- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #13562 üzenetére
Kedves tőled, de én csak felhívtam rá a figyelmet, mert nagyon sokan megfeledkeztek róla hogy miért is van ez a topik.
Egyébként úgy döntöttem nem fogok óvónénit játszani, ha a postolóknak nincs annyi önkritikájuk hogy eldöntsék mi hova való, akkor engem sem érdekel, moderátori állásra meg nem pályázok.
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #13520 üzenetére
Azért néha átnézem a dolgokat, hogy a háttér is biztosítva legyen, meg egy csomó embert is már átképeztem a majdani tankokba. Most már csak az arl-ét kell átképeznem az 50B-be ha el nem felejtem a következő akciókor. Mer erősen gondolkodok hogy a csitó-t eladjam-e. Mert ha az lesz a full japán tech tree amit találtam akkor lehet még kelleni fog.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #12785 üzenetére
Azért az egy kicsit túlzás, hogy egy D-25T lazán belövi szemből, a hull ilyen szempontból még erősebb is lett szvsz (8.8 előtt még belőttem szemből a Type-pal gold nélkül, ha nem volt forgatva, akkor is). Amúgy nem sokkal rosszabb a régi IS-3-hoz képest, annak is be lehetett lőni a tetejét. Sőt asszem 7.4-ben volt hogy még az ARL V39 meg a Lóri 40t is belőtte szemből a lövegpajzs mellett. A lövegpajzsról nem mondok semmit, nálam eddig nem nagyon vitték be. Még most is jó az IS-3, csak kapna 2,9 sec-es célzásidőt meg 380-as látóhatárt.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #12577 üzenetére
Tényleg, elírtam. Nem baj, a képen rajta van. WZ - Сто Тридцать Два.
(#12578) scyllarus: Ja, az se rossz, de azt már nem kereteztem be, mert már mindenki ismeri.
Ez a http://www.uninstallwot.pl/execute viszont még nagyon új.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Jobbféle IS-3 kör: -
jahrn
senior tag
válasz
Bingisz #12527 üzenetére
Multkor beszelgettem egy klanos arty playerrel (egy ismeros hivta be platoonba). A T5 francia arty-val ugy nyomta a randomot h csak goldot lott.
Ha WG erdekeit is nezzuk akkor ugy kene h a gold ammo ara legyen az 1,5x-se ha cash-el fizetsz erte, es 3x-sa ha kredittel. Igy valamennyire visszaszorulna a hasznalata es WG bevetelei sem romlalanak - talan.
Masreszt meg mint a nevebol is adodik - urmeret alatti lovedek - a sebzeset kellene csokkenteni. Pl a 8,8cm-bol kilott APCR 7,5cm-nek szamitana sebzes szempontjabol. Igy ha cap-el valami boszme szennepancelozott szornyeteg akkor meg tudod szakitani, de komoly sebzesre nem alkalmas. -
robogo81
senior tag
válasz
Bingisz #12521 üzenetére
Megoldható lehetne az is hogy csak tier5-től lenne gold ammo(az mekkora amikor a papírtankokat golddal lövik,feleslegesen),az átütés maradhatna,de a sebzés legalább a fele,limit a tankokban,meg az árát növelni(talán).
Vagy véglegesen kivenni,de akkor beindulna úgyis a sírás,így ez biztos bukta. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #12320 üzenetére
Ne tessék mondani, nekem ilyen a játékstílusom.
De látod, be is válik, ~75%-ban működni szokott.
(#12322) scyllarus: Jaja, kicsit idegesítő volt a kis sebzés. Hiába a nagy DPM, néha csak egy lövésre van lehetőség. Bár azért meghagytam a kis löveget a depóban az Indi Panzer-nek, meg ESL 1v1-en is nagyon jól jött. Lehetett rendesen vele (a KT-val) osztani az IS-3-makat. Matildán én is gondolkodok, hogy visszaveszem egyszer, mert nagyon imba, de lehet, hogy Churchill VII-be megy majd a Cérna legénysége.
(#12324) Exorsized: Hogy a fenébe hoztál össze ennyi sebzést azzal a hulladék SU-val?
Amúgy grat, szép körök.
- - - - - - - - -
- Gyorsan tölt az E-25, de a kis T-34 még gyorsabban.Tegnap egyedül elvertem egyet, sikerült az oldalába kerülni, aztán nem menekült.
- Kis T-34 2000+ dmg, Top Gun, Radley-Walters, Defender. Tök jó, hogy valaki belopta a Sniper medált, pedig 32-ből 31 talált.. Ez a legjobb gép a játékban (persze ez csak az én véleményem).
- Kezdem megérteni a külföldieket, miért utálják a magyarokat WoT-ban -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #12253 üzenetére
Hogyhogy nem angollal kezdtél? Btw, ha már olyan jól tudsz németül, csak írj már le néhány dolgot jelentéssel, hogy miket szokott mondani a német rádiós játék közben. Köszöntem!
(#12254) emre: Oh értem, az más. A németeket/angolokat próbálta?
(#12255) scyllarus: Nekem ha valaki beszólna hogy ne sniperkedjek, akkor megmondanám neki, hogy menjen a 'csába, nekem ilyen a játékstílusom. Bár szerencsére nem volt még rá példa, lehet, hogy nem mernek vagy nem tudom.
(#12257) Antonius1978: Nem csak sniperkedek vele, ha van lehetőség flankelek kicsit, igazából pályafüggő. Szerintem a Camo nagyon hasznos skill, hétvégén mélyebben utánanéztem, és azt olvastam, hogyha az összes emberen 100-as a Camo, akkor az eredeti Camo-érték megkétszereződik. Persze máshol olvastam már olyat is, hogy csak 80% adódik hozzá, de még az sem olyan rossz.
Viszonyításképp beraktam erre a képre a 2 T-34-et és a játék legjobb Camoval rendelkező tankját, a Renault UE 57-et. A zöld csík jelzi az állóhelyzetben lévő álcát, a sárga a menet közbenit, a piros pedig a lövés közbenit/utánit pár másodpercig.
Bár én most inkább a kisebbel tervezek világmegváltó mennyiségű csatát menni, az valahogy megunhatatlan.
Először azt vettem vissza, aztán amikor hónap tankja volt mindkettő, akkor lecseréltem a nagytesóra, mert nem ment vele, pár hónapja meg megint visszavettem a 85-ös mellé, mert most meg ezzel nem megy. Persze eladni többször egyiket sem fogom már (mindkettő most van visszavéve harmadjára), mindkettőn 3x-os gold festés van, a 85-ösre még feliratokat is tettem.
Olyan vagyok, mint haverom, tegnap harmadjára vette vissza a Centuriont. Csak ő nem fun tanknak tartja, hanem soha nem volt pénze és mindig el kellett adnia.
(#12261) Magany: Azért megnézném ki játszik ilyen nagy felbontású monitoron. Az egyik orosz srác (Arti25) is mindig 4K-ba pakolja fel a videóit, csak azt nem tudom, hogy kinek.
(#12262) Flayer: Nálam még most sem frissült, legalábbis tegnap még mindig 1520 volt a WN6. Amúgy grat a zöldséghez.
- - - - - - - - - - - - -
- Ebben a csatában miért nem a szakasztáram kapta a sniper medált? Nem úgy van, hogy mindig a legpontosabban lövőnek jár? [Szakasztársam] [Aki kapta a medált] Kicsit vicc azért, ha 15 lövésből véletlenül 1-et mellélövök, akkor a 10/10-esek veszik el előlem, és akkor ugrik az incourageous resistance...
- Tegnap megint találkoztunk azzal a sráccal, aki azt mondta pénteken egyik csata végén, hogy "a csicska magyarok elbasszák a játékot". Kicsit beszélgettem vele, erre egyik csapattársam ezt írja be. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #12175 üzenetére
Én nem bírok hozzászokni a 3,4-esekhez. Sőt néha még a Foch meg a T-34-85 célzásideje is piszkosul soknak tűnik, pedig azoknak csak 2,3 és még EGLD is van rajtuk, bár a lövés/mozgás/forgás után szórásuk lehet rossz. SU-122-44-ről ne is beszéljünk, egy év, mire becéloz, ráadásul azt is csak EGLD-vel tudom segíteni..
(#12176) Bingisz: Nagyon helyes, bár azt a ventit te tudod.
(#12177) diegho: Team Battle-nél nem kell aggódni az átlagsebzés miatt, azt külön számolja. Nekem ebben a módban 1600 volt az átlagom 50 100-al és IS-3-mal, 110-el majd' 1500-at sikerült hozni (ebben benne vannak a 122-es körök is). Szerintem kb ennyi is a határ, aki itt ennél többet csinál jelentős mennyiségű csata után, azt megtapsolom.
Azért jó tudni, hogy nem csak én figyelem ennyire gondosan ezeket az értékeket. A századdal az a baj, hogy egyelőre még nem számolja külön, így nem sok értelme van abban a játékmódban játszani, hacsak nem zavarja az embert, hogy folyamatosan romlik a sebzése.
Más téma: Te mentél már SU-122-44-el?(#12178) Atlantis: T7-T10-ig szerintem is kibővíthetnék. T6 és alatta szvsz nem nagyon szükséges, azokkal gyerekjáték jó kört menni randomban. Az összes térképre kiterjesztést viszont nagyon erősen ellenzem. Jelenleg ez a játékmód legalább kiszűri a hulladék pályák ~90%-át, az ebben lévők még bőven vállalhatóak/jók. Most gondolj bele, milyen lenne egy Team Battle pl. Erlenberg-en, Serene Coast-on vagy Komarin-on?
- - - - - - - - - - - - - -
Asszem ma bántam meg, hogy megvettem a SU-122-44-et. Folyamatosan csak rossz köröket lehet vele menni, örülök, hogy egyáltalán még 1800 felett van vele az átlagsebzésem. Ez a tank mire való? Sniper-kedni esélytelen vele, mert nagyon pontatlan és/vagy távolra kevés az átütése. A közelharc meg azért felejtős, mivel nagyon lassan céloz, még tornya sincs, plusz az átütése sem fényes T8-ban még plusz megbízható páncélja sincs.Valamit pedig kell vele csinálni, mert még 5 legénységi tagot kell felhúznom 75%-ról 100-ra.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #12092 üzenetére
Na majd meglátjuk. Mostmár nekem is kéne találni valami ESL csapatot, ez az 1v1 nagyon baszogós. Amúgy is fogösszeszorítva úgy döntöttem, hogy IS-3 és WZ-132 mellett megmarad az 50 100 is, ha ezekkel nem vesznek fel valami normálisabb csapatba, most már komolyan nem tudom mit csinálok.
(#12121) Bingisz: Látom alkotott a nagyképű.
(#12126) Bingisz: Talán nem kéne előrerusholni ész nélkül Obj 268-al főleg a csata elején, így a helyedben nem csodálkoznék, hogy kilőtt. Nincs annak a TD-nek annyira erős páncélja.. Erről a damage panel-ről jut eszembe, egyik volt klántársam elnevezte az ikonokat. A vezető volt a fogaskerék, rádiós a DJ
(bár ez szerintem inkább Doppler-effektus), a töltő meg 3 sörösüveg.(#12134) Bingisz: Ezt megtehetnék még úgy ~15-20 pályával azzal együtt.
- - - - - - - - - - - - - - -
Mindig is szerettem volna szerkeszteni egy ilyen képet. Most rászántam magam, kész lett a mestermű: -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz #12112 üzenetére
Nagyon ügyesek voltak.
Siegfried line pálya. Mi bent harcoltunk a városban, ők ketten kint a mezőn elrejtőztek hátul a bokorban. A harmadik artynk meg a tó környékén volt. 40 másodperc elteltével már két ellenséges T92 is fel lett spotolva és majd 30 másodpercig még rajtuk is volt (mindhárom T92 BIA tag volt amúgy) mégsem mozdultak.
Ezek pedig képtelenek voltak eltalálni őket, ha egyáltalán lőttek rájuk, mert már ebben is kezdek kételkedni. Így el sem várom, hogy akár mozgó célpontokat sebezzenek -
sith7
félisten
válasz
Bingisz #12101 üzenetére
most 2 percig menj a sarokba, és gondolkodj el azon, hogy milyen csúnya dolgot csináltál
egyébként nem értem ezeket az embereket ... őket nem lehet kilőni ?
100 % - ban szeretnék túlélni az összes csatát ?szerk.:
Ez most a saját csapattársad volt ?
végülis mindegy, jobban el kellett volna bújnia, ezt nem is néztem -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #12078 üzenetére
Nahát... Azt hittem, hogy te ESL-en kívül mást már nem is játszol.
(#12080) emre: Nem para. Így már érthető mitől érdekes a történet. Lehet mégsem annyira baromság, amit a cseh/szlovák srác írt a chat-en, bár ki tudja a lengyelek miről dumálnak.
(#12081) virkir: Azt csak valamelyik ázsiai szerveren lehet megvenni.
(#12082) Enzolord: Vagy ásni kell egy kib*szott mély gödröt, mint a filmekben.
-
Stigma.HC
senior tag
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #11885 üzenetére
Nocsak ki beszél. Írtam (itt) privátot, hogy mi a TS címe, de nem kaptam választ, valamelyikőtökre ingame küldtem egy pm-et ugyan ilyen témában, de végül HaLlak-tól tudtam meg.
Gondjaim voltak a lagokkal. Routert cseréltem, Windows újratelepítés volt. No meg ünnepek is voltak, most is csak Dec 30-ig leszek.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #11532 üzenetére
De ez nem kis löveggel van. Egyébként meg lényegében ennek a képnek ilyen formában nem sok értelme van, az nem derül ki, hogy mennyit sebeztél.
Amúgy csak elköszönnék TS-en, ha Bingisz lennék.
(#11537) emre: Szép kör! Nekem olyan 4,75k-ra nem adta meg sajna.
(#11538) emre: Szépek, durva, hogy ennyi gép megmaradt fölöslegesen WW2-ből. Egy részük még nincs is olyan rossz állapotban,
venni kéne egyet.Az KV-1 tornyos IS és az ISU-k 122-es csővel azért befigyelnek.
(#11541) scyllarus: Na igen, még ha a völgyet hagyták volna üresen, akkor nem is lett volna akkor baj. Arra a helyre szarni kell, ~2 tank elég oda, esetleg valami nagyon low-tier scout a báziskörtől 2 szektor távolra, hogy ha jönnek, legyen aki észrevegye.
(#11548) Runo: Fel tudnál rakni néhány ilyen T10-es replay-t, ahol KV-2-vel ~2000 felett sebzel és/vagy bead valami óriási sebzést egy nagy tier-ű tanknak? Ha lenne helyem és le lenne árazva én is elgondolkodnék a visszavételén.
(#11554) Flayer: Akkor biztos valamilyen ikon mod van fent, ezek szerint abban a piros nem az AP. Csak nézem, hogy ha KV-1S, akkor biztos APCR a lőszere. Ott is volt az ikon, abból nem volt bent egy sem. Piros a gyári játékban meg az AP, így kizárásos alapon maradt a HE.
Érdekességképp: Ha meg szeretnéd változtatni a lőszertípusok sorrendjét, akkor a szerviz menüben rá kell kattintani az adott lőszer ikonjára vagy a nevére, és ott azt választod ki, amelyiket az előbb rákattintott helyére szeretnéd berakni. Amúgy nem cink, én is csak tizenvalahányezer csata után jöttem rá erre egy félrekattintás eredményeként.
- Olyankor mit kap a játék, amikor még teljesen csupaszon, még modok nélkül sem enged be a csatába?Pont amikor végre kaptam egy normális pályát.
- Isten áldja, hogy egy kicsit is értek a modoláshoz
- Airfield-en egész jól megcsinálták a baloldali medes helyetBár eléggé lassú (Cola+Venti+Off-road driving-gal), ettől függetlenül jóféle gép ez a Pershing. Viszont előző tulajdonságából kifolyólag hamarabb képzelem el heavy tank-ként, mint medként. Legalábbis azokon a pályákon, ahol nagyszerű hull-down lehetőségek vannak. Piszok kemény a tornya, kb a T32-höz hasonlítanám. Ahogy a képen látható, egy IS-7 APCR és egy Foch 155 HEAT (meg is érdemli, ha már van olyan hülye, hogy HEAT-tel lőjjön) lőszerét nyelte be a lövegpajzs.
Még ezen a Foch új pályán is sikerült menni vele egy értelmes kört. Bementem középre és hull-down-ból kibeleztem egy 112-t és egy Type 61-et. Personal Score | Team Score
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #11374 üzenetére
[link]
Sok értelme van ugyan abban a tier-ben 3 egyforma löveggel rendelkező tankot tartani. Kíváncsi vagyok miben lesz kiemelkedő, a gun depression-je csak -6/+14 lesz.(#11375) Veatta: A saját csapatodból a platoon 2 tagjai ismerősek, klán és platoontársak voltak.
A T9-es IS-4-et jó lenne kipróbálni, kíváncsi vagyok milyen lehetett mostani változatához képest.
- M4A3E8 tank ász. Nem nagy szám, alig kellett valamit csinálni, hogy megadja. Legelső körömben ezzel a tankkal többet sebeztem, csak az vereség lett, és mivel az ellenségnél 7 killes top gun volt, ezért nem kaptam Incourageous Resistance-et sem.
- OP stat
- M4A3E8 3170 sebzés (ofc vereség)
- Nem értem ezt..Így fullosan máris jobb ez az E8, végre úgy mozog, mint egy normális med tank. Iszonyat jó a lövege, csak ahogy az ON topic-ban is írtam, néha vicc, hogy miket nem üt át.
Úgy látom a hétvégi akció nagyon jó lesz, asszem végre lesz mire költeni azt a 9 milliót.
-
szalai56
senior tag
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #10469 üzenetére
Nem tudom, nagyon ritkán használok gold lőszert hozzá.
Most hogy fenn van a gold detektor pack, meglepődve tapasztalom hogy néhányan akkor is azzal lőnek ha semmi sem indokolja.
Meg az IS2-esről hallottam jókat, mikor a hónap tankja volt.De annak is elvettek az átütéséből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest