- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Dobi 562 #3945 üzenetére
Azért megfigyelhető néha ilyen meccs is. Hála az égnek.
Jó lenne már nekikezdeni a francia heavy ágnak de most már megvárom a német medeket ha már nyár óta ácsingózok utánuk. A leo 1 valamiért azóta kell mióta tudom,hogy jönni fog.
Pedig az 50 100 és a 120-as nagyon tetszik mióta próbáltam őket.Közben meglett a T30-ra a legnagyobb löveg. Felrakom rá, csata indít, löveg betöltése 17.71 sec, tiszta kv-2 érzésem volt. 1 perc múlva találka egy ellenséges T54e1-el, megkínáltam vele 931 dmg. Végül is valahogy kibírom én ezzel az ágyúval a következő tankig
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #3938 üzenetére
Szép kör.
Látom neked nincsenek problémáid a célba találással.
--------------------------------------------------
Miért ilyen pontatlan ez a T32?Kegyetlen idegesítő, hogy nem lehet vele távolabbra lövöldözni. Az átütést még meg is oldanám weakspot knowlegde-el, de semmit nem érek vele, ha ezeket a gyenge pontokat 100 m-ről nem egyszerű eltalálni. Még mielőtt valaki user error-t kiáltana, itt egy kép az adatlapjáról:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #3932 üzenetére
Ha a cselekmény időben nem tagolt (márpedig nem volt az), akkor az utolsó jelenet Berlin eleste után kellett játszódjon, azaz Hitler akkor már halott volt.
Szóval vagy a mennyek, vagy a poklok képviselőjének kellett mesélnie viselt dolgairól. Materialisták hihetik, hogy valami kollektív lelkiismeret vagy épp maga az utókor néző általi megtestesítője ült vele szemben.Azért is volt fura az a monológ, mert az egyszeri néző nehezen tudta eldönteni, hogy a rendező itt a saját véleményét adja közre a a II. VH gyökeréről (zsidó ellenesség + félelem az orosz medvétől), vagy csak egy elképzelését arról Hitlert mi motiválhatta a valóságban.
Egyébként elég leegyszerűsített és egész Európát rossz színben feltüntető idea volt, amit hosszasan hallgathattunk szép német nyelven.A film egyébként letölthető DivX-ben és van hozzá magyar felírat is, csak mindkettőt keresgélni kell.
Én kicsit jobbat vártam, a Trailer is kevésbé volt "filozófikus/ezoterikus" hangvételű mint a film. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #3747 üzenetére
Igen, ez volt ma a legalja. Ritkán látok 10 csapattársat 0 sebzéssel végezni
Szerencsére előtte volt egy jó sorozatom a szakasztársakkal (T6) és este egy másik szakaszban (T5-T6) is elég jó köröket tudtunk menni, így az utolsó játékba lépés óta 60%-on fejeztem be a mai napot.
Wins / Battles 30 / 50 60%
Avg. / Total Exp. 707 / 44 938
Credits total 224 461 -
Stigma.HC
senior tag
-
Atlantis
veterán
válasz
Dobi 562 #3107 üzenetére
Hja, szükséges rossz, amin túl kell lenni. Eleinte jól ment vele, de mostanában nagyon gonosz vele az MM, rendszeresen vagyok scout 9-10-es csatában. Ha középmezőnybe tesz vele, akkor lehet azért aprítani.
Érdekes lesz ez a vonal, volt egy felesleges garnitúra tapasztalt amerikai legénységem, ezért álltam csak neki, bár alapból is jobban tetszik, mint a francia nehéz ág. -
KaLeun
senior tag
válasz
Dobi 562 #3011 üzenetére
Érdekes módon egy dolgot mind ismer... A segélykérést...
Szerintem simán megáll az az állításom, hogy egy átlagos csatában a csapat harmada semmit nem tesz hozzá a győzelemhez. Kivétel amikor végigmész a pályán, ledarálva mindenkit és az ellen bázisánál (pár száz hp-tal) találkozol 1, 2 vagy n számú rettegő full hp-s tankkal. Esetek többségében ezt már senki sem tudja ledolgozni.
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #2909 üzenetére
Néhány régi F-soros hotkey még mindig működik, köztük a Requesting fire / Attacking (artynak) még mindig F2, egy kicsit gyorsabb
Tegnap egyszer azért haltam meg, mert a menüben kotorásztam, mikor megjelent előttem az ellenfél, s nem tudtam addig visszajutni, míg kilőtt...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #2496 üzenetére
A mai nap egy fokkal jobb volt, pedig az elején már kezdtem eltemetni, amikor szopóágűző PzII-es körömnél elment a net... Nem kerültem érintkezésbe semmilyen tankkal, a csata végére visszaérve bocsánatot kértem, hogy elment a wifi.
Végre megvettem az IS-7-et, viszont még lőszer nincs benne, és a legénység is képzésre szorul. Eddig csak gyakorlóban hülyéskedtem vele (újabb agypihentetés), de nagyon tetszik.
(#2495) KaLeun: Jobbulást! Töröld ki az XVM-et, a szerver oldali célkeresztet, ha van, plusz az árnyékok kikapcsolása is sokat segít.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #2484 üzenetére
Semmi extra, csak 10 kill.
Grat hozzá. Én sem hiába tartogatom a 4db kettes tankomat...
(#2481) Paul119: Én is szeretem, bár nekem még csak 700 köröm van vele. 1500-as átlagsebzés, direkt felhúztam, hogy ha valaki noob-ozik, akkor meggondolja magát az adatlap megtekintése után. Viszont ma óriásit égtem benne, majd elsüllyedtem szégyenemben.
El halluf felső rész az ellennél 4 8-as TD, mindkettő csapatban 2-2 8-as med. A T-44-ünk A2-be megy, szóval csak egy Type 58 jön velem. meglátom a 3 8-as td-t a hegyen, meg a 2 medet, hogy jönnek. Valamiért rögtön meg kellett állnom, még a szar is megállt bennem. Ilyenkor éjfél környékén sok hülyeséget csinál az ember, kár játszani. Beálltam a szikla mögé, mögém áll az IS-ünk, belém lő 380-at, beírok neki pár szép szót, a caps lock bekapcsolja magát. Fogalmam sincs, hogy direkt lőtt-e belém, 46-os a wr-e. Nagyon elrontottam, mivel szikla mögül is rám láttak, szét is kaptak, mint foxi a lábtörlőt. Aki pedig oltott, annak 52 (1-el kevesebb, mint nekem) bár az összesített átlagsebzése egy 300-assal jobb. Tankonként nem néztem, mivel szarakszik a WoT, nem bírom megnézni mások adatlapját. Ő lenne az.
(#2490) Gyuri27: A T5E1 amúgy sem a legpontosabb löveg, bár azért a D-25T-hez képest egy fokkal jobb.
(#2472) Dobi 562: Ma a T29-el szenvedtem, viszont végre meglett vele 1900 az átlagsebzésem, csak a wr esett le 68-ra... Amikor már azzal sem megy, akkor már bajok vannak. Egyébként nem értem miért nem pattan át a KV-1S middle front plate-jéről az UFP-re a skúló, amikor a T34 motorháztetejének meglövésekor átpattan a toronyra, és ha az oldalát mutatja átmegy. Ha találok valakit, akinek van sport kávé a garázsban, akkor biztos kipróbálom, hogy megcsinálja-e ezt a 10-es lövegekkel is, mivel 200 pen alatt biztos nem megy át az MFP.
Nincs szopóág, ma megtört a jég. 48% alatt végeztem, ugyanazokkal az emberekkel, akikkel tegnap lett 68.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #2468 üzenetére
Az a 100 mm frontpáncél mi lenne? A 105-öst én még a TD-ken sem használtam, nagyon pontatlan.
Várom már az IS-7-et, még 6xx k pénz a legénység átképzéssel együtt. Az IS-8-at bírtam, hiába utálják sokan. Bár nem egy felhasználóbarát tank, mivel kicsi a gun depression meg a elevation, és még a tornyát is belőhetik szemből, ezeket leszámítva attól még játszható. Ennél tanknál valahogy ráéreztem az ilyen papír tankok játékmódjára, bár az 50 120-al lehet nem menne olyan jó, mivel óriási és nincs toronypáncélja sem. Ha az IS-4 lenne olyan gyors, mint a 8-as, akkor sokkal jobban bírnám.
Egyébként az IS-7 régen tényleg olyan papír volt, mint most az IS-8? Próbáltam teszten és tetszett. Az egyedüli baj a célzásidő és a pontosság, amúgy userbarát gépnek tűnik. Remélem nem lesz sokkal lassabb a 8-asnál, bár mivel a fajlagos teljesítménye jobb, mint a Type-nak, ezért csak nem lehet olyan lomha.
A tegnapi nap egész elfogadható volt. Első WN6 értékelésű napom.
(#2470) Plasticbomb: Van olyan jó, mint a Crusader?
-
Gaz 78
aktív tag
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #2415 üzenetére
Kell egy ilyen: [link]
Egy ilyen: [link]
És a fent említett konfig fájl: [link]A teszt verziós xvm-től nem kell félni, nálam még semmi galibát nem csinált. És amint látom ez már frissebb is, mint ami nekem van..
Így fog kinézni: [link]
Ha nem tetszik, használnád a megszokottat, akkor egyszerű átszerkeszteni az editorral. Kikeresed azokat a részeket, ahol megjeleníti a statokat, majd az eff kifejezéseket lecseréled wn-re. -
myckey
veterán
válasz
Dobi 562 #2406 üzenetére
egyébként én a Matildával vagyok így
van úgy,hogy mire elérem az ellenfelet,nem marad mit lőniés ugye ennél a gépnél,osztani kell az áldást rendesen,mert máskülönben nem lesz kredit
ilyen 50-70 sebzésekkelszóval a TR4 öregasszonnyal,jobb szeretem,ha noob a csapatom
Pedig ilyet ritkán mondok -
nagysandor88
tag
válasz
Dobi 562 #2399 üzenetére
Nekem az ARL44-el nem volt bajom. Jó kis heavy az, nem kell vele a fronton tolongani, városban meg nagyon jól használható a saroknál trackelős trükk vele, csak ahhoz nem árt javítás+szerszámosladik, mert ha nagyobb tűzgyorsaságú ellen elé told ki, akkor bajban lehetsz.
-
scyllarus
veterán
válasz
Dobi 562 #2399 üzenetére
Én bírom az ARL44-et. Még csak a BDR 90mm-ese van rajta, de ha meglesz a nagy penes 90-es, imádni fogom az tuti. (a 105-ösnek nagyobb a dmg-je, de pontatlanabb, nem tervezem azt használni). Nekem így is szépen átvisz mindent, pattintani is pattint néha. Alapvetően Tigerszerűen használom, távolról sniperkedve, az a 100/110-es front nem elég, hogy rusholjak.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #2311 üzenetére
Köszi, power of platoon.
8 kört mentem a T-54-el, azzal sikerült feltolni rendesen. Mióta raktam bele 10 gold ammo-t veszély esetére, azóta nagyobb biztonságban érzem magam, ráadásul így kiküszöbölöm a pontosabb löveg átütésproblémáit. Öröm nézni, ahogy viszi az IS-7 UFP-jét.
A tegnap viszont már csak 60-as lett a wr, a T29-et csak hardmadjára dupláztam le, természetesen mind a 3 körben 2000 feletti sebzéssel. Átlag 6,8 tier-re avg 1567 dmg. Kb 1-2 hete 52-53 vagy afeletti játékosokkal szakaszozok. Január 15-30 között majdnem végig 60% vagy afelett volt a napi wr, csak 3 napon volt alatta.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #2246 üzenetére
Megnéztem a replay-t. Elég sok mákos lövésed volt, ma veled volt a random faktor. Mióta ilyen pontatlan az IS-3? Nagyobb a célkeresztje, mint a D-25T-nek, főleg azért is cink, mert 3 skilles a legénység. Érdekes módon a Type T-34 lövege is csak papíron 0,34-es, mivel a Tiger-eimhez képest (mindkét hetes a garázsban) sokkal pontatlanabb. A legénség még nem 100-as a kis kínain, viszont az az egy század nem oszt, nem szoroz, mivel gyakorlatban messze van a 0,34-től. Ismét a replay-hez: Ebben a tier-ben miért kell gold ammo? Bármelyiket gond nélkül be tudtad volna lőni, főleg az AC-t, mert azt még a VK3601H is átviszi szemből gold nélkül az L/56-ossal (klántársam meglőtt gyakorló közben). Bocs, hogy ilyen kötekedő vagyok, ma a szorzóim 75%-a gyenge lett, amit pedig utánuk mentem volna tiszteletkört, az pedig mint vesztett, akármivel voltam, hiába sebeztem rengeteget. Ismét megízleltem, milyen szakasztárs nélkül, alig lesz 50 felett a mai wr.
GwPanther-hez valami tipp? 8.3 óta iszonyat lassan céloz és pontatlan is. Előtte 1600+ volt vele az átlagsebzésem, és 52-es a találati arány, most meg folyamatosan esik le mindkettő, 1530/51 jelenleg. Ezzel a tankkal tartom a prémes xp rekordom is, nem tudom mit csináltak vele. Jelenleg van még mellette 3 db T4-es arty-m az AMX és az M7 kb ugyan ezek, viszont komolyan mondom a SU-5 a 152-es mortar-ral kegyetlen pontosnak érződik, ha fullra rá van szűkítve. Azzal a géppel is csak az a baj, hogy kicsi a hatótávolsága, amúgy a 14 lőszer annyira nem is zavarna benne.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #2243 üzenetére
Milyen ez az IS-3? Nekem 8.0 előtt volt, de utáltam, mert még a hellcat is belőtte szemből, ráadásul mivel nem volt pénzem modulokra ezért iszonyat lassan célzott és töltött. Viszont az IS-8-amat imádom, hiába utálják annyian a papír páncélja és a gyenge gun depression-je miatt. Úgy vagyok vele, a gold ammo korában semmit sem ér a páncél, inkább a tankom sebességét használom ki.
------------------------------------------------------------------------
Nos az IS-4-em egyikkel sem rendelkezik, hiába a BiA és az Off-road driving. Kipróbáltuk gyakorlóban, az ST-I UFP-je sokkal jobban pattog beforgatva, ráadásul annak legalább van gun deperssion-je is... Nem lenne rossz, ha a 2 tankot felcserélnék és az IS-4 menne vissza T9-be, az ST-I pedig T10-be. Nem egy klántársam mondja, hogy milyen szar a régi énjéhez képest, nem hiába. Randomba fölösleges vinni, mivel arty csemege és egy hozzám hasonló vagy jobb win rate-tel rendelkező (53=<) szakasztárs nélkül esélytelen a győzelem és/vagy a sok sebzés kiosztása. Hiába 63-mas vele a WR-em a cw miatt, ha semmit nem ér a 2200 avg sebzés. Remélem az IS-7 már jobb lesz, még 25k xp.
(#2260) Atlantis: Az elején én az IS-8-al voltam így, 44 volt vele a WR-em. Elkezdtem szakaszozni, ma már 55% és 2150 az áltag sebzés körönként.
(#2254) Runo: Én az IS-3-mal voltam így, 8.0 előtt papír szar volt, most meg alig bírom belőni Type-pal. Viszont ez a T29/Tiger H/Tiger P triónak nem jelent gondot.
-
Rambovits
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #2164 üzenetére
Lassan ez lesz a panaszíroda.... De ahogy látom van is rá ok.
Tegnap majdnem oda jutottam, ahova te az E75-el.
Egyszerűen nem hittem el, hogy E100-al nem tudok nyerni - eddig mindig az volt a mentő tank - hát a vége az lett 52% alá rontottam az átlagom...
Ez a legrosszabb taktika, hiába hagytam abba du., este már csak mentem... mentem... és szinte mind vereség.***
Lehet Tiger szakaszakot kéne alkotni és úgy farmolni 70%-on.
Legalábbis ha jól értem a hétvégi akciót, akkor a sima Tigrisre van 70% plusz....
Meg is nézem mindjárt. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #2157 üzenetére
"Amit golddal lőttem mind mellé ment."
Szerintem ez nem az E75 hibája, velem ugyan ez történt délután csak E100-al.-----------------
Én kiléptem kb 6-kor mert totális negatív random faktort kaptam.
A mélypont: Bingisszel kerültem véletlenül egy csapatba, asszem 69% győzelmi esélyünk volt XVM szerint. A dolog jól is indult, bár távoli célokra 1 mellé ment kettő nem sebbzett gold ammoval. Aztán jött a közép játék és hírtelen fordult a kocka, hullottak a csapattársak. 1 találatom volt.
Azon vettem észre magam, hogy egyedül maradtam E100-amal és ár 3-an capelnek.A cap körtől kb. 200m-re lévő ház védett az artyktól és próbáltam resetelni.
Addigra kifogyott a gold ammo, először normál AP-val lőttem, mert úgy is behúzzák hárman, akkor legalább sebezzek. De nem sebeztem semmit..... volt egy 78 HP-s E75, meg 85 HP-s valami, meg egy angol HT full HP-n. Azt próbáltam sebezni. Semmi....
Erre kimentek a cap körből és a csak 78 hp-s maradt benn. Annak is mellé lőttem, pedig nem mozogtam 100%-ra beszűkült a célzóka is.. Átváltottam HE-re azzal kilőttem végre, aztán a másik Low HP-st is, de addigra leamaortizáltak.14 lövés álló becélzott E100-al
Ebből 6 találat, 8 mellé (ebből legalább 6db közeli célpontra - teljesen érthetetlenül mellé)
A 6 találatból 1 volt áthatoló és 2 HE. 3 NULLA dmgEnnyi. Ezzel a WG átlépte az ingerküszöböm. 14-ből 6 találat tuti helyzetekben, mikor 80% az átlagom.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #2000 üzenetére
Type-pal hogy lehet 96-ot sebezni úgy, hogy még top tier is?
Na ezért megyek én szakaszban mindig. Egyedül nem merek menni. Nem is csodálom, hogy csapatonként alig 2-3 ember van csak szakasz nélkül. Nekem is már kezd elegem lenni a lengyelekből, marhára idegesítő a fehér-piros zászló a tankok oldalán... Legalább ne dicsekednének el vele. Nincs fent az XVM, de klán vagy logo alapján meg lehet állapítani, hogy ki milyen játékos. Elég, ha P-vel kezdődik a klán neve, már biztosra lehet venni, hogy lengyel a tag. Lengyel Magyar barátság? Kikkel barátkozunk mi?
-
virkir
veterán
válasz
Dobi 562 #1982 üzenetére
Ez tetszett
maybe there was too much rage on chat... because team from "Siema" country won the IEMMondjuk pont néztem pár kört tegnap és milyen érdekes, hogy az 1PADvsKaznaKru egyenlítő meccsen a Kazna fölényes vezetésnél egyszerűen leszakadt a szerverről.
Majd az ismétlést természetesen bukták. -
Dr_Syrex
senior tag
-
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #1801 üzenetére
Natessék, elkezdek artyval játszani, erre nerfelik
Csak annak örülhetek, hogy végül a GwP-t vettem meg, és nem a Su26-ot -- mert akkor nem csak a nagyobb nerf miatt fájna a fejem, hanem egy jó adag free xp-m is bánná.
Próbálom nézni a jó oldalát: így ha eddig counter-artyzással az artynak maradt 10-20-30 hp-ja (nagyon gyakori volt, hogy eltaláltam, de túlélte), így már jobb esélyem van ki is lőni -
.mf
veterán
válasz
Dobi 562 #1792 üzenetére
Szívem szerint én sem hagytam volna abba, ha már épp ilyen jól megy, csakhát munka
Amúgy vagy én lettem jobb az utóbbi időkben (nem hinném) vagy nagyon mázlim volt (talán), vagy a mostanában használt járművek elég ópécsíterek (biztos) vagy csak tényleg elég rájukéreztem, de mostanában messze jobb az arányom. 8k meccs fölött vagyok, s két-három naponta egy tizednyit javul a winrate-em. Karácsonykor ákcijósan vettem pár tankot, azok fejlesztgetésével leestem 53.4x%-ra, újév óta viszont folyamatosan jövök fel, most 53.8x%. Többnyire Hellcat és Hummellel (önmagában 61%, pedig új legénységgel kezdett) mentem, mostanában nyergelek át GwP-re, emellett még néha BDR, ARL44, KV1 befigyel. Aztán lehet, hogyha megint próbálnám vinni a KV4-et az ST1 felé, már nem lenne ilyen rózsás a helyzet
Egyre inkább úgy érzem, hogy az elég heavy-túlsúlyos garázsom mégsem az igazi. Mostanában az M18 és más hasonló járművek jönnek be nekem: gyors és jól manőverezhető, pontos és jó pen-ű ágyú, még ha a páncélja nem is sok. Ezért kezdtem el a francia ágon az ARL44-et, hogy távlati tervként AMX50-100, illetve a németeknél a Pz3/4-et, hogy onnan Panther2 vagy E50/50M.
Egy gondom van csak velük: randomban nem mindig a legjobbak. Ha top tier vagyok, gyakran a többiek ott sunnyognak a hátam mögött, s ha nem megyek előre és viszem az offenzívát, ezek képesek bázist kempelni. Oda sajnos jól jön egy sokat kibíró heavy.Szerk: 8.3-mal változik vmi a kínai tree-n kívül?
Remélem kapunk új garázsslotot -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #1763 üzenetére
Az FC feladata nem csak a kezdeti taktika megadása, hanem csata közben is súlykolja az alap dolgokat, ha olyan a szitú
- arty artyt lövi
- XY kis HP-st lövöd
- Elsődleges célpon Z tank
- Sebzést felveszed, beállsz csapattárs elé
- Fedezékbe mész, nem álldogálsz, nem dugod ki az orod, csak spottolsz, stb
- Rushnál: elmész mellete, nem állsz meg, nem elejét lövöd, oldalrólEgy kissé erőszakosabb FC viccesnek tűnhet ahogy ezeket nyomatja szinte folyamatosan, de jelentősen növelheti egy nem összeszokott század hatékonyságát.
Persze egy idő után ezek az apró dolgok természetessé válnakk, de még akkor is marad motiváló ereje a szóbeli noszogatásnak, feladat megerősítésnek, biztatásnak, lecseszésnek.
Nem mindenki tudja ezt elviselni, meg biztos lehet másként is FC-skedni pro csapattal, de nekem mindig segített, ha valaki így vezette a századot. Nem 80%-on, hanem 100 vagy 110%-on pörögtem.***
(#1764) virkir : Ezt még nem olvastam, amikor írtam, de kb ugyanaz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest