- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #9555 üzenetére
Igen, arra gondoltam, én meg inkább a déli oldalt (alsó) "szeretem" rajta, ha már muszáj menni azon a szutyok térképen.
Malinovka: ezek igazak, én már el se megyek a hegyre, mert felesleges, a csapat jó része megáll valahol lent (már ha nem a bázison dekkol) és végignézi, ahogy szétszednek. Ha arty is van, akkor pláne nem megyek a hegy környékére sem. Jut eszembe, megint kezdenek szaporodni a tüzérek, már megint általános a 2-3 arty/oldal/csata, de tegnap már volt két 5-5 arty-s csatám is...mindez megspékelve a TD-kel egy nyílt pályán nem túl kellemes.
Tegnap kifelejtettem a Dragon Ridge 2-t, azaz Sacred Valley-t, na az talán most a legrosszabb térkép számomra, még az új orosz is jobb.Taragas: ez így van, tegnap 4 lövésem pattant az O268 aljáról T34-gyel, szépen mutatta a koma, gondosan céloztam, mert töltött és mégis...el volt döntve, hogy márpedig barátom ezt te ma nem ütöd át. Leo PTA lövése pattant a T71 seggéről...ő meg szépen megfordult és kicsipkézett, mert tudta, hogy 10s-ig töltök...irgalmatlan Istenverése az a tank is. Sikerült is tegnap egy kemény 30%-os win rate-et produkálni, ami kb. a WOT-os pályafutásom legrosszabb napja, de mindenképpen dobogós. Hétvégén 60% fölött voltam mindkét napon...én nem változtam, a tankjaim se nagyon, akkor mi????
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #9555 üzenetére
Én az is7el azt vettem észre, hogy az egyik csatában a tízes tdk nem tudnak átütni, a másikban meg mindenki átlő, akárhogy forgatom.... Sidecrap, éppen hogy kilátszik, telibe lövik az oldalam. A kisebb felületű lemezt belövik elöl, a ferdén lévő elülső alsó lemezt belövik, pedig az 270+al meg csak. Akármit csinálok belőnek. Máskor meg feltartok 3 tizes td-t, még golddal is lőnek, mert változik a lövedék hangja, és mégsem tudnak sebezni...
Egyszerűen a random azt mondja, hogy te papír vagy, és akármit csinálsz átlőnek, akkor az úgy van....
De ugyan ez volt az is8al is...
-
littlemole
őstag
válasz
Patrick76496 #9500 üzenetére
Köszi Patrick.
Érdekes egy tank ez. Engem a nagyon jó ágyú rajta kicsit kompenzál a páncélnélküliségért. Szerintem megtartom.
Neked igen jól megy az M103-al, és nem is kevés csatát mentél vele. Nem egy túlpáncélozott doldog, és sajna sokszor ellövik rajta a lőszerrekeszt. Mondjuk robbanni legalább nem robban.
Ebben a csatában egy Leo PTA kapott egy lőszerrekeszt tőlem robbantással elég messziről a bal oldalába. Annak is vannak érzékeny pontjai ahogy látomMegszokja az ember a jó tornyot aztán nehezebb váltani.
-
Atlantis
veterán
válasz
Nekem az új téli pálya kezd az idegeimre menni, igen szeret oda tenni és ha északi oldalon vagyok, akkor 10-ből 8 bukta....márpedig általában ott vagyok.
Mi bajod Malinovkával? Én bírom azt a pályát, nem a kedvencem, de sokkal rosszabbak is vannak (pl.: South Coast, a már említett Severogorsk vagy éppen Airfield). Mondjuk ezek sem mindig, attól függ, mivel vagyok, medium-mal pl.: Pearl River-en se mindig találom a helyem.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Malinovkát nem fogják kirakni, mert történelmi pálya. Volt róla szó sokszor korábban, és mindig az volt a válasz, hogy nem lesz kivéve. Serene Coastal mondjuk nekem sosem volt bajom, főleg most, hogy kevesebb az arty is...(igazából azért utálta mindenki, mert egy rohadt arty map volt, és senki nem mert semerre se mozdulni, és mellé sokszor adta be, tehát frusztráló volt, főleg magas tierben). Dragon rideot én azért imádtam, mert tudtam artyval hova kell beállni, és tudtam hevievel hova kell menni az arty elől, így sosem volt problémám vele. Egyedül meddel utáltam azt a pályát, mert kötelezően a másik végére kellett menni, és oda meg simán belőttek az artyk, ha fel voltam spotolva, és egy pillanatra megálltam, vagy hasonló(bár akkoriban mozgás közben lőttek az artyk a mozgó célpontra, és telibe kapták XD). Amúgy én sem értettem miért vették ki.... Slusz poén, hogy gwtigerel itt csináltam meg az egyik bomba vetőmet td módban. Vicces szituáció volt...
Két lesebzett 10es td terrorizált egy m48a1 medet, szegény próbált kapáslövéssel lőni, de sokáig kin marad célozni, szétszedik. Én meguntam a várakozást oda mentem, és amikorra rám akartak fordulni, mert háttal voltak, kiszedtem mindkettőt egy lövésből
. Ment ám az anyázás....
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #9461 üzenetére
"Aki meri szidni a francia tankokat, annak velem gyűlik meg a baja."
Hát azért az AMX 50 120-at én merem szidni. Annak a tanknak semmi befolyása nincs a csatákban.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #9461 üzenetére
Én eddig az 50B-t nem találom funnak, de azzal nem is igazán tudok még játszani...)
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #9367 üzenetére
Nekem nem telik arany festesre, egyeduli tank, amin van egy aranyfestes, az a KV-13 nyari festekkel, sivatagi es teli nincs rajta.
Amugy erdekes kepzettsegeket adtam a T-34/85-nek (az elejen osszevissza varialtam oket, hogy lassam mi a hatasuk), most az egyik legenynek le kell szedjem az alcat (ugyis csak neki van - 47%on - 3ik kepzettseg) es a Jelfogot vagy mit (noveli a latotavot) kell adjam neki.Kapott egy jo kis latcsovet is, mar volt par kis siker, hogy en fedtem fel az ellenseget, akiket a tobbiek lottek, szerintem jol dontottem.Van olyan kepzettseg is az egyik legenynek, hogy a felderitett ellenseget 2 masodpercig tovabb mutatja.Lehet nem nagy mutatvany, de felfedeskor jol johet...majd meglatjuk. Ugyis csak ezen a tankon es legenysegen van ilyen kepzettseg, masik tankon egynek sem adtam.
Erdekes, hogy 2 Radley-Walterst (a 3bol) ezzel ertem el -
Enzolord
addikt
válasz
Akkor lehet, hogy csak én vagyok vele K*rva jó... Van ilyen..
-
Taragas
aktív tag
válasz
Rohadtul elbizonytalanodtam melyik éri meg jobban. t62a vagy ob140.... Az az igazság, hogy az ob140 már jobban bejön. Ennek oka, hogy nagyobb végsebessége van, és el is éri, és az oldalsó páncél vastagabb annyival, hogy jobb legyen srégen álláshoz. Nem tudjátok amúgy hány fokban van megdöntve a t62a és az ob140 elülső páncélja? Csak mert az a 2 pont páncélvastagság, szinte semminek tűnik. A forgási sebessége meg a torony forgási sebessége alig kevesebb mint a t62anak. Több dolog szól az ob mellett mint ellene... De azért a ti véleményeteket is meghallgatnám... Valahogy mint ha jobban feküdne. Jah és mozgás közben állítólag jobban tüzel, mivel jobb a felfüggesztés. Serb állítása szerint...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #9201 üzenetére
Mind a kettőt
Egyiknél sem szokott jelezni nekem ilyen esetekben.
Közben már 1800 felett járok átlagsebzésben vele. Így folytatom elérem vele a 2000-et én is hamarosan. Beültem tegnap 2 körre a kv-3-ba, valahogy bóvli hatása volt az egésznek a T29 után
-
Bingisz
addikt
válasz
És mi lesz veled Patrik?
Mész te is a P-H-D-ba?
Vagy nézel új klánt? -
emre
veterán
válasz
A HHR miért oszlott fel vagy szűnt meg?
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #9081 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad. Nekem így is tökéletesen megfelel.
Tegnap és is kis tierben baromkodtam pár csatát főleg Hetzer+10.5cm ágyú kombóval.
Viszont ezzel az a gond, hogy csak a saját tierjében igazán jó és ott sem mindig. Pl.: A Matildát még néha a prémes ammo (101mm átütés) sem mindig viszi át szemből. T5-ben már necces a dolog, T6-ban pedig egyenesen sz@r.
(#9082) fsb1000: Már pár napja a régi jól megszokott garázs van a játékban. Egyébként mi történt veled? Keveset látlak online.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #9036 üzenetére
Erről a 6200spot dmg-s type59-es és mle48-as körről tudnál visszajátszást linkelni?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Patrick76496 #8975 üzenetére
t29 op? én tegnap este egy tigerp-vel nekiestem egy sikátorban kettőnek, az egyiket kiszedtem, a másikon 3 találat, a mögöttem lapuló 8-asok leteritették...
minden tank op, ha nem cserepes legénység ül benne -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #8975 üzenetére
Nekem akkor szokott elpukkanni az agyam, mikor vagy ezer tier3 várakozik, vagy 200 tier5, és a PZ1Ct bedobja az ötösök közzé, úgy, hogy nincs is több tier3.. Értem én, hogy scout, de a gépágyúval még oldalról, meg hátulról sem sebzel senkit, és amilyen növények vannak gyakran alsó szinteken, nekik aztán spotolhatsz...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #8948 üzenetére
Nem nem zavar, mert annyira kevés lóg ki előre, hogy olyan mint ha középen lenne. Nézd már meg mennyi lóg ki ezeknél az új medeknél előre! Tiszta röhej! Szerencse, hogy a tízes nem olyan...
Biztos megérte vele szenvedni? A batmobilig még hosszú az út(főleg a lorral)...
Én úgy vagyok ezzel az ággal, hogy a 1390 kellett mindenképp. Ez meg van, majd játszogatok vele, és ha összejön a lor egyszer, akkor megyek tovább. Addig nem izgat...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #8924 üzenetére
Mert az mennyire hátsó tornyos már? Nem kiló-méterek lógnak ki előre....
-
besti
csendes tag
válasz
Patrick76496 #8857 üzenetére
Félő, hogy a Blitzhez kevés lesz, de még nem tudni semmi biztosat. Amikor megjelent az első hír, akkor azt mondták Androidnál a Tegra 3 szerű SOC-ken fog elfutni. Egyébként minek jelentették be a Blitz-et, ha utána hónapokig semmi hír róla, még egy kb. megjelenés/béta tesztes hír, semmi. Lesz az egyáltalán, vagy most az Xbox-ra koncentrálnak már?
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #8862 üzenetére
NA elmondom konrtétan mi a bajom(amúgy a 1390 lassú célzása is kezd zavarni, minél többet használom....
). Sokszor ki kell ugrani fedezék mögül, és úgy lőni, (Ha sniperkodok, akkor nincs gond, szépen betalál, meg ott van idő célozni) de ilyesfajta közelharcra alkalmatlan, mi szerintem szégyen egy medtől. Egyszerűen képtelen betalálni az ellennek(ha nem célzok 2-3 secet legalább), de ha meg kicsit várok, az ellen is becéloz, és szarrá lőnek. Főleg hirtelen fedezék mögül való kiugrásnál szűkül lassan. akkor 2 sec legalább mire egyáltalán elindul, nem hogy még teljesen be is szűküljön, amihez utána kell vagy 3 sec a teljes beszűküléshez. 5 sec hosszú idő közelharcban
És sokszor nem lehet csak face to face lerendezni a dolgokat, ott még az ellen is mozog, tehát szétugrál a célzó kereszted is. Nem lehet örökké kerülgetni az ellent sem, főleg ha 5en vannak. Arról nem is beszélve, ha oldalba kapom az ellent, kiugrok a sarok mögül, és a gyönyörűen látott oldalba vagy seggbe nem tudok bele lőni mert előtte lepattan , vagy a lánc olyan részébe megy, ami szintén pattan(legalább leláncolná), az előbb említett lassú szűküléses dolgok miatt. Ha meg várok, az ellen rámfordul, és vagy pattanok megint, vagy rosszabb esetben már szarrá is lőttek. Egyszerűen nincs idő a lövésre vele, bele őszülök a célzási idejébe, helyzeti előnyt meg a gyorsan való lövéssel lehet a legjobban kialakítani. t34-85nél még annyira nem volt ez gáz amúgy, kis tierben meg főleg...
Amúgy nagyon jól össze rakott tank, jól manőverezhető, medhez képest van páncélja(döntve van rendesen), jól pattog, minden klaffolna, csak amikor kiugrasz egy fedezék mögül, és nem tudsz betalálni egy ellennek, mert vagy túl keveset céloztál, és mellé megy, vagy mert túl sokat vártál, és szarrá lőnek(vagy egy pattanó is elég, hogy szétugorjon a célkereszt), az fusztráló...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #8862 üzenetére
Csak multiztam, úgyhogy kb egyforma volt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Főleg a simával, de a kiegekkel is.
-
törölt tag
válasz
Köszi. Nehezen találtam volna, meg, ha beírom a gugliba
Ma különösebben nekem sem volt kedvem, megcsináltam a fontos tankok szorzóját, 20 csata alatt meg lett a +300.000 cr. aztán nem is játszottam azóta...
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #8820 üzenetére
Sok mindent nem láttál volna rajta, egyébként hova lehet feltölteni a replayokat? Ahova szoktam, az az oldal megszűnt vagy mi...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Van rajta.
-
Imilenni
addikt
válasz
Azért messziről volt hogy nem lőttem át..
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #8772 üzenetére
Hát hidd el gáz a t43 így. Ehhez kéne egy ágyú, vagy nem tom. Jah hogy ennek volt egy normális ágyúja is, great....
Nem teszik ez az ágyú ami most van neki, hiába pontos, lassan szűkül, főleg kapás lövésezni nem lehet vele abszolút....
(én még imádok, még az is3al is lehet, bár annak jó az átütése).
Nah legalább a 1-es szint meg van a 1390el. 3700 damage. Valójában ászt vártam, de úgy érzem, ezek után, az nem most lesz meg... -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #8634 üzenetére
Hófehérre festett vasak.
Teljesen működőképesek, csak éppen ha fent van neked a kilőtt tankokat fehérnek mutató mod, akkor csak a fölötte lévő kis jelből jöhetsz rá, hogy nem ronccsal van dolgod.
Azt pedig sokan nem szokták nézni.
Tegnapelőtt egyhófehér kv-1 duóval találkoztam csata indulásakor a csapaptunkban.
A csata nem tartott öt percig, és ők ketten 11 kilövést produkáltak -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #8632 üzenetére
Nem keverem össze.
Találkoztam már hófehér "szellemszakasszal" is csata induláskor.
Nekem is volt fent, de már kb. egy hónapja töröltem azt a modot.
Csak ezért tűnt fel nekem is a trükk.
Először talán karélián láttam, de azóta már majd minden pályán összefutottam velük. -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #8583 üzenetére
Esetleg élő, de fehér szinű tank?
A fehér festés a legújabb trükk, kb. 2hete láttam az elsőket, azóta egyre szaporodnak. -
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496 #8547 üzenetére
Nyilván van sok probléma a fosch155-el, de a harcmodor, amit a kicsit is ügyesebbek használnak lehetővé teszi neki, hogy kiosszon 1800-2700 sebzést közelről, ahol nem sokat számít a célzás, főleg egy ilyen gyorstüzelőnek.
Faltörő kosnak használják és már rengetegszer láttam (és elszenvedtem), hogy kisebb, 2-3 fős harcoló csapatot felszámolt úgy, hogy jött vele néhány szatellit tank. Meglőtték, persze, de nem tudták kilőni.
Egy ilyen csapat gyors kiesése már nagyot üt, és jöhet a következő, ha ügyes a játékos, akkor sokáig életben marad és brutál sebzés meg sok kilőtt tank marad utána, amit már nagyon nehéz vagy akár már lehetetlen is kompenzálni.
Ami sokkoló, az a pusztulás sebessége és a tehetetlenség érzése. Egyik másik TD sem képes erre egymagában. Kiosztanak brutál sebzést, ja, utána meg várni kell amig betöltenek. Ha van elég hp-m, akkor még az fvb-től vagy jpze-től sem tartok ennyire. Azokat eséllyel meg tudom támadni közelharcban. Az F155-t csak komoly szerencsével sikerülhet (mellélő, patintok többször) és ha már nincs nála kis javítókészlet (leláncolás).
Az ilyen tankok nerfélt kiáltanak a játékegyensúly miatt, nem kérdés.
Ezzel együt, ahogy írtam, én is kifejlesztem majd és megyek trollkodni vele
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #8536 üzenetére
Na akkor fogom és visszarakom addig a kisebb löveget, 24k xp-t meg valahogy összeszenvedek vele. Megmondom őszintén nem igazán néztem utána a tanknak mielőtt megvettem, ezt nem is próbáltam ki a tesztszerveren.
-
pws
aktív tag
válasz
Patrick76496 #8527 üzenetére
Ma ilyen nap van. Tier X ágyúval nem tudok sebezni Tier 6 tankot. A random generátor ruszki mamájukat.
-
Enzolord
addikt
válasz
Teljesen.. Fradistákkal játssz, ne lilákkal...
-
Bingisz
addikt
válasz
Simán. A WoT csaták számomra teljesen kifürkészhetetlenek.
-
válasz
Azért nem annyira fürge.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #8491 üzenetére
Én most megelégeltem a hülye MM szórakozását és M10-el elkezdtem farmolgatni.
Csak sebzésre megyek, győzelem nem érdekel, de még így is Gyözelem/Csata: 4 (7) (57.14%)
Leopard PT A elvitte a pénzem -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #8466 üzenetére
Nálam a hülye platoon kezelés olyan szinten elfajult, hogy az állandó társam abbahagyta a játékot....
Egyszerűen heteken keresztül, ha együtt mentünk legalulra kerültünk, szokás szerint úgy, hogy az ellenfélnél nem is volt olyan kis tierű tank. Az volt a legdurvább, hogy egyszer ezért feloszlattam a szakaszt, hogy majd külön külön rendesen berak normális tierbe. Erre fogta a g3ci MM és berakott minket egymás mellé a csatába ugyan úgy a lista legaljára. Na itt megunta a srác, én meg azóta egyedül játszok. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #8284 üzenetére
Ezért ebbe nem olyan könnyű "belepofátlankodni", ahogy írod kissé lekezelően.
TOP30-ba bejutni, gyenge játékosokkal biztos nem egyszerű.Egyébként meg aki "bepofátlankodik" a TOP30-ba és kiszorít onnan szerinted arra érdemesebbeket, az talán már nem is olyan pofátlan. Vagy lehet trükközni a kampányban?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #8282 üzenetére
Az M60 tank megszerzéshez mit kell teljesíteni?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #8149 üzenetére
Szerintem ez a kő-papír-olló elv elég veszélyesnek tűnik.
Egy csatában eleve nem tudod kivel milyen osztályú tankkal kerülsz majd szembe. Lehet neked van taktikád arra a pályára, de a csapattársak borítják ezt, pl lemmingezéssel vagy mega-cempeléssel, az meg már nagyon sok esélyes hogy az ellenfél milyen taktikát alkalmaz, randomban ált. semmilyet.
Tehát véletlenszerűen kerülsz szembe 1-4 lőhető tankkal, néha többel
Nincs idő arra hogy kivárd a neked megfelelő (köpapírolló) tankot. Azt kell löni amire rálátsz.
És itt már jönnek az egymással versengő szempontok.
- Ami olyan pozicióban áll, hogy biztos sebzed
- Ami legveszelyésebb (nagy sebzésű TD-k)
- Amit a legkönyebb sebezni (pl. francia light/med)
- Aminek a legkisebb a HP-ja
- Amit 1 lövéssel ki tudsz lőni (kill éhség)
- Aminek nagy a HP-ja (dmg gyűjtés / kredit vadászat)
-A mi épp most lött, tehát nem lő vissza ha kimész a fedezékből.stb, stbm stb
Ez egy nagyon sok változós döntés, amire csak utólag elméleti szinten lehet ráhúzni kit kinek kell lőnie.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #8149 üzenetére
t11e3 alját belőttem (jó golddal) t32vel... ob.263 lövegpajzsa, alváza gyenge 240+al belőhető... nekem ez elég weak spotnak... Jah és minden tank gyenge pontja az oldala is (is3-8-7, e75 külön műfaj, nem hiába kedvenceim), illetve a görgők megfelelő szögben való eltalálása, ami sebzést is okoz. Hányszor van az, hogy sarok harcnál kidugják az oldalukat, és kapásból a görgőt lövöm, ami nem csak leláncolja, hanem sebzi is.... Nem hiába használok side crapet, hiába hely igényes, ha van rá mód...
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496 #8049 üzenetére
SZERINTEM igazad van..hogy az egyensúly..megbomlott...papíron úgy kellene legyen ahogy leírtad..de sajna nem gondolkoznak az emberek.
Pl: Erlenbergen bármikor vagyok ott bármilyen tierrel MINDÍG az 1-2 sorba kempelnek....Más:
Vajon hogy van ilyen WR-je? -
Taragas
aktív tag
válasz
Szerintem sem így mükszik, mert igazából ha azt nézzük szinte az összes másik típus az artyn kívül üti a lightot(td a nagy sebzése miatt), és e miatt sosem számítottam rá, hogy egy light képes legyen az artyt levadászni már a játék elején. A light inkább úgy mondanám hogy a kő papír ollóban a jósok spotol a játékban, tehát előre megjósolod az ellenfeled kézmozgását vele, és azt a kezed mutatod ami az ellen felé kell hogy legyen az adott szituációban. Nem a light legfőbb feladata az arty levadászása, az csak a másodlagos szerepe, ha már van védelmi rés. Szervezett csapatoknál ha valaki meglátja, hogy az arty felé rohan, már szétlövik. Sokkal inkább az ellenfél folyamatos mutatása a feladata, hogy ne tudjon olyan cselt bevetni, ami eldönti a csatát. és harmad sorban a light üti a lightot is. Imádok counter arty hunterezni lighttal. A másik hogy sok esetben szituáció függő, hogy melyik tankok jönnek jól. Tehát pl az ellen mutat heviet, te meg mutatsz medet, sok esetben valahogy mégis a med győz, már is borul a dolog, meg hasonló esetek vannak. Pl hevie üti td-t olyan is van. Jah és még valami: A TDk hpja kicsi, és alapjában véve páncélozatlanok(úgy mondanám, hogy hatalmas weka spotaik vannak, mi nekem már elég). Minden ellen meg van az ellenszer. Koncentrált csapat tűzzel bármi eltüntethető a pályáról hamar. Ez egy másik tényező. Egyre többet használom a T gombot, mert ha mindenki azt a tankot lövi, az biztos hogy -1 ellenfél, hogy ha valaki nem üt át, vagy mellé lő, akkor is hamar vége van az ellennek. De pl egy ob704 feltűnik a pályán, valahogy mindenkinek az jut eszébe, hogy baszki az veszélyes gyors le kell darálni. Ergo az ilyenek amúgy sem hosszú életűek, ha nem használják rendesen tdiket. Ezért van varázsa a tdnek, lás rá az ellenre úgy, hogy az nem vesz észre közbe....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
"Ugye light üti az arty-t, arty a TD-t, TD a heavy-t, heavy a medet (és a másik heavy-t), med a light-ot, a másik medet és a lassabban mozgó, flankelhető tankokat."
Ez szerintem nem így müxik. Sem randomban, sem szervezett / irányított csatában (CW).
És a TD-ket sem kell "megfékezni", nincs azokkal semmi gond, most is meg van a helyük és kibalanszírozott szerepük a csatákban. Semmilyen formában nem idézik az artysta időket, amikor az arty valóban domináns volt a csatában és ha volt 4-5 belőlük, akkor játszhatatlanná élvezhetetlenné tették a játékot.
A TD-k megnövekedett száma inkább annak köszönhető, hogy javult a kredtit szerző képességük.
Egy usert ez valószínűleg jobban motivál, mint taktikai megfontolások.*****
Az arty-k is részei a játéknak szükségünk van rájuk.
Nekem spec. nincs szükségem rájuk, de 1-2-öt elviselhetőnek tartok csatánként, de jobban ürülök, ha fakezűkém tankkal jön.
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #8002 üzenetére
IS-7 az buzi egy tank. sokszor oldalt se tudom átlőni foch-al
képes arról minden mindenhonnan pattanni, biztosan csak hátulról lehet átlőni.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #8002 üzenetére
Még a végén bejön, amit mondtam...
Vissza fogjuk sírni az artykatMondjuk én nem, mert mióta meg van az F155, azóta aránylag sokat megyek vele, és főleg az artyktól tartok
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7992 üzenetére
Egy idő után az emberben kialakulnak elvek és előítéletek.
Ezek mentén haladunk, ezek befolyásolják véleményeinket és cselekedeteinket. Ez az erkölcsi/érzelmi erő egyre jobban befolyásolja a logikus gondolkodást ahogy az évek során gyarapodnak a tapasztalások.Szerintem az egy jó elv, hogy az embereket tisztelni kell (pozitív attitűddel viszonyulni bárkihez), amíg egy konkrét személy olyat nem cselekszik vagy mond, esetleg jelleméből akaratlanul is megmutat, ami erre méltatlanná teszi.
A WoT vagy bármely játék olyan csekély súllyal szerepel az élet dolgai között, hogy ha valaki játékosként bénázik, rosszul játszik, egyszerüen nem lehet ok arra, hogy nick mögött lévő embert bármilyen módon meg- vagy elítéljem.Ez a szemlélet persze nem zárja ki, hogy bárkit leidiótázzak vagy cowardozzak a játékban, de a pillanatnyi adrenalin löket után nem gondolom hogy ő vagy az a sok-sok játékos a gépeik mögött egy retardált barom tömeget alkotnának. Ilyesmit sosem olvashattál tőlem a fórumokon.
A kérdésedre ezért adtam igenlő választ, még ha a választ lehetett volna árnyalni.
***************Persze engem is zavar, ha valaki bénázik, vagy balféksége miatt bukunk egy csatát, vagy 2x nekem jön, mert még a tank irányítás is gondot okoz neki, azon meg már csak röhögök, hogy rajtam keresztül lövi az ellent, mert csak a piros kontúrt látja.
De mindez nem jellemez egy embert vagy csak olyan csekély módon, hogy nem lehet valakit lenézni és elitélni ezekért. El kell fogadni, hogy nagyon sok gyenge játékos van a WoT-ban. És örülni, bűszkének lenni hogy végre van valami amiben a TOP10-ben lehetsz.
De ezt a dolgot helyén kell kezelni, nem szabad, hogy hamis világképet és hamis önértékelést építs abból, hogy egy játékban sokkal jobban játszol mint a nagy többség. -
Dobi 562
addikt
válasz
Jaj! Most láttam, hogy még van rám vonatkozó rész.
Az a hely addig jó 110-el Pearl Riveren, amíg nincs értelmes játékos az ellenfélnél. Jártam már úgy, hogy összesen 3-4 tiliolit tudtam csinálni, mert az ellen KT szakasza kinézett magának és a toronykupolán át szétlőttek.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Az én összes német tankomon is az a jelölés van. Eddig nem is vettem észre, hogy lecserélték a négyzet alakú jelölést erre a keresztre. Nekem ez jobban tetszik, olyan teutonos.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496 #7973 üzenetére
Van benne igazság
Én pl. fölöslegesnek érzem a sietséget a T10-es tank elérésére, olyan játékosok esetében, akiknek már a T5-T6-ben is gondot okoz az ésszerű játék.Nekem is csak most, kicsivel 6k csata után lett meg az első 10-es tankom, a JpE100. Nagyjából azért tudtam mire számíthatok vele kapcsolatban, és eddig nem is kellett csalódnom. De mivel a T7-8-9-es német TD-ket kivétel nélkül szerettem, úgy érzem, ehhez is ragaszkodni fogok
Azt viszont most látom, hogy nehéz lesz vele jó átlagsebzést elérnem, mert előfordult hogy csak 1.2 lövésre volt lehetőségem. Viszont ha sikerül hozni így is a csatákat, nem fogok méltatlankodniItt a grafikon a JT "szárnyalásáról" a nagytestvér megvétele előtt. Próbáltam jobban teljesíteni az utolsó 10-20 összecsapáson, de beismerem, hogy a szerencsével sem álltam hadilábon
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7973 üzenetére
"Ezek szerint te tiszteled a <46%-osokat? "
Nos eljutottunk ahhoz a ponthoz, amiért távoztam a fő topikból. Önként, de nem kis nyomásra, épp hogy megúszva a PH! ról való végleges kitiltást. Virkir-terminológiával élve: szembe mentem a "világgal" (értsd az ö csapatának csöppet sem szimpatikus elképzeléseivel és a lenéző noobszidó szokásaival)
Talán egyszer eljutsz arra mentális szintre (ez nem egyenlő az intelligenciával vagy értelemmel), hogy képes leszel a Vörös Oroszlán c. könyvet elolvasni, ami egy kalandos maszlag, de mégis benne van az az esszencia amiről sokan azt hisszük: "Ime az ember."
Mindegy... lehet más is a ráeszmélés oka, csak ez egy konkrét dolog ami működni szokott.****
Ha igen/nem-mel kéne válaszoljak a kérdésedre: Igen
Ha azt is megkérded, hogy van olyan ember akit nem tisztelek és lenézek, és ennek megfelelő stílusban beszélek vele, akkor azt mondom: Igen, van ilyen. De ennek semmi köze ahhoz hogy hány %-ot ér el ebben vagy bármely más jelentéktelen játékban.
Az emberséget nem winrátában mérik. Sem pedig az egót. A Wot béli teljesítmény kb. nullát ér. Persze sokan megpróbálják ennek ellenkezőjét erőltetni a saját kis mikrovilágukban, mert a valós életben nem jutott nekik krumpliföld. Aki pedig ezt nem fogadja el, abból lesz az aki szembe megy ezzel a képzelt világgal.Kerekedik már miről is van itt szó?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7930 üzenetére
Azokat a hsz-eimet keresd ahol kimérten és az elvárhatónál udvariasabban köszöntem meg a tanácsaid vagy furán reagálok. Példák:
#7859 / #7853 -> gyenge játékosok lenézése
#7026 / #7025 -> életvezetési tanácsAmúgy nem lényeges.....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7901 üzenetére
Hogy értsd:
"Te válaszd ki a kedvenc tankjaidat, a kedvenc típusodat, amivel a legjobban megy a játék"
Ezt a coaching-os dumát egy nálad jelentősen érettebb személyiségtől sem hagynám szó nélkül. Értésére adnám, hogy amit felböfög az okossági kiskátéjából az azt feltételezi, hogy a döntéseimet nem a saját prioritásaim szerint és nem önállóan hozom meg valamint erős motivációként jelenik meg viselkedésemben a másoknak való megfelelés.
Egy ilyen mondattal akaratlanul is jellemzel egy embert, akiről nem lehet más a véleményed, minthogy erős önbizalom hiánnyal küzd és pl, az én esetemben, korosztályának és nemének nem megfelelő viselkedésmintákat mutat.
Nem kérem hogy megértsd amit írtam, csak fogad el, hogy egy másik dimenzióban így értelmeződik amit 17 vagy akárhány évesen előadsz jóindulatú, de mindenképp kéretlen tanácsként.
#7906) patrikgtaivs: Ok, részemről is rendben, zárjuk a témát. Ezt a hsz-ed csak később olvastam.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7904 üzenetére
Az a baj, hogy egy 17 éves gyerek nem fogja még fel, mi számít játékon belüli tanácsnak és mi számít a célszemély személyiségét érintő életvezetési beleokoskodásnak.
Azt sem fogja fel egy 17 éves gyerek, hogy minden olyan jellegű "tanács", mint amit előbb kifogás tárgyává tettem az egyben prejudikáció a tekintetben, hogy egyfajta viselkedés mintát tulajdonít a tanácsra szorulónak.
Mindezekért nem haragszom, mert még nem vagy azon a mentális szinten, hogy a hsz-eid mögött rosszindulatot tételezzek fel, mindazonáltal kifejezem nemtetszésem a nekem célzott jótanácsaid kapcsán, remélve hogy befejezed. Mert zavar... Igen zavar mikor egy gyerek irkál nekem ilyeneket.
Sokszor elmondjuk hogy a kor nem számít ebben a játékban, de itt nem erről van szó. A köztünk lévő több mint 30 év hidd el mégiscsak jelent valamit ez esetben. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7901 üzenetére
"Ne olyan tankokkal játssz, amit más emberek szeretnek/nagyra tartanak"
Szerintem most volt belőled elegem, meg a nagyonokos tanácsaidból.
Ne egy gyerek adjon már nekem életvezetési tanácsokat.csessze már meg a kánya...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7864 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Eddig sem olyan tankokkal játszottam, amelyek globális statja 46% alatt lenne...***
Ez a vr stat azt mutatja hogy az utóbbi 30 napban csak 4 alkalommal játszottam úgy hogy az átlag winrátiómnál (53,5%) jobbat produkáltam volna. A többi napokon (80-90%-ban) csak rontottam az addigi statomat, amiben benne foglaltatik az első 5-10K kör gyenge teljesítménye is.
-
myckey
veterán
válasz
Patrick76496 #7864 üzenetére
irányítani?
he!
ne legyél ebben olyan biztos
meg aztán lehet azt se tudják hogy kell bejutni gyakorlóba -
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7853 üzenetére
"én egy retardált balfasz vagyok, ezért még ma letörlöm a WoT-ot,
mert nem szeretném mások játékát elbaszni."Na... kimondtam.... mert rendszeresen előfordul, hogy 46% alatt van a napi winrátám.
8.6 óta.Akkor elértem 26K csatával a globál 53,5%-ot és a napi winrátám 60% körül mozgott.
Azóta sok száz csatát mentem, és 90-nél több alkalommal veszítettem mint nyertem.
Tényleg "balfasznak" érzem magam, mert nem értem mi ennek az oka. -
myckey
veterán
válasz
ja sok a gyengébb képességű,de ettől függetlenül még mindig úgy játszanak,ahogy akarnak
meg aztán sok lúd disznót győzne,lehet ők ütnének tégedhiba,szünet van!
-
törölt tag
válasz
Gondold végig, ha nem lennének ilyenek, akkor hogy lehetnének 54%+ -osok?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Patrick76496 #7825 üzenetére
Látom nem volt unalmas napod, és sikerült nagyon szép köröket menni. Ennyire jó tank ez a Comet?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #7774 üzenetére
Tegnap este abszolút századoztunk. 5 E100ból 3at gyújtottak fel a társaim kb 1-5 sec különbséggel egyszerre... XD
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #7767 üzenetére
Szokott égni a WZ de azért nem olyan sűrűn hogy zavaró legyen. Bár ha én találatot kapok vele, akkor azt általában követi gyorsan 2-3 másik és vége is a csatámnak vele. Azzal a tankkal nem lehet átlagos csatát menni, vagy pörögsz, spottolsz, sebzel végig vagy elhullasz 1-2 perc alatt. Nálam legalábbis ilyen, csak mostanság a 2. verzió a gyakori.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #7723 üzenetére
Nem szoktam figyelni a sebzéseket, de nem hiszem hogy a majd 1200-as átlagoddal aggódnod kéne. Én nem igazán erőltetem már azt a tankot, régen amilyen jól ment vele most olyan szarul.
Fordult a kocka és most a felderítő panther az ami megy nagyon.
-----------------------------------------------
(#7724) fsb1000: a láthatósági rendszer eddig is pocsék volt szerintem...
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #7667 üzenetére
Köszi az ismertetőt, mostanában nagyon megkedveltem a medeket, úgyhogy elindultam ezen az ágon is. Nekem a 10-es brit med a végcél, a covenanteren és crusaderen átlépek amint csak tudok.
-----------------------------------------------------------------------------------------Tegnapi nap végre jól sikerült, nőtt a win rátám!
Érdekes MM, tier 10 top tankokkal 9-esek nélkül. Én miért nem kapok ilyen leosztást?!
A két low bob egymásra talált a sarokban, nem is szakaszban voltak. Végigkempelték ott a csatát, amikor sokat pingelték őket, a KV-5 kimászott és elhullott fél perc alatt. A KV-4 maradt kempelni a sarokban, ő túlélte, ezzel teljesítette a célt.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #7556 üzenetére
Az E50-et próbáltad már?
Mert az biztosan bejönne neked is. Nagyon jó ágyú, jó sebesség, jó páncél, igazi rammológép.
Nagyon csúnya dolgokat lehet vele művelni. -
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #7518 üzenetére
Megértelek, én is szívesen lennék ott, csak kevés vagyok hozzá.
Szóval panaszkodni kell, ok, akkor nem tudom hogy vagytok vele, de én sosem nyerek a lottón, ezentúl ezt minden nap leírom...Az angol tankok szerintem se rosszak, fontolgatom, hogy a med ágat nekiállok húzni, csak a vége kb. ugyanaz, mint az új német med-vonal és még nem vagyok benne biztos, hogy kell-e az nekem. Egyedül a TD-t nem csinálnám meg soha a britektől, túl lassú az nekem.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #7451 üzenetére
AMX 13 90, South Coast, Standard
Közben megint berakott t71-el murovankara. Követtem azt a taktikát amit ma linkeltem. Egy IS-6 és T32 közelített az erdőben. szépen spotoltam őket, társak mögöttem 8-an! nem voltak képesek kilőne az IS-6-ot. Csak néztem, végén már nem volt hova tolatnom, mert kiértem az erdőből én is és a társak nyakán voltam ahogy az IS de így felvillantam és kikaptak hamar.
Na amíg kipanaszkodtam magam vége is lett a körnekDe szép vereség lett.
Mondjuk elnézve a statisztikádat, szerintem lazán beférnél a legtöbb CW csapatba. Nem tudom hogy megy ez mert sosem voltam klánban.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #7451 üzenetére
Keress olyan klánt, ahol beférsz a csapatba, a te statoddal akármelyik magyar klánba beférsz.
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #7438 üzenetére
Na ez már komoly
(#7439) Stigma.HC
Ma csináltam VKA-val 5661-et T10-ben.
Meg volt 1500 körüli sebzésem, kerestem is vele 70k körül. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #7424 üzenetére
Hát ebből a menetből sokat igazából nem lehet tanulni
Egyből lehajtottam a házak közé, ott igazából kutyaszorítóba kerültem rögtön. Így megvártam míg közel érnek hárman is majd kihajtottam közéjük és ekkor kaptam a halálos lövést messziről. Addig pedig ezt a három madarat meg szitává lőtték
Normálisabb scout köröm volt előtte T71-el, azt érdemesebb inkább nézni.
[link]6200 spot dmg
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7424 üzenetére
Fogalmam sincs..... szokás szerint elől voltam IS7-el és egy ház fedezékéből lőttem az ellent (jobbra)
Mellém jött Battal és Ő meg a bal oldalról próbálkozott. Mikor jobb oldalt elfogytak a ház másik oldalánál lőttem ki. Erre mondta, hogy engem spottoltak és őt lötték meg. (minek áll ki fedezék nélkül?)
Arra nem gondolt hogy én folyamatosan spottolva voltam mert jobbról rám láttak, meg az IS7 camoja gyengébb + folyamatosan forgatnom kellet a tankot, attól függően honnan lőttek.Aztán hátrament és mérgében megpróbált egy tárat belémnyomni, de azonnal bekékült.
Én meg forgolódtam, hogy ne tudjon meglőni, erre az ellenfél kilőtt.
Azért még előtte kapott egy 500-ast a batjába. Utána jött rá hogy magyar vagyok, meg HUNS-os voltam a kezdeti szép időkben.Nem csak engem lőtt meg, hanem az elöző csatában kilött valakit aki szerinte megtolta, meg gondolom volt még a számláján pár rosszaság, hogy első lövéstől kék lett.
-
válasz
Patrick76496 #7379 üzenetére
Én majd valamikor 7-8 körül elhúzok 2-3 órára, franciaórát kell tartanom.
Haladni kell, mert a srác 3 év anyagából vizsgázik, nem szabad lazsálni. Utána viszont megint ráérek.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Az ügyesebbje arra hajt(én még csak gyakorlom), hogy menet közbe az ellenfél ágyúja felé úgy forogjunk, az a várt betöltési időben(újratöltött ágyúnál) pont srégen állás közben nézzen rám. Ez főleg olyanok ellen jó, akik rendszeresen az ellenfél oldalát keresik, de így azt sem tudják átlőni, az elejét meg már a kellő döntöttség miatt nem fogják(ez sokszor közelharcnál van így, mivel esély nincs ilyenkor a weakpost belövésére(na jó a profik belövik)). Természetesen kell hozzá egy adag mák is, de egy gyorsan mozgó med, aki riszálja magát és folyamatosan ferdén áll amikor lősz, nagy eséllyel vagy lánctalpat vagy, az oldalát kapod meg, amiről meg pattan, ha elég ferdén mutatja. Én az esetek 80%ban így kaptam be a lövést t62aval teszt szerón. Tisztában vagyok vele, hogy nem teljesen mérvadó a test sem, hisz ott sok orosz idióta van
, de tegyük azt hozzá, hogy itt meg mindenki golddal lő. Face to face legyaptam egy e100-at vele simán, és látszott rajta, mivel folyamatosan úgy nyomta, ahogy egy tapasztalt próbál lenyomni egy körülötte legyező medet(forgatta testét is, várt hogy pontosan mikor lőjön, nem mindíg dölt be a ferde állásnak, keresett olyan helyet, ahol nem tom körbe táncolni, folyamatosan akadályozott benne, ő is próbált ferdén állni nekem), ergo nem volt kezdő, de még is vesztett. Ezért kell a t62a
, mert én meg imádok párbajozni
. Legjobb az egész játékban....
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Mintha egy T-34 lenne egy KV-1S 122es ágyúval....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Azokkal volt szakaszban... régi haverjai.
Remélem kirúgják ezért a kékülésért.
-
válasz
Patrick76496 #7308 üzenetére
T110E5 szakaszra majd jössz?
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #7272 üzenetére
Tényleg, replayt nem tudsz linkelni a HUNS elleni és a döntőbeli meccsről?
Amúgy gratula. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Mosanában összefutottam többször is HHR tagokkal és mindíg jól odatették magukat. Mindg figyelem, hogy nincs e kötük Patrik nevű
Ja és természetesen utólag is gratulálok a klánodnak a WOT magyar liga megnyeréséhez.
-
Imilenni
addikt
válasz
Énis tudok képet linkelni
-
válasz
Az iszonyat magas DPM miatt hiába kaptam arcomba a lövéseket a magányosabb T7-T8-(T9) tankoktól, én gyorsabban csaptam. Ha többen voltak, akkor pedig hulldown vagy valami lassabb értelemszerűen, nem szabad fejjel a falba rohanni.
Az étlag dmg-m 2400 körül van, de majd délután megnézem. Nem valami kiemelkedő, de a saját HP-jához nézve sok.Szerk.: Engem a folytonos ammo rack és a periszkóp sérülés zavart, meg az, hogy egyszer harcolok egy T30-cal, kapok egyet a pofámba, és a két töltő és az ammo rack besárgult. Persze, ezért van kettő töltő, hogy egyszerre essenek ki...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Ez egy komoly cw taktika volt
[link] csak itt maussal zárták el az utakat
-
válasz
Patrick76496 #7201 üzenetére
Frontvonalon küzdöttem vele, eredményesen.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #7140 üzenetére
Így már értem, semmi baj. Nem volt sértő egyáltalán csak szerettem volna érteni. THX
-
Taragas
aktív tag
válasz
No problemo tesó.
Ami megtörtént megtörtént. Hibáztam egy oltári nagyot megkaptam a büntetést érte, és remélem tmás tanult az én hülyeségemből és nem követi el ezt a hibát. Viszont többet már tényleg nem akarok reagálni a dologra. Egyfolytában írhatnám rá a válasz kommenteket.
Így utólag már egy jó poén!
-
válasz
Igen, az M103 k*rvanagy. Én nagyon szerettem, az E5 is nagyon jó tank ideáig, mentem vele eddig kb. 10 kört. 8,53 sec az újratöltés, BIA+Venti+90-es legények. Nagyon brutál.
-
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #7083 üzenetére
A rám vonatkozó részét nem igazán értettem. Kifejtenéd?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Az MM nálam nem egészen úgy működik. Tegnap is volt olyan csata, ahol 3-an 8-as tankokkal szakaszban a lista legalján voltunk (csak mi voltunk 8-asok), az ellennél 9-es volt az alja és 1-el több 10-esük volt. Az igaz, hogy a 8.6 előtt ez többször előfordult mint azóta (de lehet csak azért mert keveset szakaszoztam mostanság).
A T110E5 nagyon jó tank, heavyhez képest fürge, de nekem az M103 sebességével sem volt bajom.
-
Patrick76496
őstag
válasz
A lényeget kihagytam az M103-mas témából. Ma highway-en ~400 méterről spotoltak fel a városba vonulók, pedig nem lőttem, volt egy kis álca skillem és felderító med/light a környéken sem volt.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #7025 üzenetére
Most jut szembe, hogy Taragas itt a PH WoT fórumaiban egy igazi celeb.
Más: Ma van két hete, hogy nem játszok, de ahogy olvasgatok itt, nem is bánom...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Láttam már, de azért köszi!
Amúgy erre valaki?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
"Hangsúly és arcmimika hiányában valahogy közölni kell az embernek, milyen stílusban szeretné előadni gondolatait."
Értem szavad. Tanácsaid nagy hatással vannak rám.
-
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #6914 üzenetére
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #6897 üzenetére
Köszönöm igen. Letöltöttem, este kipróbálom.
A Motor hangról volt videó, az nem annyira tetszett. -
kirjak
aktív tag
válasz
Patrick76496 #6891 üzenetére
Köszönöm !!!!!!
Ha ekként játszom akkor van értelme ezt a tankot használni szerinted?
Többen írták hogy szeretik. Engem csupán az gondolkoztatott el hogy miért nem találkoztam még vele. -
Dobi 562
addikt
válasz
Te jó ég! Volt egy pár nagy jelenet, de amikor az IS-6 ellen jön a T-34 és IS és mindketten belevágtatnak a vízbe, az mindent visz!
-
válasz
Az első fogaskeréknél nem sebeznek?
-
jano_77
nagyúr
válasz
A második videón az első csatában az a marha IS-6 mi a faszt szerencsétlenkedett, te atya ég!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest