- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496 #12626 üzenetére
Látom a foch-al te sem bírsz 1700-1800 wn7 felett menni tartósan. Én nem bírtam tovább és beletoltam szabad xp-t, hagytam eleget a tortoise nagy ágyújára, más nem kell mostanában, akkor meg minek szenvedjek a foch-al. A legalja kilences TD szerintem.
A másik, hogy mivel az elején jó a páncél, főleg ha rázza az ember, ezért az első pattanó után (sokan már előtte
) aranyat tölt mindenki ellene.
(#12634) sebijani1982: én felemeltem az arany mennyiséget a tankjaimban és ha valaki arannyal lő rám, tőlem is azt kapja a következő lövésnél. Epic, amikor a tisztán arannyal lövő E100 visong, mert én meg arannyal belövöm az arcát
Ezzel együtt az igazán érthetetlen, amikor puha tankokra vagy az oldalát mutatókra lövik az aranyat. Teljesen értelmetlen dolog, de szinte érezhetően terjed az arany lőszer. Vannak csaták, hogy a sebző találatok közül egy nem arany, volt már olyan is, hogy mind az volt.
Az is csak duma, hogy már be volt töltve, mert akkor meg egy elég ostoba játékossal állunk szembe, aki nem lát ennyit sem előre, hogy az ellenfél beforog majd vagy például vonul és az oldalát mutatja. Jó, T95 ellen én is aranyat töltök, mert már közepes távolságról is szuper pontos ágyú kell a gyenge ponthoz, de Maus, E100 ellen csak a bénák töltenek. Pont tegnap T57-el vagyok, meglőtt egy másik T57 arannyal. Írom neki, hogy normális, aranyat lő rám? Mire nem elég neki 258 pen? Azt írja, hogy az E100 ellen, wtf, akkor gyenge pontja van elöl az E100-nak, mint az ólajtó és nem rejtegette, mert noob volt a szerencsétlen.
-
Atlantis
veterán
válasz
Azért ez a "gold ammo"-helyzet tényleg kezd durva lenni. Mikor "sárga és zöld" játékosok T10 TD-vel is csak ezzel lőnek, az már tényleg szégyen...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Egyik sem labdába rúgós kép, ennél sokkal durvábbakat is hozott már össze a sors, elvégre az MM nem balanszol játékosok alapján.
A legdurvább pedig azt kimondani, hogy ezzel a teljesítménnyel nettó 200k bevételt tudtál csak termelni.
HoS-hoz meg annyit, hogy ezen játékosok zöme olyan komolyan veszi a játékot, mint ha az élete lenne, ez pedig hasonlóan erős reakciókat is vált ki. Igazából bárki lehet forrás, aki saját kudarcát nem képes/hajlandó feldolgozni. Volt kék játékos, aki 12-4-es állásnál kezdett el ordítani, mikor kilőtték, hogy mind veszíteni fogunk, meg mekkora núbok vagyunk, bla-bla-bla... Volt hátra 3db negyed HP-s tank....
GAN-téma meg állandó. Amióta ennyire elérhető -de az utóbbi időben még inkább- iszonyúan nagy baj ez. Mikor én elkezdtem pár hónapja, ilyen gondjaim nem voltak, de ma már 2-es tier-be nem tudok lemenni pedotankozni úgy, hogy a csapat fele ne gold-dal lőne. A heavy-knek gyakorlatilag semmi értelme, mert aki goldot tölt, az akárhol átlő bármivel, ugyanakkor viszed magaddal a nehéz páncélzatot, ami így inkább csak teher, mint védelem. Iszonyúan le tudja rontani a játékélményt, mert a használóját elpuhítja a nagy átütés kényelme, miközben a javuló statisztika abba a hamis illúzióba ringatja, hogy tényleg jó játékos. A másik oldal meg minden tudása ellenére is védtelen... Nem marad más, mint az ágyúk csatája. A jobb DPM győz...
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #12576 üzenetére
A bekeretezettnél már csak a HAMI toborzója jobb. A múltkor én is belefutottam egy ilyenbe, meg is kérdeztem, hogyan támaszthatnak ilyen extrém magas követelményeket
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #12576 üzenetére
Az WZ-132 volt, nem a 131
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #12546 üzenetére
Valóban... gondoltam mindenki sejti, hogy szemből nem lövök KV-2-vel HE-vel egy Mauson ennyit
-
KISDUCK
addikt
válasz
Patrick76496 #12492 üzenetére
Oké köszi, majd akkor ezeket pakolom rá. Most álcaháló csak azért van rajt, mert abból volt depóban.
Mellik lőszerrel értél el jó troll eredményeket?
Borote és Bálint OS:
Ebben az esetben tényleg több haszon származhat a dvga-ból, legfőképp a single channel miatt, lehet hogy itt még az igp plafonon van a terhelés alatt.
Le kéne tesztelni, hogy igp nélkül, hogy bánik az apu a tdp-vel. -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #12492 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #12449 üzenetére
Gyönyörű lövés! Bár a KV-2 VS Maus - 1008 HP-t még nem érted el
-
KISDUCK
addikt
válasz
Köszi az infót.
Majd el is felejtettem, hogy te milyen felszereléssel használod? Nekem most elfekvőben csigaszem és háló van.
Az eddigi nehéz tankjaimra repesz páncélt, töltésgyorsítót és szellőzőt raktam. -
kicsitrash
aktív tag
válasz
A trollgun gyakorlatilag majdnem megegyezik az e100-amon levő 150-es löveggel... (gondolom csak repesszel használod, és sebzés illetve átütés szempontjából nézem) tűzgyorsaságban elmarad, mert 2,5-öt lő és nem 3at...
De ha nekem megfelel tier10-ben, akkor Neked is elmegy a hatos tankra -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #12387 üzenetére
A Napi beteg állat a túlzott kv-1s fogyasztás miatt?
-
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496 #12387 üzenetére
Azota felkerult ra a top gun is, de ez nem elorelepes a Cromwell top gun-jahoz kepest. Egy elonyet talaltam, a torony lapos, es a Cromwellel ellentetben van rajta lovegpajzs. Ha el tudod dugni az alvazat lehet huncutkodni vele bizonyos keretek kozott. Vert Stab+Rammer+Coated optics kerult ra, aztan lehet h utobbi helyett Venti megy fel, majd meglatom.
-
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496 #12341 üzenetére
Jah, egyreszt sok tree-t nyomok parhuzamosan, masreszt meg egy csomo kedvenc tankom van t5-t7-en. Ugyan van t10 tankom de azok megveteluk ota nem jottek ki a garazsbol
Igazabol mivel nem vagyok klanba nincs is ertelmuk, de enni nem kernek...
-
jahrn
senior tag
válasz
Patrick76496 #12339 üzenetére
-
Exorsized
tag
válasz
Patrick76496 #12328 üzenetére
Szívesen megyek veled pár kört bár nem hiszem hogy bármi újat tudnék neked mutatni/mondani
legalább kicsit szakaszozok nem sűrűn szoktam
-
Exorsized
tag
válasz
Patrick76496 #12326 üzenetére
Szerintem nagyon jó kis tank a SU, azt hogy mellé lő fel lehet dolgozni, de hogy 20 meccsből 19 tier9 és még golddal sem az igazi ott, mer sokszor van hogy 50 méterrel előbb leesik a lövedék.. Nah de ha top tiernek rak akkor veszélyes mer kb mindennél gyorsabban lövi a 390 átlagsebet , fordulékony megkerülni lehetetlen
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #12318 üzenetére
Te feltetted a KT-re a középső gunt? Én azt kihagytam, a stockkal húztam ki a top-ot. Én a mostani akciók miatt szinte csak a Matilda/T40 párossal megyek, azokkal gyorsan megvan a 30 kill. Meg a T-34-85-tel, mert azzal szeretek játszani
Majd az a nemzeti balhé érdekes lehet, a patch után kipróbálhatjuk egyszer. -
Bingisz
addikt
válasz
Látom végigsniperkedted a csatát top tankként....
Núúb
Amúgy ezentúl tier10-ben csak német tankkal fogok játszani, hogy a nemzeti csatákban az én oldalamon legyenek a WT E100-ak.... XD
-
Antonius1978
addikt
válasz
Az nagyon jo, mert en a garazs melyere rakom szinte minden tankomat.Kivetel azokat amelyeket huzok, hogy elerjem veluk a kovetkezo szintu tankot,es azok amelyek aranyat igenyelnek, vagy most vettem meg, pl Maus.De a fo csapasmero eszkoz az IS-6 lesz, legalabbis meg 1 hetig, amig a prem tart.A tegnap kb 3-4 orai jatekkal + az akciok miatt erolkodes nelkul osszegyujtottem 1,4 millat.
Ha jobb utemben nyomnam, a het alatt meglenne vagy 20 milla is akar.
Megneztem a noobmeteren az adatokat, az utolso 7 jatekom alatt az IS-6 majdnem unicum vagyok -
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #12298 üzenetére
Ne feledd el, hogy en a Cromwellel voltam, es az eleg serulekeny, meg azt sem, hogy spotolonak fejlesztettem ki, levettem a toltesgyorsitot az alcahalo kedveert.Igy lassaban is lottem, az meg nem gond, de az a rohadt szaggatas, az verte ki a biztositekot.
Amugy tegnap meglett az IS-6, mentem 1 kort, volt valami 700 sebzesem a szaggatas miatt, es valami spot damage is, nem emlekszem mennyi, es 49 ezret adott premmel.
Kivancsi vagyok, ha csinalok vagy 2000-2500 sebzest, mennyi zset ad.
Amugy ma mehetek en is a T/34-85-el, mert nem allok valasztas elott, azzal megyek amihez kedvem van. -
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #12298 üzenetére
Szerk.: Nálam ma frissült az XVM.
Örölünk Vincent!?Más!
Ha úgy lövök meg egy tankot,hogy elpukkan a sebzéshez mit számol?
Azt amit sebeztem rajta vagy az összes maradék hp-t ami volt még neki?Tegnap tiger 1 mentem!Még nincs meg a 6. érzék rajta viszont valaki folyamatosan lőtte az elejét de mind pattant!
Mikor végre megláttam egy német td volt a bokorból!(már nem tudom a nevét)
Kilőttem erre kiderült kis hazánk fia,mert beírta a chatbe biztos csalok ő lőtte a tigrist és nem tudott sebezni!
Válasz meg kéne tanulni hol kell sebezni a tigrist! -
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #12285 üzenetére
Köszi, de a héten délután dolgozom, du/este nem tudok játszani
Ma reggel végre meglett az ász vele, 1621 dmg, 1192 spot dmg, 5 kill kellett -
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #12285 üzenetére
Felolem mehet, csak egyszer legyen meg az IS6, meg 15k kell kb, az olyan 3-4 orai jatek, magyar ido szerint kb fel 7, 7 korul a rendelkezesedre allok elmeletileg, ha minden jol megy.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #12264 üzenetére
Szerintem az alca ertek amirol te hallottal, vagy hulyitettek vele, az nem lehet igaz.
Csak az egyszeruseg kedveert, ha 100% + alcat kapsz a legenyseg miatt, akkor tisztara hihetetlen, hogy pl loves kozben a T-34/85-n (raadasul menet kozben) 10,71x2 = 21,42 legyen az alca.
En ugy tudom, hogy ha minden legenynek 100%, akkor az +25%, alcafestessel +5%, tehat legjobb esetben is csak 30%, ami menetkozbeni loves alkalmaval akkor kb 14.Bokorban allva, akkor 14,29*30%= 20 kb. -
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #12251 üzenetére
Szia!
Na jelentem frissült az xvm nálam!
Megdöbbenten tapasztaltam,hogy a zöldek táborát erősítem mostmár!
Ennek tudatában be is söröztem a hétvégén! -
Antonius1978
addikt
válasz
Ertem.Nos nekem is hasonlo akkor, azzal az elteressel, hogy nekem nincs alca, hanem BIA, es tavcso.
Pedig lehet le kellene csereljem inkabb alcara a tobbit (Bia marad es a venti is), mert 15 a tank alcaja allva, 25%-al majdnem 20, ami mar AMX 12t ertek.Majd meglatom.Ugye van olyan palya, ahol nem tudod hasznalni erosen az alcat.De ha csak mesterloveszkedsz vele, akkor tokeletes persze.KISDUCK ne izgasd magad, csak irigykedik, hogy te nyugaton laksz
Mar egy temesvari roman kolto-iro-ujsagiro (ilyesmi) is megirta, hogy nala (ugy ertve hogy szamara) a Karpatoknal vegeter Europa -
scyllarus
veterán
válasz
Én is alapvetően sniperként használom a T-34-85-öt. Bár már lőttek ezért ki csapattársak
-
emre
veterán
válasz
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #12204 üzenetére
Persze, ugy is lehet hogy a tankok EP-jet megszorozzak 5-el es kesz.
Hat persze hogy nem tudnak 6-os tankok pl 8-ast atutni...ezert kellene tobb HP nekik, vagy kevesebb sebzes minden tankon, hogy oldalrol meg tudd tamadni a nagy tankokat.
Ha minden igaz, van egy medal, talan Oskin ha jol emlekszem, abban leirja, hogy ez az orosz pofa a T-34 (gondolom /85) kilott mittudom en hany KingTigert.Hat tuti hogy nem szembol lotte ki oket...vagy ha igen, akkor volt neki valami egyedi loszer a tankban.
Akkor viszont a jatekban keves volna a pro, ha pl ulve egy neheztankban kisegitok nelkul, megtamadna 3 kozepes, es szetkapnak.Persze ez most is megy, csak nem ugy, hogy mondjuk 3 VK-P nemet kozepes lerohan egy IS-3-at...mert az IS-3 csak 6-ot kell lojjon, es mind a 3 halott...a 3 nemet meg mondjuk csak 10-et de kerdes hogy at tudjak-e utni a ruszki tankot.Te mire hegyezted ki a T-34/85-od ? Nalam van rajta szem, latotav novelo dolgok, alca es meg 3iknak mas, most kapasbol nem tudom.Van neki tolto, venti es tavcso hogy messzebb lassak menet kozbe is.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496 #12201 üzenetére
Mar egyszer irtam, hogy mersekelni kellene a lovegek sebzeset.Pl 5x urmeret / 2,5-el. A rovid 88as 176-t, egy 120mm-es meg 240et sebezne, 150mm meg 300at. Es akkor batran mehetne egy T6 is t8-9-es csataba, mert nem lonek ki 1 lovesbol...kb olyan lenne mint t6-ban...nyugodtan szembeallhatnal barkivel, es johetne a csikicsuki meg tarsai, meg elvezetesebb is lenne...Ha en lennek a jatek tulaja, habozas nelkul levitetnem a sebzest.
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #12195 üzenetére
Az a jt-s már erőszak volt a javából...
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #12183 üzenetére
Najóvan most már, összeszedem magam és leírom hiba nélkül:
Szóval a T34-3 tankomon töltésgyorsító, célzásgyorsító és vert stab van. Venti nincs és nem is volt...
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #12183 üzenetére
Ebben is lehet igazság, bár így meg unalmas, folyton ugyanazok a pályák vannak...ezért is nem megyek újabban, már untam. Szerintem a random-ban nem túl népszerű pályák máshogy működnének TB-n, a csökkentett létszám, más csapatösszetétel és esetleg a vezetés miatt.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #12174 üzenetére
Jájj. Tier 9-et akartam írni. Amúgy meg a sok IS7, E 100, és francia tankozás után nem gáz a célzásidő a T34-3-on se. Csak nem kell menet közben lövöldözni.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #12135 üzenetére
Nyilván sz@r helyen álltam, de annak a kokknak akkora a célkeresztje mint a fél map.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #12090 üzenetére
Ha nincs ESL akkor általában randomozok.
Csak hát te mindig akkor találsz meg amikor ESL van -
virkir
veterán
válasz
Patrick76496 #12077 üzenetére
Mert a WZ-111 nyolcas prémium tank?
-
emre
veterán
válasz
sry, elírtam wz131-el volt a delikvens
-
Enzolord
addikt
válasz
UPSZ, bukó...
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #12075 üzenetére
De azt mondtam és így is van.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #11978 üzenetére
Hehe csomó volt EFE-V-s van a klánban amit linkeltél
-
Enzolord
addikt
válasz
Akkor itt már nem Szecskával toltad..
azért, mert Csehszlovák klán és olyan ország már nincs..
Ezért a dőlt betű..
-
Tomi0703
addikt
válasz
Fasza. A tornyot fejlesztettem előbb rá. Bár a torony inkább hátrány talán mert nagyobb lett a teteje és könnyebb ott belőni.
Én úgy csináltam, hogy előbb ágyú, ezzel már gyorsan ment a lánc (ekkora pakoltam fel a felszereléseket), majd torony és majd következik a motor.(#11979) Plasticbomb: Ja, nem rossz.
IS-8-ot azért vettem előbb meg mnit az ST-1-et mert itt egyből lehetett fejleszteni az ágyút. Már én is nagyon meg akarom venni az ST-t de zseton egyelőre még nincs rá.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11965 üzenetére
Az engem se zavarna, ha én választhatnám ki, de nem én választhatom...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #11926 üzenetére
Karácsony előtt volt időm. IS-6 téma nem nagyon érdekelt. Van már több prém tankom is. Az orosz heavy vonal meg már ki van végezve, kivéve az IS-4, de legénységem már oda is van. Csak msot meg T10-ben nem akar jönni senki
-
scyllarus
veterán
válasz
Patrick76496 #11926 üzenetére
Én már kiszenvedtem rá, már "csak" a nagy ágyú kell rá. De soká lesz az meg...
-
psycroptic
őstag
válasz
Patrick76496 #11907 üzenetére
Benne vagyok a azakaszban.
-
Atlantis
veterán
válasz
Engem nem érdekel a T6-os őrület, T9-ben mehetünk majd délután. Tegnap AFK-ban voltál, mire mentem volna a csapatba, amibe hívtál...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
T9 szakaszra nem nagyon akart velem se jönni senki. Csak kétszer vagy háromszor tudtam pár körre embert szerezni
Így húztam ki a Leo1, Bat, T57 triót
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #11890 üzenetére
Egyenlőre még 200 km-re vagyok a gépemtől, és nem tudom mikor érkezek haza. Meg ma lesz valami karácsonyi 1v1 kupa, azon lehet, hogy kipróbálom magam.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #11887 üzenetére
Ehh. Tényleg ott a pm, de nem világított pirosan a jelző...
Amúgy már átköltöztünk a HUNS Ts-re, a másik TS-en nem nagyon vagyunk már fent. Én csak azt láttam, hogy nem nagyon vagy fent a játékban....
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #11884 üzenetére
Te hova tűntél amúgy?
Egyedül kellett kigrindelnem a lorraint... -
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #11734 üzenetére
Nagy úgy látom megint a régi önmagad vagy ami a hozzászólás hosszát illeti!
Más!
A sok statisztika szerint ami a noobmeter.com van melyiket érdemes nézni?!
Performance Rating,Efficiency Rating akárhogy küzdök (Above avg.) még mindig!
A win7 és a win8-am már good kijelzésű! -
sith7
félisten
válasz
Patrick76496 #11734 üzenetére
A muszáj, nagy úr
Kettőnk játéka között van némi különbség, ebből adódhat, hogy ami nekem szenvedés, neked nem
-
ako001
aktív tag
válasz
Patrick76496 #11700 üzenetére
Üdv!
Tudnál adni egy linket ahová küldeni lehet,mert én nem találom.Remélem nem kell a replay mert az már nincsen meg. -
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #11700 üzenetére
Egy jó csapatnak a csináljatok amit akartok is elegendő taktikai utasítás lehet. Néha a wd-s fiúknál is ilyenkor a legsimább a győzelem.
-
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #11671 üzenetére
Üdv!
Most ez a hozzászólásod,hogy lett ilyen rövid!?
Ha olvasom a topikot ált. melóban telóról ha te következel mindig 1 félóráig tekerem a képernyőt mire végigolvasom! -
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496 #11609 üzenetére
Az a 15000 nem csak 1500? Távol álljon tőlem a kötekedés, csak kérdezem...
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11609 üzenetére
Redshire-t alig ismerem.
Nekem Erlenberg - Sand River - Siegfried Line pályákat szokta adni a játék.
Mivel elutazott az asszony, ezért most nyugodtan tankozhatok.
Ma lenyomtam kb 80 csatát, ebből zsinórban nyolcszor Erlenberget adta.
Redshire-t csak kétszer adta be.
Wideparkon ha jól emlékszem még nem is voltam a héten. -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11560 üzenetére
Tegnap töröltem 427 replay-t.. szerintem a Maus-os is benne volt... de ígérem, legközelebb ilyen lesz, akkor félre teszem neked.
Mondjuk mostanában nem nagyon van, mert már van 8-as tankom, amit be teszek a szakasz 8-as tankjaihoz.
Egy időben nem nagyon fejlesztettem tankot, csak a 9-est, meg a kedvencekkel játszottam. Szakasz társ nem örült, ha 8-as tankjához 9-est raktam, mert sokkal nagyobb az esély bemenni úgy 10-esek közé, viszont ha 6-os tankot raktam, akkor volt edély hogy top tank legyen 8-assal.
A KV-2-nek meg mindegy, hova megy -
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #11531 üzenetére
Szia!
Lehet most nem értem mire céloztál!?
De a kv sporton az AP lövedék 18 db.
Núúb vagyok de azért nem ennyire! -
emre
veterán
válasz
-
Bingisz
addikt
válasz
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11465 üzenetére
Igen, közben utánna néztem, valóban megtévesztő a fordítás
A scoutolás azért kell, hogy hamarabb vissza érj a garázsba... ha csak simán kilépsz, akkor kevesebb TP-t kapsz...
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11428 üzenetére
Miért b@szol el? Amikor olyan pálya van, akkor menj el felderíteni...
Campinovkán csináltam régebben, amikor láttam, hogy mindenki ücsörög, akkor elindulok át a mező közepén...
Mai első csatám Himmelsdorf, felmegyünk a hegyre, hát tényleg csak azért nem lőttem ki megint 2 csapat társunkat, mert még kék vagyok a tegnapi után...
Bohóckodunk a törmeléknél, tolatnék vissza, hát ott áll közvetlenül mögöttem, de mi a francnak, ott nem tud semmi csinálni...kigyulladtam....
A másik meg oldalról kezd el tolni... persze a csatát nem élték túl, és nem sok közük volt a megnyeréshez semWZ-131, Tiger
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #11428 üzenetére
A hétvége nekem is jó volt. Lazán összekapartam ~7m-7.5m kreditet. Karácsonykor is jöhetne valami ehhez hasonló.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Patrick76496 #11400 üzenetére
Op volt. Nem véletlen lett feltolva. Amivel alapból nincs baj. A baj az, hogy az "ingyen" tankok nem úgy muzsikálnak ahogyan kellene.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #11373 üzenetére
Hát igen, pocsékul sikerült a tegnapi szakaszozás
Főleg mikor az ellenfélnek 1 hp maradt az utolsó lövésnél és ezért buktunk vagy mikor pattantunk a tank hátsó részéről, majd emiatt haltunk meg így nem csodálkozom az egészen.
Visszanéznénk a replay fájlokat dögivel találnánk benne ilyen hülye eseteket -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #11373 üzenetére
Írtam neked az On topicban. Amúgy a belökésért semmi gáz.
-
Scheff
tag
válasz
Patrick76496 #11363 üzenetére
Szerintem a többiek arra gondolnak, amikor teli torokból üvöltök a mikrofonba,ha eltolnak valamit században.
-
törölt tag
válasz
Nem tudom, nagy volt a felfordulás éppen, arra nem figyeltem
-
Flayer
senior tag
válasz
Szia!
Én már nagyon várom a GTA 5-öt!
Amint kijön nyugdíjazom a WOT-ot lassan az őrületbe kerget ez a random faktor és mostanában én mindig a rossz végén vagyok!
Nálam most nem szopóág van hanem szopótörzs! -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11337 üzenetére
Szerencsés napom volt, 68%-os győzelemmel. Mindegyik csatám szuper volt, és prémem is volt.
-
Scheff
tag
válasz
Patrick76496 #11336 üzenetére
"The first big Hungarian clan who obtain a lot of success in Europe finally will break up."
ROR, Anglia, jóval a HHR előtt. Nincs miről beszélni. Népámítás. Szemen szedett hazugság.
-
Scheff
tag
válasz
Patrick76496 #10883 üzenetére
Nincs benne trollkodás. Az első, igazán sikeres magyar klán a ROR volt, csak erről sajnos sokan hajlamosak megfeledkezni. Mindenesetre köszönöm annak a 32 embernek a mínuszt. Most rendesen móresre tanítottatok.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11316 üzenetére
Ha sok tankod van, akkor nem annyira géz prémmel. 2-3000 a nyert csata duplázva.
Minap pont a 20. csatámra kaptam meg. -
Tomi0703
addikt
válasz
Patrick76496 #11316 üzenetére
Hát, ha jól emlékszem Solád van. Annak a hardvere erősebb mint az enyém (épp most bosszankodok, hogy miért nem F6-ot vettem...), csak neked kevesebb RAM-od van.
Amúgy fps-t nem tudom mennyi lehet, de laggol nekem is. Egy Adreno 305-ön szerintem már vígan elfutkorászna. Amúgy még elég bugos a játék. BT-2 a legnagyobb.Azon fejlesztgettem a dolgokat, de még nem játszottam vele sokat, max. olyan 10 kört.
Amúgy szerintem itt nem számít a páncél, tehát bármit átlősz bármivel. Ha fejleszted az ágyút akkor csak a sebzésed lesz nagyobb. -
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11303 üzenetére
A mieink nem voltak ilyen türelmesek, de a napi 50k xp-t össze farmolják, szóval meg van a napi betevőjük, 300 arany meg csak annak kell, akinek nincs
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #11299 üzenetére
Igen, tegnap én is úgy láttam, hogy törölte a "bohóc-skint". Lehet, hogy sok negatív kritikát kapott emiatt.
A 110-ről pedig annyit, hogy nekem is megvolt még pár hónapja, de 6 csata után dobtam is a szemétbe. Piszkosul felidegesített röpke fél óra alatt, de egyszer még biztosan visszaveszem.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496 #11270 üzenetére
Jóféle ez a Jacqueline az biztos és még jól is játszik, de ennyi csata után még mindig ezt az okádék hit zone modot használni elég gáz. Majdnem 1900wn és 20k csata alatt nem tudja, hogy hol van egy tank motorja vagy mi?
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #11266 üzenetére
A WG szerintem benézte ezt a Blitzet. Szerintem a Warplanest kellett volna portolni, az sokkal könnyebben játszható mobilon/tableten
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11266 üzenetére
Én imádok T10-be menni KV-2-vel trollkodni
Nagyon soxor van, hogy szakasszal bevitetem magam. Szanaszét szopatom őket... már több alkalommal voltam így, és "sajnos" hasonló eredményeket értem el vele...
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #11227 üzenetére
Ha hajlandóak lennének megoldani a többmagos támogatást akkor jóval több ember élvezhetné a szebb grafikát jelentősebb fps vesztés nélkül.
Hiába pörög az első mag nekem is 100%-on ha a többit nem használja, így a videokártyám csak 50%-on megy, pedig lassan 2014-et írunk...
Így ez a winter mod még így is tud fps csökkenést okozni, nem mindenhol, de vannak helyek ahol durván leesik.
Köszi a skint, baromi jól mutat(#11258) Flayer Nekem tegnap már a frissebb statisztikámat mutatta csata közben, előtte hetekig ugyan az volt.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Gratula a szinthez emlékszem anno még a jó kis inspironról toltuk Typ-al főleg . Szépen kinőtted magad hála a klánéletnek
-
válasz
Tuti külső felvevőkártyát használ.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
- Ennek a srácnak milyen atomerőműve lehet?
Az addig oké, hogy full grafikán játszik, de a felbontás még a Full HD-nál is nagyobb (1440p), és emellett még videót is vesz fel. Na így van neki 60 FPS!
Azt, hogy milyen gépe van nem tudom, de a monitorja 27-es szerintem, azok tudnak 2560*1440p felbontást. Én is akartam egy ilyet amíg meg nem tudtam, hogy ~100k-tól kezdődik az ára.
A gépem: Intel Core2duo E7200, 4gb ram, Ati hd4670 kártya. Most 1920*1080-ba közepes beállításokkal tolom fejlesztett grafikán. Így van átlagban 25-30fps-em ami nekem teljesen elég az élvezetes játékhoz, bár tény, hogy nem bánnám, ha lenne +40-50fps-em.
megj.: Egy új gép tervben van.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #11205 üzenetére
Szerintem sem OP a F155, pláne a WT E100 mellett, ami eléggé átrendezi majd az erőviszonyokat, ha tömegesen elterjed.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11205 üzenetére
Az biztos, hogy nagyon meg kell vele tanulni játszani... én egyébként kedvelem, de kell mellé kísérő, mert bizony ha kifogy és töltök, akkor 45 másodpercig elég védtelen lesz... 300 csatám van vele, de még nincs meg az ász
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #11192 üzenetére
Így van nem titok a nevem (lehet rajongói levelekkel bombázni
)
Ha publikus a skin el lehet kérni? Most játszom én is a lorral és jó lenne feldobni egy ilyen kinézettel, főleg ha valakit hátulról megkínálom a teljes tárral
-
Enzolord
addikt
válasz
Nagyon Zsííír...
Én is elkezdtem itt szakadni a röhögéstől egymagamban... -
törölt tag
válasz
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496 #11176 üzenetére
Mióta Kelly egyik hőse lettem azóta be van izzítva
-
Rambovits
senior tag
válasz
Patrick76496 #11176 üzenetére
Vereségnél az a háttér ahogy röhög a pali...
Lehet nekem is azt kéne beraknom akkor örülnék ha kikapok
-
emre
veterán
válasz
Patrick76496 #11140 üzenetére
Az 1-esen tegnap én sem tudtam maradandót alkotni, ráadásul kicsit túl is volt terhelve. Belépéskor még várnom is kellett. Aztán pár gyors vereség után átléptem a kettesre és helyrehoztam a dolgot.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #11140 üzenetére
Nem értek egyet a foglalásos dologgal...
Egyedül maradtam T95-el 5 tank ellen.... elkezdtek foglalni, aztán gondolom "no cap", "kill all" és vesztettek...
Na meg ma is... 12-8... nem foglaltunk, meghaltunk -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #11121 üzenetére
A service recordos részt esetleg valamilyen moddal lehetne megcsinálni.
A Troll ágyús SU ugyan olyan szar mint a troll ágyús ISU. Csak előbbinél még értelmes alternatíva sincs, a másodiknál meg ki lehet húzni freeből a BL10-et.
-
emre
veterán
válasz
A dropboxos linkek közül egyik sem működik, de az utolsónál szerintem erre gondolhattál.
2011-es kép, tehát nem új keletű ficsőr.
Diegho szerint: "Az egy ammorack lövés volt, azért van az 1-es a végén." [link] -
echterion
nagyúr
válasz
Mármint a 6970-re gondolsz? Pár hónapja vettem 30500-ért itt aprón. Annyit megért mindenképp, pláne ha azt veszem, hogy egy 7770 kerül manapság ennyibe.
-
bullseye
addikt
válasz
Kösz az infókat. Próbálkozom azért majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest