- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Az milyen már, hogy az FCM 50 -nel Siegfried line-on támaduk, bent vagyok a foglaló körben ,és a fás dombról lefele száguldó GWPanther kilő
-
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #22464 üzenetére
Nem azért a 10 fillérért,de aki megvárja hogy te becélozd ezeket a weak spot-okat az meg is érdemli hogy megdögöljön.
Az említett böszmékre meg: HA át tudják lőni. Ez főleg a WTE100-ra igaz, belém tárazott már WTE100 úgy (Pearl river középső találkozóhely), hogy egy sem ütött át. Picit magasabban volt, tehát has elrejtve, felső lemez még jó szögben volt. Kis risza, és a teljes tár pattant rólam. Másodjára is bepróbálkozott, akkor igaz 2 bement az 5-ből.Szóval hülyéknek tök mindegy ,mi van a seggük alatt, akkor sem fognak tudni jól játszani.
Te magad mondtad tegnap asszem, hogy minden tankkal lehet superunicum a játékos (nem emléxem szó szerint, de valami ilyesmit). Ergó tudni kell játszani az adott tankkal, ki kell használni az erősségét, elrejteni a gyengeségeit. -
mcwolf79
veterán
válasz
Bad Pritt #22277 üzenetére
Hát nekem nem nagyon van olyan, hogy 60-70k nettó bevételt ne hozna a 8,8. Már linkeltem ide is nem egy nettó 100-120k-s kört. Tudni kell vele játszani, nem rohanni előre (nem is lehet, mert ahhoz lomha), inkább hátulról csipegetni, vagy ha a pálya adja (és a scout) akkor védelezni.
Én ezzel csak akkor támadok, ha nagyon top tier-ben vagyok,és nincs az ellenfélnél olyan TD, aki átütné a páncélt. Kell egy bucka, ami elrejti a hasát, és onnan akkor tényleg max. az arty szedhet ki. De ekkor is érdemesebb tartani legalább 100 m távolságot, hogy a géppuskanyílást ne tudják belőni. Két lövés közt riszálni kell, úgyis gyorsan céloz, úgyhogy ez nem okoz hátrányt.Meg kell tanulni vele játszani ,ennyi a titka. Sebzése meg tényleg sok kicsi sokra megy. Faxán lehet vele nagyobb heavy-ket és TD-ket leláncolva tartani. Én már nem egy elbizakodott heavy-t végeztem így ki, aki letámadott. Csak ráfázott, mert ha egyszer lent van a lánc az ott is marad
Kollegám is az alap JT-t szidja hogy milyen egy fos TD. Hát nem tudom, de én imádom amióta fullos. Egyszerűen élvezem vele a játékot. Isteni az ágyúja, jó a páncélzata. Ez is olyan, hogy kinek mi jön be. Bár ők egyfolytában a T67-tel ökörködnek, lehet azért nek fexik neki a JT
-
mcwolf79
veterán
válasz
mefistofeles #22232 üzenetére
Nem azért mondom, oké ,hogy OFF topic, de kicsit már fárasztó és unalmas olvasni a "szar és manipulált" MM sírásodat olvasni minden oldalon.
-
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #22136 üzenetére
Sztem most az event miatt mindenki biztosra akar menni.
Én is pl. az E100-ba jobban hajlok az aranyra váltásra a nagyobb vasak (E100, IS7,IS4, stb.) ellen.
Az a durva, hogy a light és med tankok is ontják a gold-ot. Elég sűrűn találkozok aranyat puffogtató Batchat-tel is. Bele se merek gondolni mekkora deficitet termelhet az full arannyal. Mondjuk más kérdés, hogy ha helyesen használják abban pl. semmi szükség arany lőszerre. Nekem abba 1 db sincs bepakolva. -
mcwolf79
veterán
A [tegnapi tank ász után] egy újabb sikeres kör a T49-cel. Igaz nem lett tank ász, de szépen hozott. Pedig rettegtem, hogy hogy lesz meg a 190000 XP a T54E1-hez, de meglesz az secperc alatt
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
Én tegnap Himmelsdorf-on egylövéseztem egy Borsig-ot
Biztos szeretett utána.
Nekem még nagyon szoknom kell a T49-et. Nagyon idegen még ez a játék. Bulldog-ot nagyon csipáztam, nagyon ment a táras ágyúval az aprítás.
Ezzel még szánalmas az eredményem, elég ha annyit mondok hogy 10 % alatt van a túlélési arányom vele -
mcwolf79
veterán
Mi a mai "kihagyhatatlan" ajánlata az adventi naptárnak ?
(sry, melóhelyen tiltva van a WG oldala)
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #21401 üzenetére
Napi 2. tank ász az IS-7-tel. 2 másodpercen múlott a győzelem. Tulképp nem tudom a csapatom mit balfaxoskodott, mert kb 5 perc alatt le kellett volna darálni a védőket, de ... nem is tudom öszintén mire vártak.
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
Nem bántam meg, hogy visszavettem az IS-7-et. Jó kis gép ez
Napi tank ász Ensk-en, egy sztem elég izgalmas és eseménydús meccsen:
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #21308 üzenetére
IS-8 miben jobb áruld már el?
Miben hasznosabb a csapatnak ,mint egy E75?
Páncélja egy nagy nulla, ágyúja pontatlan (egyedül a pen ami jó). Ami a többi heavy fölé emeli, az a mobilitása.
De akkor már inkább egy igazi med, mint ez a hibrid.Az M103-mal az a baj, hogy a páncélzata mindig akkor engedi be a lövedéket, amikor a legnagyobb szükség lenne a védelemre. A pattintása totál kiszámíthatatlan. Az ágyúja jó, az nem kérdés.
Mindegy , nincs értelme erről "vitázni" , én nem adnám oda ezek közül egyikért sem az E75-öt.
Mellesleg a statisztikák alapján is az M103 is az E75 után van, az IS-8 meg a sor végén kullog. -
mcwolf79
veterán
válasz
diegho #21287 üzenetére
E75 gyenge? Na ne nevetess már.
Mi az ami tier-jében jobb heavy?
IS8? Na persze, az egyik, ha nem a leggyengébb heavy tier-jében.
M103? Az E75-tel megeszem reggelire és ki is köpöm.
Conqueror-t meglövöm, szinte instant ammo rack, onnantól kezdve könnyű préda.Ami pariban van vele, az a Béla és még talán az ST-I.
-
-
mcwolf79
veterán
Imádom ezt a random xart, mikor az E100-zal nem tudom totál hátulról átütni 150 méterről a SU-101-et
-
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
zsolthee #20214 üzenetére
Nekem érzésre a T32 sokkal jobban bejön.
Igaz ,hogy a T29 ágyúja van rajta, de agilisebb, nem egy terhes bálna érzetét kelti vezetés közben. Kissebb célpont, és a tornya... Az valami csoda. Az az élmény, mikor kidugod a tornyod valahonnan, és a T10-es vadállatok pattognak róla. Az leírhatatlan.
Tényleg az az egyetlen hátránya, hogy kicsi a pen-je. Tehát fújni kell az összes tank gyenge pontjait. Ez arany lőszerrel kompenzálható, bár akkor is ott a viszonylag kicsi alfa sebzés.
Pályaismeret is nagyon kell ,mert tudnod kell,hogy hol tudod használni hull-down a tankot.
Top tier-ben pedig, hát durva mészárlást lehet vele művelni.
Szóval én a T32-re szavazok -
mcwolf79
veterán
Egy 5500-as kiosztott és bekapott sebzéses E3 kör Kharkov-on, mikor az egyik oldal jóformán csak rám maradt.
Persze megint lecsítereztek, szegény IS-7 nem bírta elviselni, hogy nem tudta átütni az E3 frontpáncélját
Meccs után rámírt, hogy küldi a reportot és visszajátszást a WG-nek. Én meg visszaírtam neki, hogy küldje nyugodtan, legalább a WG-s srácok látni fogják, mekkora egy faxláma
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
válasz
Gaz 78 #20144 üzenetére
Én emiatt is szarok a winrátára. Kiosztott sebzés legyen meg ,a többi másodlagos. Ez "csapatjáték", tehát van úgy hogy hiába teszi oda magát az ember, beleadja a tudása legjavát, ha a csapat gyökér bukó lesz nagy valószínűséggel. Van 1-2 tank ,amivel még TALÁN fordíthat az ember (persze nem 2-14-ről) , de kicsi rá az esély.
-
mcwolf79
veterán
Nekem 2200 körül van a WR8-am, de mégsem hiszek a manipulációban és a "szopóágban".
Te sem és senki más nem játszik konstans színvonalon és "WR8 értéken". Mindenkinek van szarabb napja, mikor nem megy annyira. Ehhez még hozzájön a 14 csapattárs által adott "változó".
Szóval túl sok az olyan tényező, amelyik befolyásolja a csata végkimenetelét. -
mcwolf79
veterán
Napi t32 tank ász.
Swamp-on az egyik oldalt szinte egyedül tartottam. Ki is lyuggatták tornyomat rendesen. A meccs nagy részét sérült ágyúval és kukkerral harcoltam végig. Nincs ammo detektorom, de gondolom okádták rám a HE lőszert, mert nagyon sistergett.Kollegám szidja ezt a tankot ,mint a bokrot.
Pedig sztem nincs párja, ha az ember tudja hogy kell használni. -
mcwolf79
veterán
válasz
Antonius1978 #19103 üzenetére
Hát sztem szemből az E4 tornyát jobban átlövik,mint a T30-ét.
Az a lapos rész szinte kínálja magát, és ott már a 9-10-es heavy-k is simán átlövik. (TD-k meg mint kés a vajat.) -
mcwolf79
veterán
válasz
[HUN]Dani #19092 üzenetére
E4-et csak kifejlesztettem, de én is inkább az E3-at vettem meg.
Az E4-nek forog a tornya ,oszt slussz.
Viszont mindenki átlövi.
Akkor már inkább megtartani a T30-at.
E3 legalább masszívabb, megtertva egy kis távolságot elrejtve az alját mondhatni átlőhetetlen. Ha nincs arty, egyedül fedezni tud egy útvonalat (na jó ez túlzás, mert azért ennek is kell töltenie).
Az E4-et meg sztem az lövi át,aki akarja. Az tényleg tulképp egy nagy ágyús heavy.
Én nem bántam meg az E3-at,bitang jószág. -
mcwolf79
veterán
Bele sem merek gondolni, milyen pusztítást tudtam volna véghezvinni, ha az idióta T-34-2 nem baxxa el a meccsemet, és nem blokkolja a visszautam a hulldown pozícióba
így csak Tank ász a T-32-vel
[replay akit érdekel] -
mcwolf79
veterán
válasz
sebijani1982 #18792 üzenetére
Mivel saját lövegpajzsa van így "szerencsére" elég nehéz belőni. Mázli is kell hozzá. Ott rólam már Jgpze100 is pattant már.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Djuree #18717 üzenetére
Én azt a hibát követtem el,hogy a T95-tel "ész nélkül" rongyoltam előle. Mondván úgysem lövik át,akármi van előttem.
Nem a fófaxtNéha Himmelsdorf-on a banánutcán úgy kilyuggattak szemből ,hogy "öröm" volt nézni.
Ugyanezt a hibát az E3-mal is elkövettem, ugyanazzal az eredménnyel.
DE most már hogy TD-ként használom ezt is sokkal eredményesebb vagyok vele. -
mcwolf79
veterán
válasz
unravel #17884 üzenetére
Mondjuk azt én is szoktam "értékelni", mikor pl. tegnap a Prookhorovka-n baktatok fel a hegyre (arról az oldalról,ahol a dombbal szemben van a másik domb) a T32-vel, jön velem valamelyik VK med. Felspottol kb. 8 ellenséget,ahogy jönnek velünk szemben. Persze mit csinál a sok gyökér? A másik oldalon kempel. Kezdődött azzal, hogy a sín túloldaláról egy Panther II kocogtatott, de persze felspottolni egyik sem spottolta fel (pedig a bukkanó mifelénk eső oldalán ott bohóckodott egy T69). Szemben ugyebár nyomultak szépen ,ahogy kell. Hiába a kemény torony, ha lerusholnak minket. Gondolom látták, hogy gyér ott a védelmünk, persze hogy nem állnak meg csikicsukizni. Nyomhattam én a segítséget, baxtak rá. A med-ek és light-ok a középen fekvő dombnál szerencsétlenkedtek (persze spot nyetu).
3 tankot killőttem halálomig. De utána én is "megköszöntem" a segítséget.JA ,gondolom nem árulok el nagy titkot azzal, hogy megmondom: ELBUKTUK A kört. A sok gyökért ledózerolta az ellenfél. Kértem is őket ,hogy öljék meg a maradék idiótát gyorsan, hogy gyorsabban tudjak újra csatába szállni.
-
mcwolf79
veterán
Hogy én hogy szeretem Erlenberg-nél védekezésnél a jobb oldalon azt a sziklát,amelyiket valamelyik uccsó patch-ben beraktak. Beállok mögé a T32-vel,és szinte elpusztíthatatlan vagyok
Kezdek összecsiszolódni a T32-vel. Eleinte még nem annyira tudtam kihasználni (pedig egyszer már kitoltam vele az M103-ig
), de kezdek ráérezni. Ma még rossz köröm nem volt vele. Ha buktam is vele, nem rajtam múlt.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Flatron710 #16863 üzenetére
Pedig én pont az E3 miatt húzom a T95-öt.
Szemből az keményebb , mint a T95, és gyorsabb is. (papíron) -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #16791 üzenetére
Nem tom miért Scrapyard-ot írtam, szal Belogorsk a neve
-
mcwolf79
veterán
válasz
mefistofeles #16542 üzenetére
Én rühellem
Valahogy nekem TD-nél nem bejövős a sok "kicsit" sebző lövés. TD-nél én azt szeretem, mikor egyet durrantok,de azt megérzi az ellenfél (kivétel WTE100).
Várom már a JPanther-t, csak az a baj, hogy ezzel a gyökér TD-vel a duplázókat sincs kedvem letolni. -
mcwolf79
veterán
válasz
#43783936 #16377 üzenetére
Semmi értelme nincs a szín alapján eldönteni dolgokat.
Magam példáján tudom, hogy hiába jó valaki szín alapján, mindenkinek vannak rosszabb napjai, külső körülmények is befolyásolhatják a játékot.
Tegnap is beírta egy ellenfél nekem mikor elhullottam a T30-cal ,hogy egy epic játékostól többet vártak volna. DE tulképp csak a triplázás miatt játszottam azzal a géppel (top ágyú sincs meg még rá), fél szemmel a döntőt néztem. Tudom, ilyenkor nem kell játszani, de én csak leültem a gép elé. Ennyi! (mondjuk azon is durrant az agyam,mert egy másik értelmes honfitárs így kezdte a mondandóját, hogy "öcsi..." . Lehet az apja lehetnék, de amúgy is árulkkodik az illető IQ-hányadosáról.)
Ilyen szempontból én egyáltalán nem adok az XVM "baromságaira" . Irányadónak jó a játékos átlagos képességéről, de egy meccset nem lehet erre építeni, hogy majd "ők mindenkit eltakarítanak". -
mcwolf79
veterán
válasz
unravel #16169 üzenetére
Áruld már el végre te Ász, hogy mivel vitted véghez ezt a hőstettet? Mert 1 napja megy itt erről a diskurzus, de még mindig nem árultad el,mivel lőtted ki.
Se replay, se semmi infó. Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.JA KÉPZELJÉTEK: egy Leichttraktor-ral egyedül kilőttem egy E100-at!!!!! Arany lőszer nélkül!!!!ÉS el sem tudott találni!!!
Bocsi,de se replay, se screenshot nincs az esetről -
mcwolf79
veterán
válasz
dfsz34 #16136 üzenetére
Én sem értem,miért nagy szám,hogy kilőtt egyedül egy egyel magasabb tier tankot
Ha valami nagy trükk vagy csalafintaság lenne a dologban megérteném, de ugye replay nincs róla (pontosabban nem láttuk),hogy ellessük és megcsodáljuk a dolgot
Még azt sem tudni, mivel vitte véghez.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #15953 üzenetére
Azért nem látod, mert (psszt!!!) eladtam az első account-om. Aztán csak visszatértem.
[Itt] megnézheted, bár azóta az új tulaj is játszott vele jópárat.
Valszeg azóta jobb statot mennék vele, mert azért azóta is fejlődtem. Ha jól rémlik a top ágyújával csak párat mentem. Az új tulaj eleinte nem szerette, de csak addig győzködtem ,hogy próbálkozzon vele,mert jó tank. Azóta már ő is azt mondja, hogy jól lehet vele játszani. Más mint a 2 előr, de bőven használható.
Jelenleg az amcsi ágon az M6-tal "kínlódok", de ha meglesz megint az M103 (bár most nem annyira arra hajtok, amcsi heavy ágon egyelőre csak a duplázókat tolom le), és benne lesz megint párszáz csatám, ígérem visszatérünk rá. -
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #15925 üzenetére
De cserébe majdnem 2-szer olyan gyorsan fordul az M103 tornya.
Lehet ezen vitázni ,hogy kinek mi jön be ,mi a fontosabb. Ennek ilyen a karakterisztikája, így kell (vagy nem kell) szeretni. Nem kell az ellenség felé mutatni az oldalát, ennyiPersze ez csak vicc, soxor ez nem kivitelezhető.
Nekem volt M103 ,és szerettem. ennyi. Kinek mi jön be. -
mcwolf79
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
Patrick76496 #15889 üzenetére
Nem értek egyet az M103-mal kapcsolatban. Ha te szemből belövöd a lövegpajzs mellett (főleg egy 13 90-nel), akkor te nagyon pro vagy. Amúgy amit leírtál az komplett majdhogynem minden T9-es heavy-re igaz.
Oldalról mit nem lőnek át szerinted?
Annyi igaz,hogy az M103-nál elvesztette azt a stílusát az az ág, hogy "kidugom a tornyom,osztom az áldást, szétlőni úgysem tudnak". De a páncélzata elég fifikás. Azonos tier-ben a kupolán kívül necces meglőni a frontját, mert szépen le van kerekítve minden. Olyan ,mint egy lánctalpas fánk. -
mcwolf79
veterán
Lassacskán túljutok a Borsig-on. Azért még besikerült egy elég jó kör a végére:
Mellesleg hol találok leírást, hogy a legénységnél a skill-ek fejlődését hogy számolja?
Mert pl. ennél a parancsnok ma délelőtt érte el a 100 %-ot a 2. skill-nél, és most a 3. skill 19 %-on van.Tehát pár csata alatt 19%-ot fejlődött.
ELLENBEN a töltőnek már kb. 20 csata óta 99 %-on van a 2. skill, pedig összeszedtem azóta pár XP-t. Tehát 1 %-ot nem hajlandó fejlődni -
mcwolf79
veterán
Az ágyú is isteni, de még valami ,amit még a heavy tankoknál sem tapasztaltam. ÚGY PATTOGTAT,MINT AZ ÁLLAT
Az E100,WTE100 lövései is úgy lepattannak róla... Még az E75-nél sem tapasztaltam ekkora pattogást, pedig a felépítmény hasonló, sőt ,az E75 még ugyebár páncélozottabb is. Lehet hogy a gyorsasággal is összefüggésben van, hogy jobban/intetnzívebben tudom riszálni a seggét, de JóóóóóóóóóóóBiztos a nagy Leo is jó lesz,az ágyúja hasonló,és sokkal alacsonyabb is. Majd beszámolsz,ha meglesz
-
mcwolf79
veterán
[Tegnapi fincsi ász köröm az ISTENCSÁSZÁR E50M-mel]
Egy ISTEN ez a tank. Nem bántam meg,hogy ezt vettem meg az E100 helyett.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Steelheart2 #15550 üzenetére
Szenvedsz?
Szerintem ahhoz képest hogy papíron milyen hurka a T25/2 egész jól lehet vele menni. Amolyan átmenet a bújkálós Hellcat és az ellen elé kiálló T28 Prot. között. Nálam is volt mindig 10 arany skuló, de szerintem nem sokszor folyamodtam hozzá. Ez is amolyan sunnyogós c****ykodós TD. -
mcwolf79
veterán
válasz
Flayer #15418 üzenetére
Akkor a Pz.Sfl V-öt még jobban fogod imádni
A stock ágyúja borzalmas. 169-es pen Tier7-ben...
2 választásod van:
-pumpálod belé az aranyat
-free XP-ből kifejleszted a top ágyújátNa azzal viszont mintha egy másik univerzumba kerülnél.231-es pen +490-es sebzés t7-ben. Egy igazi gyilkológép. Persze mint minden tank ebben az ágban nagyon érzékeny a csapatra és a pályára.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Napfénysüti #15180 üzenetére
Én csak akkor használok, ha valami böszme dög jön szembe,amiről tudom,hogy nem tudom átütni sima lőszerrel.
Amúgy az esetek 99%-ában én is normál lőszert töltök be. -
mcwolf79
veterán
válasz
Steelheart2 #15053 üzenetére
Nem is teljesen,de felesleges a gold-ot pumpálni vele.
Mikor meglett a T25/2 ,én is rettegtem tőle, hogy mi az Istent fogok vele kezdeni 170-es pennel. De nem olyan vészes. Nem lehet vele úgy rambózni,mint a Hellcat-tel, de bőven használható. Én is viszonylag (a várthoz képest) hamar kifarmoltam a T28 Protora valót.
Persze ha nagyon low tier-be rak akkor kellhet a gold, de én egyet sem lőttem el vele.
Itt van 2 szösszenet az utolsó pár nap hajrájából: -
mcwolf79
veterán
válasz
Steelheart2 #14630 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
Én épp most nyergeltem át arról az ágról a másik ágra (aminek a végén a JgpzE100 van), mert egyszerűen nem élveztem velük a játékot.
Anno a másik account-ommal a "régebbi" német TD-kkel jobban élveztem a játékot. Oké, hogy kevesebbet sebeznek, de nagyon rossz, hogy ezekkel a paradicsomokkal teli időkben ennyire a társakra legyek utalva, mert mindenki átlövi a páncélom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Medence topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest