- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #35030 üzenetére
Van éjszakai map is ?
Mi vitt rá , hogy ezekkel a játékosokkal told ?
Amúgy tegnap előtt majd egy hét kihagyás után és egér+pad csere melett leültem játszani és borzalom mennyire nem ment . Nem tudom mire lehetne fogni . Volt egy két jó köröm és ennyi
A fülesem is kettétört ...
-
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #35030 üzenetére
hogy sikerült összehozni ezt az ütőképes szakaszt!?
(#35004) grizlisandor: ha a Comet szerinted rossz tank, akkor ott nagy user error van.......nagyon is használható tank a Comet a tierjében, előde pedig egyenesen kiváló!
(#35013) nyunyu: a hétköznapra azt érted, hogy kedd-péntek közötti időszak? Mert hogy tegnap mentem, de nem adott aranyat! Hétvégéhez számolja a hétfőt, mert a hétvégi event kedd reggelig él?!
(#35020) h1mpi: mindig csak arra lősz, ami 120%!?
Gondolom vaktában nem lősz sosem.
-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh #34978 üzenetére
Tudod mi a fos!
3002D!
Most lett elit 80 csata után, hát ennyi goldot én még életemben nem lőttem, mint ezzel. És ugyanezzel az ágyúval tier7-ben még az is pattog.
Az egyik legjobb statpad tank (1300 átlagsebzés 3000 wn8), de én ugyan nem megyek vele többet. Adom is el amint lemegy róla a leárazás -
woryz
senior tag
válasz
szbalogh #34879 üzenetére
Majd ha sok pénzem lesz, lehet, hogy visszaveszem, bár a jelenlegi állás szerint inkább mégsem...
Én még messze vagyok ezektől a küldetésektől, nemhiába a jó sok kihagyásnak.
Meg mondjuk az artys küldetések miatt nem valószínű hogy mostanában oda érnék.
Apropó arty... Melyik artyval egyszerűbb megcsinálni az arty-s küldetéseket? GW Panterem (+ kifejlesztv GW Tiger) valamint a csodás 4-es francia arty van meg.
Jah, meg visszevehetném az obj 212-t (ha jól emléxem a típusára)
-
rlazol
veterán
válasz
szbalogh #34749 üzenetére
de milyen zászloaj, kérlek alássan?
ez egy
SZ. SZ. zászloaj!!!
először azt hittem valami Szent.... de rájöttem nem, és akkor vsz a zászloaj se elírás...fradi81, a válaszodon konkrétan kihaltam! az a kedves, kicsit félszeg, hitetlenkedős, mint akinek most akasztják a mellére a kitüntetést: "bevennétek" és utána a "zászloaj", ahogy az írva vagyon! hát kedves uram. KALAPLENGETŐS smiley.
-
Kakumix
senior tag
válasz
szbalogh #34431 üzenetére
Annyi, hogy az Indien Panzer után tették be és ahhoz képest sehol sincs. Pár napja már megvan a nagy motor is, így már majdnem van értelme, de hogy minden irányból bármilyen tank ammo racket lő és ha nem javítod még 2-3 találat és már a tornyodat keresgélheted, az nekem nagyon fájó. A nagyobb ágyú pontossága meg tré. Rendszeresen alá lő a célpontoknak, így örülhetek, ha legalább a lánc leesik, mert az legalább assistnak számít.
Tegnap volt egy csatám, amikor egy Bulldog szemből ammoracket lőtt, majd pár perccel később az arty mögém lőtt és az is ammorack lett (a replay-t megnéztem a csata után), az meg hogy oldalról is sérül az ammorack, az alap
-
xAttilax
őstag
válasz
szbalogh #34235 üzenetére
igen, nem is értem most, hogy tud valaki hőbörögni...
1 személyes küldetések (prém napok, free xp, kredit)
2 WZ küldetés (prem napok)
3 hétvégi rangos küldetések (ARANY)ergó, lehet szerezni ingyen aranyat, prem napokat, tier VIII prem tankot... stb
Mi kell még embereknek??????
-
rlazol
veterán
válasz
szbalogh #33942 üzenetére
gyűlölöm az ilyet.
a minap a sivatagban teljes gázon mentem centi7/1-vel egy vmi td-ért, amikor oldalról, tehát az útvonalamra merőleges lőíránnyal kibasz egy fel nem szpttolt arty majdnem fullról, kb 150 méterről.
az is bosszant, amikor ue egy jpze100 teszi, de annak ez a dolga.
az arty a kemplelők ellen van, elvileg.a másik amitől ledobom a láncot, amikor midtier vagy bottomtier medként 2-3 arty lő egyszerre. Pedig nem vagyok artybarát helyen, a heavyik gyűrik egymást a másik sarokban, tuti, h egyik-másik kempleő TD-nk is spottoldott már, de az összes arty a lowtier medet lövi.
én is artyzom, de ritkán van a fentiekhez fogható szerencsém, és igyekszem ott lőni, ahol a legnagyobb szükség van rám, nem ott, ahol a legjobban kapom a WN8at. GRRRR
-
Veatta
aktív tag
válasz
szbalogh #33942 üzenetére
Szamétartisták
Valamelyik nap Cromwellel mentem airfielden, kb 150 méterre voltam az ellen bázisa mögött két arty, a egyik valami francia t5, a másik egy hummel, a franciát kilőttem,indultam a hummelra, lejtőn kukucskáltam ki a tankom félig takarásban, amint bespottoltam a hummelt újra tolattam is vissza fedezékbe. Most jön a java: a hummel háttal volt nekem, fordulásból kapáslövés és már mentem is a garázsba!
Ez jutott a történetedből az eszembe....
-
nyunyu
félisten
válasz
szbalogh #33137 üzenetére
Eddig az volt, hogy az utolsó tankot kergetőknek adtam esélyt a körben ki-be ugrálással, mert abban a tudatban voltam, hogy csak bent kell lenni a körben, de ezentúl ha esélyem sincs odaérni, akkor behúzok annyit amennyit csak lehet.
Tegnap pont volt egy ilyen meccsem, Westfielden vanszorogtam be ellott driveru IS-6-tal foglalni,
amikor mar csak 2 med/light ellen volt valahol a mi bazisunk kornyeken, ahol max az artyjaink voltak, mas sajat tank egyaltalan nem.~90% foglalasnal beirja a top Conqueror, hogy no cap, nyilvan nem foglalkoztam vele, mondvan a meccset a hidfonel vegigkempelo medunk ugysem kapja el az utolso tankot, ha mar olyan latvanyosan leszarta egesz meccsen.
Erre egyszercsak befigyel -500HP, meglott az idiotaja.
Szerencsere addigra pont elerte a mutato a 100%-ot, igy nem tudott resetelni...
-
woryz
senior tag
válasz
szbalogh #33137 üzenetére
Most akkor mi van? Kezdek még jobban összezavarodni...
Ha ez egyáltalán lehetséges.
Diarmand: Igazad van, mert amikor abbahagytam valamikor 1,5 éve akkor volt egyik napról a másikra a romlás. Azóta volt rendesen kihagyás épp azért, mert egyszerűen nem akartam felhúzni magam egy játékon. Pár hete valami isteni csoda folytán újra feltettem a játékot, első kb 200 csatán nem is húztam fel magam.
De ami az elmúlt napokban folyt... Nézegetem a videjókat, hogy ki hogy játszik nagyobb tankokkal, de valahogy nem láttam még olyan oktató videót, amikor a csapat 3/4-e a csata első 3 percében kinyúl... Lehet, hogy azért mert nekik ilyen nincs?
És sajnos nekem elég sokszor volt / van ilyen mostanság... Össze fogom írni, hogy 1) lássam, hogy túl dramatizálom-e a dolgokat, ha igen akkor 2) lássátok ti is.
-
woryz
senior tag
válasz
szbalogh #33134 üzenetére
Értem, köszi az infót (még ha az alázó stílusban is született). Legközelebb nem megyek ilyenkor foglalni. Bár ezektől mind függetlenül nem értem volna oda az utolsó tankhoz. És most kiragadtatok egy csatát, amit biztos lehetett volna jobban csinálni, mint én, de sosem voltam epic játékos (és képességeim miatt nem is leszek), mindig van / volt mit tanuljak.
-
edari
őstag
válasz
szbalogh #32963 üzenetére
Akkor az még op-bb
Emlékszem még arra a med küldire, amikor ki kellett valakit gyújtani (stughoz kellett). T44 közepes gunjával (asszem 100mm) nem akart sehogy se menni. Felraktam rá a 122-es csúzlit, és betaláltam egy Löwét. Akkorát kapott hátulról, hogy el is égett.
-
törölt tag
-
mcwolf79
veterán
válasz
szbalogh #32852 üzenetére
Eléggé.
Olvastam róla, hogy tier-jében nagyon durva pusztítást lehet véghezvinni a T54 mod.1-gyel. Viszont azt is írták, hogy már T9-ben is elfogy, T10-ben meg végképp. A P8,8-ról meg pont az ellenkezőjét:tier-jében nem kiemelkedő, viszont ha bedobja T9-10-be ott is el lehet vele evickélni.
Na még várok, hátha megvilágosodok. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
szbalogh #32836 üzenetére
Én egérből ezt használom kb 6 éve, a volt munkahelyemen kaptam a szervízes kollegától, kb. 3 éves korában elromlott a mikrokapcsolója, felhívtam a logitech supportot, és küldtek egy ilyet helyette.
Az "újon" nincs volume le-fel, így szétszedtem a régit, és forrasztással cseréltem a mikrokapcsolót, azóta is kedvenc egerem, bár a gumibevonat már eléggé megkopott!
-
emre
veterán
válasz
szbalogh #32287 üzenetére
Nyugi, még egy jó darabig érek rá játszani. Párommal vettünk egy házikót és minden szabadidőmet az viszi el. Talán majd a jövő hét végén tudom átköltöztetni a számítógépem, de még utána is elég sok munka lesz mire minden úgy fog kinézni ahogy szeretnénk.
Kean: kabbbe
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
szbalogh #32287 üzenetére
Emre mostanában nem játszik.
Tőle nem kell félni. A múltkor is bevallotta, hogy csak mákja volt.
Meg vettem tegnap egy "hiperszuper" mikrofonos fejest. Az USB-s hangkártyával kiegészítve, zajtalanul csapathatjuk a csapatcsatát. Hétvégén nem tudtam játszani sajnos.
Tegnap viszont megvettem a Bulldogot, persze rögtön fullosan. Néha olyan köröket megyek vele, hogy olyan lila WN8 nincs is. Máskor meg teljesen tízes csata Ensk, én egyedül törpe. Bedarálnak minket, aztán WN8 140.
Ettől függetlenül nagyon élvezem vele a játékot.
-
Bingisz
addikt
válasz
szbalogh #32220 üzenetére
A repülősnél már most nagyobb siker. Mondjuk a warplanes akkora bukta lett, hogy nem is lehetett vele játszani a Gamescomon, és egy előadásban sem beszéltek róla. Beraktak az introba egy 5 másodperces snittet a logoval, hogy ilyen is van, és ki is merült ennyiben.
Amúgy a Warshipsben az a jó, hogy vannak benne olyan kultusszal rendelkező hajók, mint a WoT-ban a Tigris pl. Ráadásul ugye az amcsik nem egy Sherman szintű tankocskára tudnak "felnézni", hanem az Iowára, ami azért egész jó ladik lett. A japóknak ott a Yamato, aminek tuti hatalmas kultusza van, a németeknek meg a Bismarck lesz tier 8 prémnek, amit biztosan rengetegen fognak megvenni. Szóval a Warplanesben ez egyáltalán nincs meg, pedig szerintem a játékosok nagyrésze biztosan abba az irányba indul el először, amiről hallott. Pl. a Tirpitzet én is kihúzom az fix.
-
sith7
félisten
válasz
szbalogh #32215 üzenetére
Lassan elérem az 500 játékot, és olyan szinten beszippantott, hogy még az 5x, és a Dicker Max se tudott rávenni arra, hogy belépjek a Wot - ba
Mindennek nevezném, de egysíkúnak nem ... ha van lehetőséged próbálj ki legalább tier 5 - 6 -os cirkálót, vagy csatahajót, más lenne a véleményed hidd el ... ott azért már van izgalom, oda kell figyelni jó pár dologra ... ehhez képest inkább pont a wot az ami egyszerűbb.
De ezen nem fogunk összeveszni
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #32215 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek. Talán pénteken nyomtam először a hajóst egy órát, aztán a WoT-ot. WoWs-ban 1 óra után hullott a hajam, annyira lassú volt már az egész. A KV4-el kezdtem WoT-ban, az a gyorsaság lenyűgözött
Nekem a WoWs az marad ilyen 2-3 körös játéknak, tovább nem köt le sajnos.
-
mcwolf79
veterán
válasz
szbalogh #32192 üzenetére
Jaja, nekem is ott volt a garázsban és nem szerettem, de a T55 miatt újra felfedeztem és rájöttem, hogy milyen fain.
Én is így voltam vele. Eladtam mert nem jött be.
Most visszavettem a küldetések miatt,és hogy kezdek vele megtanulni játszani egyre jobban élvezem a dolgot. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szbalogh #31583 üzenetére
Remelem az osszes "noskiller" be fog talalni, es kekulsz mihamarabb 1 hétre. Meg kene tanulni az arty lovesenek a szorasat, hogy merre nyilik-szukul a celzokore a test dolesetol fuggoen is, akkor szembol nem szednék ki senkit. Ha meg oldalbaver ahol nincs pancel...
Masik topikba mar irtam, de itt is jelzem hogy le kene allni az arty playerek folyamatos becsmerlesevel. Legalabb azoknak akik tartjak magukat valamennyire jo playernek...
-
jozefgucci1
addikt
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
szbalogh #31169 üzenetére
Jaja így már értem, ez teljesen igaz, sok értelmetlen-sértő kérdés van(mennyit keres xy, stb.)!
Azt én se értem miért lázonganak össze vissza az emberek, vannak bugok, de mindig játszható volt a játék, nincs összehasonlítási alapom más online játékkal, de talán ami a legjobban zavar mikor kijön a frissítés, és lassan jön le a szerver terhelés miatt (bagatell).
-
MinionFlasH
senior tag
-
jr1994
addikt
válasz
szbalogh #31119 üzenetére
Tény hogy a T-54 light jó tank, gyönyörű szép, élvezet vele amx-eket meg egyéb pehelysúlyúakat rammolni de én valahogy nem érzem. Csak 1150 vele az átlagsebzésem, míg Bulldoggal 1250. De amivel nagyon béna vagyok az a RU, nem szeretem nem is nagyon megyek vele pedig abból akarok a Leo-ra menni
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #31107 üzenetére
Na igen meg tudom érteni az utálatod. Ha sikerült elkapnom tele tárral egy ilyen hátsó tornyos csodát valami kicsit is dombos terepen vége is volt . Kapta a láncot és következett a " nézz az ég felé című szám " aztán garázsmenet
Emu .: Most lehet kicsit elkeserítelek ,de a Buldog nem a legjobb a spotolásra , mármint a passzívra. Ezeket a küldiket én inkább 1390-el csináltam meg , mert sokkal alkalmasabb rá .
-
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #30978 üzenetére
hmm....ennyire jó tankocska még mindig? Érdemes lesz akkor megvenni, ha lesz mostanság T8-as akciózás!?
(#30980) zodo: ha jót akarsz magadnak és nem szeretnéd, hogy olyan tankok lőjenek ki folyamatosan, akiket még csak nem is látsz, akkor a Megjelenítés távolságát told fel a Maximumra!
(én még feljebb tolnám a Textura minőségét és a Tárgyak kidolgozottságát is)
(#30986) szbalogh: pont ez a bajom nekem is ezekkel a személyes plusz XP-el, hogy nem igen van időm 6 órán át a játék előtt ülni, még hétvégén sem.
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #30849 üzenetére
Valahol halottam, hogy a tesztszerveren már látták tierX-ben. Aztán lehet csak tesztelték...
galervin93: CDC lehet a befutó az is tetszik és olcsóbb. A T54 first prototype is érdekes lehet, de most próbáltam full gold nélkül, de elég sokat pattog a 175 pen. Nem rossz, nem rossz, de valahogy nem győzött meg. Lehet a tesztszerver fejetlensége is közre játszik, mert éles szituban talán még jobban használható. A páncélja elég troll, sokat pattint. Nem tudom mindkettő jó lenne
-
diegho
nagyúr
válasz
szbalogh #30747 üzenetére
Nem a wz tetszik, hanem az, hogy milyen gyorsan lehet legénységet húzni és még a kredit is jön. Ma első skill nem volt 100-as az IS-7 töltőjén és volt 2,9M kreditem, mentem másfél órát IS-6 és WZ-vel, második skill 66% és 4,6M kredit. Ez baromi gyorsan megy, tudom dupla xp van, de még erre rádob 10%-ot a prém tank is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest