyem...
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
törölt tag
válasz
Bingisz #6213 üzenetére
Az hogy te nem tudod felfogni, hogy a WG mit csinál és hogyan, az már nem az én képességeimet mutatja...
Az meg, hogy a játékban mennyi sebzést osztasz ki és veszítetek, nehogy már az én hibám legyen.
Lassan az offtopikba is átjönnek az idióták az on topikból úgy látom...
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #6164 üzenetére
Én az E50-el vagyok így, most az lesz az első amit majd megveszek, mert nagyon tetszik fullosan. De az M48 meg a T62-is jöhet majd azért ha lesz rá keret. Talán lesz -30%-os akció medekre is.
De most annyi akció van azt sem tudom mit csináljak. Kéne a O261 még a 8.6 előtt, meg az E100 mert akciós, meg az IS2 mert az is akciós lesz, de az még 30k xp. Közben meg csak egy gépre való zseton van.
Asszem tolni kell a gémet ész nélkül a hétvégén. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #6153 üzenetére
Szerinted érdemes lenne megvenni most a GWTiger-t vagy majd 8.6-ban.
Volt egy táblázat árakkal XP-kel, de elveszíttem a linket.Én is úgy gondolom 8.6-ig arty dömping lesz, utána meg meginkáb..... pár hétig.
Amíg ez megy én is artyznék.
És erre buzdítok mindenkit aki úgy gondolja az artyk játszhatatlanná teszik a játékot.
1 hónap alatt javul a statom, és még nem is bosszankodtam az istennézetes fakezüeken. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Bingisz #5996 üzenetére
Pedig most ott járok épp, így két hónap játék után, hogy jó lenne valakikkel játszani, mert magamban nem mindig élvezem. Viszont a PH!-n lévő cikk után (nyomán) kezdtem neki és tetszik nagyon a játék, csak ehhez kellenek ismerősök, viszont senki sem akar tankozni
Csak a CS meg a jól bevált diablo (meg gyerek, család, stb
) JÓ lenne az a PH! klán...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #5885 üzenetére
Remélem tényleg istenkirály lesz. Elvileg pattogósabb, mint az M103, gyorsabb, szebb.
Az M103 lövege egyszerűen nem elég, hogy sniper tank legyen, 400 méterre már pontatlan, 200-nál viszont még viselhető.
Igazából ezeknek is játszhatóknak kéne lenniük, de fogalmam sincs mit baszok el mindig velük. Komolyan egyes embereken csak nézek, hogy mit csinálnak bizonyos tankokkal főleg a kis light-okkal. Egyik klántársam 3 ezret sebzett M24-el, fogalmam sincs, hogy. Azt mondja, T10-ben rengeteg mindenre kell figyelni, én valahogy elveszek ebben a sok dologban, egyszerűen lehetetlen ennyi felé koncentrálni.
Amúgy grat a körhöz, szívesen mennék most pár ilyet én is.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #5815 üzenetére
Oké, akkor hova menjek? A másik oldalon ugyan az, ha a városba megyek, kisniperkednek K3-ból és az arty is lő, ha pedig a K soron szeretnék végigmenni, ugyan az.
KAZNA, BIA, PTS, stb. szinte törvényszerűen, mindig az ellenségnél vannak. Tegnap egyetlen egy Pirátesz tag teljesen véletlenül hozzánk került, persze stock Conqueror-ral nem sokat tudott tenni a győzelemért, vesztettünk is. Egyébként az ilyenek jó részének kb ugyan annyi a win rate-je, mint nekem (55%), fogalmam sincs mivel tud többet egy másik 54-55-56-os játékos nálam, hogy mindig elverjen. Nem kis tankkal húztam fel a win rate-em és nem is században. 2 nappal ezelőtt még 55,02 volt, tegnap óta pedig ismét kerek 55 alá kerültem.
Az ilyen hogy csinálja?
Azt meg sem említem, hogy 5 ezret sebzett 6-ot ölt és az ellenségnél volt. -
Dobi 562
addikt
válasz
Bingisz #5758 üzenetére
Minap posztoltam egyet, hogy meg van vele a 2K átlag sebzés, utána 3 csata közel 0 dmg-vel zárult. Most már nincs meg a 2K. Ez az 50 100 ez ilyen.
--------------------------------------------------------------------
Előbb low effi M103 0 sebzéssel meg pár hasonszőrű beállt foglalni, többen kértük ne tegye mert volt még 3 ellen, jó zsíros HP-val. Csak befoglalták a bázist és ment a "gg". Tetszett nekik, élvezték.A zászló fel lett húzva, verítékben fürdő homlokukat letörölték és bágyadt mosollyal az arcukon indulhatnak top tankjaikkal a következő zászlót felhúzni.
Biztos nem vagyunk egyformák, de sosem értettem mi tetszhet nekik az ilyen fajta játékban.
Ha nincs az afk T95 az ellen bázisán akire kitárazhatok, akkor nagy 0 lett volna ez a csata is. Mondjuk elég vicces volt, hogy a caphuszárok megálltak szemben a T95-el és úgy lőtték, csak nekem jutott eszembe hogy mi lenne ha oldalról próbálkoznék.
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #5748 üzenetére
http://www.planetwot.com/ szépen lövök egy képet a print screen gombal, betolom paintbe majd kivágom ezt a kis részt és kész is. Egyszerű de nagyszerű
(#5749) fsb1000
Tegnap is jól kezdtem, délután 12/12 volt. De este a játékom kezdett romlani. Bátrabban mentem előre és belebonyolódtam hülye helyzetekbe.
Viszont a nulla átütéses lövések elkerültek tegnap. Egy emlékezetes azértvolt. T30, gold ammo a csőben, előttem egy kis amx rohan, oldalba küldöm és semmi. Penetrésön, mi más ha nem az. De amikor zsinórban jönnek a hasonló helyzetek akkor azért tudok kicsit mérges lenni.
Mostanság amúgy nekem is ez a bajom, hogy ha nem megy csak azért is javítani akarok és nem hagyom abba. Pedig néha jobb lenne.Előző 4 nap győzelmi arányom:
69,7% 46,15% 70,59% 53,63%
Szép hullámzó teljesítmény. Ami az érdekes, hogy a sebzésem átlagban hasonló az összes napon.
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Bingisz #5620 üzenetére
Volt nemrég egy érdekes esetem. Ob 212vel voltam, mindkét oldalon 1/1 arty volt. Egy Maust céloztam, amit egy IS-7 tartott spotban, kb 25 méterre a maustól. Teljesen rá voltam szűkülve, tökéletes lövésnek gondoltam. Aha. Az IS-7et lőttem ki, ahogy ez a mocsok körön kívülre lőtt.... Annyira messze volt a célkörömtől a gyerek, hogy pislogtam csak, kb 10 secig. aztán menekülőre kellett fognom, mert így megszűnt a feltartó erő azon az oldalon...
Amikor test test elleni harcba van bonyolódva valaki, akkor mindig kerülöm a közvetlen lövést, csak arra megyek, hogy splashből sebezzem az ellenfelet, mindig arra az oldalára lövök az ellennek, amivel átellenben van a csapattárs.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #5620 üzenetére
Engem is lőttek ki így, persze hogy beszólok néha a fakezüeknek.
De az utóbbi időben volt több pozitív tapasztalatom is. T71 akaszkadott rám és vagy 1 percig dörzsölte a Jpz100 oldalát és nem tudtam lerázni. ARtynk precizen kiszedte, csak 47 HP-t szedett le rólam.
Meg is köszöntem , mert kinyírt volna a kis T71.Előtte pár nappal meg egy IS7 arctámadozott le (ez elég ritka szitu).... na mondom ez jól megszitta... de nem, mert minden lövésem (az a 2 db) lepattant róla nem is tudom mijét lőhettem a nagy toszakodásban, viszont közben 3x sebzett és biztos nem a tankom hasát..
Végül nekitoltam valami falnak, de kivégzett volna.
Szerencsére artynk 1lövésezte. Majdnem full HP-ról! Biztos nem örült szegény IS-7.
Ott is csak 100 körül sebződtem max 100 hp-t, de az artysta jó volt, kivárta azt a pillanatot amikor nem mozogtunk. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #5620 üzenetére
Hát de ők csak segíteni akarnak
Viccet félre téve ilyenkor potenciális célpont vagy az ellenfélnél lévő artyknak és a saját csapatban lévőknek is
Mikor utoljára velem ilyen történt akkor westfileden voltunk. Híd lábánál így álltam én is heavy tankkal az ellenfél oldalában és a saját arty kilő engem. Majd közli levem hogy noob vagyok. Azért volt bőr a képén rendesen. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #5570 üzenetére
OK, de az M103 33% eséllyel kerül olyan csatákba mikor Ő a top tank.
Mi van ha nincs st1 vagy e75? Vagy t10-es csatában van felette egy bat meg egy AMX?Csak azért kérdem, mert nagyon gyakorta látom, hogy senki sem megy az "elsővonalba"... mert úgy olvassa a fórumokon az ő tankja nem az első vonalba való.
Ha mindenki ezt követi, akkor a második vonalból lesz az első, ráadásnak rossz pozicióban.Én egyáltalán nem tartom papírtanknak vagy a amx-el összehasonlíthatónak az M103-at.
Van annak elég rendes páncélja. -
Imilenni
addikt
válasz
Bingisz #5269 üzenetére
vagy bármelyik repülőgép, de akár egy páncélököl én páncélozott egységekre gondoltam
Meg az IS-2
Nem hiszem hogy átlőtte a nagy cicát... Meg azért..az újra töltési idő..khm...
remington2 Persze, az tény hogy kb képtelen volt mozogni..meg Hitlernek a mániája..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #5156 üzenetére
Nekem már mindegy, elértem a limitet.
Szerintem nem kell az eBay-ig futni, a hazai netaprókon is meg lehet hirdetni.
Amit ma az egyik moderátor enged, azért holnap a másik rabosít.Nem a szigorú szabályok rosszak, hanem a gumi szabályok, amik viszonylagosak. Ezt láthatjuk a napi politikában is.
"Öreg" vagyok és erősen jobbra lejt az út, de ha van egy sok szereplős pályázat akkor kicsit neccesnek vélem, ha utólag átértékeljük mit is lehet vele nyerni.
A konzervatizmus nem egyenlő a gerinctelenséggel. -
-
Borote
addikt
válasz
Bingisz #4914 üzenetére
Ez hogy is működik?
Más... Tetszik ez a VK36.01H a Konisch-sal. Most este mentem pár (hozzám képest) egészen jó kört.
Mondjuk nem volt sok dolgom. Siegfried line, védekeztünk. Ők jöttek, nekem meg csak tüzelnem kellett ész nélkül
(#4917) fsb1000: jaaaa, most szúrta ki a szemem a 'Get Key' felirat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest