- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Tomi0703 #23824 üzenetére
Neeem, azzal sztem nehéz lenne.
Egyébként az E5 a jó válasz. Ebből is látszik milyen frankó kis tank ez. Minden tekintetben van nála jobb, de úgy semmiben sem olyan rossz. A legtöbb T10 heavy-nek van valami hátulütője. Némelyik lomha, némelyik ágyúja nem a legjobb.
Az E5 semmiben sem kiváló, de majdnem mindenben jó. -
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Tomi0703 #23522 üzenetére
Rosszabb álca értéke van, mint a T25/2-nek. Ehhez jön még a lassúsága és a szar ágyúkitéríthetőség + papírpáncélja is van. Stock állapotban pozitívumként csak a -25 gun depet tudom mondani.
T25/2-vel hamarabb meglövöd a 4k sebzést szerintem.(#23519) KaLeun: Nem értem, hogy ez miért is probléma?
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Tomi0703 #23078 üzenetére
@Tomi0703
Elnézést, lehet, hogy félreérthető voltam: jobb egér gomb folyamatosan lenyomva tartva.; rögzíted vele a célkeresztett az adott irányba, a tank mozgásától függetlenül (kivéve pl. TD-k a kitérésen túl).
Nem autoaim-ként dobod rá a cél közepére, hanem kicsit félrehúzva, így nem "ugrik rá".
-
emre
veterán
-
joergie
őstag
válasz
Tomi0703 #23081 üzenetére
nem az általam írt mod. nem tudom mire gondolsz. nem írok modokat, és nem találtam olyat ami tökéletesen kielégítené az igényeimet, de ez megfelel. nincs hang, cserébe viszont kiírja a célzott tank típusát a célkereszt alatt sárgával. emellet használom az armor penetráció indikátort, tehát a célkereszt piros, narancs vagy zöld vagy fekete attól függően hogy nem tudom átütni épp, talán át tudom, valószínűleg át tudom, vagy takarásban van. tehát ha nem fekete, van rálátásom az ellen tankjának sulypontjára(gondolom oda céloz).
Úgy néz ki, hogy kattintok bárhova jobbgombbal, az ágyú ráforog a spottolt tankra, és követi. lőni én lövök jobb gombbal.
Sokmindentől függ, hogy pl mozgó tankra érdemes e rálőni. toronyforgás, skulo sebesség, ellenséges tank távolsága, sebessége, mérete, páncélja. pl centurion tier9el bárhol bárhonnan eleresztem ha zöld, mert jó a toronyforgás, jó az átütés és irdatlan a skulo sebessége. -
joergie
őstag
válasz
Tomi0703 #23078 üzenetére
aimbot vagy ilyesmi. nemtudom, az újat nem tudom hogy működik, én egy régebbit teszek rá az aslainmodokra mindig, azt tudom hogy működik, az azt és úgy csinálja, amit én akarok. Legális? nemtudom. Hivatalos wot eu forumon találtam november elején. korábban ebben a fórumban linkeltem is, keressétek meg
itt keressétek
-
joergie
őstag
válasz
Tomi0703 #23071 üzenetére
Én olyan autoaimet használok, hogy bárhova kattinthatok, a kattintáshoz viszonyítva a legközelebbi spottolt tankra viszi az autoaimet, tehát nem kell az ellen tankra kattintani, nem kell a sziluettet keresni, nem kell forgatni a kamerát hozzá , hogy ráláss, bárhol bármikor ráviszi. Lehet ő is ezt használja.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Tomi0703 #23051 üzenetére
Sajna az egyetlen egy angol vasam amivel csinálhattam ... plusz az egyetlen egy farmoló tankom.
Mondjuk meglepően könnyen ment vele, a német ággal ellentétben itt a sebzés jött lassabban.
Az orosz küldetést is egyedül a KV-85-el tudom csinálni. Lassan az is kész van, bár közben az IS is "kigyűlt".
A többi nemzetbe meg bele sem fogtam ....(#23054) Tomi0703
Lassú, de mégis vannak esetek amikor a csapattársakhoz képest gyors vagyok.
Felderítő kitüntetés, 2,5levadászott arty (a 3.-at egy tolvaj lenyúlta, hála ennek a marad az ellenségen 0,0001hp marhaságnak ...).
-
dfsz34
őstag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Tomi0703 #22890 üzenetére
Akinek nincs gondja az AMD/ATI vga kártyákkal kapcsolatban annak jó választás lehet, mert fajlagosan olcsóbbak, de mindenkinek ajánlom figyelmébe egy örök érvényű idézetett:
"olcsóbban is beszerezhető. Cserébe nincs CUDA/PhysX ill. egyéb járulékos jóságok, amik nV oldalon tapasztalhatók (~0 driverpara, microlag-free lét, stb.)"
.
Az is elterjedt nézet erdei körökben, hogy a WoT játékmotorja nagyobb barátságban van az NV kártyákkal mint az AMD/ATI-kkal. Írásos dokumentum nincs, nem kell elhinni, meg kell tapasztalni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Tomi0703 #22887 üzenetére
Szerintem a GTX460/1GB korrekt ajánlás azoknak akik főleg WoT miatt vennének használt VGA kártyát 20.000 Ft alatt és közepes-márkátlan táppal rendelkeznek. Legalábbis én nem ismerek ellenérveket abban az esetben ha a játékos nem akar AMD/ATI VGA-val nyűglődni.
.
460/1GB-ból már 15-16 Eft-ért is kifoghatók jó vételek, nincs széria hiba, nem tudni róla hogy korán halnának, megjelenéskor egy népszerű és stabil népkártya volt. Bolti garanci valóban nem valószínű. -
-
hpeti84
csendes tag
válasz
Tomi0703 #22351 üzenetére
Szia Tomi. Én is hasonló helyzetben voltam mostanság, ezért szeretném megosztani veled a tapasztalataimat, hogy mire jutottam.
Nekem van egy spm. Bár nagyon tettszik és jól is jön a legénység miatt, a lassúság és az alacsony átütés fusztráló tud lenni.
Cserébe a páncél az vicces... És az ágyú kezelhetőség az egy álom. Nomeg a gold skúló kapott egy elmebeteg átütést.. Bár azt igyekszem a végszükségre tartogatni.
Én nem vagyok túl jó játékos. Nekem kellett vagy 150 csata mire Megtaláltam a helyünket a térképen.
Azóta jól hoz. Addig szenvedős volt. A jó legénység kell bele.Aztán vettem egy fcm-et.
Merthogy az sp-ből levont konzekvenciák után nem akartam lassú tankot(ez ejtette ki a T34et is pedig az amcsi heavy vonalat nyomom).
Az az igazság hogy nagyon nagy lehetőség van a tankban a sebzésre, de ezt ki kell hozni belőle.
Elég speciális a stílusa.
Nekem még szoknom kell. Egyenlőre szar vagyok vele. De ha elkapom a fonalat akkor nagyon adja a pénzt.
És nem annyira "melós" mint az sp.
Tulajdonképpen egymás antitézisei az ágyút leszámítva. Az nagyon hasonló.
Csak a francia nagyobb átütést kapott ugye. Annyit még hozzá tennék hogy a franciához nem volt legénységem.
De most jöjjenek a számok.:
http://www.vbaddict.net/progress/hpeti84-eu-e221703e5c9bb426d95507ebb53f2aaa/usa-2/t26e4-superpershing-52http://www.vbaddict.net/progress/hpeti84-eu-e221703e5c9bb426d95507ebb53f2aaa/france-4/fcm-50-t-250
Ha gondolod nyugodtan böngészd át az egész profilt. Van még benne pár kissebb szintü prém tank.
Remélem tudtam segíteni a döntésben.Üdv. Peti
-
mrszitya
senior tag
válasz
Tomi0703 #22351 üzenetére
Bár nem túlzottan drága, és tényleg lehet vele szépen keresni, én biztos nem venném meg még egyszer SP-t. (Pontosabban szerezném meg, mivel a tavalyi küldetés-sorozat teljesítésével került a garázsomba.)
Nem rossz tank, de nem sokkal izgalmasabb vele az élet, mint egy lassú TD-vel igazából. A pocsék dinamikája, valamint a kis átütésű ágyúja miatt messze van a Hellcat-től és társaitól élmény és a sebzési hatékonysága tekintetében. De ezt úgyis sejtheted.
A frontpáncél kiválóan tud működni (néha), ez a mentsvár és néhanapján szórakoztatási faktor az esetében. No, meg a tierlimit a szerencséje még. Anélkül...Kereseti szempontból, viszont nem rossz vétel azért. Vbaddict bevételi statisztikáit nézve, ő is az élmezőnyben van. Egy 106 meccses ciklusról van adatom, ez alapján jómagam kétszer annyit kerestem átlagban vele nettóban (prém. nélkül játszom), mint ami a statisztikában jelenleg szerepel (az is prém. nélkül értendő nem mellesleg).
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Tomi0703 #22353 üzenetére
Én nem futok 100K-s köröket. De mondjuk 2000 dmg nem ritka.
Prémmel ez netto 50-60K között van T34-el és JT-vel, sérüléstől és lőszerhasználattól függően.
3K felett már jönnek a 70-80K-s körök.
SP-ről nem tudok nyilatkozni.
.
TOG és T14 is tud ennyit hozni 2K+ sebzéssel, csak azokkal nehezebb ennyit összelőni.
t3-as prémekkel kb. 20K nettó egy csata, ott csak elbénázni lehet. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Tomi0703 #22166 üzenetére
Ez az utolsó esély rejtett ficsőr.
Nem dokumentálták, de emléxem volt egy idő amikor nem volt ilyen, aztán behozták, sokan csodálkoztunk rajta - fórumok tele voltak ezzel a hülyeséggel, majd megszoktuk.
Egyébként enélkül mi értelme lenne annak a gyorstöltös képességnek?
Elötte elvétve se lehetett látni 10% alattira lesebzett tankot... kellet egy ficsőr hogy legyen. -
fsb1000
nagyúr
-
válasz
Tomi0703 #21784 üzenetére
Hát megértelek....
Már egy rosszul időzített mikrolagg is nagyon zavaró, a kifagyás meg grrrrr. Szerencsére a netem az elég jó és stabil.
Milyen modok vannak fent, valami pack? Én a jacktor packal játszok és hibátlan. Bár ahogy olvastam az elején voltak vele gondok bőven. (még csak egy napja van 9.5 de már a 10. verzióju a pack) -
-
h1mpi
félisten
válasz
Tomi0703 #21494 üzenetére
Én se, bár a VK3601H-nak is kellett egy 50 kanyar mire élvezni tudtam. Annyi még, hogy a Tiger I-en alap motor van még, de gondolom az annyit nem számít.
(#21495) [HUN]Dani: igen, nem rossz így se csak ma nem adta. El se tudom képzelni milyen jó lesz a fullos ágyúval.
Meglett mára elég is a lagos szerverekkel együtt még egész jól jöttem ki, bár milliomos nem lettem
-
_ZILL_
csendes tag
válasz
Tomi0703 #20597 üzenetére
Tomi!!! Ez felháborítóan gyenge teljesítmény egy KH tagtól! Ahogy Enzo mondta, megyünk majd veled szakaszban, hogy feltornásszuk azt a statot. És hogy tiéd legyen a top sebzés is a csatákban, majd tolatva rammoljuk az ellent Enzoval, amíg te szedegeted őket kicsit távolabbról.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Tomi0703 #20597 üzenetére
Még amikor ratyi gémer voltam akkor fejlesztettem ki és vettem meg. Csak a tornyot fejlesztettem ki rá aztán ment a levesbe és visszavettem az IS-2-t. Ennek már jó ideje, de most vissza kell, hogy vegyem, mert ezen akarom kihúzni a WZ-120-ra az ágyút. Ha ez megvan dobom is kifelé, mert szerintem ratyi. Szemből csak akkor pattan, ha balfasz az enemy. Oldala is papír, ezért nekem az IS-3 jobban bejön. Az is papír szemből, de legalább odabaszós ágyúja van és lehet trükközni az oldalával.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Tomi0703 #20398 üzenetére
Miért kéne beírni?
Szerintem nem kell.
Viszont azt tartom egészséges szemléletnek, ha kilőnek és beírják hogy bocsi, akkor 100%-osan azt gondolom őszinte reakció volt az ellenféltől, mert pl. ismeri a nicknevem, vagy mert magyarok vagyunk.
.
Azért fogom azt hinni, hogy nem szívatás, mert nekem nincs olyan indíttatásom, hogy bárkin gúnyolódjak, vagy rúgjak bele azután hogy kilőttem WoT-ban, ezért aztán reflexből nem azt gondolom hogy szívatnak és így képes vagyok normális emberi módon lereagálni a történteket.(mint a többség)
Pl. egy OK-val vagy np, vagy valami hasonló... mert a másik játékosról is azt feltételezem, hogy normális mint én, nem pedig azt hogy egy genyláda. -
h1mpi
félisten
válasz
Tomi0703 #20142 üzenetére
Én meg olyan típus vagyok, aki nem szívesen adja fel. Ez eddig be is jött, mert előbb-utóbb fordult a kocka. Persze még mindig nyomom, de folyamatosan kikapunk én meg nyomom a 3K-s WN8 köröket. 15/2-nél tartok eddig. És mondom nem is vagyok ideges, mert jól játszok csak nem nyerünk.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Tomi0703 #20056 üzenetére
A KV-4 volt az egyik olyan 8-as tank, amelyiknél egy másodpercig nem gondolkodtam, hogy megtartsam
Néha beadott 1-2 jó kört, de nem volt egy élmény játszani vele.
Az ST-I már jóval szimpatikusabb, de az E-75-ről kellemesebb emlékeim voltak. Az IS-4-ig azonban jó szolgálatot tesz majd -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest