- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #6868 üzenetére
A papír a frontja és csak az oldalával lehet játszadozni milyen játékmódot takar nálad?
Hogy kell vele közlekedni oldalazva? -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6880 üzenetére
Köszi!
Sajnos mindkét link használhatatlan. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Nem adom el az IS4-et, a hsz-em arra vonatkozott hogy kirjak kérdése előtt is épp mentem vele.
(lásd időpontot)Talán még az angol t10-es TD-t sem adom el, bár ha egyszer megszorulok kreditben akkor az lesz az első. 6milla volt és legalább 3-4M kreditet elvitt már a csatákkal. Ezzel szemben még a batchetet is jobban élvezem.
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #6876 üzenetére
-
virkir
veterán
válasz
Nem a szerver laggol hanem fosch NV a vga-d ha azzal játszol ami az adatlapon van.
Esetleg a netszolgáltatód a hunyó ha a lagg jelző is villog.
A hivatalos fórumon keresgélj valamit kapcsolgatni kell ha ilyen problémád van. -
Dobi 562
addikt
válasz
Hidd el, hogy kigyullad. Volt, hogy egy ST-I egymás után kétszer gyújtott fel haslövéssel. Ekkor visszanéztem a replayt, mert nem tudtam hogy az "OP-cheater" szovjet tankok között is van ilyen, és a fórumon rákérdeztem, ahol megerősítettek benne hogy tényleg az történt. Egyébként én 250 csatát mentem vele kereken, nem sűrűn gyulladtam ki, de volt rá példa.
A Type 59 is gyullad szemből de gondolom ezt te is tapasztaltad.
-----------------------------------------------
(#6869) emre: üdv a klubban, nekem napok óta ilyen (
csapat) társakat sorsol. -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #6839 üzenetére
7-es tank század lenne?
A játék egyébként nem is nagyon gyatrán megy, mármint a teljesítményem nem változott, csak nyerni nem tudok. Lehet fel kéne adnom a stathuszárságot, van aki 40% győzelmi aránnyal is élvezni tudja a játékot, kicsit irigylem is őket.
(#6838) fsb1000: gratulálok az újabb ászhoz! Úgy vettem észre a TD-knek jót tett az xp-hozam növelés.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #6762 üzenetére
Itt van belőle néhány ami a Neverhood zenéjéből van.
Rock n' Roll Dixie
Triangle Square
Southern Front Porch Whistler
The Weasel ChaseA teljesség igénye nélkül.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Patrick76496 #6749 üzenetére
Klassz
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Jó volt!
-
törölt tag
válasz
-
Bingisz
addikt
válasz
Ahh köszi!
Hatalmas videó, és Neverhood zene!Eszméletlen!
-
csoki
senior tag
válasz
Patrick76496 #6697 üzenetére
jó látni h más is szokott nézni QB videókat/streamet
gondolkoztam már rajta hogy megkérdem ki ismeri de ahogy látom akkor azért páran igen
-
Bingisz
addikt
válasz
Meg fogsz lepődni, de én is orosz legénységhangot használtam az előző patchben.
Csak most hogy háttérbe próbálom szorítani a szovjet tankjaimat, gondoltam lecserélem a legényeket németre, de annyira jók az orosz hangok, hogy inkább azt fogom visszatenni. (van belőle már 8.6-os verzió?)
QB-t meg nézem, nagyon jó videói vannak, csak a streamjairől általában lemaradok. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Inkább az érett nőkért rajongok.....
Az előbb egy chaffi majdnem kivégezte a JPZ E100-amat. Felnyomtam a sziklafalra, de onnan is lőtte a tankomat.
Hiába dörzsöltem, alig jött le HP-ja. aztán valahogy kifaroltam és pont elém esett.
hát... átment rajta a 170 cm-s lőszer. -
Dobi 562
addikt
válasz
Én láttam már pár csatáját youtube-on, jól tolta QB.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #6551 üzenetére
Ennél már csak az a gázosabb, hogy nem bírok meglenni az orosz legénységhangok nélkül...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6514 üzenetére
Külső alkalmazás. WoT statistics [link]
Ezt használom, mióta a Web-es Wotlogger fejlesztése leállt.
Az volt a legjobban használható stat cucc, korrekt grafikonokkal, tankonként értelmes adatokkal.Később csináltak egy Win alkalmazást WotLogger3 néven, de az kutyaütő... béna.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6477 üzenetére
Ez egy lehetséges útja annak, hogy a mostani helyzet megváltozzon arty ügyben.
Szerintem elfogadhatatlan, hogy egy tankos játékban 33%-ban önjárő lövegek lehetnek jelen a csatákban valamint a csapat stratégiák és az egyéni harcmodor is jórészt rájuk épül vagy tőlük függ.Ha mindenki artyzik vagy artyzni akar, akkor majd lesz sírás, és lesz változás.
Amúgy meg megéri artyzni. Kicsit uncsi de eredményes. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496 #6477 üzenetére
Szerintem marhajó az a kép a "bajuszról", én jót derültem rajta
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #6409 üzenetére
Nekem type-al lassan nincs olyan nap hogy ne lőjenek ammoracket, és robbantsanak fel.
De ez csak az elmúlt 1-2 hétben, előtte nem is emlékszek hasonlóra. -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #6381 üzenetére
Még nincs meg az 50-120. Először az E50-et veszem meg, mert azt az ágat ketten húzzuk a haverommal. Már az is megvan, hogy a következő tier 10 amit kihúzunk, az a brit heavy lesz.
Szóval az 50b most kicsit mellékvágányon van, pedig az is tetszik.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #6356 üzenetére
Mostanában az eszetlen grindelés helyett, én is azokkal megyek amikkel szeretek. Ezért nem is akarom megvenni az AMX50-120-at. Meg a T110E5-el szeretnék menni, de a random tier 10 csak orális élményt nyújt, játékélményt kevésbé.
-
AMD Power
titán
válasz
Patrick76496 #6356 üzenetére
Én közel 800 csatával is azt kezdem mondani ,hogy kezd uncsi lenni. Mondjuk ha más nem lesz elkezdek egy másik nemzetett is.
-
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496 #6323 üzenetére
E9, látszik is a bokor a térképen a kis hídtól picit balra és lefele, de vank hatodik érzék és volt már, hogy be kellett szaladjak a híd alá fedezékért, ha sok az arty
Általában valaki már beér a város végéhez és spotol és nagyon jó a rálátás a felfele jövőkre onnan. Ha sikerül megakasztani a nyomulásukat, amire már többször volt példa, mert kiosztok fél perc alatt 3-4 sebzést és általában megtorpannak a tankok, mert előlről is meg oldalról is kapják, összezavarodnak és ha kint maradnak a nyílt terepen, akkor lehet őket igazán megszórni
Ha többször spotolnak ott, akkor bemegyek a városba vagy ha van segítség, akkor megpróbálom a spotolót leszedni, általában E5 körül szokott lenni vagy átjön ott a nagy hídon
A SU-nak egy nagy hátránya van, hogy a látótáv 330m, azaz egymaga nem sokat tud csinálni. Még binocularral is kevesebb a látótávja, mint sok tanknak, amivel összekerül, ezért szokták sokan rohamlövegnek használni, de a bokor segít sokat
A DPM-et így számolom: 60/6,75*390=3467 és ez még javulhat kicsit a BIA-val
ennek persze jó, ha a negyedét vagy ötödét lehet csak kiosztani a gyakorlatban, de ha van egy előnyös pozíció, ahonnan sok tankra rálátok, akkor azért nem kizárt kiosztani 1200-1500-t egy perc alatt, az 4-5 betalált lövés és onnan általában a tankok oldalát lövöm, jó a találati arány
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #6261 üzenetére
Tegnap pont ugyanígy voltam. Felmentem a sima szerverre, néztem egy pár percet a garázst, aztán arra gondoltam, hogy nekem ma nincs kedvem szopni, megyek inkább tesztre. Bár ebben az is benne van, hogy várom az aranyat, hogy tudjak farmolni prémiummal.
Az M48A1 meg egy vadállat. Nekem nagyon megtettszett.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Patrick76496 #6249 üzenetére
Gratulálok a Tank Mester medál megszerzéséhez!
Egy darab tank válasz el engem a tank mestertől,de azzal a 10-es Angol könnyű tankkal amit még ki kéne lőnöm,egyszerűen nem hoz össze a sors :/ -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #6114 üzenetére
Nem tartom semennyire, nem bírom ki, hogy ne játsszak az M103-E-50M párossal. Ma (lekopogom) nem voltam még velük 10 artys csatában, 6 volt a legtöbb, ez csak 2-vel több az általam tolerálható 4-nél.
---------------------------------------------
fsb1000 : gratulálok a szörnyeteghez. Hálistennek még nem sokat látni belőlük a csatatéren. -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #6114 üzenetére
A hivatalos fórumon már kint vannak, csak az EU szerveré nem.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Patrick76496 #6096 üzenetére
*SEBZÉS-átlaggal
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6088 üzenetére
Nálam majdnem minden tankon ez a trio van.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #6039 üzenetére
A felszerelés rajta: stabilizátor, töltésgyorsító, fejlesztett optika.
Én ha csak tehetem med/aktív scout szerepközben használom, de előfordul hogy a csata első felvonásában passzívan spottolom az ellen felvonulási útvonalát, szóval helyzetfüggő.
Passzív felderítésre nem tudom mennyire lenne alkalmas, akkor álcahálót + periszkópot tennék rá, de olyan jó kis ágyúja van hogy vétek lenne nem kihasználni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6030 üzenetére
Ha nem tudnék "alkotni" magas tierben, akkor azt kéne gondoljam, hogy a többség jobban játszik mint én.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #6006 üzenetére
A klán aktív játékosai mennek a TEAM-ba, hogy össze tudjunk rakni, egy olyan csapatot, amivel Európába tudunk menni. Majd meglátjuk mi lesz. Amúgy viszonylag sok korábbi 1mp tag állt be valamelyik huszár egyesületbe.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Itt tartanak a fiúk:
A WZ nagy előnye az 59-16-al szemben, hogy neki már vannak egész komoly ágyúi, amivel sebezni is lehet nem csak puttyogtatni. Egyébként a T-34-2 sokkal kisebb mint a WZ-131.
----------------------------------------------------------------------------------
(#6007) fsb1000 : látom szépen haladsz a 10-es TD szörny felé. Minap találkoztunk eggyel, engem M103-ból 1300-1400 HP-val kilőtt, aztán szakasztársamat lorraine-el egylövésezte full hp-ról. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Maradjunk annyiban hogy én tudom átadni a parancsnokságot. A WoT-ban nem lehet klánt véglegesen megszüntetni vagy törölni. Bár azt nem tudom mi történne, ha az utolsó nick is kilépne vagy letiltanák. Talán ez esetben a WG tudna parancsnoki jogot adni, de valószinű, hogy azt mondaná csinálj másik klánt 2500 goldért.
Más:
Vajon mi kellhet a tankászhoz, ha ezért még az 1.osztályt sem kaptam meg: -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #5986 üzenetére
Szakaszban voltam, mint felderítő
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #5968 üzenetére
Neeeem, köszi, de nem cserélek
Nos, a 48-at kifejezetten közelharcra készítettem. Repesz páncél, 100% rammolás... volt csata, hogy 4 tankot is úgy végeztem ki, hogy a maradék 1-300 HP-t rammoltam róla...
Hasa pattog, mozogni mindig, hogy a kupolát ne tudják eltalálni, és rohangálni. Ez a TD kifejezetten nem a rejtőzködésre van hegyezve, mert roppant mozgékony! -
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #5906 üzenetére
ugyan úgy be lehet lőni az E5 gépet TR 10-ben mint az M103 tankot TR9-ben
páncélja ennek is "csak" elöl van.
a DPM végett szeretik sokan
ahogy az M103 tier 9 ben úgy az E5 tier 10 ben a legjátszhatóbb tank.szerintem.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #5853 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #5850 üzenetére
nemtom, van vele eddig 2 csatám
még csak a 2. ágyút vettem meg free xp-ből.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #5850 üzenetére
Köszi.
De így viszont már nem akkora dicsőség, mert amúgy elég harmatos kör volt. Csak az xp miatt raktam be mert azt hittem, hogy sokat kaptam, de közben mégsem. Inkább be se raktam volna.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5831 üzenetére
-
Bingisz
addikt
válasz
Igen, a hegy az AB 0-9. Amit széthordott a szél, az a D 6-7. Az a domb ugye régen sokkal jobban védett. Most már csak a domb bal oldalán lévőket védi. Ezért szerintem rohadtul unbalanced a pálya felső része. Ráadásul az alsó részen sincs akkora előnye a jobb oldalról induló csapatnak.
8.6 kár, pedig már úgy mennék. Az a kis forgótornyos német arty nagyon bejövős:
Volt benne valami lehetőség, hogy kihúzzam az Object 261.-et, de teszten kipróbálva nem nagyon jött be. Szóval maximum visszaveszem az Object 212.-őt, tier9 artynak nem lesz az rossz Cw-re, vagy Companyra...
-
Djuree
félisten
válasz
én is mennék M103-al ha hívtok
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #5817 üzenetére
Szerintem azon a részen csak a hegy játszik. Azt a homokkupacot már annyira széthordta a szél, hogy az arty végig be tudja lőni.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #5814 üzenetére
De mint tudjuk, 3 arty még nem sok egy csatában....
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #5814 üzenetére
Az a rész, ha arty van akkor teljesen esélytelen.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5602 üzenetére
Köszi! Gratula neked is az eredményedhez!
FCM 36-ot vettem én is a legutolsó akcióban, milyen felszerelést használsz rá? Nálam most álcaháló+periszkóp+célzásgyorsító van fent, de utóbbi helyett gondolkodom a fejlesztett optikán. Egyébként brutális a látótávja és a lövege is, minap egy UNICA játékos is úgy lett felderítő vele Province-en hogy le sem jött a magaslatról.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
(#5603) fsb1000: tegnap arty dömping volt, minden szinten ahogy tapasztaltam. 8-as csatában zsinórban 4-4 volt oldalanként, meguntam lementem tier 3-ba, ott 3-3-ra csökkent a létszámuk, de ott is játszhatatlanná teszik mert egylövéseznek bárkit.
Remélhetőleg a közelgő arty-nerf-rebalance miatt hajtják most őket annyian, aztán majd megunják.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5586 üzenetére
CW csata? Remélem lenyomtátok őket!
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #5553 üzenetére
M103?
Support tank. Távolról tud pattintani is lövéseket. Az a lényeg, hogy ne te legyél a legelső vonalban, mert nem oda való. -
válasz
Patrick76496 #5553 üzenetére
A csudálatos M103 csudálatos. Mikor mire kell. Tud elégszer pattintani, jó a ROF-ja. Ha nagyon unatkozok, akkor pedig arty martaléknak használom. Egyedül a kicsi gun depression zavar, azért viszont kár.
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #5461 üzenetére
Tedd hozzá, ha van esze a csapatnak.
Itt egy rakat tank fent volt a hegyen de annyira hüjjék voltak, hogy lejöttek.
A Bat gondolt egyet és elindult arty-ért majd 1200hp kiosztása után megpusztult az arty-k meg maradtak amiket végül egy T-62 spottolt meg végzett ki de az se élte túl.
Egy IS-3 meg annyira akart lőni, hogy legurult. Innen már nem volt senki fönt elvesztették az előnyüket.
Mondjuk a MM itt is a helyzet magaslatán volt mert egy Patton-t meg engem, Bélával meg E-75-el rakott szembe. Kilences? Kilences, aszt hagy szóljon.
Szerencsére a Patton se volt teljesen hüjje így miután nem jött a dombra és szépen megdicsértem a végére összeszedte magát, sebzett 2,3k-t meg kilőtt hármat és életben is maradt. -
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #5461 üzenetére
Csak nagyon passzív és / vagy könnyű gépre rakok álcát.
Pl kicsi felderítő, TD vagy arty ahol nincs más olyan képesség ami többet hoz a konyhára.Ja, és természetesen elégedett vagyok így a tájp legénységével, nem fogom átvariálni.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #5448 üzenetére
Én biztos rátenném, sosem árt, ha messzebb lát az ember...bár a camo is hasznos tud lenni, alapból is jó a camo-factora annak a gépnek. A hasonló T-54-re én mondjuk inkább camo-t tettem, cserébe van rajta csiszolt optika.
-
emre
veterán
válasz
nekem ez van a type-on
-
Dobi 562
addikt
válasz
Szerintem type-ra érdemes lehet, abból kiindulva, hogy valamelyik nap Malinovkán egy Type 59 szakasz eldöntötte a csatát, összesen 9000 spot sebzéssel zártak. Esély nem volt felmenni a dombra, vagy bármely irányból megközelíteni őket, mert egyből kiszúrták a Pershingemet. Szinte nem is csináltak mást, csak spottoltak az artyknak, de bejött a dolog.
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #5450 üzenetére
első mindig repair szerintem
aztán 6th sense, ha megvan a 100 váltással.
type-ra jól jöhet az álca, de talán a sofőrnek kéne off road, vagy clutch braking riszáláshoz. töltőnek esetleg intuiton, hátha jól jön gold/sima váltogatásnál. Már ha volt már valaki, aki látott ilyet -
bullseye
addikt
válasz
hanyadik skillnek?
-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #5418 üzenetére
Előbb utóbb lesz majd mindkettő
-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #5387 üzenetére
Mesélj már kicsit erről a tankodról! Milyen? Ez van az ST-I után ugye?
Más: nézegettem a különböző páncélvadászok tier 10-eseit és azt látom hogy sokkal nagyobbakat sebeznek ill. nagyobb páncélátütéssel dolgoznak mint heavy társaik. Tehát egy 10-es heavyvel majd félnem kell egy 9-es tortoiss-tól ? (lehet rosszul emlékszem a nevére...)
Elkezdtem az angol páncélvadász ágat is, félelmetes !
Alectonál tartok még csak de megettem vele a KV1-S -t full hp-ról!
Szemből 10 ből hárommal átütöttem és 2,4 sec-enként szórtam rá a meggymagokat.Őrülten jó. Nem is csodálom hogy csak 240 az élete.Ráadásul 55-tel lehet vele száguldozni.
Lehet hogy a hetzer kilövi egy lövésre de ez akkor is nagyon FUN ! -
Stigma.HC
senior tag
válasz
A 75 mm ágyú felejtős alapból, már a 12t is azzal volt szerelve
Jobban is jár az ember ha a 90-el kezd neki egyből. Piszok jó kis gép igazából, ezzel az ágyúval igen nagy pusztítást lehet végezni de a célzása lassú. Viszont ez az újratöltési idő, 40 másodperc környékén van, szóval okosan kell vele lövöldözni
Spotternek sem utolsó
Sokkal jobb mint a 1375, soha többet az a gép. -
Dobi 562
addikt
válasz
Köszi, de ez még nem az igazi 58%, csak 57,5-nél kerekít. Folyton visszabukok 57%-ba...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Az a hosszútáv ma este óta tart. De én is örülök..
Kb 3 napja sírok itt a fórumon a bazi nagy randomfaktor miatt. -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5345 üzenetére
Szép! Szerintem aranyat már lehet nyerni ilyen eredménnyel.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496 #5345 üzenetére
Ugye ugye, mégis van szerelem második látásra is
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5337 üzenetére
Mondtam én, hogy jó lesz, stock tank felett nem szabad ítélkezni.
A tornya különben képes pattintani elég sok lövést.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5321 üzenetére
Jó kis csata volt, az lett a duplázóm, előtte volt pár 4-5K dmg-s kör is, amit buktunk. Abban a csatában meg TK + 1000 sebzés... Rá is hagytam a játékot, tegnap tényleg rajtam volt a jel.
Nálam a 3001D-n alig kellett fejleszteni, amíg nem tudtam rátenni a legjobb ágyút addig goldot lőttem sokat hogy ne kelljen vele szenvedni. Fullosan jó lesz, legalábbis nekem bejött, jobban mint a Type 58. A fejlesztett torony tud pattogni, a legjobb motorja már ad sebességet is, az ágyúja pedig fenomenális.
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496 #5299 üzenetére
Szerintem az orosz tankok a szarok
és az egész orosz megszállás miatt, meg persze amit Sztálin művelt az Orosz népet is utálom Egyébként én általában olyanokkal találkozok akik a KV-1S-t istenítik..unalmas..szerintem ezzel kvittek is lettünk.
Az aláírásodat meg: Sajnálom, nem láttam -
jano_77
nagyúr
válasz
Patrick76496 #5280 üzenetére
Ez nagyon durva....elküldtétek ezt a videót már a fejlesztőknek? Berottyantok, hogy mik vannak!
-
Imilenni
addikt
válasz
Egyébként Tipikus
nácinémet fan, ilyenekkel van tele a játék. Sőt lassan már az egész világ ezekért a szarokért rajong, neked ezzel mi bajod van? -
Dobi 562
addikt
válasz
Tegnap találtam én is egy bugot! Mines pályán az a kis falu a sarokban. Na most ott az egyik ház (egyik) csukott ablakán keresztül át lehet lőni és sebezni a mögötte lapító ellent. Be is rajzolja a kontúrt pirossal, de az ablak csukottra van rajzolva. A másik ablakát is kipróbáltam ott nem lehet. Mindjárt meg is keresem a replayt és lövök róla képet.
Pedig a Type 59 páncélja jónak mondható, végül is a 9-es kínai med egy gyengébb ágyúval. A célzási ideje sem rossz, ugyanaz mint a T-34-2-nél. Meg mondom őszintén kicsit bánom, hogy annak idején nem vettem type-ot, mert most hogy sokat játszok kínai tankokkal, hasznát tudnám venni + tetszik is.
-
AMD Power
titán
válasz
Patrick76496 #5177 üzenetére
Úgy néz ki,hogy Lenovo G580.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5166 üzenetére
Lőttem neked képeket a lövegkitéríthetőségéről:
Helyben nem fordul meg, de nagyon kicsi plusz hely kell neki, nincs akkora fordulási sugara mint a T25-nek mondjuk.
Én úgy gondolom elég fürge, például egy Type 58-hoz képest mintha jobban gyorsulna.Az ágyúja meg valami fenomenális, gold ammo szinte alig kell hozzá.
Személyes véleményem az, hogy nerfelni fogják, mert így túl erős ez a tank. Majdnem annyi átlag sebzést csinálok vele, mint a 7-es medekkel.
---------------------------------------------------------------------------------------
(#5164) fsb1000 : egy darabig tudom tolerálni a fun playerek mókáját, de mikor zsinórban 5. csatánkban is vérvörös WN6-os troll szakaszt kaptunk a csapatba, akkor bizony kezdett elgurulni a gyógyszer. Nem volt szép, de kitoltam a loltrakit a kezdőkörből és kilőttem. Az E-75 szakasztársa olyan béna volt, hogy a 3 büntető lövéséből (hátulról!) egyetlen eggyel tudott sebezni, M103-al voltam.Előtte volt, hogy a vérvörös kollega meglőtt hátulról, mert közte és az ellenfél között voltam (nem gurultam be közéjük, ő gurult mögém). Volt, hogy körbe állt 3 vérvörös funny player és nem hagytak mozogni. Volt pár könnyű tank akiknek a dodgemezés adta a játékélményt. Volt, hogy a vérvörös kollegát idegesítette hogy én sebzek minden lövésemmel IS-3-mal, ezért a T29-ével ki akart tolni az ellenfél elé, végül belém lőtt. Vérvörös IS játékos beállt a SU-152-m mögé és felettem lődözött, be is kaptam a neki szánt lövéseket.
Szóval úgy döntöttem én is megengedek magamnak egy kis mókát.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #5166 üzenetére
Nem volt tankász, mert úgy vagyok vele mint Gizikével a könyvelésről: Már megvolt.
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496 #5046 üzenetére
A múltkor énis találkoztam egy EFE-s játékossal (IS-3-al volt)..a beforgatott Tiger II-met 2x gyújtotta fel, úgy hogy mindössze a lánctalpat lőtte O.o
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5048 üzenetére
322, HAMI, PTS, KAZNA, PANDA, őket is nyugodtan ide lehet sorolni, mert nagyon jó játékosállománnyal rendelkeznek.
Én most az új 6-os tank a 3001D személyében leltem új kedvencre. Aztán még a délután folyamán felszerelem a felderítő panthert, amiről eddig csak rosszat hallottam de nekem tesz szerveren tetszett.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #5046 üzenetére
Vagy megtanulod feldolgozni, hogy az ellenfélhez is kerülnek unicum játékosok, vagy ne használj xvm-et.
Mostanság nekem is megváltozott a játékhoz való hozzáállásom, nem görcsölök annyit a játékban tapasztalt butaságokon és így jobban élvezem az egészet.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #4976 üzenetére
Eddig csak a PHE klánban voltam kb. ezer éve azóta szabadúszó vagyok, szakaszozni is csak nagyon, de nagyon ritkán szoktam. Soha nem hív senki én nekem meg jó egyedül is.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #4970 üzenetére
Csak én keveslem a kapott xp-t? A spot dmg-ért nem jár annyi, mint a rendes dmg-ért?
Más: Hétvégén megvettem a JT-t. Egyenlőre a Ferdiről örökölt "kis" ágyú van rajta, de így is nagyon tetszik. Sajnos viszont nem tudok normális köröket futni vele ami hihetetlen idegesítő.. Egyetlen jó köröm volt ahol ~5k sebzést tudtam kiosztani amire meg is adta a tank ászt, de ennyi. A 2k átlag dmg-t sem tudom elérni vele ami igen nagy szégyen azt gondolom. Ferdivel simán tartottam a 2k minimum dmg/battle arányt, de ezzel valamiért nem megy. 31 csatából mindössze 12 győzelem. Egyenlőre tehát eléggé szenvedős, de erőltetem tovább, mert kiszemeltem a t10 td-t.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #4842 üzenetére
en csak a tamadast nyomtam ki. allandoan westfieldre rakott be, az meg altalaban 15 perces kempparadeva valt. az utkozetet is csak azert hagytam bent mert himmelsdorfra meg ruinbergre legalabb surun dob be.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #4842 üzenetére
Nálam be van kapcsolva minden játékmód. Kicsit talán változatosabb a játék.
Nem éreztétek még úgy, hogy a 30 pálya ellenére, mindössze 5-6 pályán játszanátok egy nap?!
Szinte minden nap van "favorit" pályám, ahova 2.-3. csatánként bedob... -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #4784 üzenetére
A tesztszerveren?!
(#4788) Magany Most akció van, ha kiszedsz egy xx_WG nevű tankot, kapsz 500 aranyat. De TK-ért nem, illetve ha megvéded akkor sem..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4785 üzenetére
Azért nem kell annyira tartani attól a 183-as TD-től.
Volt két köröm, ahol nem volt áthatoló és csak 400-akat sebzett, mert ennek a gold lőszere HE. Persze bemondta hogy penetrésőn, de hát nyilván nem az volt.
Amúgy meg könnyen kilőhető ez a TD. Akár egy BAT is kivégzi 1v1-be, ha az első találattól nem pusztul el. Eddigi legnagyobb sebzésem T110E5-be 2250dmg - ez nem tudom hogy lehetséges, mert amúgy 2180 a max. A csata jelentés 2142-öt ír +4 modul sérülés. Na mindegy... lehet én néztem be az XVM-et
****A céltankjaimat módosítottam a tesztszerós próbák alapján.
Elsődleges kifejlesztendő: FV215b (183) -> T8 elején járok.
Másodlagos kifejlesztendő T57 Heavy -> T7 közepén tartok.
Ezzel is lehet jó sebzős köröket menni, tárat gyorsan tölti:A T57 gold lőszere fajlagosan drágább. Bár az kérdéses melyik penetrál többet.
A JagdPz-E100 gold lőszerének ár/dmg aránya is nagyon jó, de ha fele lepattan akkor semmit nem ér. A T57 kisebb penje sokkal gyakoribb áthatolást eredményezett nálam. 80-90% biztos megvolt a tesztszerón.
Az FV215b (183) kényelmesebben játszható mint a JagdPz-E100, bár arra számítok hogy EU szerveren a jó játékosok és artyk nem sokáig hagynak élni és nem lesznek 5-6K dmg-s körök. A T57-nek meg kissé medes fillingje van, legalábbis nem egy E100 monstrum. Kell a változatosság... és jobban tudok vele játszani mint a BAT-al.***************
Amikről lemondtam, mert vagy nem megy vele a játék vagy semmi újat nem adnak meglévő t10-es tankjaimhoz képest:
FV215b - E100 sokkal jobb és/vagy élvezetesebb.
Leopard1 - Nekem hiányzik róla az E-50M páncélzata, hiába mozgékonyabb. Lövege majdnem ugyanaz alig érezni a különbséget. -
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #4748 üzenetére
Azt írtad pontosság, sebesség, páncél.
Namost a T62-nek minden van csak páncélja nincs gyakorlatilag nem pattint semmit amivel szembe kerülhet.
Az E50M-nek van páncélja pontossága, viszont a sebessége, na az ami nincs, hiába a papíron szép értékek ha csak sík terepen képes nagy nehezen elérni ami meg van adva a fordulékonyságáról meg ne is beszéljünk.
A 110 meg olyan semmilyen szerintem páncélra se kiemelkedő, az ágyúja hiába pontos ha kapott egy lassú célzási időt, talán a mozgékonysága ami rendben lehet.
Ráadásul ugye cseszheted a T62 meg a 110 jó tornyát ha egyszerűen nem tudod kihasználni a pocsék gundepression miatt esetleg megfejelve a lassú célzással.
A bat ugye papír meg pontatlan, viszont brutális a camo-ja emellett nagyon gyors bár amióta T10 fordulhatna jobban. Bónuszként ott a tár amivel a többi med-et ki bírja végezni egy töltésből.
M48 meg a jó gundepression-ból tud profitálni igen sokat ha az átlag pályaleosztást nézzük mint ahogy az FV.Annak meg e mellé van egy nagyon jó aimtime-ja és elég jó pontossága amivel tudod ellensúlyozni a gyengécske tornyot.
Szvsz nincs olyan, hogy legjobb mind más stílust, harcmodort kívánnak, kinek mi fekszik jobban.
Mondjuk ugye CW-n is a Bat, T62, M48 a preferált ha jól tudom a többi csak ha más nincs alapon megy de az E50 ott is a legutolsó. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4748 üzenetére
OK, rendben. Legközelebb megvárom míg beszűkül a célkereszt.
Egyébként az egész jelenet nincs 2 sec, mivel 16x lassítással vettem fel. -
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #4741 üzenetére
A 3 legjobb T10-es med szerintem a T-62A, a 121 és az E-50M. Ezekben a gépekben megvan az, ami a másik 3-ban együtt nincs: pontosság, sebesség, páncél.
Ezt azért gondold át mégegyszer
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4712 üzenetére
Én se szeretem ha nagyon érződik a randomfaktor. Ma például pozítivba voltam és tényleg kellemetlen volt kissé, hogy a Pz2 C-mre a KV1 2x is rálött és meg sem karcolt.
Szóval vannak hülyeségek ez tény. Mindenki kifejleszt hozzá babonákat meg gyógyírt, de a lényeg, hogy hosszú távon kiegyenlítődik. Ma 68% a winrátám, az előző 2 napban nem érte el az 50%-ot. Biztos nem én változtam meg.... és 50-60 csata már statisztikailag értékelhető mennyiség /nap.Amit a hsz-ed elején írtál hogy "biztos a te hibád"... ezt inkább nem kommántálnám.
Ha te így éled meg, akkor ez van. Én inkább nehezítésnek szoktam felfogni, ha kedvezőtlen pályára rak, vagy a csapattársak teljesítménye nem megfelelő.
Persze van olyan pálya amit nem szeretek mert mióta megváltozott nem tudok rajta játszani, nincs rá jó taktikám, csak sodródok az árral és gyakran az elején elvérzek. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4709 üzenetére
ja igen... én is olyan leszek, mint az a 3 MARHA. Pont arra a 183-as tankra hajtok.
Bizony jó dolog mikor 1700 belenyomunk az okoskodó ellenfélbe.
Régebben olyan szakaszba szerettem menni, ahol 2db E100 és egy Maus volt. Szinte verhetetlenek voltunk, ha az artyk szét nem löttek idejekorán.
A halál utcán megállás nélkül mentünk végig. Ha volt túlélő akkor azok utánunk fordultak, de leszedték a támogató kistankok. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4709 üzenetére
Én másképp gondolom. Szerintem nem a legrosszabb a T10 randomban. Sőt az ilyen kategorizálást nem is tartom adekvátnak, inkább mindegyik tier más kihívásokkal rendelkezik. Másként kell játszani, más elvárásokkal kell a csatába belépni.
Lehet hogy neked gondjaid vannak t10-es tankok használatával random csatákban, de szerintem az okát nem külső tényezőkben kéne keresned.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #4690 üzenetére
Patrik, mindig aggódsz a sebzésátlagaid miatt, szerintem 2500 átlag dmg nagyon szép egy 10-es meddel és nem sokan tudnak annyit összehozni.
Jó tank egyébként az a T62a? Annak idején sokan szidták, hogy nem igazi előrelépés a T54 után, utóbbi erősebb a tierjében.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4690 üzenetére
Nincs annak az T110E4-nek semmi baja.... nem teszem le, mert ezzel van a legjobb sebzésátlagom.
Más tankokkal is előfordul az ilyesmi, hogy sorozatban lövök lehetetlen dolgokat, nem hiszem hogy a tank bűne lenne. Sokat játszom, ezért lehet gyakrabban találkozok ilyesmivel mint mások, vagy csak szimpla user error.
Szóval köszi a tanácsot.... majd csak megoldom valahogy."Egyszerűen nincs értelme olyan tankkal menni amire már nem kell XP és rosszul megy vele."
Én nem érzem úgy, hogy rosszul menne a t110E4-el, de köszi az aggódást.
54% winráta és 2450 sebzés átlag 1,34 kill/csata- ez még nem a letevős állapot......
Egyébként van jópár tankom, amelyek csak rontják a statom, de mégis szeretek vele menni. Ilyen pl. a JagdPzE100 770 csatával. Nekem belefér... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4661 üzenetére
De jó neked... én 40%-on állok.
A legszebb az volt mikor elővettem a T110E4-et hogy a sebzés átlagom javítsam. Van még vagy 500 gold löszerem hozzá.
1. Robogo IS-t oldalról lelancolta
2. IS3 oldalába 0 dmg
3. Proto 28 feje lepattan.
4. Ferdinad total oldal a puttonyára céloztam. 0 dmg.
kis szünet...
5. t110E5 szemből lepattan.5 gold lőszer 375-ös pennel, mind 200 méteren belül.
Utána volt még 3 találatom, és buktuk a csatát. -
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #4626 üzenetére
Igen, már van is rajta annyi xp amennyi a felderítő párducra kell, abból meg ki lesz fejlesztve az indien panzer.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #4610 üzenetére
Szerintem ez az alap hang az orosz szerón. Vagyok ott is, mintha ilyen lenne.
-
SgtBradly
csendes tag
válasz
Patrick76496 #4610 üzenetére
A találati arányt miért keretezted be?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4578 üzenetére
Az én babonám szerint, ha az egyik szakasztárson rajta van a randomfaktor, akkor olyan csatákba viszi a másikat ahol ez mindenkit sújtani fog.
Könnyű igazolni.. szakaszt oszlatni.... utána ált. mindkettőnek közepesen jól megy a játék.A "randomfaktor" legjobban arról ismerszik meg, hogy még az artyról is pattansz vagy mellé megy minden.
Volt olyanom, hogy 3 lövésem nem tálalt egy álló TD-t kb. 150m-ről. Nem mentem tovább hanem rálőtem még 3-at, ami mind főlé ment... ezt addig csináltam, míg az egyetlen artynak volt ideje becélozni és 2 lövéssel kinyírnia.
Egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen van... az egész tárat kilőttem volna, hogy rájöjjek mennyire a negatív az a negatív randomfaktor.Az sem normális hogy mai napon 40+ csatával 85%-os a winrátám.
lesz ennek még böjtje... -
Magany
tag
válasz
Patrick76496 #4549 üzenetére
Koszi szepen, de akkor is ervenyes a gratulacio ha az a tank egy type T-34?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4489 üzenetére
Valamiért csak játszanak... ennyi mazochista csak nem a WoT-ot választaná.
Egyébként vigyázni kell a kijelentésekkel, mert ezt a fórumot is olvassák párán alacsony effel és párszáz dmg-vel, de ők is normális emberek, csak még nem gyorsultak be a játékban. Lehet nem is fognak, de ettől még nem lehet elvitatni tőlük a játék örömét. Kár lenne megsérteni Őket.
A fórumokon kialakult egy konszenzus hogy mik azok a paraméterek amiket el kéne érni.
1 kill/csata
200 dmg/csata/tier
66%-os találati arány
50%-os winráta.Szerintem is jó célok, de olyan messze állnak a 2-3K csatával rendelkező átlagjátékostól hogy inkább irreálisnak tűnnek és ha ezt súlykolnánk meg az XVM-es eff/nw6 rangsort akkor aztán tényleg elvennék a kedvüket a játéktól ami szerintem nem lenne szép dolog.
Olyan ez mint a sport... azok is élvezik akik az olimpiára nem jutnak el, de még a területi bajnokságra sem.
Profiként meg visszás lenne azon nyöszörögni, hogy vajon mit élvez az NB3 öregfiú csapata -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4381 üzenetére
Mondjuk úgy én megvagyok anélkül is, hogy a gyengébb játékosokat cikizzem, hülyének nézzem, feljelentsem, vagy úgy érezzem zavarnak ebben vagy más játékban.
Emiatt van/volt a legtöbb konfliktusom a WoT-os társadalommal, vagy inkább azzal a részével amelyet jóleső érzéssel tölt el, hogy elitnek hiszi magát.Én nem küzdök ez ellen a jelenség ellen, mert azt gondolom forrása az emberi alapjellem egyik pillére amit az egyén vagy tud kellő intelligenciával kezelni vagy nem. De a korántsem kedvező véleményem néha felszínre bukkan egy-egy eset kapcsán, aztán hajthatok szembe az autópályán vagy el kell viseljem hogy egyesek sorozatosan trollnak nevezzenek.
Szóval érzem, hogy fogy a levegő körülöttem, fogynak a Wot ismerősök, fogynak azok a dolgok amikben együtt lehet érteni, fogy a reputáció... de hát ez van.
Ettől még nem leszek siemkázó lengyel utáló sem a WoT-ban sem kivüle.... és nem csak azért, mert szép balatoni emlékeim vannak odaadó lengyel lányokról.Aztán lehet ez a ferdült elképzelésem a korral jár, vagy azoknak az élethelyzeteknek a megtapasztalásával amin a sors végighajtott, vagy esetleg attól a néhány meghatározó élménytől mikor éreztem más népek gyűlöletét vagy szimpátiáját pusztán a bőröm színe miatt, vagy mert más országból, más kontinensről származom.
Talán neked is eljön a pillanat amikor megérted, hogy az emberek nagyon is egyformák, de mindent megtesznek hogy megkülönböztessék magukat a többitől, de mindez hiábavalóság, mert jelentéktelen marad mind egyesével és együtt is. Ennek a tudatnak árnyékában nem fog zavarni ha valaki rosszul játszik a Wot-ban te meg jól, esetleg elhiszed netán átérzed, hogy az ő rossz játékával is tudja magát kellemesen érezni amikor ezzel a játékkal a szabadidejét tölti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest