- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
mcwolf79 #29690 üzenetére
Egyik sem, eltaláltad
kevés heavy tank van, ami izgatja a fantáziámat.... Prémek közül az SP-t elővettem az tetszik megint, az E-25 a kedvenc, de a JagdTiger 8.8 is nálam a kuka kategória.
az újak közül a CDC biztos tetszene vagy esetleg az FCM50t a régiek közül, de nem veszek már prém tankot a játékba a fiókom értéke meg nem érdekel, mivel a fő emailemen van marad örökre...A gyors medek tetszenek mostanában ezekre megyek rá az elkövetkező időben illetve az STI ami biztos, hogy meglesz HT-k közül.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
mcwolf79 #29657 üzenetére
Nagyon szép kör volt, bár ez szerintem nem a tanknak köszönhető, ugyanezt egy KT-vel is lenyomtad volna, ha nem még jobban!
A zöld WT már amikor feljött a hillre, szerintem elvesztette a fonalat!
Ami még tetszett az elején mikor kimentél az AMXre, én fostam volna a t34-től tuti nem mentem volna!
A végén meg, ha folyamatosan mentél volna talán le tudtad volna rammelni az afk-t!Ellőtték az ágyúd...Persze mondom ezt úgy, hogy replayt nézek, és utólag nagyon könnyű okosnak lenni!
Grat.
-
h1mpi
félisten
-
myckey
veterán
válasz
mcwolf79 #29188 üzenetére
az igen!
pedig azt hittem az itteni téfostól nem lehet rosszabna de én szintén 2mb-ot kapok, ellenben csak 2 ezret fizetek érte és stabil.
szerződésben 10 Mb lenne, de mivel olyan szar helyen vagyok, hogy ez kiesik a szórásból, így csak ennyit tudnak biztosítani, ellenben az árat is így adták meg, "méltányosan" -
Kakumix
senior tag
válasz
mcwolf79 #28706 üzenetére
Az elsőt és a harmadikat rossz helyre lőtted (célkereszt oda mutat), a második az RNG-nek köszönhetően kicsit lejjebb ment, mint a célkereszt mutatott, de bőven a célzókörön belül. Az UFP felső részére, ahová az első is ment és a felfelé álló BC-ről így pattannia is kellett. A negyedik viszont egy érdekes lövés volt, mert messze a célzókörön kívül ment el a BC alatt. Ezt jó pár patch-csel korábban már legalább egyszer javították (tavaly nyár felé). Persze lehet, hogy a legújabb szóráskép módosítás után már megengedett a célzókörön kívüli lövés és ez magyarázza az újabban (9.7-től) gyakran előforduló szellemlövedékeket. Én is írtam már korábban is ilyen szellemlövedékekről és akkor javítottam is magam, hogy nem szellem volt csak teljesen másfelé ment, mint amerre kellett volna.
TESCO-Zsömle: Szívvel-lélekkel győzködjétek magatok, mert biztos vagyok benne, hogy nem azért maradt 1HP-n, mert unikum volt, hanem az Adrenalinroham/Adrenaline Rush nevű perk miatt (és talán "szadista" okokból) bevezetett utolsó esély miatt, mikor az utolsó lövés nagyobb százalékban sebez átlag alattit, mint nem és így az adrenalinroham kihasználására több esély kínálkozik, ráadásul azért én jókat szoktam derülni mikor 1-20HP-n maradok, mert kitáraz 4-5 tank rajtam. Ezután kicsit óvatosabb leszek
és időnként még sikerül tetemes sebzést kiosztanom. Persze szerintem ennek ellenére simán kivehetnék a játékból az aranylőszerrel együtt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mcwolf79 #28706 üzenetére
Egyik klántársam 50B-vel adta be. 301 HP-s BC-re kitárazott: 1 mellé, 2 pattan, 1 betalált. A BC túlélte. Az 50B 300-500 sebez... 1HP-ja maradt.
sz: Próbáltuk meggyőzni magunkat, hogy nem azért élte túl így 3 tank sortüzét, mert super-unikum, de nekem még sose adta ilyen jól az RNG...
-
Dobi 562
addikt
válasz
mcwolf79 #28301 üzenetére
Tegnap T71-el betarazva ramentem hatulrol egy 250 HP-s Borsigra. Kozvetlen kozelrol az elso lovesem melle ment, a 2. sebezte, a 3. lepattant es kilott full hp-rol a troll agyujaval. Es ezen a momentumon el is uszott a csata. Mondjuk nem nubozott senki de teljesen jogosnak ereztem volna, amilyen szerencsetlenul elbenaztam.
-
zozyk
addikt
válasz
mcwolf79 #28301 üzenetére
7meccs/2 győzelem,de mindkettő atom gagyi győzelem,még a 10 arany sem járt érte...
T-54 el sem azt nyerem meg,ahol 3k-t sebzek,véletlenül sem...Simán bemásolhatnám a múlt hétfői panaszkodásomat,még jó,hogy nincs ciklikus változás a játékban....persze,mindig hétfőn nem megy..
-
zozyk
addikt
válasz
mcwolf79 #28299 üzenetére
Soha nem rakok fel mod-pakkot,javarészt csak ikon/hang-modot használok + xvm,de úgy néz ki,hogy most az xvm a ludas,visszaraktam egy régebbit,ezzel nem dobál ki. (talán)
A 6.1.1.1 nem lett az igazi.Attól függetlenül,ma a paripapimpili rosszabb végén állok,T-54 kétszer pattant egy IS-8 hasáról...
-
Dobi 562
addikt
válasz
mcwolf79 #27556 üzenetére
Az IS-8-at valahogy jobban szerettem, azt lehetett med-kent is hasznalni a viszonylagos jo furgesege miatt (ahogy a VK 4502A-t is).
9.8-ban kap egy kis buffot az IS-8 es IS-7-is (a tervek szerint): http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/05/vehicle-changes-in-98.html#more
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79 #26906 üzenetére
Jól elvagyok magammal
[Még egy tank ász + radley ezúttal a T67-tel] -
galervin93
addikt
válasz
mcwolf79 #26082 üzenetére
Nem is vártam el ezt a sebességet. Sőt, úgy egyáltalán konkrétan az IS-7-ről sem én kezdtem el beszélni, nem is értem hogy jött fel a konkrét tank típus. :-D Nem róttam fel negatívumként a sebességet, direkt írtam, hogy most nekem nem jön be. De ettől még jó tank.
Ugyanazt mondjuk, csak elbeszélünk egymás mellett. :-) (Pontosabban vagy én írok félreérthetően, vagy ti értitek félre amit írok, de tessék elolvasni még egyszer az előzőt, egy szóval sem írtam azokat, amiket te mondtál.) -
kicsitrash
aktív tag
válasz
mcwolf79 #24962 üzenetére
pedig a leírása alapján: megnöveli a lőszerrekesz páncélzatát
ezt írja a játékban.
a wotinfón a felszerelések leírásánál: +50% a lőszertartó életerejéhez.
De akkor is többet kell rajta sebezni, hogy sérüljön (bár ez egy kb. 400-at sebző jármű esetén simán meglehet).
Valakinek fent van az angol kliens? ott mi a leírás a játékbvan?
-
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
mcwolf79 #24563 üzenetére
Jól adta
A BP-vel nekem is városi pályán lett meg az ász, talán Ruinbergen (nem épp a csapattársak segítségével
).
Top tierben vagy 1-2 8-as tankkal még el lehet vele boldogulni, de általában nem egy élmény vele játszani. A szorzókat megcsinálom vele, aztán lassan (még 30k xp) eladhatom végre -
Diarmand
senior tag
válasz
mcwolf79 #23546 üzenetére
Csak nem az agyhalottak számára
Tudod az agyhalott játékos az az, akinek halvány lila fogalma sincs arról, mit kéne tenni a pályán és az egyik távoli sarokban várja a végzetét, akár top heavyben ülve (há mer jaú tank a zis7, mer' ugyan nem sebzek, de nehezebben is szednek ki A1-ben a bokorból, mint a hulladék tájgerben, yeah!). Vagy azok, akik ész nélkül rohannak előre és hullanak el, mikor a többiek még csak a tornyukat mozgatják a kezdőkörben. És ezek alfajai... na ŐK az agyhalottak és nekik lehetne 400 milis átütésű aranylőszerük, rajtuk az sem segítene. Az átlagos játékos (sárga-zöld), na az ő dolgukat viszont tényleg megkönnyíti.
De azért azt állítani, hogy a fent említett barmok dolgát jelentősen megkönnyíti, erős túlzás. -
xAttilax
őstag
válasz
mcwolf79 #23543 üzenetére
"Arany lőszerrel minden idióta tud játszani"
Szerintem ez nem igaz, ebben a játékban a pálya és a helyismeret illetve helyzetfelismerés a kulcs, nem pedig az arany. Arannyal egy fokkal könnyebb mert nagyobb eséllyel sebez amit lősz de kurvára nem váltja meg a világot. -
h1mpi
félisten
válasz
mcwolf79 #23528 üzenetére
Én is, de sajnos előre nem is látom, hogy ha betöltöm az aranyat, kell-e, mert az IS7-et is be tudom lőni tier8-as heavyvel ha épp úgy áll ki elém. Ha már töltve van a gold azért nem fogok nem lőni, mert 4800 kredit...
Mivel én alacsonyabb tierben is játszom, jön az unicum player és Matildával only goldon van... Ilyenekre gondoltam, nem azokra, akik tényleg skillből unicumok, azokat TISZTELEM.
Csak azon "b*sztam" fel magam, hogy jött a full arany dumájával.. amit mond az előfordulhatott, hogy pont arannyal lőttem rá, de nem megyek full arannyal, ki se tudnám termelni, mert avg. player vagyok...
-
rlazol
veterán
válasz
mcwolf79 #22686 üzenetére
alapvetően a probléma ott van, ha egy szakasz eljut MM-be. Ott már nem tud mit csinálni, mert nem várhatja meg minden esetben, hogy legyen egy hasonló troll a másik oldalon is, mert akkor a user nyafogni fog, hogy túl sokat kell várnia.
Vagyis a szakasz csatába küldését kéne megakadályozni, ha a tier differencia a tagok között nagyobb mint 2.jozefgucci1 - miért fontos, h 3 azonos tank legyen? nem elég 3 top tier azonos osztály (pl 3 heavy) a dominanciához? Sőt, akár csak egy jól koordinált 3 fős szakaz (2 heavy + 1 med) is elégendőnek tűnik erre, vagy tévedek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest