- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Enzolord #12061 üzenetére
Én csak egy "gl,hf" -et engedek el.
Érdekes módon, állandóan szakaszba akarnak hívni, vagy pedig chaten leanyázni a csata után.Tegnap megint cirkuszolt egy okoska, mert Carnevaronnal kikaptam az ő keményem megszerzett is-6-osát az El hallufi darálóban.
Az volt a szövege, hogy reportol, mert kilőttem. Ő a másik accján unicum játékos.
Ezen csak 800-as effije volt.
Persze angolul írta be, csak a "rohadt köcsög" kifejezés utalt a magyar voltára.
Biztatta a többieket is hogy jelentsenek fel.
Beírtam a szokásos dumám: "Reportolom apád, mert nem használt óvszert."
Az én indokom valahogy jobban bejött a többieknek, mert többen csatlakoztak. -
-
belaazallat
addikt
válasz
Enzolord #10799 üzenetére
Én ha felkapom a vizet, akkor azon, hogy mennyire béna voltam. De nem lehetünk egyformák!
Más:
Modokban nem vagyok otthon, pár hete haszálok csak. Egy fórumtárs modpack-ját használom, és pár napja az xvm hol működik, hol nem. Ez természetes, vagy kell valamit csinálni vele? -
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #10704 üzenetére
Jó a fenét, egy hulladék.
Aha, csak találj vele. Várd meg amíg becéloz 3,4 sec alatt vert stab nélkül!, aztán ha közelről lősz, akkor mindenki téged lő, mert papír vagy, távolról pedig imádkozhatsz, hogy egyáltalán a tankot, nemhogy a gyenge pontot. Ha rétegelt páncélt találsz el, akkor nem sebzel nagyot.
Én leginkább Type-ra raknám azt a skin-t, engem a Type mindig is K.I.T.T.-re emlékeztetett.De már ez is nagy dolog, hogy a GTA IV-hez van, remélem az 5-öshöz is megcsinálják majd, ha kijön PC-re.
(#10729) Tomi0703: Csak az 50k dmg-ig? Nálam már az is nagy szó ha azt megcsinálom, max hétvégén van rá idő. Mert körönként megvan 2000 sebzés általában, csak annyi kört nem megyek.
- - - - - - - - - - - - - -
- "IS-7 ROF won’t be buffed to historical values (6-8 RPM), the reason for this are the statistics (balance), branch logic and economy" Ja hogy ez ilyet is tudna?
- AMX 50 100 4963 sebzés, vereség
- ST-I 5216 sebzés
- AMX 50 100 4714 sebzés
Ma szerencsére sikerült eredményes napot zárni (65% wr, 2600 avg sebzés, 2.3 átlag kill). Az 50 100 érezhetően jobb, mióta felkerült rá a nagy lánctalp és a venti, gyorsabban céloz és mintha pontosabb is lenne. -
emre
veterán
válasz
Enzolord #10723 üzenetére
Azért, mert a régi tech tree-ből elég sok minden van meg, az újabb ággal amik bejöttek azok közül azért hiányzik pár, és ezeket ki sem akarom próbálni. Nálam a játék élmény elsősorban nem tier függő, és nem CW-re készülök hogy minden 10-es meglegyen.
Most még elvagyok a T57 nélkül is, ráadásul az 50M és a patton is jobban vonz.
Meg az utóbbi időben láttam is7-et amivel egész jól játszottak, lehet azt is megveszem idővel. -
emre
veterán
válasz
Enzolord #10715 üzenetére
Csak azokkal mentem amiket jobban kedvelek, ha ráérek és megy a játék inkább duplázok (tripla még jobb) mert így gyűlik gyorsan a free xp. Azt hogy folyamatosan csak 1-2 gépet húzzak nem szeretem. Az 50-120-at is megunom gyorsan hiába hoz most több garast.
Egyébként:
Kína: 5
Fr: 6
Német: 16
US: 1
USA: 18
USSR: 22Ebben benne van pár ajándék orosz csoda is, de a kv1-kv2 és a t150 már nincs meg.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #10607 üzenetére
Jaja. Ráadásul 45% win rate.
(#10621) bullseye:
"Valóban az lett volna a tisztességes eljárás, ha a meccs végéig pattogok rólad sima AP-vel." Ez nagy.
(#10623) bullseye: Kép(#10648) AMD Power: Jogos, majdnem mindegyik tankjuk jó a játékban, ami nem TD vagy arty.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- ST-I 5300 sebzés
Ebben a körben az az érdekes, hogy hiába volt tele az ellenséges csapat sárga játékosokkal, mégis úgy játszottak, mintha zöldek, vagy kékek lennének. Majdnem szétszedtek a T8-as gépek, pedig csak AP-val lőttek.
- AMX 50 100 4570 sebzés Még a 45 Dek(c)ás löveggel, azóta már a nagy is megvan. 1313 xp, ha nem lopja be a top gun-t az AC 46 (aki egyébként egész kör alatt ~170-et sebzett), akár talán még tank ász is meglett volna.
Kicsit még szokatlan a nagy cső a hosszú töltése miatt, de eddig úgy tűnik, hogy több sebzést oszt ki. Érdekes, mióta felraktam, mintha gyorsabb lenne, pedig épp, hogy nehezebb a DCA 45-nél a SA 47.
- Tegnap én is meglettem 57%-os retard
- Hétvégi akció egy kicsi hibával
- Ritka bug: IS-8 kigyullad a T92 splash damage-étől -
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #10559 üzenetére
Szép is lenne, ha tényleg az a cső lenne rajta.
Már annak is örülnék, ha az átütését megkapná.
(#10594) Taragas: Nézd, számomra is nagyon fontos a tank kinézete (rengeteg tankot véleményeztem már ilyen téren itt a fórumon), de annyira nem, hogy a géptől megváljak. Pl az IS-7 sem a legszebb gép a hátulja miatt, mégis helye van a garázsban. Mondjuk az igaz, hogy azért sem kell az E-100 meg az M48, mert az előttük lévő T9-es tankok sokkal jobban néznek ki hozzájuk képest (bár ez harmadlagos szempont), ezért is ott állok majd meg azokon az ágakon.
(#10605) Stigma.HC: Grat a 10000. csatához!
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Napi baromság (ezen sírtam, amikor megláttamkötelező)
- Napi keresd a hibát
FTR:
"BIA will stop working when one crewmember gets killed"
Akkor most döntsék már el
"Veider (the head of tank balancing department) actually states that it will be 100 percent necessery to buff WT E-100"
Ezek normálisak?Más: Amúgy jó kis gép ez az 50 100, még így is, hogy nem fullos, bár azért remélem a nagy löveg dob még rajta egy kicsit, mert nem az igazi. Egész jól fordul, olyan Type sebességgel mozog, jó lesz ez.
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #10452 üzenetére
Nekem baromi szenvedős volt.
Nem szerettem a lassú papír kis sebzésű sniper gépeket. Én még a vkd-ből húztam ki a panther, és azt is utáltam a kis löveg miatt. A panther2-vel már volt olyan csatám amit élveztem is. Mondjuk ez a statisztikámon nem látszik mert a pantherrel 81 csata 63% win, míg a p2-vel 142 csata 58%-os győzelmi aránnyal végeztem.
Lehet csak túl agresszív játékos vagyok, és nem fekszik ez a harcmodor, de ezzel már azért sebezni is lehet, meg azért pattintani is tud. Míg az előtte levő gépeket egy ellenfél sem veszi komolyan. -
Taragas
aktív tag
válasz
Enzolord #10418 üzenetére
húúúú... asszem 5,8k+2k sport. de azóta volt meg vagy 3 brutális köröm vele, csak nem linkltem be, hasonló eredménnyel. Az egyik a legnagyobb vele, vesztes kör 6,5k dmagae, 7 kill és buktuk, de kaptam 2300 xp felett kicsivel, vicces....
tegnap nagyon jól ment vele, le se álltam, kihúztam a tizest. Pár szó a tankról. Senkinek ne legyenek illúziói, még a feje is papír(ellenben a kistesóval). Az àgyuját egy fürdősk*****hoz tudnám hasonlitani. ha akarja beadja, ha akarja nem. Viszont a tűzgyorsasàg+fürgeség kárpótol. Tank kinézetéhez: Nekem a 10es jobban bejön. T62a hoz: én is filóztam, hogy csak az ob-ot veszem meg, de mindenképp kifejlesztem a t62 öt is. màr csak azért, mert régi célom, és akkor màr legalább kifejlesztem, meg eddig nagyon bejön a t54 is.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #10402 üzenetére
Nem baj, akkor is megkapod. Majd szétszeded alkatrésznek.
Utána nekem is a 121 vagy a BatChat lesz a következő T10-es med.
(#10403) Taragas: Ha az Object 140-et kihúzod, akkor a T-62-t már hagyd a fenébe, jobb az Object. Sokkal gyorsabb (+ 5 km/h), jobb a páncélja, viszont pontatlanabb (0,01 századdal) és lassabban céloz 0,1 másodperccel. Az utolsó kettő adat viszont lényegtelen, szinte alig van különbség azoknál a T-62-höz képest.
Én szerintem nem veszem meg a T10-est, maradok a 46-os Patton-nél. Nem mondom, hogy olyan rossz lenne az M48, de a kistesó nekem jobban tetszik már csak kinézetre is.
(#10404) Atlantis: Pedig nagyon jó kis gép a Comet, én holnap biztos visszaveszem a teszten, telepakolom gold cuccokkal, és hadd szóljon.
T10-es medek kinézete pedig:
- BatChat: decent, szerintem se nem szép, se nem ronda
- M48: szvsz ronda (az M46 és M26 viszont nagyon jól néz ki)
- E-50M: jól néz ki (bár az E-50 kicsit szebb)
- Leo 1: szintén decent, bár a szép felé hajlik (a PT A a tornya miatt inkább csúnyább)
- FV4202: a tornya miatt csak decent (a Centurion-ok viszont jól néznek ki)
- Obj 140: ugyan az a véleményem, mint a Leo-nál
- T-62A: csak átlagos, mert a tornya tele van lámpázva és máshogy néz ki, mint a T-54-nek; szerintem a T-54 sokkal jobban néz ki, annál meg még jobban a Type 59, ami sokkal inkább hasonlít az IRL T-54-re; T-44 is jó
- 121: szerintem ez a legszebb T10-es medium, már csak azért is, mert olyan, mint egy megnyújtott Type(#10414) Taragas: Grat, meg minden, de mennyi sebzés?
(#10417) Bingisz: GG WP!
- - - - - - - - - -
- Churchill.Más: Amúgy a PzIV troll ágyúja mióta sebez HE-vel 180-190 körülieket a Chuchill III-on, amikor ráadásul olyan messze van, hogy fel sem spotolódik?
Hétvégi event. Nem valami nagy szám, bár a múlt heti után nem is várhatunk sokat. Az viszont plusz pont, hogy már ma kirakták!
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #10391 üzenetére
Annyira nem lassú, csak a végsebessége kicsi, amúgy jó a fajlagos teljesítménye (ergo jól gyorsul + a hegyen is megbír kapaszkodni). A páncélja sem olyan rossz, bár a tornyát már ~220-as átütéssel be lehet lőni, még így is jobb, mint egy B-C vagy egy Leo. A hull viszont nagyon pattogós, az UFP akár még a 260 körüli átütéssel rendelkező skúlókat is szépen pattintja. Bár a hasa gyengébb, emellett kis célpont is, szóval tök mindegy, úgyis mindenki a tornyát fogja lőni.
Nekem csak annyi bajom van vele, hogy szegény nagyon ronda a tornya miatt, ettől függetlenül a hull nem néz ki rosszul. Mindenképpen kell az a tank, pont egy olyan sniper retardnak találták ki, mint én.
Amúgy van egy T-62A-m, mit szólnál, ha cserélnénk?
(#10394) Taragas: A 2. és a 3. állítással egyet értek, ettől függetlenül még mindig van egy kiváló mesterlövész csöve. Tény, hogy kicsit lassú, de ennek a T-62-vel ellentétben legalább van elfogadható páncélja, amit nem lő be szemből minden kis szar 7-es light, sőt, konkrétan csak ~200-210-es átütéssel lehet sebezni az E-50M-et a hasán keresztül (és ez akkor van, ha nincs beforgatva).
"nem tud lánc alatt tartani egy tankot a lövési sebessége miatt"
Akkor vegyél T-62-t, máshol úgy is csak hátrányát fogod látni ennek a fícsörnek.Amúgy a Leo-val tényleg csak annyi a baj, hogy papír és nagy célpont, ettől függetlenül nem sok rosszat lehet róla mondani. A most következő állítás csak saját vélemény, de ha Leo-val megyek, tökre úgy néz ki, mintha egy Suzuki Swift-et vezetnék. Mindkettő tökre felfújt testtel és keskeny kerekekkel/lánctalpakkal rendelkezik, kicsit hülyén néznek ki.
(#10395) Bingisz: Igaz, de ez nem fogja érdekelni a WT E-100-at, ha 2 másodpercenként küldi majd rád a 6 db 560-at sebző lövedékét. És az új német TD-k nagy része hiába rendelkezik a tierjéhez viszonyítva OP löveggel, emellett a nagy részük még pontos is. Remélem 3,4 sec-es célzásidőt kapnak.
(#10398) kirjak: Hát, rondának azért nem nevezném, szerintem a játék egyik legszebb tankja, főleg ilyen nézetből. A torony tény, hogy kicsit csúnya, a hull viszont gyönyörű. Legjobban egy IS-4 toronnyal nézne ki. Sajnos a T10-es teső hull-ja (nem tudom másképp mondani) már nem olyan szép.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #10377 üzenetére
Annak a lőszernek más a mechanikája, az HE-ként működik. Amúgy még nem válaszoltál az ON topic-ban, ezért most megragadom a lehetőséget, hogy megint megkérdezzem: Mitől olyan rossz az FV4202?
(#10378) Bingisz: Na a lényeg az, hogy nem sebez. Amúgy 8.9-től viszont tényleg gyakrabban lepattanhat a HEAT lőszer akár a papír páncélú tankokról is, mert ugye 70° felett autobounce, viszont most már nem lesz ott a 3x-os caliber overmatch, hogy ezt cáfolja ha pl IS-4-el meglősz egy Hellcat-et.
(#10379) kirjak: Én sem tudom, ki mondta ezt a baromságot, mert tényleg buzijó gépezet. Amúgy szép kör, erre mondják azt, hogy russian steel.
(#10383) Taragas:
"lesz talán végre egy értelmes tízes német tank"
Kérlek szépen ez nem normális T10-es tank, ez egy OP fos, amit vagy még 8.9CT2-ben vagy 9.0-ban nerfelni fognak. Amúgy nem értem az E-50M és a Leopard 1 miért nem számít normálisnak.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- 50 Foch (120) 4730 sebzés
- 50 Foch (120) 4710 sebzés
- Churchill III 1789 sebzésMost már egy nagyon kicsit is, de kezd menni a Foch. Végre meg is lett a nagy motor, nem sokáig gondolkodtam, hogy beleöljek-e 10k free xp-t. Így már sokkal gyorsabb, bár azért remélem a lánc javít még valamit a mozgékonyságán és a mozgás utáni szórásán. Nem igazán tud érdekelni, hogy mennyi mínuszt hoz, csak legyen végre sebzés.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Enzolord #9929 üzenetére
Kuss.......
Amúgy milyen igaz, hogy holtáig tanul az ember. Nagyon sok mindenre az újrakezdés utána jöttem rá. Pl a sidecrap teljesen új fogalom volt. be döntöttem én tankom, csak pl azt nem vágtam, hogy ha az oldalamat mutatva jövök ki egy ház mögül megfelelő szögben, sose lőnek át... -
Taragas
aktív tag
válasz
Enzolord #9630 üzenetére
Faxom ki van már az m103al. Egy ratyi szar. Legalább lehajolna a csöve, de pont nem hajlik le annyit amennyit kellene. Utálom ezt a tankot. Még jó hogy már csak 22k xp és eladhatom a faxba... Esküszöm az is8al jobban élveztem a játékot mint ezzel, pedig aztán az se valami hú de jó tank...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #9465 üzenetére
Hát igen, kinek mi. Mondanám, hogy odaadom a T-62-met az 50B-dért, de neked már van egy.
(#9466) Bingisz: Egyelőre még nem mondanék róla véleményt, majd ha nekem is lesz, a teszten is csak régen mentem vele. Annyira rossz biztos nem lehet, még mindig szívesebben mennék vele, mint az M103-mal. Egyébként a 2200 körüli átlagsebzés T9-es heavy tankkal annyira nem rossz, bár tárasokkal picit többet szoktak alkotni az emberek.
- - - - - - - - - - - - - -
- Type 59 4330 + 1743 sebzés -
mno
tag
válasz
Enzolord #9386 üzenetére
Ez két kérdés
Kb 10-11 milla creditem van.
Másik kérdésre válasz, mentem én német vonalon tankokkal is, nem csak TD-kkel, csak ki van választva "In hangar", tehát csak garázsban lévőket látod. Másrészt én úgy látom, egy tankkal 1-2k kör nem sok, egyre jobban ráérez ember, legénység képzése. Haladok csak más tempóban, Jgpz4 és Jagdpanther is ott áll már garázsban, de még nem mentem velük, legénységet előre képzem D-max - JT88 párosban
Runo: hozzászólásod téged minősít. 5,3k csatám van, nekem teljesen normális a tempó, menni fogok felfele csak nem sietek. Ha máshogy látod akkor még nem kell bunkónak lenni... De neked látom nem nehéz.
üdv
-
Bingisz
addikt
válasz
Enzolord #9099 üzenetére
Jó lesz az nagyon!
Én viszont elkezdtem a vesszőfutásomat az új szovjet med után.
A táv: A KV-13-tól az új tier 10 mediumig.
Cél: Ki tudjam fejleszteni mind a két szovjet medet, egy ág kihúzásával.Jelentés az első szakaszról:
Hát, elég erős első sprinttel indítottam szerintem...Második szakasz rajt:
Három ellenfelet győztem le végül egy 100%-os foglalással...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Enzolord #9062 üzenetére
Borzalom az a tank stocként, de amint meg van az ágyú, és a motor, marha jó lesz. Én sose az ágyút tartottam gyengének a német tankoknál, hanem a konzerv doboz hatást a sebesség miatt....
Lehet hülyén fog hangzani, de ha elvagy a tiger 2 lövegével, akkor elsőnek a motort fejleszd ki. Mint ha kicserélnék a tankot. Ha esetleg van e50ed, és már össze szenvedted vele, akkor szerencsés helyzetben vagy...
-
Steelheart2
őstag
válasz
Enzolord #9026 üzenetére
Nekem a JP2 azért jött be jobban,mert ott nem a stock motor volt csak és gyorsan kereket lehetett oldani,ha észrevettek.Igaz,hogy nem egy Hellcat,de fürgébb,mint a Ferdi.Nem mentem Tigris vonalon,igy a motorral is szivtam volna a Ferdin.Amikor akcios volt,megvettem,mert gondoltam,hogy ha meglessz a top löveg,akkor megyek majd azzal,de mégsem.Igy eledtam 5 csatàval.Lehetajd 1 xer visszaveszem.A 10 est nem hiszem higy megveszem.
-
törölt tag
válasz
Enzolord #8984 üzenetére
Nem mondom meg, eddig hogy megy, mert nem akarom elkiabálni...
Apropó!
Ha vele találkoztok, és valaki bele mer lőni a hőn szeretett tankjába, készüljetek fel olyan szitok áradatra, amilyet elképzelni is alig tudtok... vele voltam, és az ellenséget szidta, de nem tudtam leállítani... azt mondta, 15 éves és klánt keres, de szerintem 15 az IQ-ja, és nem fog olyan klánt találni, ahol sokáig eltűrnék... -
-
Taragas
aktív tag
-
Taragas
aktív tag
válasz
Enzolord #8696 üzenetére
Én utálom az m103at... Nagyon sokat vártam tőle, és egy csalódás....
Az nem lövi át aki nem akarja.... Az is8 hozzá képest egy acélfal, pedig azt is papírnak tartom.... Az az igazság, hogy nagyon rossz köreim szoktak vele lenni, és a nagy löveg sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, amennyire kellett volna.... Vagy... csak szimplán én nem tudok vele játszani...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #8531 üzenetére
Ja ezt én is szoktam említgetni, pedig nem vagyok nagy football fan.
(#8533) Stigma.HC: Nagy toronnyal gyorsabban lő majd (5/perc). Én a helyedben a kisebb löveggel használnám addig. Ennél a tanknál kivételesen a nagy tornyot érdemesebb lett volna kifejleszteni, mivel mindkét löveg pontosabb, sokkal gyorsabban céloz és a ROF is jelentősen nő.
- - - - - - - - - - - - - - -
Na hát ez a mai nap is egyszerűen katasztrófa. Semmilyen tankkal nem lehet értelmes kört menni (még a T2-est is bedobja T3-ba..), ha így folytatódik szívinkfartust kapok a fülemre.
A Centurion is csak egy napig tartott, ma már folyamat T10-be dobált. Ott tartok, hogy a szakasztársam mondja meg, milyen tankkal menjek, én nem tudok választani. Mentem kb 5 kört az AC 48-al, jól ment vele, ezért gondoltam pakolok rá festést, ha már hosszabb ideig játszok vele. Azon nyomban elkezdett megint szopatni vele a játék, kár volt lefesteni.
Holnaptól sajnos kezdhetek 1390-ezni az akció miatt, azzal is mehetek T10-12-be (bár a T7-es WZ-vel is ezt csinálja). Bizony isten jól megpakolom gold ammo-val, ha már úgy is le lesz árazva és bónusz kreditet is kap. Remélem holnap legalább ezzel adni fogja a játék, igazán kaphatnék vele már valami értelmes pályát (és csapatot) is.
Szerk: Úgy tűnik valakinek már kevesebb, mint 1000 csatával is van M60 a garázsban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest