- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Enzolord #40138 üzenetére
Nálunk falun 3 internetszolgáltató van, ebből csak egy vezetékes. Az enyém a településünkről sem vezetéken viszi a netet de nemrég beszéltem velük ping problémák miatt és akkor mondták, hogy pár hónapon belül szeretnék összehozni a települések között a kábeles összeköttetést és az egy éves tervben van az, hogy településen belül is kábelen menjen a net. Nem hiszem, hogy nagyon nyaggatnák őket a gyorsaság miatt, nekem 20/6-os net van, egy gép van rákötve de nekem bőven elég. Délelőtt játszottam, 50 körül volt a ping.
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #40045 üzenetére
Biztos csak sznájpolsz vele. Asszem beszélnem kell a mestereddel.......
Azt én csak a csaták elején szoktam, amíg fel nem térképezem hogy az ellenfélnél mi merre van. Utána belevetem magam a sűrűjébe. Közelharcra jobban fizet.Ja, ha végképp nem megy esetleg kérd el Szbalogh modpakkját.
-
zolika15
tag
válasz
Enzolord #40040 üzenetére
Meg jo hogy meloban vagyok es csak este tudok jatszani a hetvege meg ratesz egy lapattal, AX-el annyit megyek csak amig a 750xp meg lesz es a tobbi kor alacsonyabb szinten inkabb huzom azokat a tankjaim meg ha nem is lovok veluk 3000-es koroket, mellesleg kicsit jon a kredit is, ahogy Szbalogh mondja!!
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #40042 üzenetére
Valamit rosszul csinálsz.
(945xp, csak hogy korán reggel ne kelljen osztanod)
Mivel ma nincs gold-os küldi, lehet ennyi is volt mára.
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
Enzolord #39844 üzenetére
Ez a VK Béla mikor nem volt még meg, olyan volt a csatákban, hogy senki nem tudta belőni, KELLETT!
Most hogy meg van már, mindenki belövi, még akkor is ha nem célzott lövést ad le, csak kapásból tüzel!
Szívem szerint ELADNÁM a **csába, de lehet, hogy meg is fogom tenni.(#39849) rlazol: HM ejnye Laci, de tudatlan vagy
(#39859) emre: nem nagyon van hibája szerintem! Persze nem kell előre rongyolni vele rambózni!
(#39871) +SoulRiever-: sok idő nem telt el a csatából!
Jól látom, hogy még spottolva sem voltál!?
(#39893) zolika15: el ne add, mert megbánod! Nagyon jó gép, összehaverkodtok és szeretni fogod!
-
szbalogh
addikt
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #39387 üzenetére
Egyszerűbb: írj egy blogot hogy utálod az AW-sokat, az artystákat, a stathuszárokat, a magyarokat meg egy kicsit a külföldieket is. Aztán oda posztolhatnának kedvükre.
(#39389) h1mpi
Tévedésben vagy.
Ott még nem bukott meg a házigazda, és ha kell irgalmatlanul törli a megfelelő posztokat. -
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #39203 üzenetére
Jaj, ne. Sose felejtem amikor először mentem vele T6 csapatban. Talán Bingisz is ott volt.
Azzal kezdtem, hogy az orosz gépekkel senki sehova egyedül. Két perc múlva kilőtték, mert ő azt hitte hogy megmutatja jobban tudja.....közben meg spotolva sem volt az ellenfél.ddt.....? hát azért aktív tagok kellenének.
Vagy lehet itt is az lesz mint a Hoax-ban, hogy van egy parancsnok, egy helyettes, egy toborzó a többi meg field commander.(#39202) diegho
Azért ez nem volt vicces.
(#39204) rlazol
Persze.
(#39205) h1mpi
A kán név már megvan (de titkos), te meg ki vagy rúgva
Változtass nick-et ha be akarsz lépni.(#39206) Stigma.HC
Taragas klántag.
Nem akarom gyengíteni a "keltető" klánt azzal hogy elcsábítjuk. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Enzolord #39175 üzenetére
Csak neked , csak most : Mr Scheff
Jah és napi hitvallás : "Neked is ugyanakkora valószínűséggel lesz fos csapatod, mint az ellenfélnek. Itt TE vagy a döntő tényező, mert mindenki egyenlő módban kerül bele a játékba. Ha jobb vagy az átlagnál, akkor nagyátlagot nézve segíted a csapatodat. " Egy könnycseppet elmorzsoltam a szemem sarkában ............
-
törölt tag
válasz
Enzolord #39101 üzenetére
Szembe találkoztam egy E75-el a minap. Én a jpantjer 2-ben ücsörögtem redshire-ben. A domb mögül csak a kupolája volt látható, amit a 88-as löveggel szépen csipegettem. Gondoltam is magamban, hogy ez így nem lesz jó, mert ha belém durrant egy nagyot, mehetek kukoricát törni. Erre csak belém durrantott valami 92-öt! Ez meg mifene? Megint csipegettem a hp-jából, majd most már szándékosan mutogattam magam. Jött is a keringőre felhívás: megint kb. 100-at sebzett. Aha, szóval HE-vel lődözik. De miért?? Simán kicsontoztam, pedig előtte csokiztam tőle.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Enzolord #39074 üzenetére
Gondolom az előkészület és nem biztos , hogy hiányzik neki amit kapnak chat-en a streemelők
Amúgy megnézném én is sőt az aktív PH-s bigád biztos nézné aki mást mond az hazudik ,de én nem adnék ezért pénzt ! Úgy értem úgy általában nem adok , tehát ez nem ellene szól . -
válasz
Enzolord #38997 üzenetére
Úgy tudom, hogy szigorítottak, meg egy fél éve is volt hasonló esetem. Volt olyan napom, hogy 50 csatából legalább háromszor lőttek meg, és én ezt szívesen viszonoztam. Azért is akarok nekik írni, hogy legközelebb ne három naposat vagy egy hetest kapjak.
És nem, a T-10-re nem áll rá a kezem. -
emre
veterán
válasz
Enzolord #38983 üzenetére
Ja vagy úgy.
Hát igen, van baja, de már megszoktam. De a legénységem sincs nagyon van elkényeztetve benne.
Most ilyeneket húzok, hogy legalább a hatodik érzék legyen a parancsnoknak. Még a wz120 és a PTA és a cent 7/1 vissza van. Ezekből mind a 10-es gépbe került a legénység, de sem eladni nem akarom őket, sem a legénységet visszatenni. -
Lanash
senior tag
válasz
Enzolord #38816 üzenetére
Akkor kijelenthetem ismét, hogy noob piros tomato vagyok! Nekem ez volt eddig a legtöbb. Átlagban 1300-1800 körül tudom hozni. Az IS-is ugyan ez illetve az AMX M4 45 is. Vagy én vagyok nagyon béna vagy nem jó tankokkal játszom vagy nem tudom. (Bár inkább én vagyok béna)
-
emre
veterán
válasz
Enzolord #38809 üzenetére
Mondtam már, ha nem figyelsz sose lesz belőled rendes troll.
Más:
Úgy döntöttem, beletojok...nekiállom húzni a PTA-t, hogy legyen hatodik érzék a parancsnoknak. -
emre
veterán
válasz
Enzolord #38776 üzenetére
Szerintem jó, de az egész egy kibaszott lőszerrekesz.....piszkosul érzékeny
Jól hozza a pénzt, mobilis, jó az átütése, egy bolhafaszányival jobb camóval, vagy kisebb testtel már op lenne
A többi prém tankommal azért nem szeretek játszani, mert vagy lassú, vagy szar a célzás idő, és az átütés. Ebben a háromban az fcm és a cdc kivételes a prémiumok között.Eddig a bat legénységét húztam benne, és ha végre meglesz a t55 akkor az amx30 csajaival fog menni, amik egy az egyben passzolnak hozzá, és nem kell majd pótolni a legénységet.
mod:
ja hogy neked....neked teljesen mindegy
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Enzolord #38762 üzenetére
ÓÓ nézd mit találtam :LOl-rúzsos ajkak kerek didkók
Szerintem át fogok pártolni , mert ezt jobb nézni mint Linkint
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Enzolord #38718 üzenetére
A knédlizabálók tanjait még nem szereztem be ,de nem is tervezem .Így is van annyi tankom . Most , hogy kaptam még egy hónapot a Centúrion AX kihúzására így lehet jobban ráfekszem és ott van még a T54 is amivel csak egyszerűen szeretek játszani .
T95-el nem is szabad rohanni nagyon megfontoltnak kell lenni
A csata első percében érdemes megvárni merre bukkan fel az ellen és arra indulni , mert vagy nem marad demázs vagy egy T71 analizál meg gyorsban ...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Enzolord #38715 üzenetére
Rettenetesen utáltam azt a hetes franszia arty-t ,de a nyolcas már sokkal jobb lesz . Viszont állítom , hogy a hatos amcsival többet lehet összelőni mint a nyolcas franciával. A T9 is csak azért van meg mert lehet vele csinálni a küldiket ,de olyan nagyot havonta egyszer sebzek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- SSD - WD Blue SN580 NVMe 1TB eladó - 1órát ment
- Dell Latitude 5300 Touch / i7-8665u
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest