- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szbalogh
addikt
válasz
diegho #31681 üzenetére
Az tényleg egy nagy bug a játékban. JG 8.8-al kettőt belelőttem, mire mögém került, aztán egy tárból kilőtt teljes HP-ról...
De ma is rámrontott egy, a 430 II-ben voltam, szépen beforgatva megálltam vele szemben, mert véletlenül sikerült leláncolnom, de mire újratöltöttem még 3-at belémvert. 9-10-es nehéztankokat szépen tudom pattintani ez a kis görcs meg mindenhol átlő... -
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #31532 üzenetére
+1
Nem akarok belefolyni a vitába, nincs értelme, mert úgysem lehet igazságot tenni.
Ezzel teljes mértékben egyetértek :ha valaki egy stream-ben csak azt látja hogy ha kell ha nem spammelik a gold-ot, az nem igazán ad nagy izgalmi faktort, hogy néhány kivételtől eltekintve átüt mindent. Ehhez nem kell olyan nagy skill, hogy ez nélkül ontja valaki az aranyat.
Leszögezem hogy tudom, hogy az arany nem csodaszer, de aki kicsit is tud játszani (mint pl. Linkin) az erősen profitál belőle. Aki mást állít az csak ámítja magát.
Én is csak a 1390-et tudom felhozni : mióta a T10-es csatákat úgy kezdem, hogy nyomon a 2-es gombot mintha más dimenzióba kerültem volna azzal a tankkal. A statom is javult vele, és az átlag kapott XP is megugrott. Sokszor van az, hogy én vagyok a top sebző a csapatban. Eddig alap lőszerrel ez csak álom volt T10-es csatákban.
Használja mindenki belátása szerint a gold-lőszert, csak nem kell hirdetni (stream-ben meg végképp ne) hogy az arany lőszer Kell , mert ez bullshit. Valamelyik tank többször kívánja, mint a többi, de anélkül is van élet.A statpadderségről :nemhiába játszik sok 'nagy' klántag only goldammo-val. Az ilyeneknek a stat jelenti a mindent. Az a röhej, hogy nagy részük tudna normális stílusban játszani (mármint csak akkor használnának aranyat ha kell) dehát valszeg rosszat álmodnának és a többi klántag megvetné őket , ha esetleg 2000 alá esne a WR8 (mert arany spammelés nélkül annyira futná).
kicsitrash : teljes mértékben egyetértek, én is így vagyok ezze.
-
szbalogh
addikt
-
Linkin
senior tag
válasz
diegho #31503 üzenetére
9-es medeknél nálam alap az apcr ennyi már amelyiknek kisebb a penje
Én stat padder ? Mondja az aki T55-A-val játszik
3500-as átlag hmm 10-es tankokkal nincs neked annyikivéve T57-el de azzal a nerf előtt még egy majom is képes volt 3200-as átlagot csinálni mint pl én aki nem tudott vele játszani mégis ment ennyi átlag
Mikor le gold nooboznak mindig az FV4202-t szoktam emlegetni no gold még is van 3400+ átlagom vele
Jah és én stat padder lennék hmm
van 1000 csatám T57-el most is játszok STB-1-el meg FV4202-vel amik úgy adják a wn8-at mint egy arty
És nem játszok Light Tankokkal de én stat padder vagyok tényleg -
törölt tag
válasz
diegho #31300 üzenetére
Ha a botokat kiveszik, akkor az űberplayereket is ki kellene venni, mert ők ugyanúgy szétcseszik a többiek játékát.
Arról nem is beszélve, hogy ők a "hülyék"-en élősködnek.Van akinek egy sebző lövés is sikerélmény.
Szerinted amikor több ezren elindulnak egy maratoni futóversenyen, akkor ők mind hülyék, mert úgyis csak kb 20 ember van aki esélyes a győzelemre?
Legvégül, csak hogy részemről lezárjam a dolgot, még egy idézet tőled:
"Az is elég érdekes, hogy mindig a sárga/zöld kezdi el fikázni a narancsot/pirosat és nem a lila" -
Diarmand
senior tag
válasz
diegho #31295 üzenetére
Jaj papi ne már.
Amin te lovagolsz az az, hogy egy-egy embert hasonlítunk a legjobbhoz. Stimt. Amit mi írunk, hogy ha az átlagot nézzük, amibe az 1 Wn8 (ajánlom mindenkinek megnézni eddi42-t, nemrég mentem vele...) és a 4000 is beletartozik, akkor sehogy sem jön ki 2500-ra az átlag, elnézve a játékosok mennyiségét és minőségét.Megjegyzem itt most nem velünk vitatkozol, hanem a matematika alapjának mész neki, miszerint hogyan határozzuk meg az átlagot
-
törölt tag
válasz
diegho #31295 üzenetére
És akkor az élversenyzőknek is leesne vagy 1000-et a WN8-a, mert ha a játékosok döntő többsége lesebzi a saját HP-ját, mindkét oldalon, akkor már nem lehetne akkorát hentelni .
Arról nem is beszélve, hogy a játékot eltartók többsége ezek közé a nyomik közé tartozik, akik szerinted fölöslegesek.A végére egy (nagyon okos) idézet tőled:
"keresik azt, hogy mikor mondhatják meg a szintjüknek megfelelő (másnak szánalmas) okosságot, hogy a másik miért jobb"
-
emre
veterán
-
grizlisandor
veterán
válasz
diegho #31287 üzenetére
Egy átlag wot játékos 2500 wn8 értékeléssel rendelkezik. Ezt valami statisztikában mondta a WG, vagy milyen forrásból származik ez az állítás?
Attól, hogy valaki jól játszik még nem ad okot a csalásra, de könnyebb csalónak titulálni a jobb játékost. Ez minden multis játékban megvan.
-
-
bigobert
tag
válasz
diegho #31186 üzenetére
Szia!
Úgy látom 4013 átlag kell jelenleg a T57 3. csillagjához. Szerintem rövid időintervallumban kell nagyon jó szériát hozni *viszonylag sok csatával.
Itt csak az addictra feltöltő felhasználók vannak. Bent lennél az első oldalon dmg alapján. Persze azt nem tudni, hogy hány jó játékos van, aki nem tölti fel magát ide.
*tudom, a listában vannak, akik nagyon kevés csatát mentek a géppel, de ez esetben nem is a MoE állás a lényeg -
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #31086 üzenetére
Megnéztem és természetesen csak a WG-t, az MM-et, a csapattársaimat és az ellent tudom okolni, hogy nem sikerül a küldi!
Többet fogok az E5-tel menni és megpróbálok fentről lőni. Holnap megnézem majd még egyszer a replayt damage panellel, hogy lássam ki mivel lőtt meg, gondolom a T54 arannyal lőtte be 2x a púpot, hogy sikerült sebeznie és a parancsnokot is kilőnie alulról. Én általában heavyvel azon a pályán jobbra megyek, mert nem bízok benne, hogy lesz azon az oldalon olyan, aki be tudja lőni az arról jövő E-100, Maus, IS-7 típusú tankokat, ezen változtatni fogok E5-tel.Viszont téged senki nem lőtt HE-vel
(Tudom, nem egyedül voltál és mások voltak az elsődleges célpontok akiket be tudtak ütni.)
Néztem egy 20 ezret pattintó Maus videóját és 8 HE lövést kapott (4-et egy T49-től és 4-et egy Borsigtól) és csak 2 aranyat! Nekem volt olyan köröm, hogy csak egy 2000+ WN8-as FV4202 13db HE-t lőtt az IS-7-emre és közben még kettőt a JgPz E100. Ha csak ezek AP-val lőnek meglehetett volna a küldi, persze ha nem ütnek be és nem vagyok olyan retardált, hogy elfelejtem azt az aprócska feltételt, hogy sebeznem is kellett volna.szallasi007 (#31089):
3x-os HP-t kell pattintanom, ez nem megy. -
Kakumix
senior tag
válasz
diegho #31077 üzenetére
Ez KAMU!
IS-7-em van meg E-100-am, de a 3x blokkolás nem akar összejönni, mert a vérvöröstől a liláig mind arannyal vagy repesszel lő, ha az első lövése nem megy be. De max. 3x pattintok, mert utána inkább keresnek más célpontot vagy egymást lövik.Nem hiszem el, hogy egy lila játékosra többet pazarolnának mint rám, aki gyakran hibázik és könnyebben be lehet lőni. 50-70 csatából 1x sikerült egy E-100 lövésnyire kerülnöm a célhoz és hiába táncoltam az utolsó E-100 ágyúja előtt inkább csak a tornyát forgatta, de nem lőtt rám. Közben a HT-15 feltételeit már legalább 5 alkalommal is teljesítettem.
-
-
jagada
addikt
válasz
diegho #30825 üzenetére
Nekem csak az a furcsa, hogy amikor kilőtt akkor spotolódott, előtte meg amikor belém küldött nem tudom mennyit akkor meg végig rejtve maradt. Kicsit olyan érzésem volt a végén, mintha azt mondta volna a játék, hogy hoppá bocsika, elfelejtettem mutatni sry.
Ez pont olyan amikor az embertől 50m-re lévő kályhacsővel többet is durrogtató KV-2 egyáltalán nem spotolódik, mert egy térdig érő bokorban áll. Kicsit sem bűzlik a dolog.. -
h1mpi
félisten
válasz
diegho #30825 üzenetére
Ez oké, de a pro playerek, akik pl. klánokban vannak (persze van még 1-2 ilyen player rajtad kívül, aki nem klán tag, de nem jellemző) nyerik az aranyat, az eventeken és a tankokat is. Sokkal kevesebb pénzt fektetnek a játékba. Kiből él a WG?
Tomato Józsikából, amikor szülcsinapra kér egy T34-et és utána minden csatában beyolozik a mező közepére. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
diegho #30765 üzenetére
Pár körrel ezelőtt egy magyar srác elmagyarázta, hogy azért buktuk a kört, mert én nem mentem rá, a 700hpmal (házak között) az E-75-re mivel simán körbe tudtam volna táncolni.... Visszaírtam, hogy azért buktuk, mert ő meghalt, és csak az ő hibája!
Tényleg jó tank, ha a tornya pattint, én átlag 1500WN8-at tudok belőle kicsikarni, itt áll meg a "tudomány".
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #30566 üzenetére
Aki a dollár misiket keresi írjon az. Nem kell tökéletesnek lennie. Elég ha jó.
Nem fogadom el. Miért kellene?
Olyan ez mikor beszakad az autópálya. 1: megcsinálod jobban. 2: elfogadod, hogy ilyen.
Azért érzed, hogy lol.
Most egy darabig keresek. Hagytam ki előtte is hónapokat. Semmi problémám ezzel.Nyilván liláknak is van szopóálarc. Nem vitatja senki.
-
grizlisandor
veterán
válasz
diegho #30566 üzenetére
Akármennyire fáj és nehéz elfogadnunk ezt, ez így van és kész, ahogy diegho kolléga leírta. WG alkotott egy játékot, ami "koránt sem tökéletes" és ezt vagy megszokjuk vagy kereshetünk másik játékot. Ez ilyen egyszerű sajnos, mert jelen állapot szerint egyeduralkodó a játék a piacon.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #30561 üzenetére
Mért olvasod a fórumot és nem lenne problémád?
Te lila vagy. Ezt el kell ismerni. A játékosok 1-3%-ba tartozol. Nem bántásból de az itteni hsz-k 99%-t nem érted. Nem is értheted. Ezt meg neked kellene elfogadni és elismerni.rlazol: nekem mindegy, hogy az mm szar vagy manipulált. Az eredmény ugyanaz.
Nem szeretnék fejlődni. Nekem az azelőtti 52-53 win rate elég volt (meg hogy zöld voltam). De most már hetek óta szopóálarc on.
Elfelejtettem játszani. Az én hibám. Igazad van. Döntöttem. Úgy mint mások innen és mások a nagy világban.
Wot felfüggesztve nálam is.wwenigma: nem várok arra sem. Meg arra sem, hogy itt csodák legyenek. Most szünet és csók.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #30554 üzenetére
Azt én elhiszem. De mikor 10 csatákon keresztül 15-4-re mennek a meccsek oda és vissza is. Ott valami nem kerek.
Az is feltünő mikor egy adott tankkal állandóan az alsó 4-be szerepelsz.
Mikor megvettem az e75-t és full ratyi stock volt, meg én se tudtam melyik a vége t9-10, Mert ugye 8-s csata egyszerű lett volna.
Világos, hogy mi miért van. Ezt vagy elismered vagy nem.
Vegyél premet, válts free xp-t stb-stb.
A baj az, hogy a paradicsomoknak mindegy. A liláknak szintén. Itt csak a zöldek szopnak. Vagy vesznek ők is premet. Mikor az ember 8-10-ből tud leduplázni egy tankot. Akkor is azt amikor a legrosszabb voltál abból a 10 meccsből. Több mint érdekes. -
grizlisandor
veterán
válasz
diegho #30547 üzenetére
Ha ő mondja biztos így is van!
Szerintem ő azt gondolhatta, hogy olyan statot, mint az övé lehet normál játékkal kihozni, a felett már csalás kell.
Más: Ez a T-43 egy furcsa egy tank, múlt héten megvettem , ha már "Top of the Tree" akció van. Stockként toltam vele a pár csatát szorzózás céljából, de rá kellett jönnöm, hogy ez így kevés, az előbb free-ből kimaxoltam. Nagyon meg se néztem a pen-jét, míg fullosan TierIX-es csatába nem kerültem vele.
144 pen, megláttam és "mondom anyám mire vállalkoztam én." DE kellemeset csalódtam, mikor rendre belőttem amit akartam.
A mozgékonysága jó lesz, a dmg-e ha felfelé dobálja rendre akkor azzal se lesz gond, na ez a gun dep, valami borzalomnak tűnt csata közben a T-34-85höz képest. Pedig papíron 1fokkal jobb, na mind1. Remélem a továbbiakban is marad a játékélménye a tanknak...
-
szbalogh
addikt
válasz
diegho #30487 üzenetére
Én is kipróbálom ha már kaptam kódot
M48 Patton Tier 2
Ettől függetlenül tegnap délelőtt valami hihetetlen fos sorozatom volt. A-44-et húztam. Nem is emlékszem ilyenre.
Mines-on 3-3 arty, az ellenfél artijai 4 killt csináltak az első 2 percben. AZ egyik én voltam full hp-ról.
Utána bulldog rackelt 800 hp-ról, a következő körben egylövéses type61 lőtt ki full hp-ról... ezen el is ment a meccs, emrt a maradék 3 piroska nem tudott mit kezdeni vele.
Gondoltam ennél lejjebb már nem lehet, de a következő körben a saját td-nk lőtt ki, miközben körbetáncoltam egy 1945-öst. De a nap végére csak összejött az átlag 2.5k wn8 -
h1mpi
félisten
válasz
diegho #30493 üzenetére
Én eleve nem is játszok ennyit és nem is húzok ennyi ágat. Nekem egy ág kihúzása kb. 1 év. Most fogok nemsokára a Jgpz E100 ágon eljutni a végére. Mivel egy éve játszok csak, (augusztusban lesz) direkt nem lépkedtem fel tier9-10-be csak akkor, amikor már a weak spotok jelentős részét megtanultam. Ezért én se mindig költök aranyat, de mindig megvárom az akciót. Addig nem játszok az adott tankkal. Párszor már én is átképeztem kreditért, vállalva, hogy lassul a legénység skilljeinek kiképzése, de ritka esetben csak.
-
Djuree
félisten
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #30341 üzenetére
Megnézterm jó kör volt . Olyan messziről kétszer is betalált az Amx-30-ra nem semmi . Az publikus , hogy mennyi csatával milyen eredményt értél el ? Több mint 600 csatám van a Buldogban , szóval a T49 rég ki van húzva ,de bátorságom megvenni még nem volt. A KV2-t sem próbáltam soha trollal . Azt látom , hogy sok sárga szaladgál T49-el , nem sok eredménnyel és persze te a másik véglet vagy szóval ennek fügvényében érdekelne a dolog.
-
szallasi007
őstag
válasz
diegho #30330 üzenetére
Nekem rendkívül pontatlannak tűnik illetve fix gyenge pontokat nem akar beütni túl sokszor. Mozgékonynak mozgékony, kredit is jól jön vele de szerintem ha tudsz szerezz be egy cdc-t a rémhírekkel ellentétben nem dobál állandóan tier 10-be és a te tudásoddal valószínűleg jobban tudnál vele farmolni. (Természetesen nem heavy tehát nem összehasonlítható a wz-vel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest