- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Enzolord #8126 üzenetére
Szerintem a gold ammo nem úgy müxik, hogy átüt mindent.
Egyébként nem az átütéssel volt a gondom hanem, hogy 400 méterről eltalált egy kicsi weak pontot, aztán még egyszer egy olyat ami nagyon pici. Azt még 50 m-ről is nehezen lehet eltalálni clzött lövéssel a szórás miatt.
Ebből a lőtávból az ilyen pontos lövés nem a játékoson múlik.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Enzolord #7394 üzenetére
Csak szubjektív véleményt lehet alkotni egy adott tankról,hiszen nem minden tankkal tud mindenki játszani
..van akinek egy típus fekszik,van aki meg bénázik ugyanazzal.Esetleg ha kételyeid vannak,akkor javaslom menj fel a tesztszerverre és teszteld le mielőtt megvennéd
Megjegyzem jól látod,abból tényleg kevés van,én 43 napig vadásztam mire összehozott az MM egy olyannal ...már csak az volt vissza a tank mesterhez .) -
Taragas
aktív tag
válasz
Enzolord #7388 üzenetére
Én szerintem mindkettőt jó(és mindkettő ágon vagyok). Mindkettőt vedd meg. T62 fürge pici, gyorsan lő. Az m48 szerintem talán páncélozottabb(torony harcra is alkalmas), és jó löveg kitéríthetősége. Mindkettő nagyon baba kis tank.
Basszus az is3 lesz a kabala tankom, amúgy sem adtam volna el, de így még inkább nem fogom. 1 meccs alatt letudtam a két új kilences artyt. m53/55, batchat 155.55. Már csak 12 tank van a listán amit nem lőttem ki. Ez mind tízes tank
.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Enzolord #7131 üzenetére
Bezzeg a T57 XD
Apropó 900 xp és t28 prottype. Asszem egy másik szenvedés fog következni.
Kicsit vissza a t25/2höz. Aki ezt a tankot szidni meri, annak velem gyűlik meg a baja. Nem ritka volt vele a 3000+os kör. De átlagban 2000 körül. Goldnak nem sok értelmét láttam vele, mert az e75 oldalát az sem viszi, ha már kicsit döntve van, a többi kilences weakpotja meg simán lőhető vele. Gyors és pontos a löveg(kivéve ha részeg a lövész aznap, akkor nem szabad vele tolni). Én nagyon pozitívan csalódtam benne. -
fsb1000
nagyúr
-
Rambovits
senior tag
válasz
Enzolord #3606 üzenetére
Jelenleg a T1-el megy a legjobban, de már bánom, hogy eladtam a VK3601H-t és megvettem a Tigrist.
Most a KV-1S-re gyűjtök, nagyon "troll" tanknak tűnik... 300 wn6-os játékosok tolnak 1200 dmg-eket (amit mondjuk nem nehéz olyan ágyúval ami 400-akat sebez, és átlövi a 7es tankokat is)
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Enzolord #2955 üzenetére
A VK2801 sem egy leányálom... kell bele a gold, ha nem klasszikus felderítőként használjuk.
(egyébként én sem szoktam mások replay-ét megnézni, max a jutyobon, mert úgy gondolom nem ezekből lehet tanulni igazán. a *.replays fájlok letöltse meg macera... ki sem lépek a WoT-ból azért, hogy egy ilyet megnézzek.) -
.mf
veterán
válasz
Enzolord #2932 üzenetére
Simán lehet, hogy ezzel is az lesz, mint a Pz4-gyel. Lesz helyette egy hasonló, de nerfelt másik, az eredetit kis átalakítással kinevezik T6-osnak.
Emlékezetes lövések: nekem is volt pár ilyen, pl. egyszer 57-es löveges KV1-gyel ammo-rack one-shot egy VK3601-et; vagy IS vagy IS3-mal Halluf A1-2-es hegy tetejéről felém rontó Panthert ammorack oneshot (hárman támadtak rám egyedül, s mégis én maradtam, még egy percig röhögtem magamban); Hummellel Murovankán egy full sebességgel keresztbe (nem felém, rám merőlegesen) haladó T1 oneshot; szintén Humi ugyanígy keresztbe teljes sebességgel haladó meccs toptiere AMX120 -1067hp; Humi Widámpark jobbfelső sarkában kempelő toptier Ac48-as oneshot; Humi Erlenberg, egy szikla mögé bújt, magát biztonságban érző IS3, ~1100 hp-ról kilőve, csak nézett és anyázott... ezeket elnézve, újra elő kéne vennem a Humit
A hétvégén is volt egy "érdekes" meccs: Halluf, mi délről - egyik tankunk beállt jobb alsó sarokba a sziklájuk alá. Hárman ugrottak le a sziklájukról, hogy próbálták kilőni, írtam is, hogy "true lemmings, jumping off cliffs"pedig asszem 6-8-as vagy 5-7-es meccs volt, addigra azért már illene, még jó, hogy nem az én csapatomban voltak
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Enzolord #2914 üzenetére
A választás szerintem attól függ milyen a játékstílusod.
Ha inkább Hevysta akkor VK2801, ha jó medes szaladgálós light akkor T-50-2Nálam a VK2801 a troll ágyúval javult meg, illetve leszoktam az örült spottolásról, amit az arty irtás miatt csináltam. Gyakran kerülök vele t5-t6 csatákba is (néha arty sincs) és ilyenkor gyors mednek használom, mint egy Pz4 csak fürgébb.
Nagy hátrány a T-50-2-vel szemben a relatív gyenge fordulékonysága és lassabban is éri el az "utazó" sebességet. Elég rossz a kredit szorzója, ezért fenntartani is nehéz, de nagyon funny tank, ha az ember ráérez.
Században, CW-n egyértelműen nem a VK2801 a preferált felderítő tank. -
Fel
addikt
válasz
Enzolord #2889 üzenetére
Gyaníthatóan hibás. Majd, ha jön a teszt #2 verzió, akkor meglátjuk milyen lesz a teknőc, de biztosan nem lesz több hp-ja, mint az FV 215b-nek.
A Churchill I-ből*, de még ez is hibásan szerepel a teszten, mert ott a Ch. VII-ből fejleszthető. Javítják majd ezt is.
*Churchill I-ből lehet majd fejleszteni a tier 6 Churchill Gun Carriert. Szóval nem onnan indul, hanem ott lehet majd "beszállni". Kb. mint a KV-1 - KV-2 - S-51. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Enzolord #2862 üzenetére
Nane... azzal szinte midenki szív. Nem csak az első 10 csata előnyét élvezed? Akkor még nem nagyon rak magas tierbe. (legalábbis erdei körökben ez a nézet.)
(#2863) szalai56: hogy finoman fogalmazzak én nem zárom ki. hogy létezik a WG által irányított randomfaktor mizéria, vereség/nyerő szériák befolyásolása.
Ezt szerintem főleg azok veszik észre - vagy gondolják így - akik az átlagos 46-52%-os winráta tartományba tartoznak. Teljesen mindegy mi az oka, vagy hogy csinálják (bénákkal sorsol össze, randomfaktort térit, stb) az eredménye az, hogy van amikor a legjobb tudásunkat bevetve sem tudunk nyerni akár hosszú sorozatokon át.
Legrosszabb ha az ember görcsösen 2x-ezni akar. Az tuti hogy 50% alatt végzi.
Ki kell találni taktikákat, épp olyan tankkal menni amit nem súlyt a renccer, vagy hirtelen leváltani T1-be és kierőszakolni 2-3 nyerő meccset, vagy egyszerűen csak kilépni és pihentetni a játékot.
Kinek mi jön be... nem több ez mint babona.De a nagyszámú csaták átlag eredménye nem csal, akár van benne eltérítés akár nincs, az mindenkit egyformán súlyt ezért az EFF és az NW6 mérőszámok egy egészen korrekt viszonyítási alapot nyújtanak.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Enzolord #2753 üzenetére
Én akkor vettem vissza a LoLtraktort, amikor bejöttek a brit tankok és sikerült elég jó köröket menni meg kaptam néhány plecsnit is, de mostanában nem ment olyan jól vele a játék, ezért nem is erőltettem a dolgot. Egyébként is haladni kell a többi tankkal, és annyi időm sajnos nincs, hogy emellett még T1-ben vitézkedjek.
-
fsb1000
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest