- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz
Tomi0703 #14086 üzenetére
Mondd meg akkor, mit húzzak???
A javítást ki is hagyhatod már most, felesleges ezen.
GOLD-ot meg nem akarok költetni, a SKILLek "átváltásakor",
creditet sem, mert akkor mehetek megint min. 100-200 csatát,
hogy az átváltáskor elvesztett %-okat visszatornázzam, ezt NEM akarom.
És látod, még így is sikeres a gép.
(A legfontosabb ezen a tankon az ÁLCA és a 6. érzék.
Átlag 15 km/h sebesség, max. 24, de eddig dombon lefele találkoztam vele,
dombon felfelé 5 km/h.
A JPZ100 hasít hozzá képest.)(#14091) Dr_Syrex
Valamibe bele kell kötniük. Sokat játszottak már azzal a tankkal, tudják, mi kell neki.(#14096) sith7
Köszi, neked is. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Tomi0703 #14086 üzenetére
Mindenki másképp csinálja, ugye. Ennél a felállásnál lehetne jóval haszontalanabb is.
Ha BIA-t szeretne minimális skill reset alakalmazásával, akkor nemsokára meg is lesz neki. Tény, hogy lett volna más módja is a képességek elosztásának, de emiatt ne kössünk már bele. -
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #13866 üzenetére
Lehet azért jött be annyira, mert amikor játszottam vele, pont akkor jött be az extra zoom és úgy azzal már hirtelen nagyon pontosnak hatott az eddigiekhez képest. Plusz anno melty-s célkeresztet használtam, ami a vékony vonalaival megint csak a pontosság érzetet növeli. Nekem nem volt sérülékeny az ammo rack. Valahogy csak össze kellett hozni vele azt az 1750-es átlagsebzést.
A Tigerrel is próbálok barátkozni, mióta ismét felraktam a melty-s célkeresztet, mintha jobban menne. Bár azért még mindig tartom az álláspontomat, hogy nem teljesen jó sidescraperre. Általában nálam úgy van, hogy vagy egyből megy egy tankkal vagy nem. Lehet erre rá kell érezni, majd erőltetem. Mondjuk az is javított rajta valamit, hogy az optikát ventire cseréltem, előbbinek nem sok hasznát vettem.
(#13867) Atlantis: Ha lenne fölös német legénységem, én ezeket venném vissza: E-75, JgPanther, VK3001D, Panther. Meg amúgy is nemsoká jön a historical battle mód, oda meg a német tankok jó része megfelelő lesz.
(#13877) Bingisz: Fentebb jobbra van még egy, abból hirtelen kétfélét is ki tudnék nézni.
- - - - - - - - - - - - - - - -
- Magyarok, magyarok mindenhol
- Más: -
Djuree
félisten
válasz
Tomi0703 #13596 üzenetére
én meg anno angliából rendeltem dobozos wot-okat (10-esével), amihez arany, kredit, kis prem tank, garázshely meg ki tudja mi minden kutyapöcse járt, itthon meg 2x áron eladtam, amit nem tudtam már eladni meg felhasználtam.
meg mikor nagy nvidia kódokat (7500 gold + 1 hó prem) vettem 3000-4000ft-okért. na azok voltak a szép idők.
okosba is lehet ezt csinálni. kb. 100k ft-om van a játékban, bár én ezt kb. 40k-ból kihoztam...egy fillért nem sajnálok erre, lassan már 1000 órám van benne... -
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #13391 üzenetére
Á van már barátja, úgyhogy visszafogtam magam.
(#13393) LZs?!: De legalább T5-ben nincs akkora fosás a TD-tktől és az arty-któl. Szerintem azok a csaták sokkal gyorsabban lezajlanak (ugye a korábban DPM/HP értékek miatt) és élvezetesebbek. Amúgy igen, jó dolog a light tankozás, kicsit kikapcsolja az ember agyát. Az érzés, hogy piszok nehezen vesznek csak észre és a sebességed is jó, visszaadhatatlan.
Amire kíváncsi lennék az az, hogy mi lenne, ha az arty-zást stathoz kötnék. Pl senki sem játszhatna arty-val 53%-os win rate meg 1300 WN6 felett. Azok már elég veszélyesek szoktak lenni.. Ma is pl egy komolyabb arty platoon! egyik tagja lőtt ki, de úgy, hogy HEAT-tel lőtt."Én pontosan ebbe kezdek beleunni."
Kell egy ember a szakaszba, aki megállás nélkül baromkodik, vagy egy olyan, akivel közben jókat lehet beszélgetni. Hidd el sokkal jobb így játszani, még az sem tűnik fel (vagy nem foglalkozol vele), ha szarul megy.(#13410) Mogyesz75: Mert 7-es szintű zúzásra ott van a Comet.
(#13465) emre: A 48-as modell jó kis gép, majd a 9-es Foch-nál fogsz megőszülni.
- - - - - - - - - - - - - - -
Ezt csak úgy itthagyom:- Itt meg laza 3 kéküléssel kezdett az ellen csapat.
Senki se kérdézze, hogy mit és miért keresek ezen az account-on -
Mister_X
nagyúr
válasz
Tomi0703 #13438 üzenetére
Az új havas-városos pályán sajnos előfordul olyan, hogy a lemmingtrain a hegyekbe megy, így csak az artyra, egy-két társra számíthatok, illetve magamra. Most hirtelen nem ugrik be, hogy mennyi a penem, de szemből is sikerül sebezni, plusz inkább direkt láncolásra megyek rá, az is pont nekem.
@[HUN]Dani: sidescrape-pel nem lehetetlen védeni, plusz folyamatosan mozgok, rejtem el magam, lövés után elbújok, nem rám figyel, majd aztán kap egyet, ha a tornyát rosszul forgatja, mert a két tömbbel lentebb lévő heavyre fordult vagy épp tolat vissza és sikerül elkapnom az oldalát.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tomi0703 #13421 üzenetére
Érdekes, én IS-2-vel is leállok arcozni E-75-tel (gold nélkül - ugyan egyszer vettem öt darabot hirtelen felindulásból, de túl drága ahhoz, hogy csak úgy ellődözzem). Mert meg tudom sebezni. És nem a tapasztalat visz rá, hanem a józan ész. Valamint ismerem a saját tankom, így védekezni is tudok ellene. Párszpr azért megkérdezem platoonban, hogy mennyi a töltésideje az ellenfélnek, hogy tudjak azzal is kalkulálni.
Aztán tényleg nagy élmény felszerelni az ellenfél tankjait IDE LŐJJ! céltáblákkal...
@Enzolord: néha úgy érzem, hogy inkább ez modern hadviselés már, mert az egy dolog, hogy kap az ellen szép csinos piros körvonalat, megkapjuk az ágyú szórását, de ezt még szépen fel is lehet fokozni hasznosabbnál hasznosabb GUI modokkal, valamint ugye "a központi adatbázisból a kijelzőnkre küldik az ellenfél gyenge pontjait". Hát mondanom sem kell. Inkáb tanulok, mint skineljek.
-
emre
veterán
válasz
Tomi0703 #13017 üzenetére
Szerintem egy skilles, de csak mondjuk 90%-os legénységgel jobban jársz mintha egy skill nélküli, de 100%-os csapat ülne a tankban. Ráadásul a mostani crew xp akció miatt az a pár százalék veszteség marha gyorsan visszajön.
(#13019) Tomi0703
Azt meg tudod nézni, hogy mennyit veszítenének.
Itt a 3-ik veszítene 10%-ot 90%-os képzéssel
-
scyllarus
veterán
válasz
Tomi0703 #12973 üzenetére
A KV-3 pontosabb. Tudom, hogy papíron nem, de a valóságban igen. Mindkettő megvan, látom az eredményt. KV-3: 79,49%, T29: 75,25% a találati arányom. A stílusuk hasonló, tornyot kidugni, lőni.
Ma mentem 6 csatát, 5-öt T29-cel, 1-et KV-3-mal. Egyet nyertem, lehet tippelni, melyiket. 8200+ csatám alatt egyszer sem láttam még T29-et nagyot alkotni, soha, mástól sem.
Mindegy, a mai napot a nagyobb motorok elérésére és a WR-em szisztematikus lerombolására szántam -
csoki
senior tag
válasz
Tomi0703 #12826 üzenetére
"Minden mod, ami Python scriptet használ (xvm, zoom, gyakorlatilag néhány mod kivételével az összes) működésképtelen az engine váltás miatt. Amint elkezdenek frissülni, ki fognak kerülni, de beletelhet 1-2 napba. Nem véletlenül nem jött még ki az XVM új változata..."
wotinfo.hu-ról
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Tomi0703 #12718 üzenetére
Halálutcát elfoglalta két tankunk és tartotta, én meg középen át
Majd jött a csiki-csuki harc a sarkokon, így egyesével átverekedtem magam rajtuk és a végén hátulról kezdtem lebontani őket. Végén még volt egy kis sarokharc egy tigrissel, de sok vizet már ő sem zavart.
Érdekes, hogy a csapatból senki nem akart jönni segíteni (mondjuk igazából ez nem érdekes hanem megszokott), a nagy része a sínek végén állt és hullottak el szép sorban. Egyedül tényleg csak az M10 csapódott mellém mikor már átjutottam a városon. -
Atlantis
veterán
válasz
Tomi0703 #12654 üzenetére
Hát ja, elhiszem, hogy bosszantott, engem a minap konkrétan egy E4 húzott fel, amiért arannyal lődözött szegény T34-emre...nem volt kiélezett helyzet, simán nyertek volna enélkül is, egypálcikás voltam már egy mednek is, s persze még két lövése így is pattant, de a modnak hála láttam, az is gold volt. Drága frag voltam neki...
Hasonlóan hozzád, én se szoktam nekik írogatni, de ez egy kommentet már megérdemelt (8.11 feltelepülése után mondjuk első dolgom lesz a chat kikapcsolása).
Én T10 TD-vel csak CW-n lövök aranyat, ott se szívesen, csak ha az FC észreveszi, hogy nem azt használok, leordítja a maradék hajamat is...amúgyis már csak kb. annyi van, mint az itteni avataromnak, így érthető módon vigyázok a meglévő készletre.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Tomi0703 #12060 üzenetére
igen alapértelmezett a TAB ..bocs,megszokásból mondtam a saját beállításomat mert már nagyon rég másképp van nálam belőve
Kikapcsoltam a csetet én is az előbb ..csak a "F" billentyűkkel használatos parancsok és térképjelölések érkeznek,egyéb szöveges üzenetek nem..így tényleg jobb,igaza van Runonak.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #11980 üzenetére
Pedig a nagy torony szerintem inkább, hogy előny. Sokkal jobb a látótávja, több a HP-ja, gyorsabban tölt, és még jobban is néz ki.
Amúgy az IS-8 mocskos nagy gép az ST-I mellett.
(#11981) Enzolord: Ő nem olyan kitartó.
(#11982) Bingisz: Ez annak a "magyarokmégalengyeleknélisrosszabbak" srácnak a klánja, akit pár napja linkeltem.
(#11998) Tomi0703: Én azt vettem észre, hogy mostanában eléggé elszaporodtak. Más téma, hogy bármivel állok szemben, 3-4 tank közül valahogy mindig engem vesznek célba, kezd már unalmas lenni. Lehet mert én vagyok a kék?
(#12014) diegho: A második mondatra +1. Velem is megtörténik, hogy anyázok egy szépet a kör elején a pálya meg a tier miatt, aztán mégis sikerült jó kört menni.
Csak az a baj, hogy mostanában egyre többször kell használjam az "isten" alanyt.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nem tudom mennyien láttátok a képeket az új modellekről. Ez mind szép és jó, az is, hogy nem kell mindenkinek azt használni, de mikor akarnak már valamit a játékon optimalizálni? 8.10 óta lassan örülök, ha nem esik le az FPS 30 alá, pedig pár patch-el ezelőtt még stabil 50-60-al játszottam. És még mindig Minecraft grafikán WoT-ozok, pedig nem a legszarabb a gépem... Csak nem értem az ilyen felméréseknek akkor mi értelme: "- WG made a special survey on player computer configurations, that’s how they know about so many players using crap computers, they collected data on 2,5 mil configurations"
Így előre is sikerekben (no meg sebzésben) gazdag, örömteli boldog új évet kívánok a fórumtársaknak! -
Plasticbomb
addikt
válasz
Tomi0703 #11746 üzenetére
Az az ágyú ISTENI! Szerintem. Én IS-8on imádtam, az IS-7en lévőt meg kb gyűlölöm. Most meglett az ST-I, Egyből freeből fel a tornsot, hogy felpakolhassam ezt a fasza gunt. Ha nem döglök meg az első 2 perc alatt, akkor ~4k damage körül lehet vele lőni. Amúgy is állat az ST-I, E100akat olyan gyönyörűen lehet vele szopatni, hogy öröm nézni... Imádom! Aszem, egy ideig meg is tartom, amíg a legények el nem érik a harmadik skillt legalább. KV-4en az első skillt sem fejezték be, annyira nem kedveltem azt a gépet. Pedig a végére ráéreztem...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #11967 üzenetére
Szerintem megéri felrakni, úgy emlékszem érezhetően mozgékonyabb lesz tőle. No meg amúgy is fölösleges spórolni, hova siet az ember? Valaki pl M103-ra még a nagy csövet is sajnálja kikutatni... Sőt egyik volt klántársam a WZ-111-et a 100 milis csővel húzta ki! Pedig nem volt olyan rossz játékos, most lila a WN6-ja. Egyébként igen, először a tornyot fejleszd, a motor maradhat a végére. Én ha most húznám, ilyen sorrendben fejleszteném ki a modulokat: Lánctalp -> Nagy cső -> Torony -> Motor -> IS-7. Amúgy ha motortól eltekintve minden modul fullos, akkor 13,77 Hp/t a fajlagos teljesítménye, nagy motorral pedig 14,75.
(#11977) Runo: Gratula!
- - - - - - - - - - -
- Unicums, unicums everywhere.. Vagyis bocsánat, nem mindenhol, hanem szigorúan csak az ellenségnél! Hadd ne mondjam mennyire lehet az ilyenektől az utóbbi napokban játszani... Mindig van egy valamilyen OP tankkal, legyen az Cromwell, Hellcat, FV304, E-25, etc.
- Napi magyar
- Ha T7-es meddel teljesen egyedül kilövöm full HP-ról a T9-eset, az miért nem elég a győzelemhez? Mit kell még tennem egy ilyen kis géppel, hogy nyerjünk?
- Ennél a klánnál miért vannak dőlt betűvel írva a tagok nevei?
- Angry Birds WoT módra
- - - - - - - - - - - -
Wins/Battles: 38 (79) (48.1%) Mondjuk ebben benne van a team battle is, a végén az húzta le ~56%-ról. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Tomi0703 #11839 üzenetére
én töltésgyorsító helyett inkább fejlesztett célzórendszert javaslok
szubjektív: ..azoknál a lövegeknél ahol a tölt.gyorsító csak 0.7-1 mp-et javít,azokra nem érdemes feltenni,van nála hasznosabb is ..azoknál a lövegeknél ahol az újratöltés 20-25 mp pl.artyk ...ott érdemes töltésgyorsítót használni mert ott már sokat javít az újratöltési időben.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #11317 üzenetére
"Annak a hardvere erősebb mint az enyém"
Pedig szerencsétlen telefont hogy szidják a topic-jában.Én sehova sem haladok vele, mivel jelenleg nem bírom megtalálni a tökéletes rom-ot a telefonra, naponta rakom újra.
(#11318) Runo: 20 csata alatt
(#11325) Flayer: Az osztálytársaim egész nap a "dübörögjön az acél" reklámon röhögnek. Múltkor hangtechnikán a tanár nézett volna egy videót youtube-on, erre bejön a wot-os reklám.
Ezekre nem tudom miért van szükség, nélkülük is rengeteg játékos van. Vagy esetleg még így sincs elég pénze a wg-nek?
- - - - - - - - - - - -
- Ide hogy sikerült beragadnom?
- Újra támad a "vörös" hadsereg
- 110 3590+1783 sebzés vereség
- Nagyhal effektus
- Hogyan jelezzük, hogy magyarok vagyunk, ha a Hellcat-ünkből 499 méterről kilő egy SU-122-44?
-Az előző pillanatképen szereplő körnek az eredménye, a végére az AT-7-tel maradtunk
- 110 4281+1269 sebzés, egyedül hoztam 3 tank ellen
- 110 4021+1338 sebzés
- 9 arty egy csatában!
- Ennél rosszabb leosztást nem igazán tudok elképzelni: Komarin, T12, 11 TD
- Az eredmény döntetlen lett, hiába a 6519 sebzés..
- Szakasztársam majdnem ugyan ennyi bekapott sebzést szerzett E-50M-mel.
- T-62A spotter móka (4011+5215 dmg) -
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #11030 üzenetére
Teszten átvitte szemből a D-25T-s WZ-111 a gyakorlóban. Mondjuk ott egész közel lőttük.
A tornya oldala érezhetően sokkal gyengébb, a tetejét viszont nem nagyon próbáltam még. Annyi tapasztalatom van, hogy olyan 20-25 fokban lőve a tetejéről lepattantam 50 100-al, pedig meg kellett volna lennie a 3x-os overmatch-nek.
Szerk.: Az oké, hogy a T8 heavy-k belövik, én csak azt mondtam, hogy most már ~175 átütéssel nem lehet belőni szemből, ha nincs forgatva. tök jó lesz így Type-pal meg SU-122-44-el játszani..
-
echterion
nagyúr
válasz
Tomi0703 #10818 üzenetére
A fene, nem is volt ez eszemben, most reggel vettem meg a Jagdtiger-t.
Mindegy, a Ferdi még megvan, egyenlőre legénység nélkül, de lehet, hogy megkapja a GW Panther-em legényeit, nekik az első skill 99%-os és ott pihennek a nagy arti nerf óta barakkban.Nekem másfél év kellett hozzá, bár, abban volt egy jó fél éves kihagyás is.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Tomi0703 #10777 üzenetére
Nekem epp megvan mind a ketto...amugy mintha a Radley Walterst ami az IS8on van, nem veled egyutt csinaltam ?
T32 - igaz hogy jo a torony, de valamiert nem imadom ezt a tankot, ugy vagyok mint a nagy tobbseg.A loveg nem valami pontos (igy erzem), es eleg lomhan fordul, erzed a terjedelmet, ezt nem szeretem.Mondjuk kuplung egeto meg nincs rajta, csak 100% koruli javitas ha jol emlekszem.Nagyon bosszanto, hogy alig tud helyben megfordulni,ez neha nagyon rossz, es a tank szelessege miatt tormelekes palyan beleakadhatsz ebbe-abba.IS8 - ha kisse jobb volna a pancelja, szerintem az egyik kedvenc neheztankom volna.Kisse beforgatva - na es az ellenfel tudatlansaga miatt, aki nem tudja pontosan hol kell loni, neha pattint...persze lehet hogy egyaltalan nem kellene beforgatni, de nagy atutoerovel rendelkezo tankok ellen gyakorlatilag mindegy.
Az oldalazas megy vele, ha jo szogbe allsz be, akkor barmit tud pattintani, de esetleg ellohetik a hatso gorgot es akkor serul a tank - ilyet tapasztaltam, en sem ertem hogy...
Ami tetszik, hogy a tank gyors, mindenfele tekintetben, a sebessege is kimagaslo nehez tank letere, es fordulni is nagyon jol tud, a lovege meg turheto.Nem a legpontosabb, de elmegy, en pl toltesgyorsitoval, celzasgyorsitoval es stabilizatorral hasznalom.Hacsak at nem teszed a T29 legenyseget a T32-be (marpedig sztem megtartod a T29-et) akkor inkabb ne vedd meg a T32-t, mert 75%os legenyseggel idegbajt kapsz, olyan lassu, lomha, a fordulastol meg egyenesen rangogorcsot
-
Patrick76496
őstag
válasz
Tomi0703 #10755 üzenetére
(#10757) Runo: 29%-nál a helyedben én már elővettem volna a PzII-t, vagy szétvertem volna valamit.
Megnyugtatlak, nemigen szoktam 45% alá kerülni. Már nem azért, hogy dicsekedjek, hanem csak hogy nem verek szét semmit.
Ha jól rémlik én ma 60% körül végeztem, de egyáltalán nem érződött, valszeg azért, mert a győzelmeket is a semmiből hoztuk/hozták vissza. A nap mélypontja az volt, hogy a 46%-os Object 268 még az ST-I tornya alá is belőtt, ráadásul úgy, hogy ~300 méterre volt. Szerencsére a végére sikerült összehozni 4200 sebzést.Azt még megjegyzem, hogy mióta van ott a tank motorja?
-
Taragas
aktív tag
válasz
Tomi0703 #10585 üzenetére
Nerfelik a páncélját, és az új modell alapból nem is lenne ronda, de a régi jobban tetszett, és így már nem tok ránézni már jó szemmel... Jobb a béke, és megőrzöm emlékeimben úgy ahogy volt. 350 boldog, vagy idegeskedő csatát töltöttünk együtt....
Szép emlék marad...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Tomi0703 #10353 üzenetére
Biztosan megunom majd én is vele a játékot ~100-150 csata után, mint ahogy az lenni szokott a legtöbb tankommal, bár ez alól kivétel az IS-2 és a JagdpzE100. Sajnos 300+ csata kell ahhoz, hogy fullos legyen és még az ST-I is meglegyen.
Ha már ST-I akkor itt megjegyezném, hogy rohadt nagy szívás, hogy ezen az ágon nincs BL-9 ágyú. Kéne csinálnom a másik heavy ágat is, de a KV-1S nagyon nem tetszik nekem. -
littlemole
őstag
válasz
Tomi0703 #10310 üzenetére
Szép nap. Gratula.
Én csak a tiger 2 nél járok. Majd egyszer................ E75 is lesz. Nem sürgős.(#10298) patrikgtaivs
Szerintem ennek a srácnak nagyon jó videói vannak. QuickyBabyTV (quickfingers). Szerintem ismered te is. Pont azzal az angol fickóval szokott menni (Jingles). Nekem mondjuk az ő stílusa nem jön be. Elalszok amikor beszél.
Ha az angol megy, akkor lehet tanulni tőle. Nekem segítenek a videói. Ha meg már tudja az ember amit mond, akkor ismétlésnek sem árt. Külön tetszik hogy nem veti szét az ideg, ha valami nem jól sikerül, vagy elbénázza ő is, hanem csak röhög rajta egy jót, és lazábban fogja fel.
De még csak most kezdtem el nézni én is őket.Én mindenesetre élvezettel nézem a csatáit, kommentjeit meg térképelemzéseit.Nagyjából eddig is így próbálta csinálni az ember, csak vannak pici dolgok amik egy jobb játékostól hamarabb el lehet nézni és használni, ha közben el is magyarázzák, mit miért csinál éppen.
Mikor veletek mentem kevésnek éreztem magam a szakaszhoz sokszor mert jobban és pörgősebben játszottatok. Dehát erről is szól a szakasz. Összeszokni más emberekkel is, és nem csak magadra hagyatkozni. -
emre
veterán
válasz
Tomi0703 #10165 üzenetére
Nem szívesen mert nem voltam elég óvatos, és elbasztam egy kicsit a dolgokat.
Ugyanis hagytam, hogy a Pershing fél hp-mat lelőjeHa az ott nincs akkor a JP2 ellen lett volna némi esélyem, de így egy lövés voltam neki. Tessék a replay: [link]
(#10167) [HUN]Dani
Kreditet kaptam annyit, ez xp-ben háromszorozva olyan 8-9k lett volna ha győzök. -
Antonius1978
addikt
válasz
Tomi0703 #9445 üzenetére
Szinte gondoltam hogy ilyesmivel voltal elfoglalva
Holnap leszek mar delutan, mert akarok csinalni 50 ezer TP-t az 1 nap prem miatt, hogy szombaton mar premmel kezdjek, mert akkor az esetleg kiterjed vasarnapra is - akar. Es gondolom lesz valami hetvegi akcio ami erinteni fogja valamelyik tankom, es akkor a 300 ezer penz melle (30 kilott T4es es folotte levo tank) meg megszedem magam a premmel...Ellenunk : nos, amikor az egyik csataban 8asokkal kerultunk szembe, akkor elvereztunk...irtam is a skacoknak, hogy ezek kinyirnak minket
De 7es tankkal nem volt semmi esely ellenunk, mert ramentunk az ellenre, es mind 1 tankot lottunk, gondolhatod, amikor szerencsenk volt a 3 loves elpusztitotta az adott tankot, de a 4ik tuti. -
Antonius1978
addikt
válasz
Tomi0703 #9432 üzenetére
Na mar epp ideje
Azt hittem hogy lemondhat rolad a CPHUN
JéeSX-el majd varunk egy 2x Pershing + 1 IS3 szakaszbaA tegnap nagyon durvak voltunk Holidmarral es Hattoval.
3xIS szakaszban es 1 kivetellel mind 7es csataba rakott csucstanknak.Egyszerre elindultunk es mindent lehengereltunk (igaz volt hogy 1et kilottek vegul kozulunk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest