- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
Pl. VK 36.01H - elölről, tisztán a Pz Sfl. V - mit csinál?
PATTOG... többször, CSAK PATTOG...100 mm páncélzat versus 173-289 mm átütés... jaaaa, ÚGY VAN!!!
Köszönöm WoT...
Ma szó szerint a "kedvemben" jár. 35 csata - 33% már.
Abba kellett volna hagyni rég ma, az első 5 meccs után lehetett érezni,
hogy nesze nekem, eldöntetett mára. -
jano_77
nagyúr
Gratulálok....és picit irigykedem is.
(#47042) Sanya: E szerint az oldal szerint ha semmi mást nem teszel fel, akkor éppen felmegy még a Panther II ágyúja!?
-
Atlantis
veterán
Valóban emiatt is jobb választás az O140, de ami miatt jobban szeretik és elismertebb CW-n, mert mozgékonyabb, valamivel jobb a gun depression is mellé (persze még így sem ez a legjobb). Páncél egyiken se jelentős tétel, de egy mednél talán nem is elsődleges, viszont a tűzerejét jobban ki lehet használni, mint a T62-nek.
-
Dobi 562
addikt
És melyik 10-es szovjet med a cél? Az Objekt 140 vagy a T-62a? Még anno teszten próbáltam a T-62-a-t, akkor még csak ő volt egyedül 10-es med és nagyon tetszett, azért is indultam el azon az ágon. Most viszont van még egy tank annak az ágnak a végén, de nagy különbséget nem látok. Egyik mozgékonyabb, a másik kicsit jobban van páncélozva de gyengébb a rádiója.
-
kicsitrash
aktív tag
Nekem még nincs tier9 medem. Tier8-ig húztam eddig minden ágat, amit szerettem volna. A Leo-t nem is értem, miért nem light... annyira nincs rajta páncél. Bár egy normális csatában megnézve az eredményeket, elég kevés pattanó lövés van még a vastagbőrűekről is, szóval ez lehet nem akkora hátrány (rólam pl. nem szeretnek vaktában pattanni).
-
kicsitrash
aktív tag
-
emre
veterán
A stat másodlagos. Igazából nem is kellett volna betennem. A bajom az hogy ha a mai napot még egy hozzám hasonló középszar játékossal tudtam volna tolni aki szól ha hülyeséget csinálok, ismeri a focus fire kifejezést, nem löveti szarrá magát egy perc alatt és talán fedezni tudjuk egymást akkor hasonló wn-el de minimum 60% körüli winnel tudtuk volna zárni a délelöttet.
-
scyllarus
veterán
Az sem válik be mindig. A múltkor El Halloufon Tigerrel voltam. Az elején átrohant az ellenféltől 2 T21 felspotoltak, 3 arty bumm-bumm-bumm, 60% hp oda. Megy a csata, keleten nyomulunk felfelé. Beírja a JP-nk, hogy menjek a másik oldalról támogatni, majd ő meg a JP2 fedeznek. Megörültem, végre valaki használja az eszét, és terve van. Át is mentem nyugaton, átértem, de ott fossá lőttek. Utána néztem: JP:7 lövésből 3 találat, JP2: 12-ből 3.... Terv volt, skill nem.
Más: szeretem ezt a SU-100-at. A végét én b.sztam el, egyedül maradtam 4 ellen, kettőt kiszedtem, átmentem az ellenfél bázisához, a BDR meg az artyjuk egymás mellett, és későn vettem észre, az artyra lőttem, a BDR meg kilőtt. Meglett volna az ász végre
-
Patrick76496
őstag
Épp ezért írtam oda zárójelben, hogy legalábbis én bírtam őket.
(#11802) Rambovits: Nekem a kínai Chi-Ha valahogy jobban tetszett, ezzel eddig nem nagyon megy. Viszont a T1-es nagyon durva gépezet és a Chi-Ni sem rossz. Az Mk6 meg változó, néha semmire sem jó, máskor meg darál.
(#11806) Stigma.HC: "Semmi kétség, szépen fejlődik a játék grafikája." Na persze.
- - - - - - - - - - -
- A Seal Clubberek
- OP stat: 17 414 effi
Seal Clubbing:
- Renault Otsu Tank ász
- Chi-Ni Tank ász
- Light Mk. VIC Tank ász
- - - - - - - - - - -
- Érdekes WoT videó
- Jean Claude Van Damme World of Tanks edition
- 50 Foch (120) végre egy értelmesebb kör, de vereség
Ma nem volt olyan rossz a Foch, egész jó köröket lehetett menni vele. Mostanában úgy mozog, mint egy med tank, néztem is, amikor a Pershing lemaradt mellettem.
110-re viszont nem tudom hogy fogom kiszenvedni azt a 15k xp-t, annyiszor dobálja T10-be, hogy megutáltam. Mást is ilyen tier-ekbe dobálja/dobálta ezzel a tankkal, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Mert amúgy alapvetően nem lenne rossz gép.Amúgy tök jó, van 5 nap prémem, amiből jó, ha 2-t ki tudok használni.Legalább ingyen volt.
-
Dr_Syrex
senior tag
Akkor sok sikert neked is a gyűjtögetéshez, össze fog az jönni
Jobban belegondolva tényleg nem életbevégó, hogy IS-6-om legyen, hiszen most van "bőven" prém tankom a garázsban és a heavy vonalra legénységet húzni meg elég a KV-5
A ruszki ágon szerintem összegyűjtöm a 100K xp-t, a többit meg időközben eldöntöm
-
emre
veterán
Az angol heavy vonalat félbehagytam, majd ha lesz egy csomó free xp-m lehet megint nekiállok.
Lehet vissza kell vennem a 12T tankot mert franciáktól csak az ARL van és az lehet kevés lesz.
Mondjuk a német és az angol vonalon egyáltalán nem zavar hogy csak egy gépem van hozzá.
Ahhoz képest hogy igazából csak tegnap meg ma mentem komolyabban szerintem nem állok szarul. [link] -
emre
veterán
Köszi!
Hát nekiálltam, több-kevesebb sikerrel. Azon gondolkodtam, hogy Cromwellt amúgy is húznom kéne, meg ez az első angol gép ami tetszik is. Az M18-ba és az M6-ba a legénységet kellene fejlesztenem, az ARL-el meg a majdani 50B-be lesz új csapat. De az ARL cumi 75%-os bandával és a kínaiakkal is elég nehéz lesz. A SU100 a KV1S és a 3601H adott volt. Az utóbbival egész jó köreim vannak annak ellenére hogy azért pár vesztés befigyel. PL itt is le lettem núbozva hogy a második ammo rack találatom után már nem volt időm resetelni.
-
törölt tag
A többséggel ellentétben, én szenvedek vele, mint a KV vonallal, reménykedem benne hogy a következő végre bejön nekem.
Annyi különbséggel, hogy ott teljesíteni is kellett, hogy meg tudjak szabadulni az aktuális járgánytól.Látom, hogy némelyek hatalmasakat zúznak Tigrissel, de engem az a kb 30 csata amit kifullozva mentem vele nem győzött meg.
-
törölt tag
Nincs két hete hogy eladtam.
Az a vicc, hogy ha a Pantherrel megyek, ami ugye egy 7-es med, akkor simán a zsákmányállatok közé sorolom a Tigrist. Nyílt terepen egy az egyben simán rámászok ha egyedül van.Ha már hetes heavy, akkor T-29.
Távolra hatásos, közelre brutális. -
emre
veterán
Tegnap éjjel pár fórumot átolvastam, és egyenlőre senki nem tud biztosat hogy mi a probléma.
Valószínűleg nem xvm bug, mert azoknál is fennáll a probléma akinél nincs feltelepítve. -
Gaz 78
aktív tag
Ellépek edzeni aztán temetőbe ..remélem du 4 magasságában mire hazaérek már működni fog!
Az az érdekes,hogy csak az EU oldalra nem lehet csatlakozni... pl. US. WoT oldal elérhető!
Megjegyzem már este 11-kor is brutál lagolások és áthatások jelentkeztek a játékban,szóval számítottam valami gellerre a szerverekkel kapcsolatban. Remélem az illetékesek orvosolják a problémát az délután lehet csatázni :/ -
emre
veterán
Meg még van pár t5 felett ami ki van fejlesztve de eddig még nem vettem meg.
Leo pta, Jpe100, E50M, AC48, JP2, M48, T28, T28P, T57, IS7,
A kisebbekkel nem foglalkozok mivel T5 alatt nem játszok.
Tévedtem, az AT1-el megyek néha.(#10719) Enzolord
Az ajándék gépeken kívül talán csak 1-2 gép van amit nem tudok hogy miért nem adtam még el, ilyenpl az ELC, su85, vkd -
emre
veterán
Nagyjából igen.
A legtöbben vagy lerohannak onnét jobbra majd kis spotolás után be az ellenfél vonalai alá, vagy egyből középre. Ez csak akkor nem rossz ha elég erős és értelmes td-je van a csapatnak. De ebben a játékban volt jobbra fenn egy kt és egy is3. El szerettem volna kerülni hogy két tűz közé fogjanak, mert a wz120-nak szerintem ez lett a veszte. Sajnos középen spotolták, és mind a két szélről tudtak rá lőni.
Sajnos a végén az O704 ellen kicsit bénáztam, mert azt hittem a tetőről frankón fel fogom deríteni, de sajnos a pta spotolta amikor már késő volt. De úgy gondolom azt is ki tudtam szedni akár 1v1-ben.
Azon viszont még mindig nem tudtam túltenni magam, hogy az is3-at alig tudtam sebezni, de majd máskor visszanézem a replay-t. Úgy emlékszek hogy két lövés elé ment, meg talán kettő pattan.
Egyébként erről beszélünk.
-
emre
veterán
Egy álom a p2 után. Mondjuk azzal nem sűrűn voltam top tank.
De legyen jó sok free xp-re a motorra, láncra, lövegre, egyébként szenvedős lesz.
Nekem volt rá, de mégsem egyszerű vele a játék, de nagyon tetszik.
A löveg mint egy lézerpallos, olyan 8 körül tölt, és 400-450-et sebez átlagban.
A parancsnoknak 88%-on felderítő skill, és eszméletlen hogy néha miket spotolok veleHa gondolod, itt a replay amit utoljára feltettem.
A taktikát nem tartom követendőnek, akkor és ott ezt láttam helyesnek. Most már egy-két dolgot másképp tennék. Pl hogy nem mentem tovább támadni az jó volt, de hogy nem mentem a patton ellen a T54-esünkkel az hiba volt. Az E100 és a JPZ ellen több esélyem lett volna nagyobb mozgástérrel a végén.
-
Patrick76496
őstag
Meggondoltam magam. 15 ember volt fent, beerőszakoltak cw-re, ezért még ma kiléptem.
(#10255) bullseye: Az első két mondatoddal egyet értek. Engem az zavar igazán, amikor azt hiszik, hogy felsőbbrendűek a többiekhez képest, meg amikor sírnak az on topic-ban (utóbbiak a germanofilok), hogy hát a német tankok nem ilyenek a valóságban, meg a tiger miért megy M103 ellen. Tény, hogy néha túlzásba esek, Cleverland-ről nem csak a "logo" miatt iratkoztam le. Azért is, mert rengeteg dologban nem értettem vele egyet, és a stílusa sem jött be teljesen, meg így legalább csökken a napi megnézendő youtube videók száma. Gondolkozok rajta, hogy Jingles-t is elfelejtem, mostanában nincsenek valami érdekes videói. Ráadásul azok több 10 percesek, és csak annyiről szólnak, hogy ment egy picivel átlagon felüli kört. Plusz picit túl is értékel néhány tankot, meg ő ugye War Thunder-ezik is. Visszatérve az eredeti témára ettől függetlenül még mindig kell egy E-50M, egy E-75 meg talán egy Leotard 1 is.
(#10257) Atlantis: Nem értem, mi bajod a kínaiakkal, bár neked elnézzük, mert csak a termékek minőségével van bajod. Tény, hogy sok hulladékot gyártanak, de ettől függetlenül vannak jó cuccaik is, itt a játékban pedig olyan a kínai nemzet, mint egy kiegészítő Szovjet ág.
(#10262) echterion: Főleg, hogy a nemesek basztak segíteni a csatában. Oké Taragas, befejezzük a nagy magyarkodást.
(#10283) scyllarus: Az IS-2 ugyan olyan szar, mint az orosz testvére (legalábbis itt a játékban), viszont T8-9-10-ben mind az orosz, mint a kínai nehéz tankok jók. Ha már megemlítetted: Kedvcsináló a 110-hez.
(#10292) Stigma.HC: Szép kör! Ezt most vetted?
- - - - - - - - - - - - - - -
- Egy értelmesebb Centurion kör, Szecska Mester közreműködésével
- Más: Amúgy nem tervezik nerfelni a Hellcat-et? A páncélján és a forgásán kívül csak előnye van, T5-6-os tankkal 1v1-ben nehéz elverni. -
Patrick76496
őstag
Pontosabb, gyorsabban céloz, jobb DPM, átütés. Be lehet vele állni úgy, hogy nehezen lőjenek be, ellentétben az IS-7-tel, ami ha be van forgatva, ha nem, akkor is átlövik. Plusz mostanában én azt tapasztaltam, hogy ugyan olyan lomha, mint az IS-4, szóval az utolsó előnye a nagyobb átlagsebzés és keményebb torony. Múltkor az IS-4 lövegpajzsát 2x lőtték át gond nélkül (Maus, IS-7), de az sem volt szép, amikor sidescraper-ben ütötték be az IS-7 150 mm-es oldalát.
(#9955) Bingisz: Na szép. Amikor én voltam az IS-4 ellen és az IS-7 mellett, bezzeg akkor mindig az előbbi mellett állt ki.
(#9974) sith7: A legjobb! Amúgy ha már Knight Rider, most veszem észre az a narancssárga smile nagyon hasonlít erre.
(#10026) Stigma.HC: Szép! Kösz a tegnapi platoont amúgy!
- - - - - - - - - -
- T12
- Hosszú idő után végre megint sikerült menni egy komolyabb kört a T-34-85-tel, raádásul T8-ban -
Taragas
aktív tag
Most vettem meg a t150et kimaxolom, és erre ilyeneket olvasok a fórumon. Asszem a kv1s legénysége még is csak a szu85be megy kv3 helyett a t150é meg a t34-85be a su85 helyett.....
Akkor felejtős ez az ág. Pedig teszten jónak tűnt az Is4, de lehet ott kevesen ismerik weak spotjait. Igazából nekem az tűnt fel, hogy megerősítették az elején a levél kidobót, vagy még sem?
-
Bingisz
addikt
Az IS4 szemből bármelyik tier10-el belőhető, lassú, szvsz. szar ágyúval (mondjuk az IS7-é se jobb) rendelkezik. Az IS7-nek kemény a tornya, az IS4-nek még a lövegpajzsa is simán belőhető. Egyedül szájdszkrisccselni (
) lehet vele. Hull downban meg merem kockáztatni, hogy jobb az ST-I.
-
Patrick76496
őstag
Akkoriban még ~48%-os volt a win rate-em, és az effim sem érte el a 900-at. Plusz pénzem nem volt felszerelésre, ergo nagyon lassan célzott, stb. Plusz 8.0 előtt nem volt ilyen erős a front páncélja sem.
(#9705) Atlantis: Nem tudom, lehet én jobban keresek randomban, mintha századba járnék, plusz így legalább nem más hozza le a kört helyettem, többet tudok sebezni. Azért kell a klán, mert a barátlistámról csak 5 emberrel tartom ténylegesen a kapcsolatot, ők pedig nem mindig vannak fent/érnek rá. Amúgy ha a 2 általam linkelt klánba lépnék be, akkor szinte olyan lenne, mintha nem is lenne klánom (nem hiszem, hogy sokat játszanék velük), ott csak a klán neve és logo-ja érdekel.
DMG: A TD-ket most inkább hagyjuk ki, maradjunk a medeknél és a heavy-knél. Megértelek, hogy minden játékostudáshoz más célokat kell kiállítani, de ha T6 és alatta ilyen magasra van rakva a léc, akkor T7-től miért nem?
Ha belegondolsz, T9-10-ben a tierenkénti 200-as sebzéssel még a saját HP-d sem lenne lesebezve, márpedig az sok ember szerint a fórumon kutyakötelessége mindenkinek (hacsak nem csinál más hasznos dolgot). Nekem általában kb 3-400-al a saját HP-m felett van a célom, de szvsz ha valaki a saját hp-jánál 100-200-al átlagban többet sebez, az rossz játékos biztos nem lehet (a superheavy-ket most ne nézzük). És akkor ez még elérhető cél is, ha odateszi magát az ember, szinte bárkinek sikerülhet.
(#9707) Bingisz: Na akkor sok sikert.
Ahogy nézem az IDEAL-ba a WN7-emen kívül én is beférnék, de látom sajnos ez is TC/CW clan.
(#9713) psycroptic: Köszönöm a tippet!
(#9720) emre: Támogatom az utolsó két bekezdésed. Néha ez a tank egy hibák tömkelege.
(#9726) Taragas: Nincs rossz páncélja, de nem is különösebben pattogós, 200 mm átütés felett már gond nélkül beüthető szemből. Sőt ~1400 Type-os kör után még gold nélkül is be tudom lőni szemből vele (hiába nincs forgatva), ha kicsit jobban odacélzok és nem felettem van. Nekem mostanában nem nagyon megy a sidescraper-ezés az IS-ekkel, mind az IS-3, mind az IS-7 oldalát olyan szögekből lövik be, hogy csak nézek.
T32: Anno én sem nagyon kedveltem, de miután elkezdtem játszani az M103-mal, akkor esett le, hogy milyen tankot adtam el.
-
Atlantis
veterán
Nagyon tömören: századból 3-féle van, 6-os, 8-as és 10-es szintű tankokkal szokták vívni. Mindhárom szintnél van egy tier-limit (értelemszerűen csak felülről van határolva) és egy pontszám limit, utóbbi határolja be, hogy a csapat max. mennyi tier-ponttal mehet a csatába. Itt lényegében 12-14 ember (szinttől függően) alkot egy századot és más századok ellen vívnak csatákat random térképeken. Annyiban több, mint a szakasz, hogy a teljes csapatod ti állítjátok össze (ember+tank), de a térkép az véletlenszerű és az ellenfél is. Lehet nyitott és zárt század, a nyitottba bárki bemehet, a zártba meg csak az, akit a század összeállítója beenged. Annyival kevesebb, mint a CW, hogy nem kapsz érte területet, viszont a kredit és XP-hozam megegyezik (ugye század/CW esetén a vesztes csapat eredményének egy részét a győztes is megkapja [asszem a felét]). Szokták mondani, hogy gyorsan lehet húzni 6-os, 8-as tankokat századdal és a győzelmi aránynak is jót tesz.
Tervezik, hogy lesz 7/42-es század is (amit 7-es tankokkal és 42-es ponthatárral lehet összeállítani), de ahogy SerB mondaná, "lesz, ha kész lesz".
Talán érthető volt és nem hagytam ki semmi lényegeset és nem írtam nagy hülyeséget.
T32-t az elején én se szerettem, azért is venném vissza, mert azzal még nagyon játékos-pályafutásom elején mentem és van hozzá megfelelő legénységem. KT-t meg szerettem már akkor is, ahhoz is van ráérő legénységem és elvileg 8.8 után még jobb lehet (ha jók az infóim, akkor a parancsnoki kupola nehezebben vagy egyáltalán nem lesz sebezhető és az elejéről a géppuska-weakspot-ot is kiveszik). Ruszki legénységem nincs is, így IS-3 már emiatt se jön vissza hozzám sosem.
-
littlemole
őstag
Az is gyors, de nem ennyire mint az E-25. Rosszabbul fordul és gyorsul. Viszont jobban sebez. Jobban is hozza a kreditet 7-es szinten.Szerintem premium TD-k között a legjobb. Néha pattint is. Hasonló mint a SU-100 csak prémium. Lehet akciózni is vele. Ezt meg is vettem amúgy mert tetszett. 6.6s alatt tölt be és ahogy most egy csatát visszanéztem 370 alatt nem sebzett. Csakhát az ágyú nem egy sniperkedős.
Az E-25 nekem túl gyors, rohanós hátbatámadós aztán elfutós. Nekem ez nem mindig megy.
9350
Ez a legjobb szó rá. Kis alattomos genyó az E-25.Tegnap volt egy meccs ahol két tiger 2 volt a mezőn kb 250-300m re. Vissza akartam nézni hogy pontos legyek, de elfelejtettem bekapcsolni a visszajátszást. Lőttem őket de ilyen távolságból még prémiummal is csak pattintották a lövedékeket meg forogtak. Tisztán az oldalukat nem mutatták csak néha. Mindenesetre látni nem láttak meg. A robbanó sem mindig sebezte őket. Ellőttem az összes lőszert a végére. Az ágyú nagyobbak ellen inkább alattomoskodni jó, mert még a prem sem mindig elég. Persze tankfügő.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Milyen videókártyát?
- Bundle topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Escape from Tarkov
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest