-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz
Stigma.HC #10624 üzenetére
Sokan megsértődnek, ha a sérthetetlennek hitt tankjukat átlövik. De mióta ezüstért kapható, minden tankomon van 2-3 darab, ha két tierrel feljebb dob be... ha gyenge átütése van az ágyúnak, akkor akár több is. Inkább vesztek egy kis pénzt, de kilövök valakit, és örülök
-
bullseye
addikt
válasz
ng0ofy #10622 üzenetére
Ilyen helyzetből lőttem, nem nagyon volt választásom, hogy hova célzok
És az eredmény:
A visszajátszást nézve ráébredtem mekkora szemét vagyok, mert a szakasztárs Jtigerbe is belelőttem egyet, és direkt oldalról, nem mentem le farkasszemet nézni vele, hogy megölhessen, hanem csak úgy sunyin, messziről...
-
bullseye
addikt
Kedves KondaMan, ez úton szeretnék alázatosan bocsánatot kérni, amiért az E75-ödet arannyal lőttem meg T25/2-ben ülve. Valóban az lett volna a tisztességes eljárás, ha a meccs végéig pattogok rólad sima AP-vel.
-
bullseye
addikt
Jut eszembe, tegnap mentünk egy 15:0 győzelmet, mekkora szar már ez az MM! Nem képes rendesen elosztani a csapatokat, soha többet nem fizetek ezeknek a ruszkiknak!
-
bullseye
addikt
válasz
Midway #10478 üzenetére
Azt hiszem inkább arról van szó, hogy a mozgás nagyobb zajjal és látvánnyal jár, így a valóságban is kikövetkeztethető kb. hol jön éppen tank, de ha leáll (pláne ha leállítja a motort), akkor sokkal kevésbé feltűnő. Persze ahhoz, hogy a porból, zaj irányából, stb. kikövetkeztesse valaki, hogy merről jön és mi, elég komoly odafigyelés kéne, ezért – hiszen ez játék és nem katonai kiképzés – megkönnyítették a dolgot, és a túl feltűnő tank láthatóvá válik, majd eltűnik (na nem mintha akkor nem lehetne még sejteni 80-as IQ fölött, hogy merre van).
Szerintem ez nem annyival furcsább, mint hogy ha megölnek 10-20 alkalommal, mindig újraéledek, vagy hogy a kés a világegyetem legerősebb fegyvere...
-
bullseye
addikt
válasz
scyllarus #10355 üzenetére
Churchill I a max ágyújával szerintem jó, VII még egész jó, BP-t már nem kedvelem, mert néha egész használható, de a röhejes sebzése miatt semmi elrettentő ereje nincs, T6 simán nekimegy... De a cérnavarróról jókat hallottam, most már azt a 30k-t kipörgetem duplázókkal
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #10253 üzenetére
Amire szarok, arra akkor is szarok, ha más imádja
Ha meg valami nem tetszik, azt meg szoktam mondani. Pl. a te agresszív túlérzékenységed a németekkel szemben nem tetszik. (Cleverlandtól pl. leiratkoztál mert olyan hangárt használ, amire németül írtak fel valamit? Wut?) A vaskereszt nem svasztika, még a Balkenkreuz változata sem. Aki ezt sem bírja látni, ne játsszon II. vh. játékot.
-
bullseye
addikt
válasz
psycroptic #10191 üzenetére
A srác kicsi nácifób... örüljünk, hogy nem támad rá mentőautókra vagy matektanárokra.
-
bullseye
addikt
válasz
Taragas #10097 üzenetére
És is gondolkodtam rajta, de nem merem. Senki nem tudja előre mennyi meló van vele. Ráadásul ha mondjuk PH klán, akkor mindenkit illene beengedni. Aztán ha pár tagról kiderül, hogy idióta, akkor vagy kiteszem, és megy a balhé miatta, vagy eltűröm őket, és folyamatosan idegesít a tudat. Mi éri meg ebben?
-
bullseye
addikt
Éreztem, hogy a csúcson kell abbahagyni
-
bullseye
addikt
Viccesek az új missionok. Vesztett csatában 2830 xp
Top gunért győztes xp járt: 1049, prémiummal 1573
Top of class +30%, Damage dealer +50%: 1257 -
bullseye
addikt
Én nagyon kiszámíthatatlanul járok fel ehhez, bocsi. De szerintem több oldalon is van olyan térkép, ami mutatja az alap vonulási utakat. + ha az ember hamar meghal, a maradék időben nézheti azokat, akik még élnek, és esetleg jól csinálják. Ha xvm alapján a legjobbakat követed ilyenkor, akkor pláne gyorsan lehet tanulni.
-
bullseye
addikt
Emlékeim szerint a játék menüjében lehet beállítani a rögzítésüket, és a játék könyvtárában a replays könyvtárban lesznek. És feltölthető pl. ide, de felőlem akár mega.co.nz-re is.
Azt nem igazán értem, hogy mire írtad, hogy tapasztaljad-e ki magadtól esetleg, de végül is a játék nagyrésze kitapasztalható.
-
bullseye
addikt
Ha ezek a te adataid (na jó, a link nem biztos hogy működik, de genius500 nickre néztem, és 2600+ csatával 151 a WN6), akkor hiába játszol megfontoltan. Meg kéne nézned pár videót, hogy megtanuld az alapokat. pl. Cleverland videói a YouTube-on bár jóval magasabb tierben mennek, de tanulságosak. De az ide és a főtopikba kirakott visszajátszásokból is sokat lehet tanulni.
-
bullseye
addikt
Csak nem bírtam ki, és felmentem. Bezöldültem végre, erre 0/5. De én megtettem, amit tudtam, úgyhogy remélem maradok zöld.
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #9093 üzenetére
Én néhány videó hatására (Guru + TB) kipróbáltam a DOTA 2-t. Csak 1 pálya, de azon sok minden van, kis csapatok, taktikus játék, rengeteg "tank", rengeteg felszerelés, stb. stb. Még nem merek emberekkel játszani, alig ismerem a dolgot, de a jó hír, hogy az egyjátékos része is jó, a botok állítólag nagyon erősek!
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #8965 üzenetére
Ugyan, ugyan, embertársainkon segíteni micve. Ha nem igazán kedveljük, akkor még nagyobb. Ráadásul azzal esélyt adunk nekik, hogy megértsék ezt, és jobb emberré váljanak. Legalábbis nekem így tanították annak idején.
És aki egy embert megment... (nem feltétlenül fizikailag, hanem a lelki sötétségtől is)
-
bullseye
addikt
válasz
AMD Power #8933 üzenetére
Hát, ott kiírják a kategóriát. Én 1200-ra "hajtok", mert az a Jó kategória. A héten majdnem megvolt (igazából megvolt, csak xvm nem frissített akkor), de két nap alatt visszazuhantam néhány remek csatának köszönhetően.
Ez persze azt is jelenti, hogy 1200 a szememben már nem olyan jó játékos
1400+ akiknek szívesen segítek, mert biztos tudja mit csinál, és talán viszonozza is.
-
bullseye
addikt
noobmeter.com-on pl. meg lehet nézni az értékeidet, de ha elárulod a játékbeli neved, itt is akad, aki megmondja miben kell fejlődnöd, ha kell.
-
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #8712 üzenetére
Vannak minimumok
For Tiers I – III: 170 exp
For Tiers IV – VI: 350 exp
For Tiers VII – VIII: 460 exp
For Tiers IX – X: 500 exp -
bullseye
addikt
Nagy szerencse, hogy fsb1000 senkit sem bánt meg akaratlanul a jellemzéseivel. Kár, hogy empátiára nem jár Nobel díj...
-
-
bullseye
addikt
válasz
nemethpityu #6182 üzenetére
-227700-t nyersz
-
bullseye
addikt
válasz
nemethpityu #6175 üzenetére
Fantasztikus játékélményt, szinte megfizethetetlen.
-
bullseye
addikt
válasz
nemethpityu #5667 üzenetére
XVM azt is tudja
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #5652 üzenetére
Én trollkodás szándéka nélkül értettem veled egyet, abban, amit idéztem is. És nem is személyesen valakinek szántam a különbségtételt a kétfajta panasz között, ezért is írtam, hogy "általánosságban", de ezek szerint nem fogalmaztam jól. A többi meg pláne nem neked szólt.
-
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #5651 üzenetére
locastan_garage 2 rowed carousel_85a
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #5648 üzenetére
Azt csak te írod, hogy én ezt idéztem. Ez valótlan állítás, hogy ide bárki ilyesmit írt volna.
Na EZT nevezik trollkodásnak. De hogy legyen idézet is:
„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.”Talán Királyhegyi mondta (nem merem állítani, mert nem tudnám bíróság előtt bizonyítani), de ő persze sosem játszott artyk ellen a WoT-ban (ezt azt hiszem tudom bizonyítani).
Szerk.: Te jó ég, trollnak neveztem másokat?! Ráadásul nem is egyszer?! Nem volt szép tőlem. Biztos maradandó lelki sérülést is okozhatott, és még mindig elevenen él az szegény áldozatban. Most elszomorodtam. Ez rosszabb, mint oldalanként 15 arty.
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #5645 üzenetére
"Az OFF topikban meg mindenki úgy sír ahogy akar."
Ámen!
De azért pici különbség van aközött – csak úgy általánosságban –, hogy valaki azért sír, mert a WG nem csinál semmit (mondjuk pont az arty nerf előtt ez sem az igazi...), vagy azért, mert aljas mocsok hekker szemetek valahogy artyval kerülnek be a játékba, és még használják is.
@fsb1000
Szerintem meg csak poénkodás. Nem minden troll, ami irónikus, bár az is nagyon emberi, ha valaki nem tudja a különbséget. De szerintem az isten-nézet valótlanságára való állandó hivatkozás sem a kimondott értelmes érv egy játékban. De tényleg mindenki úgy sír, ahogy akar. -
bullseye
addikt
válasz
psycroptic #5640 üzenetére
Szerintem az lenne az igazságos, ha ugyanolyan tankkal rakna be mindenkit egy pályán belül.
Sőt, elég lenne egy tank az egész játékra, így grindelni sem kell.
Igazából a pályaelemeket is ki kéne venni, mert előnyt jelenthetnek.
Valamint kizárni a játékból azt, aki AFK, camper, nem eléggé csapatjátékos, vagy csak sokkal jobb nálam.És az én tankom sérthetetlen lenne!
-
bullseye
addikt
Szerintem van egy finom határ aközött, hogy valaki szeretne kevesebb vagy 0 arty-t, mert zavarja a túl sok istencsapása, és aközött, hogy valakinek már az is kell, hogy az artysok" (akik nyilván csak azzal játszanak éjjel-nappal, mert mással nem tudnak, és ezért nem is emberek) direkt szívjanak is.
Szociológiailag nagyon érdekes.
-
bullseye
addikt
Végre kidobtam a VK45P-t. Még kb. 2000xp kellett volna, de nem bírtam idegekkel, az utolsó 6-8 csata olyan szép lemmingvonatos volt. Ez a sor kipipálva, Maus-om valószínűleg sosem lesz, Lassú, páncélos szenvedésre meg ott az angol TD vonal
-
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #5450 üzenetére
első mindig repair szerintem
aztán 6th sense, ha megvan a 100 váltással.
type-ra jól jöhet az álca, de talán a sofőrnek kéne off road, vagy clutch braking riszáláshoz. töltőnek esetleg intuiton, hátha jól jön gold/sima váltogatásnál. Már ha volt már valaki, aki látott ilyet -
bullseye
addikt
válasz
Patrick76496 #5448 üzenetére
hanyadik skillnek?
-
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #5443 üzenetére
Úgy értettem: vagy igen, vagy nem.
(Mi az esélye, hogy István király szembejön veled az utcán...) -
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #5441 üzenetére
50%
-
bullseye
addikt
válasz
bullseye #5415 üzenetére
Nem bírtam a véremmel, visszamentem, szopóágni. Aztán jött ez a csata. Féloldalas, sok artis bénázásnak indult, elkezdtünk rosszul állni, de szerencsére volt egy Unica a csapatban, ráadásul kulturált, profi, stb. Szóval kicsit együttműködtünk, és fordítottunk szépet. 4000 dmg (mondjuk Obj704-gyel nem nehéz), 4 kill, jó móka... Imée
-
bullseye
addikt
Na volt egy szép köröm az 5x event ellenére
Highway T8 csata, KV4-ben, a város belső peremén 2 IS és egy Tiger a sarkon túl, szépen beforogtam (egy szegény jpanther 2 próbált rájuk fordulni, de feladta, mert látta, hogy nem megy, nekem meg kéne a hely), ők próbáltak meglőni. mozdulni ugyan nem tudtam, mert a futót folyton kilőtték, de mást szinte nem is. beléjük ment 1-2 találat fejenként, amikor az egyik végre összeszedte magát, és megpróbált oldalba kapni. Szerencsére láttam előre, nyomtam az F7-et, és jött is segítség! A jpanther2 visszajött, a maradékot lelőtte az IS-ről, többiek elijedtek. Azt hiszem valamelyik kis hetes HE-re váltott, mert kaptam pár 25-30-as lövést, JP2 meg beállt mellém úgy, hogy az orrát én takartam beforgatva... 2 perc alatt felmostuk a maradékot, meg egy későn érkező Löwe-t. A többiek is arattak rendesen: győzelem, 3800+ sebzés, 9000 xp, a csúcson kell abbahagyni
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #5326 üzenetére
Velem (VK45P) ugyanezt játszotta egy idióta t-50, rajtam és egy sziklám keresztül akart kilőni egy IS8-at... Hátratolattam, mögé álltam, megértette. Elszaladt a szikla mögé, 1v1-ben megölni az IS8-at. Azt hiszem csak úgy 3k csatája volt, úgyhogy nem haragudhatok rá, amiért nem érti a játékot
-
-
bullseye
addikt
válasz
Putyi bácsi #5232 üzenetére
Hát, támogatni támogatja. Azaz feltelepíthető mellé. Csak éppen nem fogja tudni értelmezni egyes utasításait. (csak 1.4-es shaderei vannak, a 9-hez meg 2.0 kéne). Ez akár gyorsíthat is a régi játékokon, mert nem fogja feldolgozni azokat az utasításokat, amiktől szebb lenne a játék, de erőforrásigényesek. De ha az alapok nincsenek ott régebbi kóddal (és miért lennének egy 1-2 éves játékban), akkor ahol az hiányzik, ott semmi nem lesz, vagy jobb esetben el sem indul a program
+ ha TD változatú a kártya, akkor saját memóriája nincs is, a rendszermemóriát használja, ami kifejezetten kézifék.
-
bullseye
addikt
válasz
Putyi bácsi #5218 üzenetére
ATI 9250 2004-ben kezdte, de már akkor is egy korábbi modell átnevezése volt, és DX 8.1-et tud csak, ami ma már semmit nem ér szinte.
A 8400GS bár a saját családjában és idejében elég gyenge volt emlékeim szerint, de pár évvel fiatalabb, és simán viszi a DX 9-et (a 10-et is tudja,d e nem bírja)
A VGA-ban az órajelek számítanak, és a végrehajtó egységek száma/kialakítása. A memória csak annyit ér, hogy egyszerre annyi adat fér bele, ezért a nagyobb textúráktól belassulhat erősen (vagy el sem indul a játék rajta)
De a lényeget amúgy Virkir is leírta. Ha DX 9 kártya kell a játékhoz, akkor anélkül nem fog menni. Ez nem olyan követelmény, hogy lassabb lesz, vagy csúnyább. Ha a kártya nem ismeri ezt, fel sem fogja az utasítások egy részét.
-
bullseye
addikt
Sajnos a natív felbontás az ami pontos, hiszen 1 pixel jelenít meg 1 pixelt, vagy ez a baromi alacsony, ahol 4 pixel lesz 1 pixel. Minden más esetben kicsit furcsa lehet, hogy harmad és fél pixelek nem stimmelnek - mármint annak, aki ezt látja... Ha ennyire nem jó a szemed, akkor a 1280*720 arányaiban jó lesz, és kevesebb számolással jár.
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
Akkora meccsem volt Westfield-en! végére maradt 3-3 arty, ellennél a T10 Foch TD, nálunk IS7 és én AXMia 48 vagy mivel. Szépen levadásztuk egymás artijait (én kaptam egy szépet S51-től...). Maradt az IS7 1000+ HP, Foch 500+ HP és én 300 HP. Ők 1600+ WN6-tal, én a magam kis vackával. És 7 perc. Elkezdtem foglalni, hogy majd odajön az ellen. IS7 azt mondta ne, mert nem jó. Gondoltam ilyen eff különbséggel biztos igaza van.... találgathattok, mi történt. Mi körbementünk óvatosan az egyik irányban, ő a másikban, nem is láttuk egymást, draw.Túl okosak voltunk
-
bullseye
addikt
Én is hatalmas sikerekről számolhatok be, 3 pontot javult a Wn6-om az elmúlt kb. 1 hónapban. Még 7-8 hónap és Good player leszek
-
bullseye
addikt
válasz
fsb1000 #5043 üzenetére
Vagy simán ez: http://wot-news.com/stat/calc/en/eu
-
bullseye
addikt
Szerintem csak akkor érdemes húzni a rendszert, ha vagy a húzást magát szereted, vagy egy kedvenc játékodat nem tudod megfelelő sebességgel futtatni (és nem akarod vagy nem tudod tovább visszavenni a grafikát...). Ellenkező esetben kevés értelme van, mert a százalékos növekedés nem megy át egy az egybe a rendszerteljesítménybe, csak ha mindent sikerül gyorsítani, viszont több alkatrészt is stresszelhet, nem csak a processzort. És persze húzott gépen sosem tudhatod, hogy egy rendszerhiba sima szoftveres gond, vagy éppen a gép készül felrobbanni
-
bullseye
addikt
Nekem is van még egy kezdő kuponom valahol, ha jól emlékszem. Ha valakit meggyőztök, hogy szálljon be ebbe az őrületbe, szóljatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest