- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Enzolord #17632 üzenetére
Nem tudom mi az ami miatt ez olyan fontos ! A Typnak is csak a buff után lett 181 az átütése és sem most sem előtte nem használtam goldot alapból , mint írtam vannak esetek amikor kell ,de nem állandóan . Lentebb adtak választ a kérdésre már szóval részemről a történet lezárva .
-
kicsitrash
aktív tag
-
Flayer
senior tag
válasz
Enzolord #16529 üzenetére
Azaz igazság eddig leginkább TD-tem és heavy vonalon játszottam leginkább!
Most kezdem tanulgatni még ezt a medes tankozást és így elsőre meglepett kicsit jobban kell mozogni,megkerülni a enemyt ha sebezni akarom!
Esteleg akkor ne az orosz medekkel kellett volna kezdenem?!Zsolt_72 !
Nekem sokáig megvolt az IS de egy időben nekem mindenről pattant semmit nem talált el engem persze minden belőtt így eladtam!Visztont a t 29 én is hajtok bár még előtte M6 is meg kell szereznem!
Más!T49 milyen cuccck és skillek érdemes adni?!
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #16233 üzenetére
Nem tudom, de tényleg jó sok az az 50-60 ezer kör. A másik durva, hogy még ennyi alatt sem tanult meg játszani.
(#16234) bigobert: LOL. Amúgy a Patrik utáni gtaiv rész a GTA 4-et jelképezné, az S meg a Sony Ericsson lenne, csak lemaradt az E. De mivel ma már Sony néven fut, így pont kapóra jött. Legszívesebben itt is inkább Patrick76496 néven futnék, ezzel a mostanival olyan, mintha valami rossz 10 éves lennék.
(#16236) Dr_Syrex: Lehet a statjára akart támaszkodni.
Tényleg elég bunkó csak azért, mert más nyelven beszéltél. Az E4 meg lehet, hogy biztosra akart menni, vagy nem tudom. Ha lenne E4-em lehet én is pakolnék bele 2-3 db gold ammot, bár lehet nem használnám. Pl a Foch-omban egyáltalán nincs is, bár az csak azért, mert HEAT (meg amúgy sincs rá szükség).
(#16242) sith7: Grat!
(#16265) wrett: Wow, gyönyörű kör! Főleg így, hogy a lövések nagy része AP-val volt. Látszik, hogy erősen veled volt a random faktor (a JagdPanther-es lövésnél kivéve).
(#16278) hfrici: Nekem teszten bejött, főleg a buff után (7,6 vagy 7,7 sec alatt tölt). Normálon még nem mentem vele, várom a buffot. Én a Foch-sal voltam így, örültem, amikor eladhattam. Amúgy az Object 263 brutális gép.
(#16305) dfsz34: A 4. bekezdésre egy óriás +1.
- - - - - - - - - - -
A kép címe: "Look son, retards!" -
törölt tag
válasz
Enzolord #15774 üzenetére
Lehet igazad van.. szoktam is mondani a többieknek:
"jobban félek a saját csapattársaimtól, mint az ellenségtől, mert tudom, hogy az ellenség ki akar lőni, de hogy a csapattársak mit akarnak, az nagy rejtély"
no meg azt is szoktam mondogatni:
"nem ölünk csapattársat, nem ölünk csapattársat, nem ölünk csapattársat, nem ölünk csapattársat....."
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #15316 üzenetére
Meguntam a Diegho-s avatart, a mostani legalább egy kicsit hasonlít rám (azért a hajam nem kék
). Az egyéni lesz majd jó, 70 hsz múlva.
(#15325) jimmy74: Köszi, így máris jobban látszik, hogy milyen kör. Grat hozzá még egyszer!
(#15329) emre: Vele kevertek össze?
Btw múltkor találkoztam egy játékossal, akinek majdnem ugyan az a neve, mint neked a régi:
Hamar leesett, hogy ez biztos nem te vagy.
- - - - - - - - - - - -
- Chi-Nu STRONK: 2900 dmg, Top Gun, High Caliber, Tanker Sniper, Radley-Walters, Ace tanker Brutális gép, ha jó leosztást kap. Ja és a meccs 19 753 WN8-as lett.
- M26 Pershing 2 db tank ász egymás után: Első / Második Stronk jenki tank
- Annyira nem régi, de szép idők, amikor még be lehetett kerülni Historical Battle-be. Manapság még Kursk-ra se rak be, pedig 30-an vannak sorban, a 2 téliben meg alig 4-5-en. Pedig végre lenne egy hely, ahol használható a T-34-85, randomban egy hulladék fos. Tier 8-on kívül alig látok valamit vele, még jó, hogy van rajta 3 gold festés és 2 gold felirat... Nem is tudom, hogy sikerült 1200-as átlagsebzést összehozni a kínai testvérével, az még ennél is szarabb.
- A nap képe:Más: A Type T-34-nek miért kisebb a gun depressionje, mint az Orosz testvérének? Ugyan az a 2 tank, ugyan az a 2 torony és ugyan az a 2 löveg. Ezzel is lehet jó köröket menni (itt egy 2350 dmg-s), de azért sokszor idegesítő. Ugyan így a Sport KV-nál és az IS-nél. Bár ott csak a cső és a torony egyezik, az IS mégis 2-vel kisebb gun depressiont kap.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Enzolord #15181 üzenetére
Akkor továbbra is küzdök, de nem dudálok.
Viccet félretéve kb 4 tankba anno tettem párat talán ha 10-et összesen ellőttem de nincs rá ingerem hogy arannyal lődözzek.Atlantis: nem azzal kéne de mégis szomorú hogy volt aki 2 tierrel nagyobb tankból a kis papír gépemre aranyat lőtt. Mondjuk azon már inkább nevettem.
-
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Enzolord #14761 üzenetére
Acer Aspire 5720 laptopot használok:
Proci: Core 2 Duo T7700 2.4 GHz,
RAM: 4 GB DDR-2 RAM,
Videókártya: Nvidia Geforce 8400M GS 256 MB dedikált RAM
Háttértár: Samsung Evo 840 SSD ezen van a rendszer és a WOT is.
OS: Windows 7 64 bitEddig 15-40 FPS között mozgott a játék. Bokros-erdős részen leesett 10-20 közé. Minimum grafika mellett csak és kizárólag a Megjelenítés távolsága volt Maximumon.
Most "stabil" 25-40 FPS ugyanúgy minimum grafon és max látótávon. Érzésre folyamatosabb a kép, de most is le-leesik 17 FPS-re a nagy erdőkben. FOV: 95-re van állítva.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Enzolord #14539 üzenetére
De basszus én még olyan tankkal sem megyek 10000 kört, amit azért imádok, mert OP vagyok vele. Pl Type 59-et ~1500 kör után már meguntam, bár lehet csak azért, mert már nem illik a játékstílusomhoz. T-34-85 a garázsban van, de már csak historical battle-re tartogatom (mert randomra már elég szar), akármennyire is T-34.
(#14551) emre: Én azért megtippelem: A fenti oldalról indultál, berohantál a G2 jobb szélén lévő törmelékdomb mögé és onnan hulldownoztál?
- - - - - - - - - - - - -
World of Tanks | Trolling Funtage (ep. 24) -
Mister_X
nagyúr
válasz
Enzolord #13757 üzenetére
Én is lassan kezdem strigulázni a pályákat és valami törvényszerűséget találni a matchmaking mögött... persze, nincs abban semmi logika, de statisztikának jó lesz. Elseje óta mentem a replayeket, egyetlen egy darab Sacred Valley sincs köztük
IS-2, T-34-1, Matilda BP, ez a három leggyakoribb tank. Kíváncsi vagyok, hogy a héten bekerül-e a mapra az M8A1, Hetzer, Stug III, Chi-Nu, M5A1 Stuart, ELC AMX közül kerül-e majd valamelyik oda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest