-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
Patrick76496 #11090 üzenetére
Szia.
Tudnál adni a havas módhoz müködő torrent fájlt,ami az oldalukon van azzal 10 perce csak csatlakozás pereknél jár,meg 0 megosztás(más torrentel eddig nem volt gond). -
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #11097 üzenetére
Igen, közben átváltottam torrentre, így azért gyorsabb volt.
Most megy fel a modok közé, kíváncsi vagyok, milyen lesz élőben. -
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #11090 üzenetére
Hm, egész jól halad, már csak 3 nap van hátra a letöltés befejezéséig...
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #11092 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #11088 üzenetére
Ez a kék kezelőfelület nagyon bejön a winter mod-ból, asszem rákeresek külön.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #11031 üzenetére
A Type ~181-et visz át..
Ha jó napja van..
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #11031 üzenetére
175el nem mindíg adta be eddig sem. viszont az oldalát a rétegelesnél nagyon nem lehet belőni most, de erre az a megoldás, hogy nem ott kell lőni. A tornya nem csak oldalról, de szemből is belőhető, nekem 50 100al kedvenc eledelem lett.
Én a csapat összeállítást így oldanánk meg amúgy(legalàbbis nekünk ez jött be eddig többé kevésbé). T32, 110, Tigris 2(88-as löveggel, minél gyorsabb tüzeles érdekében), 50 100, és az 5. hely tettszés szerint, T32, 50 100, 13 90, ,T69 +2 1es tank. Amúgy 8as tank húzására ez a legjobb játék mód. -
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #11029 üzenetére
Hmmm. Én pedig úgy vettem észre, hogy gyengébb lett. Simán belövik a felső részt is, sőt bárhol. Bár lehet, hogy mindenki golddal lődözött akkor mert IS-3-al már csak századba és csapatba játszok.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #10978 üzenetére
Na jó, bevallom, direkt volt. Helovéni vicc volt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Az a T95 kör tényleg durva. Majd meglesem a replay fájlt is, hogy mivel lőtték vajon... (Remélem sok sok goldammot is lőttek rá..
)
A Team Battle nagyon fasza. Ugyan, első nap, mikor bevezették, nekünk csak szedett-vedett csapat volt, de az mind 8as. (1eseket be sem vittünk, nem volt jelentkező rá..
) Olyan 80 %ékát nyertük. Ott abban a körben, meg papíron is ti voltatok a győztesek. Nem csak gyenge játékosok voltak, de olyan gépekkel is voltak, amik egy IS-3al nehezen bánnak el... Ha a 7eseik jók lettek volna, akkor talán ők tudtam volna sakkban tartani, de még ők sem lettek volna elegek az IS-3 ellen. (Illetve, nem tudom, milyen az új IS-3, eddig csak team battle módban futottam össze vele Type59el, és abban a körben csak full gold volt betárazva.. 241 pen, meg viszi, mint kés a vajat. Igaz, azóta meg nem wotoztam. Nincs kedvem szenvedni, meg nem is hiányzik..)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Az a T95 videó atom durva.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #10883 üzenetére
Végre hazaértem, kis házimunka majd azután visszanézem a replayt , hogy mi is történt pontosan mert baromi fura volt. Pm-be majd elküldöm neked is, kíváncsi vagyok te mit veszel észre rajta.
-
HungAryan
tag
válasz
Ő ilyen, majd megszokod (vagy nem), ha többet hallod/látod nyilatkozni.
Szerk.: Esküszöm nem láttam, hogy írtál Bingisz.
Egy ideje már felraktam ignore listára, mert kurva idegesítő amit a század alatt (is) csinál.
Én meg nem szeretnék gyerekkel k*rvaanyázni. -
Bingisz
addikt
válasz
Ő ilyen. Én se szeretem annyira ezt a stílust, ha Soul-ék mennek vele századolni, akkor inkább keresek más játszópajtit.
-
Rambovits
senior tag
válasz
Patrick76496 #10816 üzenetére
Orosz IP-ről léptél be
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10816 üzenetére
Köszönöm szépen. Úgy látom, hogy nagyon megy neked az ST-I.
(#10817) Mogyesz75: Nem tudom, hogy mi a problémád a KV-3-al. Teljesen tökéletes gépezet, szuper páncélzattal és jó ágyúval. Stockként tény, hogy nehezen használható, de fullosan kiváló. Majd ha egyszer elérsz a KV-4-hez akkor arra nyugodt szívvel mondhatod, hogy lassú és nem érsz oda sehova.
(#10818) Tomi0703: Gratula az E-100-hoz.
Más: Tegnapi napon eléggé jól sikerült. Bárcsak minden napon ilyen lenne.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #10778 üzenetére
es (#10780) Antonius1978: Koszi szepen a tanacsokat. Mind a ketten mas tankot mondtatok.
Most, hogy a WG megnyerte a Golden Joystickot, szamitok valami nagyobb akciora, hatha lesz kedvezmeny a nagyobb tankokra. Szerintem azt veszem meg amelyik akcios lesz.
Tavaly 8-asok voltak learazva nem?Mas: Tegnap meglett az E100. Kifulloztam egy teljes agat, igaz tobb mint egy ev kellet hozza, de sebaj.
-
Enzolord
addikt
válasz
Úgy érzem, hiába lesz meg itt valakinek az IS4, marad az ST-1 a garázsban...
Eszembe jutott erről az Igazából szerelem című film... -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Eladtam, mert meguntam. Hetek óta legénység nélkül állt a garázsban és csak a helyet foglalta, a kredit pedig kellett másra. Sajnos amióta kipróbáltam tesztszerveren a többi t10 td-t végképp elment tőle a kedvem. Az Object268 ezerszer jobb nála szvsz. Fürgébb, kisebb, gyorsabban tölt, bár kisebbet is sebez valamivel. Sajna ezen az ágon még csak a SU-85-nél tartok. Tegnap vettem vissza. Utoljára a 7.5-ben játszottam vele, de azóta érzésre semmit nem változott.
A Tiger-re pedig tervezek venni EGLD-t. Egyébként anélkül sem tűnik lassúnak a célzása, de ez valószínűleg azért van, mert előtte 7. szinten a KV-3-al és az IS-el játszottam és ezeknek EGLD-vel is kb annyi a célzási idejük, mint a Tiger-nek anélkül.
Még annyit a JagdpzE100-ról, hogy 327 csata alatt ~3100 átlagsebzést hoztam vele és 52-53% wr-t. Ez a wr-t leszámítva szerintem korrekt. Sokan azt gondolnák, hogy mennyire egyszerű egy 1050 átlagsebzésű ágyúval 8-10k dmg-s köröket futni, de ez nem igaz. 21.21sec töltési idő rengeteg.
Más: Tegnap lettem figyelmes, hogy elértem az 55% global wr-t.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #10763 üzenetére
huszonhétezer csatáig én sem mentem le 45% alá... itt volt az ideje ennek is úgy látszik...
mondhatnám, hogy "még jó hogy ennyi csatám van már, mert egy ilyen nap nem rontja le a statomat", de igazából már különösebben nem érdekel a statom... -
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #10753 üzenetére
Hehe.
Tegnap baromi nagy kínszenvedés volt összehozni. De itthon voltam és mondom meg kell csinálnom, mert meg kellene vennem az IS-8at meg a T32-őt. Amúgy 28 körből megvolt tegnap, úgy hogy tegnap nem játszottam valami fényesen (8-as átlag tier 1849 átlag dmg). Viszont azt nem értem magam sem, hogy lettem 50%-os, 40% körül éreztem.
Más: Ti nem vettétek észre, hogy kevesebbet védtek? Nálam már nagyon ritka, valamiért, pedig egy időben nagyon szépen emelkedett. Bár már nem csodálom, hogy nem kell védeni, mert vagy a mi csapatunk darál vagy az ellen, ritka a kiélezett végjáték.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #10683 üzenetére
Ne viccelj, arannyal a 10esnek van a legjobb csöve, ha talál..
Viszont ezt a skint fel lehetne dobni, mondjuk a pz1cre, hátha nem dobna be 5ösök közzé.. -
AMD Power
titán
válasz
Sajnos igazat kell adnom neked. Nem a legjobbak sajnos.
-
psycroptic
őstag
válasz
Még valamelyik ESL-es próba után maradtak bennt egyébként nem szoktam használni csak a normál kiegészítőket.
-
AMD Power
titán
válasz
Patrick76496 #10652 üzenetére
Arty nem is lesz nekem. Nem jött be.... TD viszont nagyon szeretem.
-
psycroptic
őstag
válasz
Háhá! Nekem tegnap meglett a tankász az 50 100-al 4.xxx sebzésre+topgun+radley. A csatajelentésnél meg voltam rökönyödve, hogy minusz 38.000-el zártam a csatát én marha csak golddal lőttem, mert az maradt benne...
Pedig annak az ágyúnak nem igazán kell a gold, mert jó penje van nagyon.
-
szalai56
senior tag
válasz
Patrick76496 #10654 üzenetére
és sith7 :
-
szalai56
senior tag
válasz
A jp-nél mi a hiba?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #10606 üzenetére
És tényleg, de visszagondolva nem volt valami szép mérkőzés. El is vesztettük és még ki is fagytam játék közben, mire visszaértem persze már halott voltam
-
Taragas
aktív tag
válasz
Wtf....
Még buffolni is akarják? Mi lesz már itt kérem....
-
Enzolord
addikt
válasz
az enemy typera gondolsz?Majdnem annyit ment azzal az 1 vassal, mint én összesen...
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #10558 üzenetére
Óriási a kép az Infiltrator Su122-ről..
ÉS a tegnapi megfejtéshez is közel jártam, hogy nagyobb husángot raktál a kis hetes prémedre.. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496 #10518 üzenetére
Hmm.. Jól látom? SU-122-44 BL-10el???
Meg 4es ping a játékszerverekre...LOL..
-
Taragas
aktív tag
válasz
Mindegy azért kívárom, nem rohanok, addig ott a t54, szal van fejleszteni való.
Ràtapintottàl a lényegre. Amikor megláttam a színét, azt hittem megüt a guta. Meg nagyjából jól is nézne ki, főleg hogy így jobban hasonul a valós tank kineztehez, de ezt buzi zöld festést cseréltek, arra az àllatijó festésre.... teljesen elveszti a metàl stílusát, amit úgy szeretettem benne.
Lehet tényleg kukàzom, mert tegnapi század alatt valahogy az 50 100al eredményesebb tudtam lenni. Később még majd probàlgatom.
A technológiai vitához: nos nem akarok nagyon a németek védelmére kelni, sőt sztem a tigris egy elhibázott, megkésett koncepció volt a háborúban. Viszont azt meg kell érteni, hogy a trendek változnak, és meg kell nézni, hogy a leó 1 sem màr egy acélszörny, hisz későbbi fejlesztés. tehát megnéztem volna a németek fejlesztéseit, a 60 as évekből, ha nem így alakul a háború. -
Enzolord
addikt
válasz
Keresem a hibát, de eddig nem sokat találtam... Illetve, Nincs prémiumod? Túl sok az arany, és nem érdemled meg? Sok a kredit? A csajokon van ruha? Szabad a gazda..
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #10504 üzenetére
Egyetértek, szerintem is van némi OP-szaga az új német TD-ágnak, nem kéne ezt így élesbe engedni.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Na akkor a Lorrianet szépen félrerakom a következő javításig. Ráér az a bat bőven számomra, úgy is ronda egy kicsit szegény
-
Taragas
aktív tag
válasz
Köszi az infót! Így legalább tom, hogy várok a batchat fejlesztéssel a kövi patchig. Főleg igazából az ágyú kitéríthetőség lenne a lényeg, mert egy kicsit felmegyek egy dombra, és semmit nem tok lőni, tehát azért az a pici is számítani fog már.
Hát az is3 modellváltozásnak baromira nem örülök. Még az okés, hogy kicsit nerfeleik a páncélját (amit nem értek, mert amúgy mindenki belövi, csak kevesen tudják jól használni), de baromira nem tetszik így. Kerek perec megmondom: K*rva ronda lett.... Meglátjuk mennyire lesz gáz. Ha nagyon, akkor marad a az AMX 50 100 8as század gépnek, ez meg megy a lecsóba...
(lehet még a végén visszaveszem a t32őt...
)
-
scyllarus
veterán
válasz
Én is úgy látom, a tesztszerver egy dologra nem alkalmas: tesztre. Én régen azokat próbálgattam, amiket meg akartam venni. Ez most már lehetetlen, mert:
- mindenki goldot lő, a páncélról nem kapok semmilyen információt.
- mindenki T8+-ban játszik, ha új ágat kezdenék, a kicsiket nem tudom kipróbálni, mert nem jutok csatába velük, 10 perc várakozással sem.
- a 8.8-ban érdekes módon szinte csak az orosz szerverről engedett be játékosokat, akik mindenre lőttek, ami mozog - MINDEN meccsen volt TK, többnyire 2-3 is. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10421 üzenetére
Annyira nem rossz a hétvégi event. Kétszeres legénységi tapasztalat bónusz azért elég jól jön nekem. Lehetséges, hogy megveszem az "új" Tiger-t, dobok bele 75%-os mukikat, aztán adjad neki.
U.i.: Kár, hogy lejárt a prémium számlám.. Így azért kicsit szarabb lesz, de biztos nem veszek ismét egy jó darabig. Nincs nekem időm mostanság a játékra. -
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #10421 üzenetére
Hát, ebből igazán csak a kétszeres legénységi xp ér szerintem valamit.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #10401 üzenetére
Fogok is venni, màr csak ki kéne húzni, bár sztem elsőnek ob.140 lesz belőle. Amúgy még nem véletlen fejlesztem a m48pattont jelenleg. Valahol a reményeim szerint a két véglet között lesz, és nekem ez tetszik benne. a 9es kistesót nagyon bírom jelenleg, és bàr szkeptikus vagyok a 10essel kapcsolatban, màr nagyon várom. Remélem beválik.
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #10401 üzenetére
Az a másik tier 10 Medem..
Azt jobban csipázom, bár cimborám szidja, mint a bokrot..
És egy darabig nem is lesz másik nagy med, hacsak a kínai csodavas össze nem jön...
Rámegyek az új német TDre..
Kell az a nagy dög.. -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #10390 üzenetére
20 milis toronypáncéllal?
Nagyon ügyesen kell majd vele játszani, mert minden be fogja lőni. Beáll mellé egy T1 és 20 tárból kinyírja.... -
Taragas
aktív tag
válasz
Kérlek szépen e50m, túl lassú, lassan lő, pocsék kamo. Nem elég gyorsan gyorsul fel, ez főleg láncolásnál hátrány, nem tud lánc alatt tartani egy tankot a lövési sebessége miatt, és a pálya másik végéről észre veszik. Jah és a pocsék negatív kitéríthetőségről ne is beszéljünk. És bár lehet hátsó váltós lett, engem egyfolytában ammorackeltek (durvábban mint most a t54et), és ha hátul kaptam v oldalról találatot, tuti felgyulladtam szal...
Leo 1(pta): Hiába minden pozitív tulajdonság, egyszerűen ez a nulla páncél nekem iszonyat unszimpatikussá teszi. Az amikor 1390el szétszedem, tiszta röhej, Kb olyan mint a hellcat vagy lor (ezem van most, és rühellem emiatt), ha meglátják mindenki azt lövi, és baromi nehéz rejtve maradni. Ha meg campelsz, megy az osztás, hogy camper noob med. Köszönöm én ebből nem kérek.....Az FV4202es kérdésre meg enzo válaszolt....
-
Enzolord
addikt
válasz
Bocsánat, nem vettem észre a kérdést..
Mednek kicsit lassú, minden átüti, még a tornyát is, a gold lőszer egy kalap kaka bele, szóval van vele nyűgöm rendesen..
Vagy csak nem éreztem rá..
Érdekes, mert az alatta lévő medeket szerettem.... -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #10376 üzenetére
Nem lepattan, hanem láncot talál el, ami elnyeli a HEAT lőszert. Ez vele a baj, egyszerűen minden sz@r elnyeli
, ami nem tisztán páncél. Mondjuk elég vicces amikor E100 kötényre kitáraz HEAT-al a batchat, én meg vigyorgok mint a tejbetök full HP-n.... -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #10376 üzenetére
Remélem, a Tier 10 angol TD-t nem bizergálják meg így...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #10354 üzenetére
Kérem szépen erre igen egyszerű a magyarázat
, amióta bejött a kredites arany lőszer azóta van így elosztva a lőszer arány és gyanúsan nem húztam végig a csúszkát azon a fránya vonalon
Szerintem ha nem szólsz akkor az idők végezetéig egyel kevesebb lőszerrel kezdem a csatákat mert észre nem vettem volna.
Amúgy meglepő de hoztuk a csatát, csúnyán bekempeltünk. Igaz még így is elég szoros lett a vége.Igyekezz azzal az ST-I-el
Még valakit magunk mellé vennék abból a tankból és akkor az lenne ám a csuda platoon
Mondjuk így is elboldogulunk elég szépen.
Közben nézegettem a statisztikámat előbb és sorba rendeztem a tankokat xp szerint. Szépen kirajzolódik mivel mentem 2 éve, mivel 1 éve és mik azok amikkel az utóbbi hónapokban. Szép egyenletesen növekszik. Ebből is kiemelkedik a tigris és a t29. Jelenleg még jócskán 1000 fölötti xp-vel. A játékot is ezekkel élvezem a legjobban.
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #10354 üzenetére
Az a bajom, hogy az A-20-ról első pillanatban látszott, hogy egy fos, addig a Churchill papíron jónak tűnt. Oké, lassú, de a Matildát imádom a mai napig, és ez valami hasonlónak tűnt. Az adataival szemben viszont papír, bármi bárhol átlövi, a "pontos" ágyúja pontatlan, gun dep mint a kínai tankoknál (nem tudom, papíron milyen, de használhatatlan a játékban), de legalább rengetegszer pattan, ha mégis talál. T3-tól fölfelé bármi leláncolva tart, és mivel ismét szaporodnak a félkezű b.zik, ez nem szerencsés egy ekkora böhöm célpontnál.
Kiszenvedtem a nagy ágyút rá, mert látszott, hogy ez kelleni fog, az első csatám azzal jól is alakult, de utána csak estem-keltem. A WR-em nem olyan rossz vele, de súlytalan vagyok a csatákban. A mostanság előforduló kétpólusú végkimeneteleknél vagy meghal a csapat fele egy perc alatt, és oldalról szétkapnak (bár szemből is...), vagy 15-0-ra győzünk, akkor meg nem érek oda, és már vége van.
A végső lökés az eladáshoz az volt, hogy akárhogy néztem, még 2 tierig ugyanezt kaptam volna, a + tiernek megfelelően javuló értékekkel - ami ugye azt jelenti, hogy ugyanezt éltem volna át. Nagyon szerettem volna Caernarvont, de letettem róla végleg... -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #10322 üzenetére
Megtartom, tetszik nagyon a tank, legénység is alapból 2 skilles került bele. Még a megboldogult KV-2 öröksége
Csak azt nem tudom mit fogok pakolni az IS-4-be így, igaz azt mondtam régebben, hogy nem kell de hát változnak az idők.
Jó kis dög a 12244. Igazi közelharcos számomra, szeretek vele az ellen képébe mászni
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #10298 üzenetére
Igen, friss vásárlás és valószínűleg az utolsó prémtank amit vettem ebben a játékban.
---
Tényleg jó kis kör volt, nem gondoltam volna az elején, hogy a hegyen felkaptató túlerőt ilyen könnyen bedaráljuk. Mondjuk számomra a vége kicsit fejetlenségbe torkollott az arty és a proto kivéreztetésévelItt pedig az ászos kör ST-I-vel amikor elrángattak CW-re téged és egyedül kellett mennem
Nem egy nagy szám, piszkosul noob biztos egy tank, mentem előre és felvettem a lövéseket. Egyedül a Lorraine lövésein lepődtem meg mert majdnem átütött mind.----
Más: War Thunder topicjából való a videó. Ground forces bemutató. Engem elsőre meggyőzött.
gameplay
Jó az a borulás furcsa, de amit látok összességében elég jó eddig. Szerencsére eltér a játék felépítése a wot mechanizmusától. Kíváncsian várom az élesben tesztelést
-
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #10298 üzenetére
te életed, te döntésed
-
echterion
nagyúr
válasz
Patrick76496 #10253 üzenetére
Inkább a kiegyezést nem kellett volna erőltetni, Mohácsot sajnos esélyünk sem volt megnyerni.
-
psycroptic
őstag
válasz
Értelek! A vaskereszt, mint olyan az nem náci jelkép, hanem egy kitüntetés, tehát a fajgyűlölettől messze áll.
-
Atlantis
veterán
válasz
A 121-et én is elfogadnám, egy baja van, hogy kínai, én meg nem megyek 1 métert sem kínai tankkal, legyen az akármilyen jó.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Hát igen.. Azzal a két tankkal van mit javítani a statomon.
Más: A tegnap reggeli rossz kezdés után, délutánra egész jól alakultak a dolgok.
15db KV-3
4db T-150
3db JagdPzE-100
2db StugIII
1db IS-2 -
bullseye
addikt
válasz
Amire szarok, arra akkor is szarok, ha más imádja
Ha meg valami nem tetszik, azt meg szoktam mondani. Pl. a te agresszív túlérzékenységed a németekkel szemben nem tetszik. (Cleverlandtól pl. leiratkoztál mert olyan hangárt használ, amire németül írtak fel valamit? Wut?) A vaskereszt nem svasztika, még a Balkenkreuz változata sem. Aki ezt sem bírja látni, ne játsszon II. vh. játékot.
-
sith7
félisten
válasz
ok, te tudod, csak ne legyen kényszer a dolog ...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #10180 üzenetére
Hull down ide vagy oda, nekem stílusra be jövősebb most a tigris. Ha csak egy kört mehetnék egy nap és választanom kéne a kettő közül akkor most a tigris lenne. Ettől függetlenül imádom az amerikait is jelenleg. Orosz gépekkel most szinte teljesen leálltam.
(#10195) emre: Pont ugyan ez az idézet jutott eszembe tegnap az utolsó csatám után tigrissel
Szép kör lett, grat -
psycroptic
őstag
válasz
Az a kereszt mitől náci?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Az nem naci kereszt, te, hanem az 1942-ben (ha jol emlekszem) alkotott magyar felsegjel. Kisse atalakitva a klan igenyei szerint
-
sith7
félisten
válasz
Miért ne léphetnél ki .... demokrácia van ... fizetnek érte, hogy ott legyél ?
Nem hiszem, akkor meg ? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
A T32-őt talán egyszer valamiféle akció keretén belül visszavásárolom, mert valóban jó tank. Ezt anno amikor T29-T32 párossal játszottam nem igazán éreztem így. T29 még feküdt is valamennyire és élveztem vele a játékot (54%wr, ~1300dmg), sőt még a T32-vel is jól ment az első pár csatámban, aztán egyszer csak bumm. Mire kivégeztem 44%wr-t és ~1200-as átlagsebzést értem el 265 csata alatt ami eszméletlen szar. Mondjuk ez volt az első ág amit elkezdtem húzni.
Sokszor amikor JagdpE100-ban ülök és összetalálkozom egy hull downba beállt T32-vel ami ráadásul több száz méterre van akkor kicsit elmegy a kedvem ettől a 299penes ágyútól, mert még ezzel sem bírom átlőni, sőt még a 420mm-es átütésű prémium lövedék is tud pattani. Komolyan mondom könnyebben megölök egy Maus-t, mint egy T32-t.szerk.: A 8-9k dmg-s bukták sajnos mindennaposak, de általában összejön ezalatt valami medál, így annyit kapok, mintha győztünk volna, ezért annyira nem zavar.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #10144 üzenetére
Az a T32-es kör elég komoly lehetett. Szép eredmény.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #10093 üzenetére
A régi stat-ablak nekem is hiányzik, jó lenne, ha az XVM-fejlesztők (már ha ennek a része volt egyáltalán) kitalálnák végre, hogyan lehet beletenni az új megoldásba a régen elérhető adatokat.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #10114 üzenetére
Hát nem tom nekem a Lee nagyon bejött. Én szerettem azt a tankot, tény hogy papír, és könnyű célpont, de e mellé emlékeim szerint mozgékony. Én használható tanknak találtam. Volt egy köröm, amivel az ász is meglett, amiben ellőttem vele minden skúlót, 9 kill, és az utcsó ellent szó szerint lerammoltam. Ha nagyobbat sebzett volna az utolsó HE, most végre meglenne az a medál is is...
Viszont én Shermanokkal úgy voltam, hogy hát okés vannak, napi dupla szinte velük, azt pápá. Akármennyire is használható tankok(e2vel együtt), nekem annyira nem jöttek be, így különösebben nagy eredményt sem értem el velük(plusz én nem használtam troll gunnt). Valahogy égett bennem a tudat, hogy ez egy tömeg-gyártott szar, amit a németek előszeretettel henteltek le a 2. Vhban. Hát igen kicsit előítéletes ember vagyok, de ezt sosem tagadtam...
Patrik látom találtál új klánt! -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #10093 üzenetére
Tudom, hogy jó az E50m, amíg nem kezdtem el vele századozni addig 3k körül volt vele az átlag sebzésem. Most már csak 2800...
Na de sebaj, lassan megvan az E100-al a 2900 átlag sebzés, onnan meg már csak egy 100-as a 3k
Viszont a T62-vel biztosan meg lesz a 3200 átlag, a T54-el is egész jól kezdek bánni, igaz még csak az LB1+stock toronnyal, mondjuk tegnap kétszer egylövésezett a tetves arty, de olyan csatám is volt, ahol 7000 sebzést nyeltem el hull downban.
A 121 engem is érdekelne majd egyszer, csak kicsit félek az alul motorizáltságától. A batchat meg azért szívás mert ott van előtte a lóri, amit nincs túl sok kedvem végigszenvedni.
Az IS7-ben az a jó, hogy minden sz@r (kocsi, kerítés, vakondtúrás) mögé beállva el tudom rejteni az LFP-t.
Lehetne nemzetközi, a feltétel meg lehetne annyi, hogy legyen 1300+wn6, és mondjuk 54%+ win rate, és ne akarjon CW- zni az illető. Szerintem biztos lenne rá igény. Ha nem akarnék egy M60-at akkor én se mennék CW orientált klánba. -
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #10050 üzenetére
értem, köszi az infót
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Egy élmény volt.
Köszi, hogy a T12-es csata eredményét nem linkelted
-
Taragas
aktív tag
válasz
Úgy elbizonytalanítottatok. Egyik szerint gány az is4 a mésik szerint jó... Most kifejlesszem vagy ne?
Csak azért kérdem, mert testen bejött, de amúgy nem tom randomban mennyire szuperálna... vagy esetleg később CWn(
).
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #9950 üzenetére
Erdekes, mert engem nem vonz valahogy az IS4, lehet, hogy nem rossz tank, de nem is jo...multkor Lakewillen joparszor meglottem a torony felso lemezet az E75-el, es atvitte, pont mint az IS3 eseteben.Tiszta veletlenul jottem ra erre a gyenge pontjara, mert egy tormelekhalom moge volt bujva, csak a tornya latszott ki.
Majd egyszer az ST1-et is megveszem, tuti hogy buli tank, az IS7 (igaz hogy sose jatszodtam meg vele) meg erdekes egy tank : ha olyan helyen vagy vele, hogy a tornyod latszik csak, eleg gondot okozol az ellennek. Multkor az E50M 270-es atutesu lovegevel nem tudtam a lampanal levo gyenge pontot atloni rajta, pattant. A segge az gyenge, es loszerrekesz gyengesege is van neki, de elkepzeleseim szerint jobban hasznalhato mint az IS4.De az is lehet hogy nem, mert mindenkinek van egy jatekstilusa, kiderulhet, hogy nekem nem az IS7, hanem az IS4 valna be, ki tudja... -
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #9950 üzenetére
IS-7 helyett jobb az IS-4.
miért ? miben ?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #9908 üzenetére
Hehe, milyen jo, hogy te nem alomvilagban elsz, es tenyleg azzal jatszol, amirol azt hiszed hogy azzal jatszol
Az ST1-rol van szo, ugye ? Az tenyleg fura egy tank...ki van kutatva amugy, es gondolkodom rajta hogy megvegyem-e, de egyelore az IS7, es a Maus van eloterben, ha meg gyul azutan annyi zsozso, akkor azt is megveszem.A multkor nem tudtam kiloni egy ST1-et szembol, paran oldalba lottek, igy aztan a 2-3 pattano utan HE loszerrel vegeztem vele...
Taragas : sztem a T-34/85-el kepezz legenyseget, mert azzal tobb az esely a gyors legenysegkepzesre, mivel legfeljebb t8-ba dobja be, mig a KV13-at akar 9esbe is, es ugyanaz a loveguk.
A T-34/85-el viszont az a baj, hogy van benne radios is, ami nem kell a T-54-be, a Kv13 legenyei meg lehet hogy egy az egyben talalnak majd a T-54-be. (ellenorizd le). -
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #9908 üzenetére
Jahogy így értetted a magasságot, ebben természetesen egyetértünk. Csalóka érték a papíron szereplő gun depression, mint ahogy a végsebesség is, amit ugye a sehol meg nem adott a talajellenállás értékkel tudnak "balanszozni". (mostanában szembesülök vele legfeltűnőbben, az 50 120 nem tudom mikor fog menni 65-tel...nagy csalódás ez a tank).
Hehe, meg sem lep, hogy egy orosz mániás ember azt a puskát tartja a legtöbbre...nem rossz, de a minimális alpha-többletet szerintem bőven elveszti a töltési és célzási időn. Nekem inkább az amerikai verzió jön be, ettől függetlenül az orosz ágyúk közül az IS-8 és a T-54 gyorsabb ágyúja tetszett eddig leginkább. Kíváncsi leszek a Conqueror nagy puskájára, az még gyorsabb és pontosabb, mint az amerikai, ugyanakkora átütés és sebzés mellett.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #9888 üzenetére
Zseniális ez a tank eddig. Előbb mentem egy kört. Kicsit beforgatva és megdöntve a tankot még az E-100 sem tudott átütni, végére kínjában HE--vel lövöldözött rám
E-100,E75, IS-3, IS-8, T110E4 (őt szerencsére leszedték a többiek elég hamar, de így is megkínált egy 800-as puszival)
10.000 szerzett lehetséges sebzés. Végül bukta lett de már megérte az élményért -
Atlantis
veterán
válasz
A gun depression csak 1 paraméter a WG szerint, amivel kedvükre játszanak, ebben a játékban semmi köze a torony magasságához. Lásd: az E50/E50M most a 8.8-ban kapott még 2°-ot, holott maga a tank magassága, tornya nem változott.
A hull down képességeket tekintve lehet, hogy visszalépés az M103, de cserébe kap egy igen jó ágyút, ami a T32-n csak átlagos a saját osztályában, valamint erősebben páncélozott alvázat. Összességében szerintem egyáltalán nem visszalépés.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Valoszinuleg nekem a Pershing lovege/kiterithetosege/atutese tetszik szemben a T44-el.
A T44-ben annyi tetszik, hogy nagyon furgen fordul, ha nagyobb lenne a vegsebessege akkor a gyenge lovege mellett tuti kedvencem lenne.Viszont amilyen furgen indul, ahhoz kepest gyengebben gyorsul.
Nekem bejott T6-ban az VK-M, igaz hogy papir, meg beforgatva is atlovik szembol, de valamiert tetszik.Lomhan gyorsul es fordul, de ha olyan a terep akkor eleri az 55-os sebesseget, es a kicsi szivoszallal lehet lovoldozni (t6-ban), felette is van esely, de szembol neha nem ut at...Meg azert is tetszik, mert picitt hasonlit a 44M Tas-ra (nem meglepo, mert a Tas a ruszki T-34 es a Panther D hibridje, a VK-M meg gyakorlatilag nagyjabol egy Panther D-nek nez ki), szoval azt kepzelem, hogy a magyar Tassal jatszom, ugye ami egyelore nincs a jatekba, de remelem egyszer valamikor csak berakjak.Mas : most reggel nezem a noobmetert, es nagyon meglepodtem, mert a tegnapi 40 csatara csinaltam 3647 eff-et.Azt vajon miert osztogatja ?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
nekem viszont elég élményszerű lett a vk3002m... 70% winrate... (igaz csak 43 csata, tehát az mf nagy szerepet játszik benne).
illetve az elmúlt pár nap 70-80% wr, közel 2000 eff... (a stug-churchill-type34 hármassal, illetve most már a td-ket tolom)
a kevésbé kerek számokon látszik, hogy nem vagyok egy top spieler. ennyit fejlődni pedig lehetetlen -
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496 #9811 üzenetére
Jövő héten már tudjátok milyen keresztek és H**ler feliratok lesznek a tankok oldalán?
Nem lesz, mert csak te látod, más nem. Mindenki más az eredeti feliratot látja.
Mondjuk olyan biztos lesz, vérpista menőzzön a haverjai előtt, akkor felteszi az ismert jelet. -
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #9811 üzenetére
Hogy idegesítselek: Nekem még 50k xp és patton lesz a garázsomban
Amúgy látom egyre többen panaszkodtok, mennyire szánalmasan gyengék a csapatok minőségei. Ez kicsit mindig megnyugtat, hogy valami baj van a game randomjával....
És nem én felejtettem el játszani...
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #9792 üzenetére
jaja, über egy kör volt, sajna lejárt az idő, pedig hoztam vna egyedül is, már csak ketten voltak akik el tudtak bújni haragom elől, elég nagy uborkák voltak az ellennél.
ez a foch 155 sztem a legbrutálabb t10 TD, volt egy 3-as foch 155 szakasz pár napja, HAMI-sok voltak, kb. 5 perc alatt ledurták az egész csapatunkat, de úgy h nem álltak meg, jöttek és menet közben szépen körbevettek mindenkit és csatt, T-44-el voltam, megpróbáltam bekerülni az egyik foch-ot, sikerült is, de pár mp múlva mögöttem volt egy másik foch és csatt, odalettem. esély nem volt. nagyon szép munka volt tőlük.
a fórumon írta vmi 2000-es wn6-os gyerek, h a foch 155 fullra töltve halálos, viszont amig tölt bármelyik tank kilövi. de ha 3 ilyen szörny van akkor 1 mindig lesz aki épp fullon van, persze ha ügyesek. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #9792 üzenetére
Igen az, jól látod. Nagy fanja vagyok.
-
Djuree
félisten
válasz
Patrick76496 #9769 üzenetére
ilyesmire gondolsz?
persze csak egy egálra lett elég, mivel a többiek csak popcornoztak és néztek engem mit művelek szegény enemyvel...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496 #9750 üzenetére
Akkor nem csak én érzem úgy hogy valami nagyon nagy baj van a játékkal. Az elmúlt egy hétben csak két nap volt, hogy azt mondjam tűrhető volt a játék. A csapattársad ellenseged is igaz, egyszerűen kész mi folyik a játékban. tudnák példát írni, csak mobilról nem akarok, bocsi.
-
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496 #9750 üzenetére
Teljesen addiktívvá tesz a su101, abba is hagyom mára, kicsit több, mint 20e xp összejött vele durván 2,5-3 óra és 17-18 csata alatt. Akik szidják, azok ugye a szokásos egy bokorban végig lesem az egész csatát emberkék szerintem. Ez egy fürge, fordulékony TD egy nagy átütő erejű ágyúval (ok, nem bl10, de nem rossz ez, ha muszáj, arannyal 330 pen átlagos átütés, az még a maus kivégzésére is elég, ha 1-2 lövésnyi hp maradt csak neki), amivel mozogni kell és lehet is. Meglepően jól pattint az eleje kicsit beforgatva. Mondjuk függőlegesen lefele szinte nem is lehet kitéríteni, ezért óvatosan, de játszani kell a pozícióval, de ez a felépítményből is adódik. Illetve a sebzése nem sok, de cserébe a töltésidő 6 sec csak. Ugye annak, aki a statikusabb játékhoz szokott ez probléma lehet, mert gyakran "felspotolódok" egy lövés után és akkor mozogni kell. Talán ezért is szeretik sokan a nagyot odab..sz ágyúkat, mert nem annyira macerás, elbújik valahova és amig tölt, addig elmúlik a spot hatása is. Mondjuk most pont olyan csatáim voltak, ha nem jól mértem fel a spotot, akkor mire bejelzett a hatodik érzék már bekaptam 2-3 lövést, szerencsésebb esetben csak 300 körülieket, máskülönben mehetett a legénység zuhanyozni a garázsba, mert kilőttek.
Esetleg a sebzését növelhetnék, mást nem tudok mondani.
Vannak helyzetek egyébként, amikor a gyorsan lövök kisebbet az előnyösebb, pl egy csatában a végén három ellenfél szorongatta az egyetlen megmaradt társamat és nekem sikerült hátba kapnom őket. Is3, centurion kilőve harmadik is3 bekapta a lövést és mivel megzavarodott a csapattársam kilőtte. 18 sec alatt 900 hp dmg kiosztva és két halott ellenfél. Perszer ez spéci helyzet, de itt pl egy isu nem sokra ment volna (eleve oda sem ért volna az ellen hátába), ráadásul az idő is szorongatott, már nagyon kevés volt hátra.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #9741 üzenetére
Ebben is van igazság, mind a századozást, mind az átlagsebzést tekintve. Nekem a 200-as átlag jó, akármilyen osztályt nézek, de amilyen béna vagyok, én ezt még T9-ben sem tudom hozni a tankjaimmal.
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #9701 üzenetére
-
Bingisz
addikt
válasz
Most alakult egy hete a klán. Egyenlőre csak 30-an vagyunk (szvsz. max 1 hét és feltöltődünk), ezért a főklán nem enged be minket, mert nem tudunk még kiadni két teljes csapatot. Szóval egyenlőre azzal gyakorlunk, hogy elverünk mindenkit a landingon...
Amúgy most a hétvégén volt az első angol nyelvű CW-m, szóval volt egy kis para, de minden rendben ment.
Szerk.: Egyébként eredetileg az IDEAL-ba mentem volna a haverokkal, de a vezetőjük el volt foglalva és túl későn írt vissza
-
Atlantis
veterán
válasz
Arany és terület valóban nincs, bár a CW-n eddig se azért vettem részt, mert aranyra fájt a fogam, inkább csak a hangulata miatt. Az meg megvan században is, valamint az XP és kredit is jobban jön, mint szakasznál. Az sajnos nem mellékes nálam, hogy eddig nem sikerült olyan klánba kerülnöm, ahol hajlandóság lenne a századozásra, mindenki csak a random-ot nyomatja, nincs elég ember vagy épp nincs FC, aki hajlandó lenne vezetni vagy épp max. 8-as századot akarnak, ahová pl.: nekem sincs értelmes tankom. T10-es századot talán még sosem mentem.
Amúgy ha csak szakaszozni akarsz, akkor minek egyáltalán klán? Összeállsz régi ismerősökkel és kész.
A sebzésekhez: neked lehet, hogy nem nagy dolog (már) ez a szint, de azért lássuk be, nem ez az általános. Szerintem a 200-as átlag jó irányadásnak, figyelembe véve a különböző járműkategóriákat (ahogy írta valaki korábban, zömmel TD-vel vagy tüzérséggel vívott csaták kissé feljebb nyomják, a könnyű tankkal vívott csaták viszont csökkenthetik ezt a számot).
sith7:IS-3 nekem se volt a szívem csücske, örültem, mikor végre eladhattam és eszemben sincs visszavenni. Amit lehet visszaveszek majd, az a KT és a T32, de ezt is csak akkor, ha a krónikus kredithiányom enyhül...azaz sosem.
-
sith7
félisten
válasz
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz
Patrick76496 #9623 üzenetére
És még meglepődünk, hogy ilyeneket ír chatre mikor ilyen a satja?
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #9623 üzenetére
Hasonlóak a gondolataink a CW-vel kapcsolatban, nekem is kezd elegem lenni belőle, hogy csak a T10-es statok rontását érem el vele. Alapból sem túl acélosak...A századozás viszont jó (lenne), csak ehhez nálunk sosincs elég ember...a népek inkább random-oznak.
Érdekes ez a szovjet klán, de hogy nézne mán ki ez a logó amerikai és német tankokon?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Patrick76496 #9614 üzenetére
mennyire valósághű, hogy egy arty gránát leveszi a tank életének felét, a legénység meg fütyürészik tovább...
szóval szeirntem egy kicsit elvetették a búzát.
elfelejtik, hogy ez egy játék, és mindenfélét kitalálnak (balanszirozás).
mindig is lesz, aki valamelyik tankkal jobb, vagy egyáltalán nem tud sikereket elérni.
ha 6-os tierben elfelejtené mindenki a kv1s-t (mert egyébként nem a legjobb hatos tank, csak az mindenkinek van, mert csapatban jól használható), akkor más lenne az OP...
de már megint elkalandoztam... a lényeg, hogy szerintem inkább legyen valami játszható, szórakoztató, mint "valósághű"
hiszen pl. a 60-as években fejlesztett tank sosem ment marder2 ellen... -
Taragas
aktív tag
válasz
Nekem volt e50m-em és nem jött be. És azt mondtam high tier, látom nem tudsz olvasni(elnézést). Alsó és közép szinten vannak jó német gépek, amiket imádtam. Az új leo ágon, és pár újabb német tankok kívül szinte mindennel toltam, és hidd el, messze a legrosszabbak. És ha itt tartunk, akkor a többi nemzetnek se legyen semmilyen op gépe. Butítsunk mindent a végletekig, az a jó. Arra nem gondolt senki, hogy ha esetleg buffolnánk a nem olyan jó tankokat, akkor is egyensúly lenne? Így legalább nem nyúlnának hozzá a jó gépekhez, és mindenki nyugodt lenne. Ha elvesztesz valamit mindig szarabb, mint ha kapsz valamit.... Ezért nem szeretem a nerf logikát. Gusztustalan.... És csodálkoznak, hogy megy a felháborodás...
Más: Kész az új német tank vadász ág. Tier 10: 150mm dobtár!!!! Ez vagy ultra szar lesz, vagy nagyon OPPP. Bár én a német gépeket ismerve ultra szar... Leo egy is gány, kell egy minimum armo, vagy akkor legyen dobtáras. Hiába tudta mindenki, hogy a valóságban az a 70mm az nem öntöt vas volt, hanem minőségi ötvözet, leszarták a játékban....
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Mielőtt bejöttek a 10-es medek a játékba, olvasgattam a fórumokat. Most nem tudom, hogy ezen vagy az SG oldalon volt, de folyamatosan azt lehetett olvasni, hogy ha ezek bekerülnek akkor kiszorítanak minden más 10-es tankot (heavy, TD) randomban és CW-n is mert túl jó ágyút kapnak és a gyorsaságuk miatt majd nem lehet eltalálni őket
Kicsit máshogy alakultak a dolgok
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #9579 üzenetére
Anno nekem is a nagyobb 90 milissel lett meg az ász (az első győzelemre
. Szerintem az egyetlen francia heavy amire nem kell free xp.
Az E75 kérdésre: Szerintem annyra jó mint az STI, nem kell neki nerf. A töltésideje sok, és nem is pontos a top ágyúja. Amúgy se értem, hogy hogyan akarnák levenni az oldalpáncéljából, ha a tömegét meg akarák tartani...
Szvsz. jó az a tank, de nem OP.
Huzagolatlan csövű T62t meg nem akarok látni a játékban. Így se lóg ki a tízes medek közül, ugyan úgy OP mint az összes többi ...Nerfeljék a T57 heavyt, aztán elég jó lesz a balance tier 10-ben.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Ne hogy már az egyetlen értelmes német gépet is nerfeljék.... Ezt vond vissza mert haragudni fogok rád...
Figy én értem hogy erős, de ha megnézed van még másik német gép ami ennyire op és high tier? Még kettő de az sem tier 10(na jó esetleg a maus, határeset, de ezt is tudni kell használni). Sztem még a jp2 és a jagtiger, de ezek is csak biztos kezekben... Én tom, mert elég sokat mentem németekkel, és bizony ezzel az egy tankkal éreztem, hogy csata irányító tudok lenni úgy isten igazából. Ehhez képes most elég sok amerikai orosz és francia géppel nyomom, és had ne mondjam mennyire tom a csatát befolyásolni velük, amit eddig a német gépekkel nem tehettem meg.... Szal én nem azt mondom hogy nem kéne nerfelni, és tényleg erős elismerem, de nincs semmilyen olyan német gép amiért érdemes elindulni szinte a németeknél. Legyen már legalább 1 szerethető tankjuk high tierben! Ennyi erővel ki is vehetnék a játékból őket, és lehetne egy külön world of german tanks, ahol nem kéne op amerikai és orosz tankok ellen küzdeni, akik földbe döngölik őket... -
kicsitrash
aktív tag
válasz
valósághű... khm
1: szerintem bármelyik nyitott td/harckocsi/bármi egyetlen repesz becsapódással a "tornyon" harcképtelenné tehető (talán még akkor is, ha nem penelt)
2: eddig pont ők kérték ki leginkább maguknak, hogy ez egy tankos játék, nem szimulátor...
-
Enzolord
addikt
válasz
Azért a Napi hülye acc 2. versenyzőjénél a klán neve is megér egy misét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest