- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6977 üzenetére
Nálam pont ez történt kb 1 órája.
Addig több mint 40 csatával elértrem a 72%-os winrátát..... aztán egyszercsak megszakadt a nyerési sorozat és azóta csak veszitek (1 kivétel volt....)
Ráadásul a kicsikkel is egylövéses csatákat futok, már mint vagy én lövök egyet, vagy velem végez egy 2 tierrel nagyobb 1 lövéssel. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #6971 üzenetére
Igen :/ ..én is már lőttem le csapattársat - épp sniper módban céloztam és pont elém gurult mikor tüzeltem :/
De a büntetés a célját hamar elérné
Esetleg ha valaki többször lőne ugyanarra a tankra az már nem lenne véletlen
Le lehetne modellezni,kifinomítani ..sőt kiírnák a weboldalra,hogy így járhat az aki ..., talán az már elég lenne elrettentésként -
scyllarus
veterán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6929 üzenetére
Nem tudom mi az oka, de többször írtam nem érzem a nagy randomfaktort (csak néha), szóval nem az van hogy folyamatosan pattognék meg a többi kicseszés.... hanem egyszercsak veszítünk. Inkább gyorsan mint lassan és nincs különösebb oka, csak elfogy a csapat. Ritka a foglalásos győzelem.
És igen.... gyakori hogy egyedül találom magam 4-5 ellennel, de az nem lehet hogy mindig "nálunk" vannak az óvatoskodók, a túloldalon meg a vagányok.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6925 üzenetére
Szerintem játékstílustól is függ kinek mi éri meg jobban.
Én úgy érzem 80%-ban közelharcot vívok, vagy törekszem erre.
Kivéve a Panther, Tigris, meg 1-2 TD.Szóval nem elvitatni akartam a döntésed helyességét, csak arra gondoltam az SP nem a leggyorsabb járgány és nem mindig kerül olyan helyzetbe hogy a 10% látótáv bármit is jelentsen.
És igen, nem a venti fog megvédeni, és nem is töltésgyorsító, meg nem is célzásgyorsító, meg a haszontalannak kikiáltott BIA, és főleg nem a 100%-os legénység, de azért mindannyian tudjuk hogy ezek nélkül egy tank sokkal kevésbé hatékony. Ezért lehet alacsony tierben is aprítani. Bárkivel szembe állhatsz mert 3-ből 3*szor eltalálod, ö meg max. 1x a csupasz tankjával és 50-70%-os legénységével.
"(#6926) Bingisz " Bocsesz... gyerekkorból már kinőttem. Az egyszereplős hősök kora rég lejárt. A negatív hullámok témája egy tankos filmben jól mutat, főleg ha Donald Sutherland mondja, de a valóság sokkal vérszegényebb. Még egy játékban is.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6899 üzenetére
Erre a pályára van egy külön Jingles videó, amiben csak olyan replay-eket mutat be, ahol beestek a vízbe a tankok.
Más: TOG
(#6900) kirjak: Először is azért, mert mint a fórumtárs kollégák, a teljes WoT játékosállomány nagy része is német fan, alig akad 1-2 ruszki. Utána pedig azért, mert lassú, viszonylag kicsi a DPM-je, átlagos gun depressionje van, viszonylag pontatlan a lövege és viszonylag lassú célzásideje. A nyitott pályákat nem nagyon szereti, márpedig a pályák nagy része nyitott. Kicsit megkésve, de itt vannak a képek, amiket ígértem:
Sidescraper #1
Sidescraper #2(#6902) fsb1000: Kicsit néha tényleg torzít, de meg lehet szokni. Így kicsit olyan 5.1-es hatása van, a nagy hanghatásoktól. Na de kinek a pap, kinek a papné.
(#6905) Gaz 78: Az egyik német hangot biztos a Call of Duty: United Offensive-ből vették ki, ez szólt multiplayer-en a HQ rádióból... bár volt olyan szerver is, ahol a gumimacik zenéjét hallgattuk.
Videót sajna nem találtam.
Nocsak, miket találtam
Újabb playereknek mutatom, ilyen volt régen a WoT.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6886 üzenetére
Mekkora balfasz volt ez az IS-3
Megnyugodva láttam, hogy másnál is szarakszik az XVM, nem mutat minden játékos statját, hanem többeknél vonalak vannak. Mitől lehet ez?!?
Én folyamat NOOB-ozok - néha cifrábbakat is -, többször írták már, hogy reportolnak érte, de még eddig nem kaptam büntit (kopp-kopp-kopp) Mondjuk tényleg olyankor anyázok csak, mikor agyhalott a csapat és én tettem azért a csatáért - mondjuk mikor 3 perc után meghalok, de még így is a csapat legjobbja leszek vagy második.
-
SgtBradly
csendes tag
válasz
Dobi 562 #6883 üzenetére
Engem még játék közben tiltott ki a gép 1 napra. 6-os scout bejött 3-4-es barátjaival össze vissza rohangáltak a bázis körül majd körbefogtak és nem engedtek sehová. AMX50B-vel vártam kb. 2 percet, majd egy sorozattal kilőttem az összeset.
Nekem ennyit megértMás: T110E5 a leghátsó sorból osztotta az észt, persze nem csinált semmit (44%-os volt).
Mikor már csak ő maradt akkor bírta hogy : "noob team again"Biztos ezt látta, azt hitte ez a játék.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6840 üzenetére
Ja, de hogy mi tetszik nekik annyira benne, az rejtély. Mostanában az ilyen unicum játékosokra tudok megharagudni, szerintem ők élvezik a legjobban a játékot. Mármint azért, mert esélyem sincs ellenük, ha éppen nincs mással lefoglalva, és még a leghulladékabb pályákon is agyonsebzik magukat (mondjuk annyi életük is van biztos).
Rengeteg pályán fogalmam sincs mit csináljak (szinte minden tank típusnál), sok mindent elbaromkodok, de az átlag azért megvan (AC-val majdnem 2000 sebzés). Ha tehetném, egész nap 5-10 pályán mennék csak.Lehet elkezdek platoon-ozgatni az egyik Field Commanderrel.
(#6845) virkir:
Napi musthave kategória:
5 kill a zombies vs humans gyakorlós játékban (T6-10-es tankok kergetik a T1-5-ösöket és csak rammolás van):
Tudom nagyon beteg, de néha kell egy kis agypihentetés.Szerk: Még a T-62-nél is rondább, de azért jó ez az Object 907 skin.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #6840 üzenetére
Wins / Battles 2 / 5 40%
Avg. / Total Exp. 1 111 / 5 559
Credits total 278 668Ma reggel nem volt olyan csata, hogy ne én osszam a legtöbb sebzést, de ez 40%-ra elég 5 csata után...
Direkt kérem őket tök normálisan hogy ne szaladgáljanak le egyesével a dombról az ellenfél elé, 40%-os 400 WN6-os vérpistáink csak megcsinálják. Kilövik az első marhát, de a többi nem tanul belőle, hanem mennek egyesével a vágódhídra.
38%-os top E-50ünk közben egy szikla mögött lapít mint a szar a fűben, a tornya arrafelé néz ahol ellenfél már nincs és a háta mögött közben bázist foglal az ellen... Végül 1000 sebzéssel (de 100% hp-val) zárja a csatát, biztos elégedett lehet magával, lecsekkoltam, 500-as átlagsebzést sikerült produkálnia E-50-el, ezt most megduplázta. -
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6766 üzenetére
Múltkor Bingisz azt mondta fals adatokat ír az XVM, de mikor rákárdeztem mi a helyes egy feltöltős oldalt adott meg ami szerintem szűkebb és torzabb adatbázissal rendelkezik mint az XVM adatbázisa.
Végül is mindegy, mert az XVM szerint (is) az FV215B 183-al leküzdöttem magam az alsó osztályba, már csak 1700 valamennyi az átlagsebzésem a kezdeti 2000+ hoz viszonyítva és közel 200 csatánál érzem, hogy nem megy ezzel a tankkal. Én is bénázok vele, nem is abban a stílúsban nyomom mint kéne, és még ráadásnak pontatlan az ágyúja 300+ pen pattog ott ahol 250 nem és papír a tank. t8-t9 is mind átlő és rám vadászik.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Dobi 562 #6676 üzenetére
Ő valószínűleg mindent tud használni....
8.6 óta a következőek a tapasztalataim:
T29 könnyebben átlőhető. A hangok furcsák és olykor megvezetnek.
Felszaporodtak a retardáltak (ennek meg mi köze van a 8.6 hoz nem értem !!!!)
Nem tudok nyerni csak nehezen. Nyafogásnak hangzik de én ezt tapasztaltam.Folyt. köv.
-
törölt tag
-
SgtBradly
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #6541 üzenetére
Azért annyira meg lehet figyelni, hogy legjobban azok núboznak, akikről csata végén kiderül, hogy 0 vagy ehhez közeli sebzéseket nyomtak...
Persze idióta módon kilöveti magát, aztán a csapat tehet róla...
Tiltani szoktam a taplókat, aztán tegnap ki is írta, hogy elértem a maximális limitet a tiltó listán -
Patrick76496
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6536 üzenetére
Gyakran olvasom, hogy t10-be hülyék játszanak és ezért nem tudnak nyerni egyesek...
Én másként tapasztalom, a játékosok többsége nem hülye vagy nem jobban mint és, és mikor 8-10 zöldike van az ellenfélnél, akkor nem tudok úgy végig menni a pályán mint t3-t4-ben.Pont azért szeretek t10 tankokkal játszani, mert nagyobb kihívásnak érzem, mint t8 alatt killezni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6531 üzenetére
Hát... azért én nagyon tudnék örülni a 6000 dmg-nek, de még az 5K-nak is.
Grat! Szép eredmény.
(#6534) Enzolord :
Igen a Type felkerült a TOP10-be, mert sokat farmoltam vele.
Kicsit szégyellem is, de már dolgozok rajta, hogy csak német tankok legyenek a TOP10-emben. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6200 üzenetére
Az ellenfél nyert, mivel engem 1 v 1 -ben lenyomott a JagdPz 100. Utána meg könnyen levadászta az artyjainkat a 3 tank.
Egyébként lehet nem hiszed, de egyetlen arty jött utánam a 6-ból, akinek spottoltam és közelről tudott végezni egy másik artyval, a többi 5 felvette a szokásos arty poziciókat a vasút környékén. Lehet azt hitték bugos a játék és nem látják a csapatlista alját.... vagy nem is nézték... vagy a fene tudja... de egy 3-as arty szakasz csak alkothatott volna valamit.
Egyébként többször láttam már, hogy egyik oldalon 1-2 artyval több van. Szerintem itt is be volt tartva a szabály 10 arty a max, de a szakasz miatt kombinálta ki az MM ezt a felállást.
Az artykorlátozás óta tényleg nem láttam 6-ot egy oldalon, de ez a csapatlista is jól jelemzi az artyk túltengesét. -
Bingisz
addikt
válasz
Dobi 562 #6200 üzenetére
Igen ez az elk*rvult szakaszkezelés, és a kevés játékos kombója. Egyszerűen ez a szar, minden áron megvárja amíg kihozhat egy olyan csatát amiben mindkét oldalon ugyan annyi a szakasz.
Erről az ON topicban már leírtam a véleményemet.Ja aki meg a Storng Start eredményeire vár, annak üzenem, hogy még egyszer ellenőrzik az eredményeket, azért nincsenek, még kint sehol.
Cserébe azért én belinkelem a másik két szerver eredményeit. Valószínűleg az Eu szerver nyerteseinek az xp-je valahol közöttük fog elhelyezkedni.Az amerikai szerver eredményei.
Az orosz szerver eredményei. (hogy a francba csinált ennyi xp-t a vk 2001-el...)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6123 üzenetére
Nem kell félni tőle.... sokan tudják, hogy 25 sec a töltési idő és rámásznak a lövés után. Ha nincs mellette másik tank akkor vége is. Távolról meg pontatlan mint a fene (KV2 troll sokkal jobb... pedig papíron rosszabb) A páncélzata se túl erős.
Nem kell a csöve elé kerülni 150 méteren belül.... de ahogy nézem prémes HE-vel nem lehet etetni csak nagy veszteséggel. 8000 kredit / darab.
Az AP meg egy katasztrófa. Sokat pattog és 1000 alatt sebez leggyakrabban
(volt már 1350 is 1x) -
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6098 üzenetére
Én megfogadtam tegnap, hogy 8.6-ig nem fogok T8 felett játszani (saját acc-on), nem tudom, te mennyire tartod a szavad.
Sőt, annyira berágtam a játékra, hogy inkább játszok a 2 napja távollévő haverom account-ján, az ő tankjait nyúzom. Sajnos nem volt igaz, amit FTR-en írtak, úgy tűnik mégsem ma jön a 8.6 CT1.
(#6102) Bingisz: Nem tudom, te hol nézed, de én semelyik szerver weboldalán sem látom. Holnapra várom, 8.3-ban vagy 8.4-ben is egy héttel a verseny zárása után rakták ki az eredményhirdetést.
(#6111) fsb1000: Gratula! Sok sikert hozzá, a random faktor legyen veled.
Nekem 14,5k csata után 3 T10-es tankom van prémium account és free XP-k nélkül.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6049 üzenetére
Kösz a tippeket!
Nekem az 59-16-on távcső, rammer és venti volt, de így is használtam mindhárom feladatra. Talán az aktív scout-olás volt a leggyengébb pontja, de ahogy a wiki írja, ne felejtsük el, ez nem egy scout! Ma erősen ráfeküdtem az 59-16-ra. Olyannyira, hogy egy nap alatt sikerül kigrindelni a maradék ~25k XP-t, free-t csak 100 alatt költöttem.
Researched:
WZ-131 researched. Undistributed experience spent: 42936. Free Experience spent: 64.
Purchased:
'WZ-131' successfully purchased. - Credits: 1 350 000.Nagyon vártam már ezt a kis gépet, ennek végre tank formája van, nem úgy, mint az 59-16-nak. Az olyan játékautó kinézetű, ez viszont nagyon fain. Utolsó napra valahogy mégis ráéreztem a kis kínai 6-os light-ra, rengeteg jó kör sikerült vele. 59-16 best of: -Kép1- -Kép2- -Kép3- -Kép4- És ez lett a végeredmény. 564 átlagsebzés egy ilyen kis szutyokkal annyira szvsz nem rossz.
Közben elővettem a nagy 59-est is, kellett már egy kis OP tank feeling a sok T-62-es kör után. T9-es körben 18 találatot kaptam, 5000 bevett sebzés.
Más: Azt hittem, hogy már megoldották a sok light tankos problémát. Érdekes leosztás. Mindenki rusholt előre, defeat lett.
-
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6033 üzenetére
Köszi a replay-t, megnéztem. Nagyon jó kis gépnek tűnik, sokkal könnyebb vele, mint az 59-16-al.
Te mire használod? Passzív scout-ra, aktívra, vagy mednek? Ugyan ezt a kérdést feltenném az elődjére is. Aktívnak kicsit lassúnak érzem, nem elég gyors, hogy kikerülje az ellenség lövéseit. Annyit még, hogy milyen felszerelést használsz a WZ-n és aztán békén hagylak a kérdéseimmel.
Szépen dobálja a skúlókat, meg fog érződni az a +300 DPM.
Wiki-ben írják:
If you haven't researched the 85mm gun and engine from the Type 58, then welcome to Chinese hell.No de nekem volt, szóval a motor is megvan. Az a 85-ös meg nem lesz annyira vészes.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #6008 üzenetére
Néha vannak jó körök, de az eredményem átlagos ezzel a teknőssel.
A nagy löveg megvétele 60K XP volt, azóta megint van 60K XP-m, de egy örökkévalóságnak tünik elérni 230K-t. Gyakran megunom és megyek mással.(#6011) robogo81: Egy ilyen lassú tankkal elég nehéz spottolni. max sebesség 20km/h, lassan fordul és gyenge a camoja.
(#6010) ng0ofy, OK, semmi gond. Azért volt a felajánlásom, mert a másik topikban olvastam párszor hogy szeretnének PH klánt csinálni. Itt a lehetőség. De 2500-ért lehet újat alapítan is. Szerintem nem a gold hiányzik, hanem az elhatározás. Aki megalapítaná az új PH klánt vagy átvenné a régit az biztos reflektorfénybe kerülne.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #5990 üzenetére
Grat, szép kör egy ilyen kis light-tal. Én még mindig az 59-16-nál tartok, nekem is az 57-es löveg jött be jobban. 2 feltétellel lehet jó köröket menni: ha olyan a pálya, ahol van olyan hely, ahol le tudok állni sniperkedni/passzív spotolni (mert aktívra lassú) és ha olyan a csapat, sebeznek eleget, nem hagynak üresen flank-eket. Nos ebből a 2-ből szinte egyik sem szokott összejönni, bízok benne, hogy a WZ-vel könnyebb lesz, sokkal jobban megy a játék. Neked ebben a light-ban hol tart a legénységed?
(#6000) Runo: 6000.
A gold noob.
és (#6001) Dobi 562: A prémium noob.
Grat mindkettőtöknek.(#6002) Bingisz: Na akkor neked tök jó, mert nekem meg sebezni nincs lehetőségem, bár én azért 60%+ nyertem ma. Asszem lemondhatok róla, hogy M103-mal valaha 2200+-os legyek.
Amúgy rengeteg olyan pálya is van, ahol azt sem tudja az ember, mihez kezdjen...
Most nézem pont ma (tegnap) kiléptél a klánodból, hogyhogy? Nézegettem a klánunk régebbi tagjainak korábbi klánjait, valakinél ráakadtam az -1MP--re, de téged nem találtalak benne.
(#6005) fsb1000: Egyébként, ha már nem a te kezedben van a PH! klán, akkor akár írhatnál is az on topic-ba, nem?
T-62 Patrol Dutyi (mákom volt, épp most van rá akció)
Szegénynek biztos nagyon rosszul megy a Tier 10
Dumbass of the day (persze, hogy az ellenségnél tudja leadni azt a 9000 spotolt sebzést)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5989 üzenetére
hehe... jó ötlet!
Pár napja én is artyzgatok GWP-vel... ki tudja mit hoz a jövő. Lehet köztelező lesz a körök 1/3-át artyval teljesíteni.Amúgy jól ment vele a játék aztán tagnap éjjel 2x agyoncsaptak a csata első percében. még lövésem se volt.
Mindkét esetben kamikaze scout spottolt be.
Ekkor átváltottam JagdPzE100-ra és fantasztikusan jó csatákat mentem vele. Kb a felét nyertem csak, de nem ez volt a lényeg. Csapatok értelmesen mozogtak, max 3 arty volt és a lövéseimből csak kevés pattogot.Aztán KT-vak mentem két 0 sebzéses kört és gyorsan kikapcsoltam a gépet.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #5990 üzenetére
Ehhez itt a replay is, ha valakit érdekelne.
-
szalai56
senior tag
válasz
Dobi 562 #5965 üzenetére
Bocs, de tudsz valamit a honlapról? Meg szűnt?csak ez jön be
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Dobi 562 #5967 üzenetére
Én azért több csapatra számítottam; legalább 2x ennyire.
A HUNS-U tényleg ütős csapat, nem szívesen futnánk velük össze már a legelején
A mi klánunk a 43M Turán is 2 csapatot nevezett. Mivel bizonytalan volt a részvételem, én inkább a
43M-FÜLES csapat 4fős tartalékkeretébe jelentkeztem.
Remélem tisztességgel helytállunk majd -
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #5929 üzenetére
Akartam mondani, hogy 100 csata szám alatt 1 járművel szerintem nem mérvadó, hisz meg kell tanulni játszani egy-1 tankkal, de látom van aki már több 100-at ment vele...
Sajnos egyre nagyobb tierekben is megjelennek a "fun" emberkék... egyszerűen kiseggelik... ez van... -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dobi 562 #5854 üzenetére
Ez nagy sztori!
Sajna ilyen velem is előfordult, a mellettem álló csapattárs Himmelsdorf tetején rajtam keresztül akarta lőni az ellent.
Még a replayt is visszanéztem és 100%-osan látszott, hogy az ellent követi a célzással csak annyira közel állt hogy a lövéseinek fele a tankomon keresztül ment (volna)Kirjak: OK, csere lesz.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dobi 562 #5807 üzenetére
Nos, nézegettem a statokat. Ez a kínai T-34-1 nagyon szimpatikus. Viszont ki van fejlesztve a VK 3002DB, de őt semmiképp nem vállalnám be, valamint még a KV-13. Tényleg nincs rossz páncélja, néha pattantam róla. Szóval ez van T7-ben. Egy olyan kínai mindenképpen kell nekem.
T6. Nos nézegettem az összes tankot és az általad dícsért 3001D nagyon tettszik. Viszont ezt az ágat sem,miképp nem szeretném folytatni. És ugye ott van még a T-34-85. Jó nak tűnik ő is is, de nem annyira mint a német. Bár az ezek után következő 7-esek közül egyik sem egy "álom" tank.Azt hiszem, ha lesz mostanában valami akció féle a KV-13-ra akkor megveszem. Addig is a kínai ágon mindenképp elindulok és szerintem a T-34-85 és a VK 3001D-t is megszerzem.
Köszönök szépen mindent.
Húú... Nagyon bezsongtam ezekre a medekre most.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dobi 562 #5802 üzenetére
Fürge az most is. Egy 0,38-s ágyú meg jó legénységgel elég pontos. Közelről pláne. Hiszen nem sniper tank.
Gold ammo is van a világon.A 3001D-t én nem szeretném kipróbálni. Van egy olyan érzésem, hogy phanter kicsiben. Jó pen, pontos ágyú. Viszont a 135 dmg marha kevés.
Ha sniperkedni, meg hátul kempelni van kedve az embernek ott a 3601+konisch kombó (a gold ammo is fillérekért van bele).
-
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #5652 üzenetére
Én trollkodás szándéka nélkül értettem veled egyet, abban, amit idéztem is. És nem is személyesen valakinek szántam a különbségtételt a kétfajta panasz között, ezért is írtam, hogy "általánosságban", de ezek szerint nem fogalmaztam jól. A többi meg pláne nem neked szólt.
-
psycroptic
őstag
válasz
Dobi 562 #5645 üzenetére
Az én véleményem, hogy nem az arty-k teszik tönkre Tier8-10 között a játékot, hanem az általad is igen kedvelt szobanövények.
Csak egy példa: megyek a szaros Tier8-as heavy tankommal Tier9-10-es csatában én vagy legalul a listában és nem az ABC miatt. A csata eredménye vereség úgy, hogy én sebeztem a legtöbbet és úgy érzem, hogy odatettem magam a győzelemért, de a többiek nem. Ez sokat ront a játékomon, mert Tier8-as tankkal nem tudom megfordítani a Tier9-10 csata kimenetelét, sajnálom béna vagyok hozzá. És igen sírhatnék emiatt. Igazad van, de valld be, hogy nekem is van igazság a mondataimban.
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #5645 üzenetére
"Az OFF topikban meg mindenki úgy sír ahogy akar."
Ámen!
De azért pici különbség van aközött – csak úgy általánosságban –, hogy valaki azért sír, mert a WG nem csinál semmit (mondjuk pont az arty nerf előtt ez sem az igazi...), vagy azért, mert aljas mocsok hekker szemetek valahogy artyval kerülnek be a játékba, és még használják is.
@fsb1000
Szerintem meg csak poénkodás. Nem minden troll, ami irónikus, bár az is nagyon emberi, ha valaki nem tudja a különbséget. De szerintem az isten-nézet valótlanságára való állandó hivatkozás sem a kimondott értelmes érv egy játékban. De tényleg mindenki úgy sír, ahogy akar. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Dobi 562 #5612 üzenetére
És amikor egy JgE100-as beáll valahová és blokkol egy stratégiai útvonalat ?? ..látom a lelki szemeimmel,hogy vigyorog a csávó - hátradől élvezve az erőfölényét és szépen szarrálövi azt aki kinéz a fedezékből ..kérem szépen akkor én is vigyorgok és szépen az 1800-as sebzésemmel szarrálövöm felülről
..ez az egész nézőpont kérdése! -
Patrick76496
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest