- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
válasz
Bingisz #15800 üzenetére
De nálam van fű is, és füst is, a csúszka állásától független. De én külső nézetből szeretnék füvet látni, és füstöt, belső nézetből pedig nem. És eddig a beállítások menüt, amennyiben megfelelően kezeltem, együttműködést tanúsított, viszont jelen esetben bárhogy is próbálkozom, nem érem el a kívánt állapotot.
(#15801) patrikgtaivs
Nekem elsőre, pöccre ment minden, ez a probléma kivételével.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #15532 üzenetére
De van. 390 x 26 = 10 140. Plusz jó eséllyel ki is gyújtott vagy ammorackelt valakit.
Szerintem kifagyott mindenki, mint abban a Tortoise-os KPAH videóban, amit régen linkeltem, innentől meg már mindenki el tudja képzelni, hogy mi történt...
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bingisz #15507 üzenetére
Regen mikor elkezdtem olvasni a forumot, talan kis sarga voltam 1-2k csataval, Meg sem mertem szolalni, csak olvastam nehogy leosszanak a szar statom vegett. Olvasgattam, tanulgattam, meg sem fordult a fejembe, hogy en kezdo irogassak mert ugy ereztem meg semmit nem tudok a jatekrol. Mar kek vagyok majdnem 8k csataval, most mar merek irni (persze most sem tudok mindent, de azert az "alapokat" mar talan).
Csak kozben meg ezt a forumot is elarasztottak a stronk plejerek. Regen kb csak a jo es vagy tapasztalt jatekosok irogattak, orom volt olvasni egy olyan kezdonek mint en.
Mostanaba viszont akkor faszsagokat irnak, hogy kedvem sincs reagalni ra... -
diegho
nagyúr
válasz
Bingisz #15309 üzenetére
Ez sokkal jobban leírja a helyzetet szerintem, bár nem nagyon ment nekem sem a játék:
Mondjuk amikor T10 tele van HE-t lövő F155-ökkel és 2500-at sebezni nem tudó WTE100-akkal, akkor nem kell csodálkozni, mondjuk engem nem érdekel a Win rate, de azért fura, hogy ennyire nem tud a csapat semmit hozzátenni.
-
unravel
őstag
válasz
Bingisz #15243 üzenetére
"És akkor mi van?"
Semmi. Lazíccsámá, viccnek szántam a képet."Amúgy meg az a probléma, hogy nem látszik, hogy a többiek hol vannak."
1 perc alatt nem derült ki. Nem voltak felfedezve."Ha a bázist állják éppen körbe, miközben a zöld platoon beleakadt az enemy tier 9 tankjaiba 0 support nélkül akkor nem meglepő, hogy meghaltak."
Meg is lehet fordítani a szitut: low tier tankkal zölden miért rohannak bele csapatostul az ellenségbe support nélkül? Arra számítottam, hogy ők maradnak legtovább életben és sebeznek a legtöbbet. (szerk: erre elkezdesz vergődni, hogy "ménem halhatnának meg?" kb. úgy mint ha te lennél a screenshoton és valaki szidta volna felmenőidet)"A te hozzáállásod viszont kb. szánalmas."
*******! -
scyllarus
veterán
válasz
Bingisz #15161 üzenetére
Elméletileg van replay
Most melóban vagyok, de reggel visszanézem. Megint csak a tornya látszott ki a domb mögül, azért is néztem nagyot az összefoglalóban a lánc sebzésen.
Az ágyúról nem pattannék, hanem criticalt lőttem volna. Még az IS-szel elfogadom, hogy nem oda ment, ahová céloztam, de a Tigris ágyújával azért oda szokott menni a skúló... -
scyllarus
veterán
válasz
Bingisz #15157 üzenetére
Minden 4. (negyedik) lövés. A 25% szerint. Pattan, nem talál, min. sebzés, critical. Csak mert a 25% úgy akarja. Ma is lőttem tornyon át láncot Type 58-on, Airfielden.
Tisztában vagyok a szögekkel, de pont szemből egy angol artyról ne pattogjak már se az IS-szel, se a Tigrissel.
A WT-ben is van 25% random? Ha kevesebb, az oké, de ha ekkora, akkor ki sem próbálom -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Bingisz #15092 üzenetére
De ez csak poén, pont ez a lényeg hogy nem kell komolyan venni. Szerintem mindenki tudja hogy semmi nem igaz belőle. Én se veszem zokon ha mondjuk a Hondáról készül ilyen vicces videó (volt már ott épp a TDI volt az isten) csak nevetek rajta.
Te egyébként HUNS-os vagy?
Runo: na erről van szó, így kell ezt felfogni.
-
dfsz34
őstag
válasz
Bingisz #14723 üzenetére
Igen, erről beszéltem, de nekem ennek a meglövése nem megy igazán nekem csak közvetlen közelről, mert nagyon pontosan kell eltalálni, kicsi a gyenge pont.
Már 100-150m távolságból is nehéz, mert az rng miatt soha nem megy pontosan oda, ahova célzok.
Na mindegy, gyakorolni kell, mert az akció miatt elszaporodtak nagyon.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #14503 üzenetére
Biztos nem kellett rád szólni.
Amúgy azokhoz a követelményekhez képest, amikor beléptem, most 2-3x annyit kell CW-zni ugyan annyi goldért, mint régen.
(#14507) scyllarus: Ja hát úgy tényleg, nekem meg eddig kb pont az ellentéte.
СУ-122-44 (+8/-8), СУ-101 a.k.a. Uralmash-1 (+7/-7), Foch [szó szerint] (+10/-10), FCM Pak 40 (+7/-7). Gondolkodtam, hogy visszaveszem a StuG-ot, aztán kihúzom JP-ig az ágat, mert tetszik.
-
Magany
tag
válasz
Bingisz #14508 üzenetére
Figyelj már hány éves vagy te hogy itt okoskodsz!? Apám,benned aztán semmi jóindulat nincsen, nyal neked a köcsög ............ s most már a te stílusodban válaszoltam! És ezek után kéretik hanyagolni engem! Nincs nekem szükségem arra hogy nyaljak öcsém! Nem vagyok huszon éves mint te!
-
mrszitya
senior tag
válasz
Bingisz #14392 üzenetére
Több megoldás is van: 1. alkalmazkodás, esetleg játék a színekkel és számokkal 2. wn7 3. becsatlakozás a wn8 fejlesztői közé 4. új hatékonysági mutató kiötlése
Ennél jobb ötletem nincs.
Ha szigorúan nézzük a dolgot, számos esetben mind a wn7, mind wn8 is teljesen fals értékeket közöl.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Bingisz #14382 üzenetére
@Bingisz; @dfsz34
Nem a magukat hiperpro játékosnak vélőknek címeztem a hozzászólásom, hanem azoknak a nem unikum játékosoknak - alias a nagy többségnek, akiket esetleg elbizonytalanít a sok sírás a wn8 miatt például ebben a fórumban is.
Akinek nem tetszik, mint írtam, használja nyugodtan tovább a wn7-et. Nem büntetik. Másrészt nem annyira elképesztően nehéz módosítani a wn8-hoz tartozó színeket és értékhatárokat.
Nekem pl. Aslain XVM 3.2.40-es verziója van fenn, abban ezek az értékek vannak gyárilag (res_mods\xvm\configs\Aslain\colors.xc - szövegszerkesztővel, jegyzettömbbel szerkeszthető):
"wn8": [
{ "value": 1, "color": "0xFFFFFF" },
{ "value": 300, "color": "0xCC0000" },
{ "value": 600, "color": "0xFF0000" },
{ "value": 900, "color": "0xFF6600" },
{ "value": 1250, "color": "0xF8F400" },
{ "value": 1600, "color": "0x99CC00" },
{ "value": 1900, "color": "0x00CC00" },
{ "value": 2350, "color": "0x66BBFF" },
{ "value": 2900, "color": "0xCC66CC" },
{ "value": 9999, "color": "0xFF00FF" }A színek és számértékek is módosíthatóak természetesen, sőt lehet több vagy kevesebb értéket is belőni.
A táblázatom alapján az látszik, amit írtam: a sebzés wn8-ban fontosabb, mint a frag, és én ennek örülök, helyes változtatásnak tartom. Nem muszáj egyetértenünk.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Bingisz #14290 üzenetére
Ne érts félre, én nekem nem diego tudásával van a bajom, hanem a kialakult légkörrel, amiben agyon ajnározzák, illetve a stílusa sem jött be mindig. Kurva jó játékos, sokkal jobb nálam, de köszönöm nem kérek belőle.
Mellesleg nekem nem adott eddig tanácsot. Szimplán miatta nem jöttem fel a fórumra jó ideje. nem akartam baszogatni, szimplán miatt nem olvastam a fórumot, nem akartam veszekedni ennyi. Megtudtam, hogy elment, visszajöttem. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #14183 üzenetére
Őőő meg tudnád magyarázni, hogy mi történik a képen?
(#14226) Djuree: Nem lehet, hogy valakinek nem (csak) farmolásra kell a Type, hanem legénységképzésre vagy szórakozásra (is)? Így is rengeteg pénz jön az eventekből, én már egyáltalán nem is használom, mert nincs szükségem rá (nincs prémiumom).
Amúgy meg most mit számít, hogy egy körben ellősz 3-4 gold ammo-t (13 200-17 600), még így is jön legalább 10-20 ezer... Most inkább múljon ezen a kör, hogy nem tudsz beütni egy tankot, ami miatt elvesztitek a meccset -> kevesebb kredit.
- - - - - - - - - - - -
- Azért bőven van még mit javítani a teszten, a T-54-nek a képen elég furán áll a lánca, meg az M103-nak is ugrál mozgás közben
- Valamit rendesen elbasztak a pot. sebzés mérőnél, az E-100 12 bekapott lövésnél 1700 pot. sebzést kap, amikor végig T10-es tankok lőtték (E-100, IS-7, M48)
- Meg jók a 113 modelljei is, a normálból és a kilőttből az esik le az embernek, hogy van spaced armor-ja, a collision-ből meg látszik, hogy mégsincs
- Ettől függetlenül brutál jó gép, lehet rá kéne feküdni a WZ-reMás: Amúgy csak én vagyok vak, vagy más sem látja a T-34-ek HD modelljét a teszten?
-
-
sith7
félisten
válasz
Bingisz #13955 üzenetére
köszi
Én mondjuk nem véletlenül szoktam rep - eket kérni, megnézem őket, és próbálok hasonlóan játszani, illetve talán nem is játszani, - mert pl, úgy játszani, mint emre , úgy kb. 1 percig tudnék, és forogna velem a szoba
, de már ezt beszéltük vele, neki ez fel sem tűnik, ez a tizedmásodperc alatt ki-be zoomolok, és körülnézek közben dolog.
Amit inkább nézek az a helyezkedés, egy adott pályán, adott tankkal. Persze ez se mindig szentírás, hogy xy pályán az E2 tuti hely, de ha már több általatok adott/küldött/feltöltött rep - ben kb, ugyanúgy , ugyanarra helyezkedve harcoltok, akkor az már jelenet valamit.
Ami még többször is bejött ilyen rep - ekből, az pl. a weak pontok ... volt olyan, hogy adott tankot olyan helyen lőtte be valaki, ahol sose próbáltam volna, mert a weak pontot mutató oldalak se jeleztek ott semmit.
Bohóc skin - t 1-2 napig használtam, de annyira komolytalan lett az egész kinézete a tankoknak, hogy inkább levettem.
szerk.:
Dobi 562Az de spot !
-
emre
veterán
válasz
Bingisz #13953 üzenetére
Nem a statról beszélek hanem a hozzáállásról.
Nem vagyunk egyformák, nem lehet mindenki profi, de legalább álljon úgy hozzá.Az egyik kedvenc mottóm:
Egyszer egy tanítvány megkérdezte a mestert hogy hogyan tudná Istent elérni.
A mester erre azt felelte hogy sehogy, de úgy kell tenni mintha erről nem tudna. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #13762 üzenetére
Ja, tényleg eltűnt, de nem hiányzott.
(#13749) Mister_X: Azt a stat modot, ami most neked van fent én is próbáltam 8.11 elején, de amikor megláttam, hogy kicseréli az ikonokat (amit persze később magamtól megoldottam, hogy az a része ne legyen benne), megfogadtam, hogy soha többet nem teszek fel magyar modot.
Ami még zavart benne az az, hogy hülyén jelezte a napi keresetet (nem vonta le belőle a csatán kívüli vásárlásokat), na meg az is, hogy magyarította az egész játékot.
Az orosz oldalakon van a legnagyobb választék (drongo-lab.ru, mirtankov.net, res_mods.ru), ráadásul minden oda kerül ki először, szóval már csak ezért is érdemes ezeket nézegetni. És van, hogy felrakják pl a statisztika mod angol változatát is, de láttam már pl mod magyar változatát is drongo-lab-on.
Szerintem a tank ikon mod sokkal átláthatóbbá teszi a csapatokat, így nem kell találgatni az árnyképből, hogy ki mivel van.
- - - - - - - - - - - -Á csak 3 T10-essel volt több az ellenségnél és csak 5 arty volt csapatonként.
-
Magany
tag
válasz
Bingisz #13728 üzenetére
Azt birom az emberekben hogy rokton velemnyt mondanak a masikrol, bezselgetel mal velem, kezet fogtal mar velem szemtol szembe? Keretik nem jellemezi a masikat! Igazad van az Emrenek igaza volt van gond az irasommal es nem allt feljebb csak nem az volt a tema hogy irok.hibam hogy figyelmetlen vagyok, pl. visszaolvashatnam a szoveget es siman kijavitom.... A hozzallas, ha visszaolvasol altalaban igyekeszem mindenkinek megkoszonni a segitseget aki reagalt a problemara. Nem biraltam felul senki tanacsat velemenyet, mivel amihez en nem ertek nem okoskodom benne. Korom,mondjuk legyen eleg annyi hogy nem vagyok fiatal.......minek aruljam el,hogy az kovetkezen ennyi evesen es ilyen a helyesirasa......? Azt is irtam mar hogy voltam klanba, es senkinek semmi gondja nem volt velem. Jokat szakaszoztunk, szazadoztunk csak az a klan sajnos felbomlott...Bullseye, vegul is vicces gyerek vagy te valahol a magad modjan
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz #13719 üzenetére
Szerintem pont nem ezért lett létrehozva, hanem a létszámlimit miatt, 100-nál többen ugye nem fértek a HUNS-ba. Sosem voltunk akadémia-klán, sem alklán.
Meglátjuk, de per pillanat mégúgy sincs kedvem maradni, mint eddig, sok olyan ember távozott, akik normálisak voltak, míg maradtak olyanok, akik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest