-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veatta
aktív tag
-
Departed
őstag
válasz
diegho #35354 üzenetére
Kinek mi számít.
Számomra pl. tök vicces, hogy a 4 és fél éves kártyámnál mindössze kb. 25%-kal gyorsabb 960-as többe kerül ma mint anno az enyém került. 4 és fél év eltelte után. 4 és fél év alatt a kisebb fűtőhatást lehet tehát felmutatni? Éljen éljen.
Na ennyit erről, ne offoljuk szét az off topicot.
-
emre
veterán
válasz
diegho #35252 üzenetére
Te is tudod hogy nem ezt írtam. Az e50 klasszisokkal jobb, a patton csak szimplán. A többi meg egyéb tulajdonságaival kompenzálja a kicsit gyengébb célzási időt.
Nagyon bírom mikor játszod itt a gyengeelméjűt. Még pár hasonló hozzászólás és semmi hiteled nem lesz a topikban.
-
emre
veterán
válasz
diegho #35247 üzenetére
Mobilról nincs kedvem vitázni. Esetleg nézd át a többi t9-es med lövegek tulajdonságait is. Egy kis aim time buffal (vagy ha megkapná az e50 top ágyúját) jó lenne, de szerintem ebben a formájában a legszarabb t9-es med. (Talán még a lorri is jobb nála.)
mod:
Mondjuk te volt hogy a type61-est is dícsérted hogy milyen jó. Meg volt olyan is hogy szidtad mert szar az ágyúja. Mondjuk annak a pontossága tényleg mesés. De én kb. két éve is ezt mondtam. -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #35205 üzenetére
Az azért nem rossz .Szerintem én olyan 2K csatát mentem a jelenlegi accomon 300+ pingel a kezdetek kezdetén ,de "ráérezni csak az utóbbi egy évben éreztem rá a játékra !
Más .:
Tegnap beléptem egy "komoly " klánba ahol rendszeres a CW-SH . Soha nem voltam még ilyenen így elsőre nagyon furcsa volt az egész . Az FC utasít mindenkit mindenre és nagyon nagy szabadságot nem hagyott a játékban .Nehéz megállni , hogy mást csináljakaki tapasztaltabb már ebben a műfajban írhatnak pár tanácsot !
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #35099 üzenetére
Látom nem esett le a mondandóm ! Semmi gond .
Nálam is azért van gold , mert ha a helyzet úgy alakul , hogy csak így tudok sebezmi akkor betöltöm . Alap lőszerrel indulok és ha látom a kialakult szituációból , hogy mi fog jönni és az gondot okozhat alap lőszerrel akkor váltok .
-
Departed
őstag
-
Because
őstag
válasz
diegho #34592 üzenetére
kötetlen beszélgetésként.
mit bukok? pénzt hozza ez a prém type 64, mással szinte nem is megyek. néha kipróbálok 1-1 új tankot ami megtetszik, de hamar eladom, ami látható a garázsomon is.
nem azért játszok, hogy egy mutatónak megfeleljek. tudom, hogy ez itt tiltott (off topikban talán nem), de tényleg magam miatt megyek és ha ez engem kielégít akkor miért lenne gond?
tegyük hozzá, hogy csak és kizárólag random csatáim vannak alacsony tierben. itt nagyon kis százalékban fordul elő csapatmunka. -
szbalogh
addikt
-
-
törölt tag
válasz
diegho #33838 üzenetére
Köszi!
Akkor ezek szerint valós dolog lehet. Minél képzettebb a legénység annál jobban közelít a maximumhoz.
Tehát, amikor átlagsebzésről van szó, akkor nem az egyéni sebzés a mérvadó, hanem mindenki átlagsebzése, aki az adott tankkal játszik. Ebben benne vannak a paradicsomok (I am), akik nem tudják meglőni az átlagot se, mert hiányzik a legénység képzettsége és benne vannak az unikumok, mint Te, akinek az 5 skilles legénység miatt maxon sebeznek.
Ma is tanultam valamit! -
Stigma.HC
senior tag
válasz
diegho #33583 üzenetére
Egyébként azt a mapot még szerettem is.
Nem szoktam ilyenekkel leállni beszélni, de most valahogy belementem ebbe. Annyira meggyőzően tudnak beszélni a legnagyobb hülyeségről is, hogy néha úgy voltam vele már tényleg elhiszem én is amit ír
Ismerős innen is a helyzet picit -
jagada
addikt
válasz
diegho #33480 üzenetére
Jah pont egy tomato, aki a kérdésre, hogy ki spottolt fel azt írja, hogy ez egy arty skill....
Persze biztos vannak olyan cheater arty modok, hogy ez akár igaz is lehet.
Meg vannak a tipikus arty pozíciók, de azok jellemzően egy bokorban vannak, nem egy hegygerincen, ahonnan blindre egylövéseznek. -
jano_77
nagyúr
válasz
diegho #33464 üzenetére
akkor esetleg megválaszolod nekem a kérdésemet? elegendő a res mappa audio tartalmát és a res_mods mappát bemásolnom?
aslain res_mods mappáján belül hol találhatóak a tank ikonok? mert hogy a szokott helyén a res_mods/0.9.10/gui/maps/icons/vehicle/ nem található a contour mappa, aminek tartalmaznia kellene!? pedig állítottam be icont, modnván, hogy majd felüliratom az enyéimmel
-
zodo
nagyúr
válasz
diegho #33447 üzenetére
Nem akarok én sok időt tölteni a modok telepítésével és épp ez az hogy sok infót sem szeretnék.
Legalábbis szerintem amiket én használók simán lehetnének akár a játék részei és nem kellene patch-ről patch-re újra keresni, tesztelni őket.
Ezeket tettem fel:30x zoom in-out.
Találat, blokkolás jelző
Tank ikon csomagIlyen egyszerű felületet szerettem volna viszont látni mert nekem így tetszik.
Felteszem még a napi statisztika és csata végi, csajos eredményjelző táblát és kész vagyok.
Ami jó lenne az a két soros garázs lista, intro átlépés, minimap jelző körök, favorit szerver rögzítés, alap játék csata közbeni felugró ikonjainak tiltása, esetleg damage indicator
-
zodo
nagyúr
válasz
diegho #33442 üzenetére
Nem értem hogy került ide a szintem ami nem hogy 6000+ de még 600 se hanem csak annyit szeretnék hogy az én szememnek tetsző felületen és kényelmi szolgáltatásokkal tudjak játszani ahogy azt az elmúlt három hónapban megszoktam.
Szerk:
Drenadar
Lehet hogy vicces és lehet hogy van aki lesz@.. de nekem még pl nem megy fejből hogy melyik tank melyik kategória és pl küldiknél, ( pl. semmisíts meg két nehéz tankot) beazonosításként hasznos a színes tank ikon de ha már színes nem kell a csicsa.
Ha van rajta nemzet zászló az sem egy utolsó dolog. Mondjuk nekem a mostani hétvégi küldetések még nem annyira elérhetőek a kis V - VI szintű tankjaimmal de pl múltkori, lőj ki xy szovjet vagy német tankot akkor ebben is segítség lehetett volna. -
törölt tag
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #33200 üzenetére
Kiragadtad a lényeget. Általában nem a WoT miatt vesz az ember SLI-t, de, ha már van, akkor öröm, hogy nem kell kikapcsolgatni a WoT indítása előtt az egyik kártyát. Amikor év elején 980 SLI-m volt sajnos ki kellett, mert bugos lett a kép.
Attól függ kinél procilimites. Nálam biztos nem és, ha nem számítana a VGA, akkor nem gyorsulna az egyre erősebb vga-kkal sem
Akkor elég lenne egy 750Ti is. De nem elég, mert ott 37 FPS, Nálam meg 115 FPS. Állandóan ezzel a proci limittel jön mindenki, az, hogy nem használ ki csak egy szálat, attól még sokat számít a vga.
-
SoulReaver
veterán
válasz
diegho #33047 üzenetére
Nekik ez az egyetlen esélyük a sikerre... Mióta örök chat banom van, vissza sem tudok ezeknek írni, hogy "ennyit tudsz hülye gyerek"
Ma is a barom t54 pattant rólam 2x, obj 140 el voltam, utána már goldot lőtt, de azzal is pattant
Nem is célzott be gyenge pontot, csak bízott a gold átütésében...
citrom palánta volt hozzáteszem...
Még csak nem is érdekel sok embert, hogy vannak gyenge pontok. VEszünk gold lőszert, azt majd lesz valami..
Nyomorékok!
-
emre
veterán
-
rlazol
veterán
válasz
diegho #32941 üzenetére
diegho: az elején felajánlottam neki az egyszerűség kedvéért, hogy adott helyen találkozzunk és hátat fordítok neki... De ő nem reagált. Talán ezért úsztuk meg az összeomlást.
meunier: az e50-hez a párducokon át vezet az út: csipegetős, sniper stílusú papír tankok. az angoloknak nagyon jó az ágyusüllyedése, ami kell is, mert ha szemből kapnak egy lövést a testre, akkor ammorack+driver. A többit nem ismerem, de a ruszkik tűnnek - ellenfélként- a legizgalmasabbnak.
nekem azokon a tankokon van automata, amelyek szeretnek égni, mert a kigyulladás esélyét is csökkenti. Amúgy sokszor az volt a baj bl a Centi I-vel, hogy lánc ÉS tűz. Mire felteszem a láncot (5-5) és elkezdek tolatni 200+t levett a tűz, ha a tűzzel kezdtem (4), kaptam még a pofámba még egy-két lövést.
Most elkeztem a nagy centit, egyelőre ezen kicsi van.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
diegho #32773 üzenetére
Persze minél jobb annál élvezhetőbb. Viszont ha kölcsönkérsz próbából (vagy sokat nem szánsz rá és veszel egy olcsót) és nem olyan mint a milánói scalában Pavarotti. Senkit nem vág földhöz.
Mert ha csak a magyar streamerekből indulok ki kivétel nélkül jó cuccokkal tolják. Lehet élvezni (mint akár egy filmet), de semmit nem tudsz meg belőle. Nem írok neveket mert felesleges. Szóval szórakoztató, de nem informatív a dolog.
A lényeg a lényeg nekünk kb mindegy, csak okosodjunk. -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #32764 üzenetére
Nekem a Zalman mai napig megvan ,csak azért cseréltem le , mert a füleshez járt felpattintható . A trust pedig ha olyan mint a billentyűi akkor inkább ne ! Vettem egy éve egy Trust billt 14K volt és két hónap múlva behalt a fél oldala. Amit kaptam cserébe az pedig elkopott fél év alatt .
Na lesz Twitch csatornád mégis ? A hétvégi PH-s összeröffenések miatt igazán nem kelet volna venni !
Amúgy a Zalman vihető ,csak személyes átvétellel
-
emre
veterán
válasz
diegho #32490 üzenetére
Kihagytad a szabad akaratot mint tényezőt.
Ugyanis megtehetem hogy leszarjam az statot és csak pufogtassak egyet intelligenciától függetlenül.
Tudod vannak néhányan akiknek az életében nincs túl nagy jelentősége hogy mit gondolnak mások például a játékbeli megnyilvánulásaikról. -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #32486 üzenetére
Az utolsó mondatoddal el is mondtál mindent. Pont hogy abból , hogy valaki , hogyan beszél viselkedik nagyon is sokmindent le lehet szűrni .Gondolj csak bele az alkalmassági tesztek mire alapoznak . A személyes beszélgetésekre. Ennyi részemről nem kívánok tovább fűzni egy olyan fonalat ami már ez elején kusza , követhetetlen volt. Te Unicumként állítasz valamit ami mögött nincs semmi , miközben a többség ezt cáfolja .
-
h1mpi
félisten
válasz
diegho #32477 üzenetére
Biztos
semmi köze egy ilyen játéknak a valós életben mérhető inteligenciához. Hisz, akkor minden intelligens ember super unicum lenne, pedig ez nem így van. Sőt ismerek egy pár unicumot, aki minden csak nem intelligens
csak, hogy külföldit mondjak ott van Circonfexes, minden csak nem intelligens ember, de egy nagyon jó player...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #32474 üzenetére
Igen ezt már nem először fogalmaztad meg és talán akkor átugrottam a dolgot. Nem gondolom , hogy az intelligencia és játéktudásnak lenne szoros kapcsolata. Vagy ezzel azt akarod kiemelni , hogy te olyan okos vagy ? Ez utóbbit komolyan kérdezem minden hátsó szándék és rosszindulat nélkül ! A másik pedig , hogy bizonyítani sem lehet a felvetésedet , mert egy jó WN8 mellé nem mutat egy oldal sem intelligencia hányadost
Ami szerintem valós lehet , hogy a jó játékosok szerintem ( 1500+ ) és én ez alatt vagyok ) azok már rutinosak nem ez az első PC-s játékuk .
ami engem zavar a nagyon rossz játékosokban , hogy T8 felett mi motiválta őket ? Egy tizes tankot 2K csata felett érnek el és teljesen pirosak ( 500 WN8 ) , fogalmatlanok nem ismerik a mapokat , de ott vannak . Az , hogy valaki béna egy adott csatában , megesik sőt én is szoktam bénázni gyakran ezért tartok ott ahol . Mint ahogy már többen írták köztük te is egy jó játékos mindig ( 95%-ban) tudja hozni azt a szintet amit már elért
-
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #32416 üzenetére
Nem én nem adtam el és azt sem tudom mennyi van
Jó pár gyúlékony tankomon az van . A T49-ba a cola nagy ötlet azt első csata óta tolom bele . Buldogba annyit számítana ? A T49-be azért raktam mert ugye gyorsabban szűkül és a replayben amit anno feltettél ott volt . Tegnap elég vicces volt mert szembe találtam magam egy T49-el és kergetőztünk mint az egerek . Ha ellőtte magát én mentem rá aztán fordítva
Három lövésből tudtam kiszedni csak .
-
joergie
őstag
válasz
diegho #32043 üzenetére
Egy hanyag félórát töltöttem csak azzal, hogy végignézzem, mennyi pénzt tudok kisajtolni az accountból(eladni fölösleges modulokat, amit majd visszaveszek ha akciós, eladni automata tűzoltót és nagy javítót ilyesmit), aztán felmérni mi az amit le tudok/akarok váltani tier8-10ben, az mennyibe kerül, mennyire elérhető xp-ben, sőt még felírtam azt is, hogy melyik küldetéssel aktiváljak 1-2 nap prémiumot
És felállítottam a grindelendő tankok fontossági sorrendjét is. -
jozefgucci1
addikt
válasz
diegho #31868 üzenetére
Jah ezek miatt .:
"Nagyon eseménydús volt ez a hétvége az e-sport világában, mivel egy megmagyarázatlan lépéssel az ESL úgy döntött, hogy rengeteg – teljesen legális modokat használó – játékost (köztük néhány élcsapatot) bannol az ESL-ből 2 év időtartamra (az e-sportból) és egy hét időtartamra a játékból. A modok között, melyek miatt a játékosokat bannolták az XVM, az Aslain és az Oldskool modok voltak "
Korábbi közleményükben pedig az állt , hogy nincs tiltott mód ! Amúgy szerintem is egységessé kéne tenni a szabályzatot . Tehát amit esl-ben nem lehet azt a játékban sem szabadna engedni és akkor nem lenne vita.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest