- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
MinionFlasH #29682 üzenetére
Számoltam az újratöltését, nagyjából tudtam mennyi időm van.
Szerintem nem értem volna oda, ésa mozgástól úgy szétesett volna az amúgy is sérültcélkereszt hogy el sem találom a Leot. -
Gyuri27
félisten
válasz
MinionFlasH #29628 üzenetére
Én az is7/e100 párostól parázok. Mumusa mindenkinek van.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #29554 üzenetére
Ja az egy "jó" kör volt, mondjuk az egész hétvégén moronok tömkelege játszik csak... Mondjuk sebeztem, de ott be lettem darálva
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MinionFlasH #29495 üzenetére
Akkora bombát ugrassz, hogy Cliff-en eláztatja a világítótorony tetejét.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #29486 üzenetére
utálom ezeket az artykat ma heavyvel meg se tudok mozdulni mert one shotolnak...
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #29486 üzenetére
Kempeltél. Az arty sikeresen megszüntette a kempelést
KisApám: nem elsősorban a hozzáadott modok, én megszoktam a players panelt az over target markert a damage logot stb ahogy az Aslainban nálam szépen be van állítva, és azt ugyanolyanra nem tudom megcsinálni a másikkal de amennyire próbáltam, még hasonlóra se nagyon. Viszont van benne pár érdekes dolog ami tetszett, pl német katona 6. érzék hang
Amúgy fordítsuk meg a dolgot: az OM miben jobb mint az Aslain? -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #29467 üzenetére
Elég erős a lelkivilágom nem hat meg
, de amúgy igazuk is volt...
-
L4mie
veterán
válasz
MinionFlasH #29467 üzenetére
szép mérete van ennek az Aslain-nak
Én elég puritánul szeretem a mod packot, gold detektor, xvm, stat, meg egy tárkép addon, 2 soros garázs, aztán csók, az ilyen csajos hátteres, fehér kilőtt tankos az eléggé fujj nekem
de persze a skin külön jól jönne
de megnézem mit tud ez
+na frankó chrome letiltotta, hogy rosszindulatú szoftver.
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #29428 üzenetére
emlékeztettelek egy szabályra, ennyi az egész, az meg, hogy kivel vagyok jóba, kivel sem, az az én magánügyem
nem csodálok senkit, nem rugdalok senkit
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #29425 üzenetére
Ismétlem amit nemrég írtam. Még csak súrolta a témát és máris figyelmeztetést kaptam. Akkor még Bingisz a kanyarban sem volt
Ez úgy egy éve lehetett. Örülj neki, hogy ennyivel megúsztad!
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #29425 üzenetére
Szerintem is fejezd be, és köszönd meg neki, hogy nem szólt egy moderátornak, mert ha azt idegesebb hangulatában találja meg, akkor az ki is tesz innen a fórumról pár napig emiatt.
Account árulása, annak reklámozása is tilos ... de gondolom ezt te is tudod
-
Bingisz
addikt
válasz
MinionFlasH #29423 üzenetére
De most ezt miért kell?
-
zozyk
addikt
válasz
MinionFlasH #29375 üzenetére
Tegnap a Béla hasát 2 JGPZ E100 sem tudta belőni... :-)
~11k pattintott lövés.. :-) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MinionFlasH #29375 üzenetére
& galervin93
Nagyon nagyon változó mennyire pontatlan, egyszer minden odamegy ahova akarom, maskor varázsütésre bőven a célzókörön kívűl csattan... illetve a meglepi. Egyik mapon ott a Stug a domb mögött, spotolták de pont nem latok ra sniper módban. Kimentem lebegő magas nézetbe (franc se tudja mi a neve) amikor ugrál a célzókör, gond nélkül ráugrott a kicsi stugra... gondolod mit érzett amikor elpárolgott...csak néztem en is wtf.
IS3-ra má megvan az XP, most a lóvé gyűlik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MinionFlasH #29371 üzenetére
Tegnap rámentem szemből IS-sel egy Tiger (P)-re, en fullon neki 2 lövés kellett. Cseszett nagy hatrálás és SOS nyomogatás lett belőle, se arany se normál nem ment át rajta pedig korabban - igaz távolabbról - nem okozott gondot megszivatni.
Végül neki is pattant 1-2 , csapattársak odaértek és megmentették a kicsi seggem....
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #29344 üzenetére
Köszi
Egyszerre vettem meg a Bélával, belement 100k free (közös nagy ágyú + mindkettőre a torony)
Jó cucc az E75 de én most inkább a gyors tankokra álltam rá. Megvan lassan fél éve, ráment egy csomó free és még nem elit(Bélával is inkább Faterom játszott, meg is látszik a staton
de jó sárga accal játszani úgy hogy a tudásom 2 színnel jobb
)
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #29338 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #29340 üzenetére
"szarcsibb"
-
zsolthee
senior tag
válasz
MinionFlasH #29338 üzenetére
BIA ok. Viszont a "dobókocka" helyett én javítást adtam volna a parancsnoknak.
Mondjuk azt ráérsz cserélni ha már az 5. skillt gyúrod, mert akkor a serszámos láda helyett beteheted a ventit és akkor a legények fullon javítanak .
Én szemlély szerint a IX-es JT-et nagyon utálom. 2x vettem meg, annyiszor el is adtam a francba.
2 skill-el tohonya dög volt, az UFP-et a kilencesek is belövik mint a huzat. Csak a löveg látszódjon ki?Nem nekem való.
A prém JT jobb agilisebb valamennyivel?
Anno gondolkoztam, hogy kredit farmolásra jól jönne, de lebeszéltem magam. Inkább 100x a T34 -
Departed
őstag
válasz
MinionFlasH #29332 üzenetére
Szerencsére anno a 4k-s TD-15 könnyen összejött anno többször is WT auf Pz4-gyel, az arty küldikkel vagyok lemaradva, rég megvan az MT HT is.
Elvileg a "sebezz kettőt egyszerre" helyett már oneshot-olás van, az meglesz könnyebben, ha majd nem Domination-nel játszom mindig ha éppen belépek. -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #29330 üzenetére
Szép! Én a 4000-el szenvedek... előtte hetente lőttem többet, most meg nem akar sikerülni.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #29297 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #29121 üzenetére
Ezzel ne humorizálj mert utol ér a nép haragja.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #29115 üzenetére
Én nem hagytam jóvá, hogy az emre nem lett topic gazda. Így az egész nem ér semmit sem
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MinionFlasH #29103 üzenetére
Most már itt is.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Oszt, hogy-hogy csak ketten? Hol van emre? Az offban nem lesz?
Es a legfontosabb, hol vagyok en? -
emre
veterán
válasz
Ez így nem lesz jó, mert szerintem ők ketten nem elég szigorúak. De majd meglássuk.
Gratulálok nekik, és egy nagy adag seduxent kívánok az eredményes munkájukhoz.
-
Mardel
őstag
válasz
MinionFlasH #29064 üzenetére
CDC-met előbb szedte ki full hp-ról egy narancssárga játékos FV4005-ben ülve, ha jól láttam gold ammo volt neki betöltve.
-
válasz
E1-ben engem szedett már ki full hp-ról is, igaz, az még a HESH nerf előtt volt
-
diegho
nagyúr
válasz
Majd amikor 2100+ áll ott ugyanattól a tanktól és beléd lőtte gyere vissza és meséld el milyen érzés, mert az bizony 2188-at is tud sebezni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MinionFlasH #28996 üzenetére
Meg szebben valaszolni is, jah, kb.
-
mcwolf79
veterán
válasz
MinionFlasH #28740 üzenetére
Huh most látom hogy "indulok" a topicgazda posztért
-
zozyk
addikt
válasz
MinionFlasH #28740 üzenetére
Jól hallottam,hogy az előbb bemondta a Class FM?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MinionFlasH #28727 üzenetére
Hosszu még az ut addig hogy ez ne csak szerencse dolga legyen.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #28672 üzenetére
Én csak azért csinálnék újat (és nem gmaileset), hogy azok is tudjanak szavazni, akinek nincs gmail fiókja.
Pl. https://www.easypolls.net/
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #28668 üzenetére
Bárki is lesz el kellene kerülni az én nem szavaztam mert nem tudtam róla nem fogadom nekem ne dumáljon jellegű hozzászólásokat. 1-2 nap nem számít szerintem, de akár vasárnap estig is nyitva maradha a kérdés.
(#28667) Bingisz
Miént nem mindjárt FSB-t?
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH #28648 üzenetére
Mi az, hogy kikerultem egyatalan?
Amugy nem, koszi. Vannak nalam sokkal alkalmasabb emberek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28633 üzenetére
SHiZOUKA is felkerülhetne szerintem a listára, mert én eddig csak építő jellegű hozzászólást láttam Tőle és eléggé korrekt személynek tűnik számomra.
Esetleg rlazol!?A privivel ugye csak vicceltél és a vérem akartad szívni!?
-
sith7
félisten
válasz
engem vegyél ki lécci, köszi
-
törölt tag
válasz
Úgy a fair, hogy addig nem indul a szavazás, amíg nem teljes a jelöltek listája.
Pl: Péntek 00 óráig jelölés, hétfő 00 óráig pedig szavazás.
Hétvégén az is felnéz, aki hét közben kevésbé aktív. -
törölt tag
válasz
MinionFlasH #28629 üzenetére
Szerintem vedd fel magad is a listára.
Kis országunkban megszokott gyakorlat ellenére, amúgy sem a szavazás tesz valakit hitelessé, hanem az elvégzett munka.
Legfeljebb a szavazatszámlálást rásózzuk h1mpire, ha már egyszer menekül a meló elől, ennyit legalább megtehet. -
törölt tag
válasz
MinionFlasH #28625 üzenetére
A te nevedet is jó lenne látni a listán.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #28620 üzenetére
Szavaztam
fradi (hisz zöld a vérem)
, szbalogh, jozefgucci
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #28620 üzenetére
Bocs, a három fős létszámon átsiklottam.
-
emre
veterán
válasz
MinionFlasH #28610 üzenetére
szerintem jozefgucci1-it is jelölhetnéd
(#28614) Szepi1979
Ha ráérek mehetünk máskor is.
Legközelebb talán nekem is összejön valamelyik küldetés.
(#28616) diegho
Szó sem lehet róla, hisz Te nem fogsz az on topikba írni többet.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #28610 üzenetére
Engem vegyél le plz, nincs az az isten, hogy én itt bárkinek a gazádja legyek
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #28607 üzenetére
Megtisztelő, hogy engem is felvettél a listára, de egyedül szerintem senki sem győzné a melót, főleg, hogy jön a nyár és a szabadságolás.
Gyanítom, hogy nem csak én fogok egy hétig WoT, internet, wifi és mobiltelefon nélkül lébecolni, nyaralás címszóval. -
Szepi1979
senior tag
válasz
Mégis hogy a búbánatban kerültem fel erre a listára??? Persze megtisztelő de abból amit írtál hogy milyen a tökéletes jelölt...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Tomi? Az a tomi akire én gondolok?
-
jano_77
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28584 üzenetére
vigyázz a nyelvedre
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #28582 üzenetére
Olvass a sorok között ! "Résztvevő-szervező voltam akkor is "
Tehát most is ,így instant első hely minden PH-s nak +jöhet szatyor -sapka plüssmackó és ilyen -olyan kód is
-
Szepi1979
senior tag
válasz
MinionFlasH #28579 üzenetére
A WG EU emberei osztogatták, nem tudom pontosan miket mert résztvevő/szervező voltam akkor is, nem értem rá sorba állni meg ujjongatni. Osztogattak még valami pólókat meg sapkákat is. A Wotos sátor előtt csúcsidőben 50 méteres sor volt, erre idén is fel kell készülni. A kamion mellett az egyik épületben is lesz egy géppark úgy 40 géppel, bár ezeken a magyar liga döntője vagy ESL vagy valami hasonló fog menni napközben.
-
virkir
veterán
válasz
MinionFlasH #28513 üzenetére
Nincs véletlenül bepipálva, hogy rejtse el a teljesített küldetéseket?
Megnézni nem tudom mert amiket végigvittem, azt a kettőtazokon már a csajokat is felvettem.
-
scyllarus
veterán
válasz
MinionFlasH #28510 üzenetére
Ma reggel írtam neki, nézzen már rá az on topicra
Már tényleg nem modi, nem tudott mit csinálni. -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #28503 üzenetére
szép, tegnap én is mentem egy 2K-sat
-
virkir
veterán
válasz
MinionFlasH #28487 üzenetére
Megnyitod a küldetést, TD, Light, akármi és ott vannak küldetésenként, hogy complett vith honor, vagy valami hasonló.
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #28473 üzenetére
Fura, de támadásnál nincs, normál csatában van. Már bennem is megfogalmazódott a kérdés, hogy miért
-
hfrici
aktív tag
válasz
MinionFlasH #28409 üzenetére
Nem szoktam goldot használni, de most éreztem, hogy az RNG velem lesz. A végén az E100 kolléga be is bizonyította, amikor pattant. Ez a csata volt csak -44k és ezek után már nem is olyan vészes az 58k veszteség
-
jagada
addikt
válasz
MinionFlasH #28338 üzenetére
BOT szakasz + Troll szakasz, na erről beszéltem korábban!
-
Telda
addikt
válasz
MinionFlasH #28278 üzenetére
Én láttam, de nem birtam sokáig, nem bántásból, de nekem ez sok volt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
MinionFlasH #28173 üzenetére
Persze két oldalról is el lehet érni és sajnos csak az egyik került bele . Pedig vártam , hogy akkor mos még jobban hozza majd a Buldog a pénzt . Ezért nem veszem vissza T71-et az biztos . Mióta megvan a T57 és utána beszereztem az 50B-t nem is megyek vele. Sokkal jobb az 50B szerintem .
Bingisz .: Jó hogy látlak a nyeremény kiírást leveheted .: Nyertem !
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
MinionFlasH #28151 üzenetére
Csapat csata ablakot lenyitod fent, ott belépsz jobb oldalt a létrehozott csapathoz és az új ablakban kilépsz az x-el a neved mellett. Remélem érthető
-
zsolthee
senior tag
válasz
MinionFlasH #28120 üzenetére
"OP" vagy "nekem fekszik ez a vas" nem ugyan az.
Szovjet ágon nekem csak a T54 marad(t) meg illetve egyszer visszavettem valamiért a tier5 T34-et.
De mai napig med-ek közül a Cromie a király, mondom ezt úgy hogy inkább HT és TD párti vagyok.
Feladatát jobban ellátja, gyorsan odaér bárhová és a magas DPM + jó átütés veszélyesé teszi a hozzáértő kezekben. Ha nem noob a csapat 90%-a, akkor még én is tudok 2 tierrel magasabbak ellen érvényesülni. . A legénység első skillje kb 75%, (előző banda már a Centi1-ben van) de így is bátran használható az autoaim mozgás közben...sokszor betalál. Engem nem sikerült meggyőznöd.
Peace! -
Departed
őstag
válasz
Akkor győzzenek meg a statok arról hogy nincs igazad:
http://www.vbaddict.net/statistics.php?
tier=6&tanktype=2&nation=0&premium=1&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=efficiency_wnx&server=A Cromwell messze kimagaslik a T6 medek közül, a T34-85 besimul a többiek közé. Tény hogy az is jó tank, de az OP szót kéretik óvatosabban kezelni.
Az pedig teljesen más hogy melyik fekszik neked jobban, vagy melyiket szereted jobban. (én speciel szabadultam a T34-85-től egyből amikor a T-43 meglett, a Cromwell azóta is megvan.)
Az XP összehasonlításod meg tényleg vicces öngól volt.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
MinionFlasH #28118 üzenetére
Nem a 114 xp a durva, de ha magadtól nem látod, akkor hiába magyaráznám...
-
sith7
félisten
válasz
Én meg annyit elárulok, hogy kb. tudom kik írtak neked pm - et
De tudod mit, igazad van
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #28118 üzenetére
Nem veszed észre, hogy széllel szemben vizelsz ?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MinionFlasH #28108 üzenetére
Képeid:
Cromwell - 1301 XP
T-34-85 - 1187 XP -
Balesz1899
aktív tag
válasz
Ez azért elég durva öngól...
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28110 üzenetére
Azért remélem megérted, hogy az egyik kép 2x a napi első győztesért, tehát a fele annak, amit mondtál, a másik pedig prémium accos, ami ugyebár 50% pluszban.
-
diegho
nagyúr
válasz
Ebből látszik, hogy mennyire el vagy tévedve... majd talán valaki leírja, hogy mennyire mellélőttél a két képpel.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28104 üzenetére
Ez az, hogy én teljesen máshogy látom...
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28100 üzenetére
Ez az, hogy nem értem az indokot, de mindegy, biztos hülye vagyok hozzá
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28097 üzenetére
Jó, legyen neked az, csak még mindig nem mondtad meg, hogy mitől. Mert ha én pl azt mondom, hogy az elc OP és megkérdezik, hogy mitől, akkor meg tudom mondani.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28094 üzenetére
Legyen, bár nem tudom mitől OP az a tank, hiszen semmi különlegeset nem csinálsz vele, csak néha mész egy kört amire ászt ad - amennyi xp-ért egy jobb tankon még első osztályt sem biztos, hogy kapnál.
Drenadar már leírtam sokszor. Ott a csata előtti várás. Elhelyezed a tankokat oda, ahová általában mennek. Tudod melyik tank mire képes, tudod hol tudsz hatékony lenni. Odamész és reménykedsz abban, hogy jól helyezted el a tankokat.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28091 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy a T34-85 és a Type58 könnyebben játszható, mert nem elég gyors, ahhoz, hogy a saját hülyeséged áldozata legyél, ugyanez a cromwell-ről nem mondható el, viszont éppen ezért, ha ki tudod használni az előnyeit (gyorsan előremenni spotolni és 1-2 lövést leadni, majd pozíciót váltani) akkor sokkal jobb tank lesz, mint bármelyik másik T6-os med, de ehhez sok dolgot kell észrevenni a csata alatt.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #28089 üzenetére
És mitől OP?
A cromwell mozgékonyabb, van gun depression, a löveg is jobb, gyakorlatilag sokkal inkább med a cromwell, mint ez, magyarán arra, amire való jobban használható.
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #28045 üzenetére
Inkább light mint med.
"- Storm confirms: Panzer IV Schmalturm will be removed from sales because it's not popular
- Panzer IV Schmalturm will come soon in HD, in HD it will receive its spaced armor screens as a part of its hitbox"Jah, dolgoztak rajta gőzerővel, erre kiveszik. Nóóórmális? Remélem a T95E6 HD modellen is sokan dolgoznak és prioritás project.
-
szbalogh
addikt
válasz
MinionFlasH #28040 üzenetére
Nem számít, az egész tank egy weakspot.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #28040 üzenetére
Amikor az ember 20 másordperc feletti töltésidővel melléküldi az 50 méterre lévő célnak a skúlót, vagy éppen 500 alatti sebzéseket lősz zsinórba, esetleg pattansz egy RHM-ről, hakkor lehet csak igazás hosszan a monitorra meredni.
Amikor viszont úgy oneshotolsz egy Tigris2 -őt, hogy a mellette lévőkbe is belemegy párszáz splash,, no az megfizethetetlen.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #27996 üzenetére
Ez volt az első legénység. Jelenleg a Centi 7/1-ben vannak.
Ez pedig a jelenlegi Cromwell legénység.
Itt a rádiós BIA képessége egy picit fail, de nem érdekel.
-
törölt tag
válasz
MinionFlasH #27994 üzenetére
Ez sajnos nem működik a játékban-
Csak prémtankba lehet büntetlenül átpakolni átképzés nélkül. -
törölt tag
válasz
MinionFlasH #27990 üzenetére
Tavaly már volt, de nincs semmi szisztéma arra, hogy épp mi van akcióban.
Szerintem megéri megvenni.diegho A Warpack egy fizetős csalás.
Szexuális segédeszköz olyanok számára akik a statjuk méretétől sülnek el.
Aki nagyon hulladék, azon az se segít, aki meg szeret játszani, az meg nem alacsonyodik le arra a szintre hogy használja. -
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #27976 üzenetére
A stabilizátor nem csak menet közbeni lövéshez jó, állsz egy helyen, lősz, visszahúzódsz fedezékbe-kijössz, és 20%-al kisebb lesz a célkereszt alapból, tehát hamarabb is szűkül be. Optika szerintem felesleges rá mert legtöbbször hátulról kell vele lőni, mondjuk nálam is az van a pta-n de a 10-esen venti lesz helyette.
-
Tomi0703
addikt
válasz
MinionFlasH #27976 üzenetére
Vert. stab, töltésgyorsító, venti szvsz.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #27965 üzenetére
Rosszul fogalmaztál.
Helyes így lenne: "szeretném, ha ennek a feléhez közelítene az átlagom"
-
Angel1981
veterán
válasz
MinionFlasH #27926 üzenetére
Cent 7/1: nagyon jó gun dep, megfelelő toronypáncél (azért kicsit random), ergo remek hull down tank, viszont medhez képest nagy, és lassú
Leo 1: majdnem olyan jó gun dep, gyorsan céloz, nagyon gyors, de mindenhol papír, és könnyen sérülnek a moduljai
Döntsd el.
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #27928 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #27928 üzenetére
Nagyon egyszerű a képlet. Ha tudsz sebezni annyit, amennyi a HP-d átlagban, akkor nem leszel mínuszban.
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #27926 üzenetére
Nem pénztemető a t10, kb mint t9, leo1 azért jó mert nem kell rá free xp. centire meg nem kevés, ha van akkor persze mindegy. sta1-re nem mondanám hogy tré, elég jó.
-
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #27892 üzenetére
Azt mutatja ami fel van szerelve épp a tankra. Ha még nincs kifejlesztve rajta semmi akkor a legkisebbet.
"Nem kell toluk felni jo kis tankok a szovjet medek."
De a t-43-at linkinesen kell használni hogy jó legyen
-
Dobi 562
addikt
válasz
MinionFlasH #27892 üzenetére
A T34-85 es T-43 top lovege ugyanaz, 144 atlag atutessel. A T-44 top lovegenek atlag atutese 175 mm.
Nem kell toluk felni jo kis tankok a szovjet medek.
-
diegho
nagyúr
válasz
MinionFlasH #27873 üzenetére
Még jó, hogy ezt egy fórumon keresztül megmondod, ahol már a kezdetekben azt hangoztattam minél többen utálnak itt, annál jobb nekem, hiszen nyugodtan tudok játszani és nem villog 10 chat ablak...
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #27747 üzenetére
Nálam is ez van, a megszokott 40-60 fps helyett 20-30...
Wotinfós modpack kuka, hátha jó lesz. -
zolika15
tag
válasz
MinionFlasH #27704 üzenetére
Nalam is jelentkeznek a problemak sajnos, de leginkabb a teljesen mashova szallo lovedekekkel volt bajom.
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #27676 üzenetére
Ez az e havi event
-
Angel1981
veterán
válasz
MinionFlasH #27671 üzenetére
Én erre csak annyit mondok, hogy nyugtával dicsérd a napot!
Meglátjuk.(Anno a WT GF-et is mindenki WoT killernek titulálta.)
-
Chris0321
veterán
válasz
MinionFlasH #27667 üzenetére
Elvileg tilos az account adás vétel és a fórumokon sem szeretik ha hirdetik őket.
-
sith7
félisten
válasz
MinionFlasH #27667 üzenetére
nem
van
attól függ mi van a garázsban -
bluyoo
nagyúr
válasz
MinionFlasH #27613 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest