- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
A SU-100M1-gyel régen játszottam, nem sokra emlékszem belőle. A páncélja egész jó volt a saját tierjében, a sebessége is. A lövegről nem tudok mit mondani, csak egy átlagos 100 milis löveg felbuffolt adatokkal. Papíron nagyon pontos és nagyon gyorsan céloz, gondolom gyakorlatban sem sokkal rosszabb.
Az Uralmash egész fürge kis gép, a páncélja viselhető. A felső lemez néha pattintja még a 175-ös átütésű lövegeket is, a hasa már nem annyira jó. A felépítmény sem rossz, de a JP2-éhez képest gyengébb, asszem 260+ pennel már be lehet lőni, a lövegpajzs is kb annyit bír. A lövege nagyon brutális tud lenni, ha működésbe lehet hozni, csak ott van a ha. Baromi nehéz vele célra állni a kis gun depression miatt. És bár a gun arc papíron (+9/-9) elfogadható, én gyakorlatban nem éreztem jónak. Amúgy nagyon durva DPM-je van, szereti a kacsavadászatot. A pontossága OK volt, bár azóta már buffoltak már rajta egy századot. Ehhez az alfához aránytalanul túl van árazva a sima és a gold lőszere (mint az összes fos T9-10-es orosz medium-nak).
A SU-122-54, amíg nem fullos, addig óriási nagy szenvedés, ugyanazokkal a túlárazott lőszerekkel. Viszont a 122-es cső imádnivaló, ÉS! még olcsóbb is a lőszere, hiába a nagyobb alfa (sokkal több pénz marad meg). Amíg a kicsivel használtam, addig nem sebeztem 3400 felett, az első M62-C2-es körömben (amit fentebb linkeltem) meg egyből sikerült rekordot dönteni. Bár papíron pontatlanabb, mint a 9-es Foch, én mégis sokkal kevesebbet lövök mellé vele, és magát a tankot is jobban szeretem. A DMP-je ennek is fain, a célzásideje viselhető, de ez nálam még javulni fog (le kellett cserélni az EGLD-t lánctalp bővítőre). Fürgének fürge, bár orosz med alváz létére szánalmasnak tartom ezt az alacsony végsebességet, de ki lehet bírni. A hasa attól függően hogy mennyire vagy magasan egész jó, az átmenet a front és az oldal között szintén (autobounce), ezeket leszámítva az egész front papír. Egyedül a lövegpajzs még az, ami kibírhat 1-2 lövést, de a T10-es lövegek néha még azt is belövik. Jelenleg ez a kedvencem az ágról, ha nagyon megszeretem, mire kihúzom a 263-mat, akkor inkább eladom a T-54-em és belerakom ebbe a legénységét.
A mobilitás, a pontosság és a célzásidő miatt hozzám az "új" ág közelebb áll. Ha választani kéne, akkor T8-on kívül minden esetben mellettük tenném le a voksom.
(#18546) scyllarus: Én először modpack-on kívül raktam fel egy HP panelt, aminek sokkal szebb kinézete van, mint a Locastan-osnak. Ez viszont sajnos nem írta a High Caliber-t, és egy idő után rájöttem, hogy erősen lassítja a játék betöltését. Letöröltem, felraktam a Locastan-osat, de csak egy pici sötétszürke vonás van a helyén. Közben arra is rájöttem, hogy nem is annyira fontos az a HP panel, enélkül az egy mod nélkül talán megvagyok.
(#18552) [HUN]Dani: Én múltkor (a még akkor stock) SU-122-54-gyel rohantam be Lakeville-en középre az egyik spotter sziklához. Mögöttem volt a csapattárs 13 75, egész meccsen keresztül lökdösött. Gondoltam, hátha kell neki a hely (bár mellettem lazán kinézhetett volna, hisz neki van tornya...), ezért arrébb mentem picit. Ugyan úgy lökdösött a kis buzi. Miután kilőttek, megkérdeztem, mégis miért érzi magát ilyen jól. Azt mondta, hogy ne campeljek.
Nem meglepő, narancssárga volt. Komolyan miért nem mennek el az ilyen kis retardált 10 évesek Minecraft-ozni? A legszebb az az egészben, hogy még fel sem tudtam jelenteni lökdösésért, mert kivették ezt a lehetőséget.
(#18553) Mogyesz75: Tudnám miért nem lehet kivenni a játékból a friendly fire-t.
(#18557) zsolthee: Ha már NFS és úgyis OFF topic: Egy szóval jellemezném a 2007-2008 utáni Need For Speed-eket. Katasztrófa. Nem elég, hogy telebarmolták őket szupersportkocsikkal, még a kreativitást is teljesen kiölték belőlük. Semmi lehetőség nincs a tuning-ra. Bár csinálnának egy Underground 3-mat, ugyan azokkal és még több '90-es és kétezres évekbeli japán géppel, és hasonló tuningolási lehetőségekkel, mint az UG 2-ben volt, rendőrök nélkül. Ebben a videóban nagyon igaza van a srácnak. Mi értelme van az előrehaladás nélkül játékmenetnek, mi értelme van, hogy már a játék elején megkapod a legerősebb autókat? A másik meg mint korábban említettem, az utóbbi 4-5 NFS csak egzotikus autókkal van tele, a tuner fanokra meg magasról tojnak. Egy ilyen játék kéne a népnek.
-
emre
veterán
Meg még ezt akartam, ugyan önálló hsz-be, de akkor már ide rakom, csak nem tudtam melyik minimap képet tegyem bele.
Szóval zombiapokalipszis most:
-
diegho
nagyúr
Talán az IS-4-et, de igazából egyiket sem.
121. Nagyon szar gun depression és most rámentek a dombos környezetre
113. Fos löveg és gyenge front páncél, ráadásul elölről is ég
IS-4. LassúEzek a hátrányok. 113-al mentem nemrég pár kört volt köztük több ace is, 121-el is mentem ace-t nemrég, IS-4-et régen használtam, de a gun deression egész jó és az oldalával lehet trükközni.
-
emre
veterán
Ha a 113-at választod akkor a WZ-120 top lövegével kell T10-ben játszanod, ami szerintem röhejes.
Szóval azon a vonalon a 111-1-4 a jobb gép. Egy kis plusz hp-val tökéletes 10-es lenne belőle.A 121-nek a lövegje szerintem nagyon jó, de ugye a gun depression....
Az IS-4-et meg még nem sikerült szétcseszniük. Jó löveg, brutális spaced armor, de lassú.
mod:
Mondja meg valaki miért nem jó nálam a ping server?
-
Patrick76496
őstag
Köszi!
(#17953) Mogyesz75: Pont néhány hete gondolkodtam, hogy kihúzom a Jackson-t, valóban jó kis gépnek tűnik. Kár, hogy már nem Slugger-nek hívják, a régi neve sokkal jobban tetszett.
Egyszer majd ha nem lesz Type 62 event.
(#17955) Antonius1978: Ahogy Szecska is mondta, nem csinálok lejátszásokat. De máskor felőlem mehetünk T-34-85-özni (bocs, szokásom csak több nap után válaszolni).
(#18004) Zsolt_72: Félreértettél, én nem a T-44-et, hanem a T-34-2-t szidtam. A T-44 alapvetően nem lenne rossz gép, csak nekem olyan mákom van vele, hogy mindig feldobálja T10-be, ott meg ugye nem sokat ér.
Bár azért megér egy kitérőt, hogy a ZWACK-osok közül az az ember, aki a rekord átlagsebzést tartja ezzel a tankkal, épp hogy csak átlépte az 1800-at, és ő volt az egyetlen ember, aki egyáltalán 1800 felé vitte. (ez most biztos nagyon értelmes mondat volt) Míg mondjuk a Pershing-gel volt akinek még 2100 fölé is sikerült elmenni. Vagy pl Centurion I-gyel én tartom az átlagsebzés rekordot a magam 1935-ével.
Ugyan úgy a T-34-2-nél is látszik, mennyire nem adja az embereknek a többi T8-as medhez képest. Itt is csak 2-nek sikerült 1700 felett sebezni átlagban.
- - - - - - - - - - - - -
- T-44 4096+1607 dmg. Amikor mindkét HE lőszerem sebzés nélkül pattant le a 40 HP-s KT-ról, azt hittem, idegbajt kapok. Ha az meghal, lehetett volna jobb kör is...Persze, hogy akkor kezdi jól adni vele, amikor már kitaláltam, hogy lecserélem T-54-re. Ma 1 T-34-85-ös és 2-3 Type 59-es körön kívül csak T-44-gyel mentem, ezt sikerült vele összehozni.
A következő 3 képnek gyakorlatilag nincs semmi értelme, csak azért rakom ki őket, mert szép XP-k jöttek ki:
- 3333 XP egy csatára
- 16666 free XP
- Ha az előző nem lett volna elég jó, 17777 free XP -
törölt tag
-
Djuree
félisten
sztem low-on elmenne.
én asszem az ennél eggyel jobb verzión játszok (ASUS X550LB-XO114D) i5, 8 giga, gt740 és simán megy medium highon 40-50fps-el, sosem szaggat be.
de menj a laptopos topikba, ott szoktak tudni best buy-okat, meg lehet vki tud még olcsóbban mint ahogy te meg tudod keresni. -
mrszitya
senior tag
Hát igen, AMD nem javasolt. Notebook esetén meg pláne nem, mivel alacsonyak az órajelek...
Mint tudjuk, egy szálon erős proci kell a WOT-nak, szóval lehetőleg az órajel ne legyen 1,8-2,0 alatt Intelnél sem. Bár ahogy nézem, ezek az i3-mak már 1,8 környékén is le tudják minimálisan körözni az én kerek 2 gigás Pentium CPU-s noteszemet (egy szálon), amin még épp elfut a WOT az alap renderrel (1280x720 / 1366x768 felbontáson, olyan 20-24 FPS minimummal).
Grafika tekintetében, Intel HD 4000 olyan 2x erősebb lehet az én Nvidia G310M GPU-mnál. A GT 720M ennél már csak egy leheletnyit erősebb a Passmark pontszáma alapján.
Összességében, low beállításokon a linkelt ASUS noti is elfutatja a WOT-ot (jelenleg).
-
emre
veterán
hmmm, pen reload... akkor hasonlítsd össze a Conqueror vagy a Patton top lövegével.
10 sec felett tölt mint egy heavy, cserébe olyan pontos mint az E75-ön levő, és majdnem úgy szűkül a célkereszt mint egy francián. Gyorsabb célzással úgy 2,5 körül már elmenne, és több kapáslövést lehetne elengedni vele. Nem tudom, hogy fogom ezt álcázással kompenzálni, mert egy ideje nem vagyok az a cempelő típus, de ezzel öngyilkosság előre menni. Márpedig ha betesz top tanknak nem ülhetek hátul.
(#17213) HáGé
Vannak ilyen helyek asszem Ruinbergen is, ahol úgy tűnik simán kilőssz aztán a sziklában csapódik a lövedék.
-
Antonius1978
addikt
Koszonom a tajekoztatot, amikor beleptem, akkor en is eszrevettem, szerencsere nem teljesithetetlen feltetelek vannak szabva amint latom, a negyede meg van ma csinalva, tobbit majd holnap.
Tiszta szerencse hogy nem adtam el a kis tankotigy mar varom a 850 aranyat a markomba
, jo lesz 3 napos premet venni, meg alcafestest tenni tankra, es felszerelest leszedni.
diegho mi az a Guardians of the Galaxy ? Valami uj mozifilm ?
-
dfsz34
őstag
Az a baj kupakkal, hogy nem tiszta, nagy felület. Bizonyos távolságból már sok lesz a mellé lövés. Ha szintkülönbség van a javára, akkor meg felejtős, nem is látsz rá rendesen. Ha rázza, mozgatja, ringatja, akkor meg tényleg lehet ügyeskedni. Úgy tudom egyébként, hogy a kupak mellett inkább a teljes teteje a gyenge pont, amit erősítettek ugyan, de még mindig csak 60mm.
A WG tényleg nem normális, iménti csatában egy béla 7 frag, 4666 sebzés, ebből 4300 közelharcból. Egy sárga játékos volt, szerintem nem is játszott jól, nem forgatott, nem mozgott, csak odament és szétlőtt mindenkit. A csapatom mondjuk tiszta hülye volt, mindenki szemből támadta és csak a legvégén valamelyik kilences tank tudott egyet sebezni a bélán nagy nehezen, addig megúszta hp veszteség nélkül, nevetséges komolyan mondom. Chi-ri-vel voltam, de annyit tudtam tenni, hogy kikerültem, sajnos így is kiszedtek, nagyon gyenge a chi-ri ágyúja nyolcas-kilences tankok ellen és a sebessége nincs meg a hatékony flankhez. A bélára csak viccből kiürítettem egyszer a tárat, a festéket esetleg megkarcoltam rajta, pedig két lövés a kupolára akartam, de mellé ment és lepattant.
Többen végig pofáztuk a csapatnak, hogy ne szemből támadjak, mindegy, csak ne szemből, és persze lehetőleg egyszerre támadják, mert elég sokáig tölt, de természetesen mind szemből rohanta le, ott is pusztult el rajta szinte az egész jobb oldal.
Tiszta terminátort csináltak a bélából, ha berakja top tanknak (márpedig berakja) és kedvező neki a terep, de ahogyan hallom meg látom még a tízeseknek is fejtörést okoz.
Az is lehet, hogy ez egy kísérlet, ahogyan a wg képzeli a nehéz tankok erősítését. Arany lőszer sem igazán használható ellene, a chi-ri egészen biztosan nem lövi ki szemből, mások talán.
-
Patrick76496
őstag
Grat! Ugye mennyivel jobban megy a nagy csővel?
(#16746) mcwolf79: Scrapyard melyik pálya? Amúgy randomban kib@szott nagy szívás light tankkal játszani. Inkább viszem Stronkholdba a WZ-t, ott nagyon nagy poén vele menni.
(#16779) diegho: Jó az 50B ahogy most van hagyják békén. Pont illik a játékstílusomhoz, gyors és távolra is jó.
(#16785) psycroptic: [link] Én is pont ezt akartam linkelni.
- - - - - - - - - - - - - -
- Caernarvon 5427 sebzés, vereség. Egy KT-val, egy JT-vel és egy SP-vel kerültem szembe. Mindhármat egyedül lőttem ki full HP-ról.
- Random magyarok: Első kép | Második kép
- Napi S3ALclubber:
- T-44 4445 sebzés, vereség. Sokáig gold volt betöltve, vártam, hogy jöjjön a Type 59, de végül rengeteget másra kellett ellőni.
- Nem értem, a két bekeretezett játékos miért van egy klánban?
- Csak én érzem úgy, hogy kicsit túl OP lett a Béla? 293 pen kicsit beforgatva 3-ból egyszer vitte át. Akkor inkább buffolták volna a lövegét, ez a haspáncél egyszerűen nevetséges... -
diegho
nagyúr
Mire ezt beállítom esik a WN-em 2k-t az tuti. Felraktam, buzi ikonok, nem tudtam hogy van arty, volt. Újraraktam, xvm és ikonok nélkül, mapon rövidített nevek. Azt írja 100. Na mondom az mi? E100 volt... nem kellett volna megnézni. Majd holnap tökölök vele, mert hamarosan kezdődik az utolsó cserkész, az meg kötelező darab
-
diegho
nagyúr
Beszélgettem a supporttal, ők se láttak semmit a pingplotter-nél, ami gond lenne. Azt mondták töröljem a res_mods 9.2 mappát az összes mod-al. Nos nem volt fent mod, tehát üres volt a mappa, gondoltam leszedem újra. Feltettem máshová, más nyelven és láss csodát most jó a ping. Fogalmam sincs mi volt a baja, mert amikor először írtam ide, akkor szedtem le az egészet, a win is elég friss, szóval nem értem.
Közben viszont a modokkal gondom lesz, mivel akinek a packját használtam, leállt a pack csinálással, kellene nekem map, amin látszanak a tankok nevei és egy jó dmg panel, mást nem használtam eddig sem.
-
emre
veterán
Ezzel csak ilyen tili-toli csatákat lehet menni, ahol beállok hulldownba aztán várom hogy jöjjenek rám.
Ha menni is kell alig tudok sebezni.Máskor meg úgy szétcsapják as tornyom hogy mekkenni sem merek, most meg 3280 sebzést védett ki a páncálja. Nem értem ezt a gépet.
replay
(az xp és a kredit az event miatt nem egyezik a képen)
(#16672) Timyyy
Azért érdekes hogy neked majdnem 57%-os wined van amíg nekem nincs 51% kép
-
Patrick76496
őstag
Öld meg azokat, akik lefoglalják a sok jó avatart.
Pedig nincsen sajna, amíg nem lesz új laptopom szerintem ki is lesznek kapcsolva. Esetleg Emrét kérdezd meg, neki biztos megvan. Ruinberg volt a map, tegnap volt a kör.Egyébként nem történt semmi különös. Lenti oldalról indultunk, kimentem sniperkedni a nullás sorra, aztán ahogy haltak az ellenfelek, előrébb mentem a D-E sorig. Utána lőttem a basecamper Object-et, meg aki jött felénk a 6-7-es oszlopból. Amúgy nekem sem nagyon megy vele, nem tudom, hogy fogom az átlagsebzést 2400 köré felvinni. Ha lenne -8/-9-es gun depression-je, akkor nagyon jó tank lenne.
(#16225) LZs?!: Igazad van, rosszul emlékeztem.
De a lényeg az, hogy a VK3001H-n nagyon jól szuperál. A gratulációt meg köszi.
Visszatérve a replay-ekre:
Ha be lennének kapcsolva, akkor most egy brutális lövést linkelnék be videó formájában. Tegnap elkaptam egy ~400 méterre full sebességgel száguldó T20-at SU-152-vel, 1000 HP-ja bánta. A baj az, hogy Emre replay-éből nem látszik a T20, miközben megy, csak miután már eltűnt belőle az ezres. Sajna az 500m-es négyzeten kívül volt, hiába raktam fel a freecam modot, nem értem vele semmit.De mivel csak a kép hiteles, úgy sem fogja elhinni senki, ezen most ne vesszünk össze.
OFF: Amúgy elég szigorú ez az avatar rendszer, kár, hogy pl kocsit nem lehet kirakni.
-
-
Patrick76496
őstag
Ha jól emlékszem a WZ-n kívül minden másra azzal lőttem, de utóbbit biztos AP-val.
(#16017) Enzolord: Hehe. Emlékszem régen én is írogattam ilyeneket, amikor még anno zöld voltam. Ha kicsit jobban felbasztam az agyam, akkor olyanokat is, hogy nolife unicums, stb.
Amúgy Spin Tires-ben a ZIL kisteherautóról mindig a commanderetek neve jut eszembe.
(#16102) Stigma.HC: Reakcióm képekben kifejezve: [KÉP1] [KÉP2]
Basszus az rengeteg azzal a szarral, annyit még olyan tankkal sem mennék, amit szeretek. Amúgy az első szám gondolom az átlag tiert jelöli a playerspanel-en, az utolsóra nem bírtam rájönni. Az mi lenne? Egyébként látom te sem spórolsz újabban modokkal (de nem baj, jól teszed
).
- Szomorú, hogy T10-ben a csapat 2/3-a a felét sem tudja lesebezni annak, amit én csinálok light tankkal.
- 50 120 stronk. Cucuska tudja bizonyítani, hogy mennyire jó ez a tank sidescraperre, legalábbis tanúja volt, hogyan pattintom le magamról így a T10-es lövegeket. -
bullseye
addikt
Eeeegen. No én olyankor pl. nem válaszolok.
Ha rosszabb napom van, akkor elküldöm keresőzni, de még akkor sem úgy, hogy utána 2 napig az legyen a téma, hogy ki hogyan fogalmaz (persze azért van aki eléggé rustleezi a jimmymet, de igyekszem ignorálni). Elég kontraproduktív ilyen szempontból tömören ám bunkón írni, csak mert siet/ideges az ember...
Szóval Diegho ilyen. Meg lehet szokni és kész. Néha úgy tűnik, hogy ő kifejezetten élvezi a konfliktusokat amiket ezzel okoz, hát akkor miért ne legyenek.
-
törölt tag
"azt, hogy valaki őszintén, a dolgok nyers - néha fájó valójában - megfogalmazza a véleményét."
Ezzel szerintem semmi gond nincs, mert ezt egy normális ember nem veszi zokonA gond ott kezdődik, ha valaki (a vélt) felsőbbrendűsége teljes tudatában tahómód ledorongolja a másikat.
Van aki ebben is super unicum. -
Patrick76496
őstag
Viszont a T-44-nél sokkal kisebb az esély, hogy berakja T10-be, plusz nem HEAT a gold lőszere. Najó bevallom, azért is ezt vettem vissza, mert ezzel már nincs hova lerontani az átlagsebzésemet, mert az ezret sem éri el.
Azért remélem elébb-utóbb ezt is megcsinálják majd HD-ba.
(#15955) Mogyesz75: 1366x768. Ha jól emlékszem nem volt fent semmi erőforrás zabáló mod és akkoriban talán még az sem volt szokásom, hogy 30-40 weboldalt hagyjak megnyitva a háttérben. Mondjuk a te procid újabb és erősebb is. Na de mindegy, a lényeg az, hogy most jól fut.
(#15958) mcwolf79: Csodálkoztam is, hogy csak ilyen kevés köröd van, te sem vagy már annyira új itt a fórumon, többre emlékeztem. Nekem meg pont az M6 tetszett.
- - - - - - - - - - - - - - -
A kép címe: ÉDES A BOSSZÚMás: Aki rajta van ezen a képen, tudja milyen versenyen voltam és nyertem meg
-
emre
veterán
mod: ez nekem más miatt van, amit csináltam eddig azt az alábbival követtem el:
-
törölt tag
-
törölt tag
Én imádom Sand Rivert és Erlenberget, mind támadásban, mind védelemben.
Egy időben annyit adta a játék, hogy kénytelen voltam megszeretni őket.
Sand River szerintem az egyik legjobb kreditfarmoló pályám.
A csigaszemnek hála, általában még heavyvel vagy td-vel is összehozok annyi spottot mint a egy átlagos scout. -
Bingisz
addikt
Nem tudom, de valamiért mostanában kicsit elment a kedvem a WoT-os fórumok olvasgatásától.
Lehet azért, mert már semmi érdemi információ nincs rajtuk?
De komolyan, régebben, ha megjelent a teszt, napokon keresztül ment a folyamatos helyzetjelentés az újdonságokról. Most meg mi megy?
FU WéGé nem lehet átmenni a tehervagon ütközőjén. FU WéGé mocskos pénzéhes banda. FU WéGé ezért. FU WéGé azért stb....
De nem csak itt, hanem mindenhol. -
TESCO-Zsömle
titán
-
emre
veterán
A löveg kicsit franciásan lassan szűkül, de még így is jobb mint a többi eddig és még csak a középső cső van rajta, a nagy szerintem jobb lesz nem is kicsit. Mobilitás, ágyú oldalirányú kitéríthetőség, front páncél jó, gun depression nincs. Persze ha nem teljesen hülye az ellenfél a kupolát itt is belövik, de kellő távolságból kicsi riszával sokat bír. Ebben a csatában is 2840-et pattintott. Alig várom a nagy csövet, hogy komolyabban is oda tudjam tenni magam, mert ezzel 1400 körül tudok csak átlagban sebezni, és nem merek kiállni a nagyobb vasakkal, mert ha 300 alatt lövök beléjük nem vesznek komolyan.
-
KisApám
addikt
ÉS TE tisztában vagy azzal, hogy ez egy LASSÚ tank, arty mágnes,
és az elsődleges az álca és a 6. érzék???
Nem költöm a kreditemet ara, hogy átmahináljam a SKILLeket most, feleselgesen.
Így is lehet aratni.
És igen, tudom, a BIA csak akkor műxik, ha mindenkinél 100%.
Majd a parancsnoknál átrakom a legvégén az álcát BIA-ra, ha a többieknél 100%.
Javítás felesleges rá, 100-ból 2-szer van átlagban pl. lelánctalpazás.Köszönöm, hogy engem tudatlant, íly kedvesen felvilágosítasz, és megmagyaráztad,
hogy ezen a tankon mi a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest